![]() |
Cytat:
|
Co do napastnika - Robak chce odejść z Lecha, nawet zrzekając się pieniędzy. Wiem, że stary itp, ale nie widzę go ani w Wawce, ani w Gdańsku, jeśli nie zagranica to może u nas? Problemem może być kontrakt i jego humorki. Bardziej niż propozycja posłuchałbym luźnych rozważań, czy nadawałby się dla nas i dlaczego tak/nie
|
Gość ma toksyczny charakter i poza tym jest po prostu głupi. Szkoda niszczyć atmosferę w szatni, nawet jeśli miałby zagwarantować te 10 bramek na sezon.
|
Niech spada na drzewo, rozkapryszona gwiazdka, która chce dyktować trenerowi co ma robić. Bjelica go zgasił jak peta i bardzo dobrze, może to będzie przestrogą dla innych. Proponuje przekwalifikowanie się na grającego trenera w III lidze, plac zawsze będzie mieć pewny :)
|
Dajcie spokoj, po czyms taki powinien miec wilczy bilet we wszystkich klubach ekstraklasy
Sporo zaslugi wlasnie rozkapryszonych pilkarzykow, ktorym sie wydaje ze niewiadomo kim sa, w tym gdzie jest nasza liga |
Tak dla Robaka- w końcu trzeba odmłodzić skład!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dajcie spokoj z Robakiem, przeciez to miernota. |
Robak wróci do Szczecina, zobaczycie ;) tam budują "gwiazdorską" drużynę dla Maćka Skorży.
|
Olkowski wraca do ekstraklasy http://www.transfering.pl/aktualnosc...do-ekstraklasy na prawa pomoc byłby jak znalazł
|
Cytat:
p.s. i na obrone ciekawy pomysł, ale mamy Cywke i tego na B ciekawe jaki bramkarz nas wzmocni E:brylant- wiadomka ze chodzilo mi o Bartkowiaka/Bartkowskiego :) a nie o Bartosz bo Jakub to bedzie pomocnikiem a nie defensorem. Owszem ze Olkowski moze grac na PP - ale to jest granie w razie WU. Takim w razie WU Mały moze grać na lewej obronie a Zdenek na def. pom |
Cytat:
Ty to jednak jesteś typ, nawet nie wiesz kogo mamy w drużynie....Bartosz i Bartkowski.Olkowski może grać jako PO i PP Dobra szprotson cofam słowa :D |
Oby z Mario była plotka bo wtedy nie zrozumiem wywalenia Buchala i Miśka.
Trio Pawełek, Buchalik, Miśkiewicz przeciez to najlepsze trio ever. |
Mam nadzieję, że Pawełek to jakiś żart. Nieśmieszny w dodatku. On tylko wtedy w miarę dobrze grał, kiedy występował przeciwko Wiśle. W dodatku powinien składać już do ZUS wniosek o emeryturę
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Może by tak Blińskiego podpisać ? może te 10 goli strzeli....
|
Cytat:
Chociaż z drugiej strony w Rumunii grał nieźle, na Litwie zamiatał jak nikt.. |
Cytat:
nic po za tym :) Nie no, trzeba mu oddac ze ostatnio strzełił nie do wiary w okienko, i w ogole mial super runde dodatkową, ale szanujmy się. W niektorych meczach na poczatku sezonu to on pilki nie dotykał podczas meczu. Wrocławska wersja Pawła Brożka. Oczywiscie tyle razy slabszy ile mistrzostw dzieli kluby. Ze Sląska to Celeban ...i dlugo dlugo nic. No oprocz Chrapka, ale jego jeszcze w Wks-ie nie ma |
Cytat:
|
Biliński cały sezon kopał się po czole, jedynie ostatnie mecze go uratowały.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Cytat:
|
z napastnikow wolałbym Micanskiego lub Piątka (ale jest w zydach..)
z pomocnikow Furman, moze Żubrowski? z obroncow moze Osyra na lawke, z bramkarzyków to chyba nikogo, ale wolalbym na bramce jakiegos Wrąbla, Chorążke, Słowika (czytaj. młodego chujowego) niz starego chujowego (Buchal, Mario czy inny odgrzewany kotlet z polskiej rodzimej ligi) |
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ow,nId,2404217
Damian Kądzior blisko Wisły moim zdaniem najlepszy zawodnik 1 Ligi |
Cytat:
|
już zostało to zdementowane. Kądzior nie przyjdzie do nas. przynajmniej taka poszła informacja w świat z wiarygodnego źródła.
|
A może by tak
Ivan Kelava https://www.transfermarkt.pl/ivan-ke.../spieler/44227 Wiem że w ostatnich latach nie grał prawie w ogóle ale za czasów gry w Dinamie był kotem. Bez klubu,29 lat, dobre warunki fizyczne, po ostatnich wojażach nie może mieć zbyt wygórowanych oczekiwań finansowych. Myślę że całkiem sensowna opcja. |
Polacy "za drobne"
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...ansfery/nyn368 |
Podobno Kądzior był blisko nas, a jednak u pasiastych wylądował :/
A z powyższej listy to Pawłowski by mógł być wzmocnieniem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wczoraj janek potwierdzał E: Ponoc lezy oferta za Brleka, a Chorwat chce odejsc. druga oferta, pierwsza na banke ojro zostala odrzucona. kwota tak jak wczesniej bylo wspominane nie trafi w calosci na konto Wisly jesli dojdzie do transakcji. |
|
Cytat:
|
nie, było spekulowane w tym temacie na temat tego zawodnika więc jak najbardziej to jest na temat: byla plotka a ja ją uciąłem
moge tez dodac że szkoda , bo 16 goli i 17 asyst to są liczby z kosmosu |
Jeżeli będzie miał takie w ekstraklasie to będą liczby z kosmosu. Drzazga w swojej 2 czy 3 lidze w Polkowicach też miał liczby z kosmosu no ale ok może trochę duży przeskok. Wielu tu płakało że Wisła nie chce Recy z Płocka, a taki zajebisty napadzior w 1 lidze i że zaraz nam go ktoś podkupi. Jakoś Reca ma problemy chyba w tym Płocku teraz nawet
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl