Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

wolfy 17.10.2011 12:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1177714)
Jeszcze jedno mi się przypomniało oglądając film o kłamczuszku Maskancie, Ci którzy pisali o Bunozie że sam sobie krzywdę robi itp itd inwalida i niedorozwój, wczoraj w sposób po prostu chamski i bezceremonialny został rozjebany przez Skerle, zupełnie nie zainteresowanego piłką ani grą. Więc taka prośba, wyskoczcie do góry a później spadnijcie np na piłkę lub coś innego niestabilnego.

Skerla, kolejny typowy przykład chama i prostaka typu Cionek, widać razem trenują, razem się uczą jak się gra.

Widzę, ze nie tylko ja to zauważyłem. Skerla zachował się jak bydlę, dobrze że w drugiej połowie dostał po żebrach od własnego bramkarza.
W ogóle Jagiellonia grała jak banda drwali.

Wiadomo, kiedy będą informacje o nodze Bunozy?

szprotson 17.10.2011 12:42

póki co miał jedno rtg i nie wykazało one pęknięcia kości.
wczoraj miał mieć robione kolejne

Wojtas 17.10.2011 23:14

Hah

Kolejny odcinek pt "widziani w Bonarce":)

wczoraj mialem troche wolnego ,i po godzinnym rajdzie przez Bonarke zobaczylem Ilieva z dziecmi ,Zurawskiego z zona/nazeczona, wesolego Jovanica :)

takze jak szukac gdzies naszych pilkarzy to w niedziele do Bonarki marsz ! :>

borys 18.10.2011 09:06

Dzisiaj powinnismy chyba wiedziec co z Meliksonem, jak dobrze pamietam wczoraj mial wrocic. Z doktorem byl umowiony wiec juz chyba dalszych niewiadomych nie bedzie.

dadek 18.10.2011 09:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1178195)
Hah

wczoraj mialem troche wolnego ,i po godzinnym rajdzie przez Bonarke zobaczylem Ilieva z dziecmi ,Zurawskiego z zona/nazeczona, wesolego Jovanica :)

czy wizyta w CH w wolnej chwili to jakis obciach? jak byś ich zobaczył w teatrze poczułbyś się lepiej?

xanti1906 18.10.2011 10:00

A czy on narzeka na nich, że są na mieście? Nie, podaje informacje, że byli w Bonarce. Popatrz na temat.

Weszło chciało znowu obrazić Wisłę, po chwili jednak artykuł skasowany. Dla niewiedzących - zdjęcie z meczu z Odense, na górze jako zapowiedź meczu z Fulham wynik tego meczu 0-0 i nagłówek to cytat Pareiki coś w stylu "To nasz największy sukces". Komentarz weszło "Patrząc na ostatnie wyniki Wisły w europejskich pucharach to na pewno sukces". Cytat Pareiki dotyczy oczywiście kadry Estonii :)

a_r_e_n_a 18.10.2011 10:06

Ktoś się orientuje, czy ten...jak go tam...na "M" grał u nas i zniknął przeszło miesiąc temu w niewyjaśnionych okolicznościach. A wiem! Maor Melikson zaszczyci nas swą obecnością w kadrze zespołu na dzisiejszy mecz? Czy może wciąż szuka swojego lekarza w górach/na pustni/tybetańskim klasztorze?

rafal777 18.10.2011 11:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez borys (Post 1178232)
Dzisiaj powinnismy chyba wiedziec co z Meliksonem, jak dobrze pamietam wczoraj mial wrocic. Z doktorem byl umowiony wiec juz chyba dalszych niewiadomych nie bedzie.

Pewnie się okaże, że lekarz był na rybach/zakupach/w kinie/na nartach więc znów musi lecieć do Izraela :)

HanysKce 18.10.2011 11:37

Proponuję ostro wygwizdać Maora na najbliższym meczu z Fulham, aby zrozumiał, że nie jest "świętą krową" w tym klubie. Kolesiowi ewidentnie ostatnio odpierdziela, że szok. Trzeba go sprowadzić na ziemie i niech gra, a nie gwiazdoruje (unika gry!)

Wieje Kalu Uche II :-/

dadek 18.10.2011 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xanti1906 (Post 1178252)
A czy on narzeka na nich, że są na mieście? Nie, podaje informacje, że byli w Bonarce. Popatrz na temat.:)

a może przewrażliwiony jestem i w tej atmosferze wszystko odbieram jako atak ;) sorki za offa...

Romuald 18.10.2011 11:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HanysKce (Post 1178294)
Proponuję ostro wygwizdać Maora na najbliższym meczu z Fulham, aby zrozumiał, że nie jest "świętą krową" w tym klubie. Kolesiowi ewidentnie ostatnio odpierdziela, że szok. Trzeba go sprowadzić na ziemie i niech gra, a nie gwiazdoruje (unika gry!)

puknij się w głowe

7 kotów 18.10.2011 11:53

Hanys - ja bardzo prosze abys swoje zycie na forum Wisly Krakow ograniczyl tylko do czytania. TYLKO.

masterlag 18.10.2011 11:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HanysKce (Post 1178294)

Pytanie do ciebie: na jakiej trybunie zasiadasz?
Bo jeśli na C, to aż dziw. Ostatnio była jazda po "piknikach", bo Małego wygwizdali, a teraz mamy wszyscy gwizdać na Maora? :lol:
Jak ci się nie podoba Melikson to po prostu nie skanduj jego nazwiska.

Od początku miałam duży dystans do Izraelczyka i jakoś teraz na chłodno to wszystko przyjmuje.
Pewnie, że dobrze gra, jak NA POLSKIE WARUNKI, ale jest kilku zawodników, których bardziej cenię. Choćby i z obcokrajowców, taki Genkov. Przynajmniej fochów nie stroi.

Z resztą, mam nadzieję, że po ostatnim meczu już tak zostanie (dzięki gniazdowym), że jeśli już będziemy skandować czyjeś nazwisko to będzie to Sobol czy Mały, albo ktoś kto naprawdę na to zasługuje !

EDIT: @7 kotów-> hahah :D

PS. Pamiętam jak Mały kiedyś skakał na ogrodzenie za bramką po golu w derbach. Taka przestroga dla niego na przyszłość, jakby mu się jeszcze zachciało kiedyś: http://www.youtube.com/watch?v=qRzHu4heNiU&feature=player_embedded#!
Auć! ;)

7 kotów 18.10.2011 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 1178304)
Pytanie do ciebie: na jakiej trybunie zasiadasz?

Blaszak przy Bukowej.

westersyl 18.10.2011 13:43

Dziwne jest to że jak Kirm poleciał do lekarza do Słowenii to nikt nic nie psioczył, teraz taka sama sytuacja z Maorem i już klika teorii spiskowych się pojawiło. Fochy, symulacja kontuzji a przecież sytuacja przy której dostał kontuzji wyglądała na groźną...! W ogóle nic się kupy nie trzyma bo Maor nawet jeśli chce iść dalej to musi zacząć grać.
Nikt nie zna lepiej jego organizmu niż on sam i skoro już miał z tym problem to niech wyleczy to skutecznie i jak najszybciej jeśli tu nie potrafią mu pomóc. Zresztą patrząc na to jak wracali u nas piłkarze po kontuzjach sam bałbym się oddać swoją przyszłości w ręce specjalistów których tu mamy mając na uwadze, że znam realia.
Rafał Boguski gdyby mógł cofnąć czas pewnie skorzystałby z porady fachowców. Dlatego jestem zdania, że w przypadku takich sytuacji niech piłkarze jeżdżą do ludzi których cenią bo jedną złą decyzją można spartolić sobie całą karierę.

cassius31krakow 18.10.2011 13:53

Z oficjalnej o Maorze:

„Maor był u specjalisty, na wizycie u którego mu zależało. Podobnie jak poprzedni lekarze także i on stwierdził, że Maor nie potrzebuje operacji. Oznacza to, że Melikson może wrócić do treningów, co zresztą już robi, a za około 4 do 6 tygodni będzie gotowy do gry” – poinformował trener Maaskant.

borys 18.10.2011 14:03

Czyli najwcześniej na Górnika, najpóżniej na Śląsk. Derby ominie.

4-6 tygodni to dlugo, co to za kontuzja?

rafal777 18.10.2011 14:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez borys (Post 1178359)
Czyli najwcześniej na Górnika, najpóżniej na Śląsk. Derby ominie.

4-6 tygodni to dlugo, co to za kontuzja?

Dokładnie, co to za kontuzja? Może jakieś szczegóły by napisali. Peknięcie? Zlamanie? Czy zwykłe potłuczenie? Jeszcze niedawno pisali, że wróci wcześniej niż się spodziewano a teraz mowa o 6 tygodniach. Dziwne.

Romuald 18.10.2011 14:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafal777 (Post 1178372)
Dokładnie, co to za kontuzja? Może jakieś szczegóły by napisali. Peknięcie? Zlamanie? Czy zwykłe potłuczenie? Jeszcze niedawno pisali, że wróci wcześniej niż się spodziewano a teraz mowa o 6 tygodniach. Dziwne.

Mówili o wcześniejszym powrocie bo początkowo miał mieć operacje i wtedy nie wróciłby w tym roku.Fakt powinni podać jaka to kontuzja

TRZEBINIAnin 18.10.2011 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Romuald (Post 1178375)
powinni podać jaka to kontuzja

A podali info ostatnio jaką kontuzje ma Boguski? Nie, olali to...

Swoją drogą szkoda jak faktycznie Maor nie wykuruje się na derby, bo by się przydał

Marcin_fan 18.10.2011 15:40

Teraz szanse mają Garguła i Boguski. Nie ma Małego Meliksona więc powinni dość często grać

Griszka30KR 18.10.2011 18:20

"Będzie gotów do gry za 4-6 tygodni - poinformował trener Maaskant."A mnie coś się zdaje,że zawsze to lepiej brzmi tak, niż ze juz Go nie zobaczymy do końca sezonu,a moze raczej w ogóle....

faraway 18.10.2011 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1178195)
Hah

Ja z kolei wczoraj przed południem spotkałam w Galerii Krakowskiej Dudu. Czytał gazetę w której na okładce było jego zdjęcie :D

Marcin_fan 18.10.2011 18:29

Czytał? Mniemam że to była gazeta polsko języczna.... Czyli nasz Dudu ogarnia polski ??

faraway 18.10.2011 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1178510)
Czytał? Mniemam że to była gazeta polsko języczna.... Czyli nasz Dudu ogarnia polski ??

Właśnie- może czytał to za dużo powiedziane ;) może tylko oglądał zdjęcia :p
A gazeta jak najbardziej polsko języczna- Przegląd Sportowy

szprotson 18.10.2011 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1178510)

nie zapominajmy ze ten chłopak nauczył sie hiszpańskiego oglądając hiszpańskie seriale w tv ;] poliglota

JrQ- 18.10.2011 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez faraway (Post 1178506)
Ja z kolei wczoraj przed południem spotkałam w Galerii Krakowskiej Dudu. Czytał gazetę w której na okładce było jego zdjęcie :D

tez go widzialem :P wyraznie na kogos czekal

AS82 18.10.2011 19:23

Lipa z Meliksonem ,miesiac poltora miesiaca przerwy ,wiec bedziemy mocno oslabieni szczegolnie na derby

faraway 18.10.2011 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1178531)
tez go widzialem :P wyraznie na kogos czekal

Może na Maora czekał ;)

wisl@k_TS 18.10.2011 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1178501)
"Będzie gotów do gry za 4-6 tygodni - poinformował trener Maaskant."A mnie coś się zdaje,że zawsze to lepiej brzmi tak, niż ze juz Go nie zobaczymy do końca sezonu,a moze raczej w ogóle....

Dokładnie tak samo mi się wydaje. I ta cała kontuzja i szukanie jedynego, najlepszego lekarza też jak dla mnie naciągane.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:17.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl