![]() |
Tylko, że Q był najlepszy na boisku razem z Bunozą w tej rundzie w Wiśle :D
|
Ładny gest. Nie musiał, a podpisał. Choć jeden, który nie pluje publicznie o pieniądzach.
|
Q też nie pyta się kiedy dostanie zaległą wypłątę, ani nic do mediów nie mówi o tym, z tego co bednarz mówił o Q. Ale co się dziwić, ma taką pensje że spokojnie starczy mu na kilka miechów jedna :D
|
Cytat:
Tak chwała panu Łukaszowi G. za to, że ma na sercu dobro klubów które reprezentuje i z pewnością tym się kierował godząc się na obniżenie zobowiązań ze strony Wisły Kraków. Szacun. |
Pan wyżej rację ma. Nie dla żujguma we Wiśle.
|
Cytat:
a taki Wojciech Ł. na obniżenie wynagrodzenia się nie zgodził. Widać Łukasz G. pracuje nad pijarem. :p |
Cytat:
Cytat:
Bednarz przecież zapowiadał, że będzie zmieniał zwykłe kontrakty na motywacyjne. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ka(sa)pusta
Cytat:
|
No tak wszyscy to wiedzą tylko nie decydenci.
|
W dzisiejszej PN info jakoby Skorża chciał ściągnąć do swojej drużyny Małego. Ale ponoć ma czas tylko do jutra włącznie żeby Mały mógł zagrać w tamtejszej LM więc mam nadzieję, że mu się nie uda:) Jeszcze tego by brakowało...
|
Alan Uryga chce przedłużyć kontrakt!
Jeden z najlepiej rokujących Wiślaków młodego pokolenia - Alan Uryga zdradza nam kulisy prowadzonych rozmów w sprawie przedłużenia kontraktu, podsumowuje dotychczasowe swe poczynania na obozie w Belek i ocenia postawę Patryka Małeckiego. Więcej Alan Uryga chce przedłużyć kontrakt! |
|
Cytat:
notabene Stolarski to ogromny talent , szczególnie w grze ofensywnej , jeśli z niego zrobią drugiego Burligę to zmarnują chłopakowi kariere |
Cytat:
|
Wszędzie spisek fajtłapowatego Jacka.
W tym jednym sparingu zagrał na pozycji której obsadzenie nie powinniśmy mieć problemów (nie chodzi mi oczywiście o jakość) i nie rozumiem co Kula chciał osiągnąć. Przecież nie od dziś ma go pod okiem w klubie, żeby go tam sprawdzać akurat z Terekiem. No chyba, że wcześniejsze sparingi nie przekonały trenera co do przydatności na nominalnej pozycji w pierwszym zespole, przynajmniej na tę chwilę. Czy Kew ma/miał jakiś uraz (nie pamiętam takiej informacji) i może po prostu zapchał Pawłem tam dziurę? |
Kto rządzi drużyną (mówi Kosowski):
Cytat:
|
Panowie, mam takie pytanie. Nie jestem za bardzo ogarnięty, jeśli chodzi o ksywy piłkarzy, więc pytam, kto dostał przydomek "Seler"?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Dzisiaj Gordan Bunoza obchodzi 25. urodziny. Wszystkiego najlepszego Buni, samych radosnych chwil w życiu i pociechy z syna!
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
Cytat:
|
Minus za całokształt.
|
Cytat:
Pytam, ponieważ za każdym razem, gdy padnie słowo krytyki w kierunku Patryka starasz się go zaciekle wybielać. Nawet teraz musiałeś wcisnąć "szpilkę". Zluzuj, to tylko piłkarze. |
Cytat:
Często ta krytyka mija się z prawdą i powielane są historie a raczej już baśnie na temat różnych zawodników. Np. taki Garguła. Obarczany łakomstwem na pieniądze, dla wszystkich to może tak wygląda, lecz prawda jest zgoła inna. Gołoś, Mały czy Garguła to są ludzie którzy potrafili pomóc gdy zachodziła taka potrzeba, bez interesownie - zaznaczam, na różnych płaszczyznach. Dla jednych to tylko piłkarze, dla innych ludzie. Koniec tematu. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie porównuj austriackiej przybłędy do Patryka, czy nawet "Orbita". Przyszedł, pokopał się po czole, za pół roku może będzie w Cracovii. Jak Matusiak. EDIT: Taka dygresja, ale nie pamiętam żebyś się aktywował kiedy ludzie nap. na Burligę czy Bruda. Chodzi o to, że nie ściągnął ich Jacek, czy o stylówę właśnie? Chciałbym wiedzieć którzy słabi piłkarze są pod szczególną ochroną i dlaczego nie są to wychowankowie (przyjmując terminologie UEFA) klubu? |
Cytat:
A ty nie świruj z takimi idiotycznymi podchodami. |
Cytat:
Ps. Ponoć jest też fighterem i nie jednego użytkownika chciał już bić :] tak, ta- czytam uważnie, Dariook bez napinki Co do sytuacji, pewnie sa jasno okreslone reguły kto się spóźnia ten robi za "ciecia" i tyle. |
Z Orbitem to na mój gust rozmowa była krótka. Chłopaku nazwisko ci w gazetach skracają do pierwszej litery to my ci przelew też lekko skrócimy albo sięgniemy do szuflady a tam jest oświadczenie które podpisała że żadnymi meczami nie handlowales. To się Orbit zgodził. Czysta kalkulacja.
|
Cytat:
Natomiast postawa kibiców szydzących z niego i forumowych super znafców określających go jako "przybłęda", "parapiłkarzy", "piłkarski analfebeta" świadczy o tych kibicach źle. Nie dziwne więc, że ktoś Sikora próbuje bronić. Na razie wygląda na to że Patryk jest w formie i na pewno zasłużył już na uznanie za dotychczasowe dokonania. Ale ma mieć z tego powody fory ??? Ty byś pewnie Wolfy głaskał tą gwiazdeczkę ... a ja uważam że Mały stanie się dobrym zawodnikiem tylko pod rządami surowego trenera. A te twoje wywody kto kogo sprowadził są już śmieszne .... Nie masz z tym kłopotów ? dowal Bednarzowi że pozwolił wysłać Małego do Turcji a ... potem pochwal, że go ściągną z powrotem ... To bez sensu. |
Cytat:
Wiesz, że Patryk ma obowiązujący kontrakt z Wisłą, a Turcy skorzystali z prawa do nieprzedłużenia wypożyczenia? Łysa Pała miała w tej kwestii tyle do powiedzenia co ja, więc nic dziwnego że nic nie schrzaniła. |
Cytat:
ale z II drużyną Eskişehirspor .... (ewentualnie w Polsce z ME) Nie sądzę też że umowa wypożyczenia dopuszcza zrezygnowanie z wypożyczania w każdej chwili i to jednostronnie .. (bez zgody Wisły). Oczywiście umowy nie znam więc to tylko moje przypuszczenie. |
Grantar weź pod uwagę fakt że głównym motorem napędowym całego wypożyczenia był sam Małecki - z końcem sezonu mógł skorzystać z prawa Webstera i odejść z klubu - rozbijało się o kasę. Także miał w ręce atuty które gwarantowały mu skonstruowanie umowy wypozyczenia pod niego. Jak się zastanowić... chyba wszystkim na rękę byłby taki zapis - Wiśle, Turkom i samemu Małeckiemu (gwarantuje mu wszakże miękkie lądowanie).
|
Cytat:
Z tym tylko że Mały nie chciał opuszczać Wisły. Zrobił się delikatnie mówiąc smród medialny wokół jego osoby, co niestety przeniosło się na klub po niefortunnej decyzji . I oczywiście, dlatego po przywróceniu do pierwszej drużyny tylko wypożyczenie(banicja) wchodziło w rachubę. Miała być Anglia, z czego Patryk był zadowolony, jednak kluby nie doszły do porozumienia więc pozostała lepiej płatna opcja - Turcja. Prawo Webstera to kolejna baśń z 1001 nocy... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl