![]() |
Nie muszę, nie jest mi to do szczęścia potrzebne. ;)
Swoje wiem, kto mnie zna lepiej też wie, że nie piszę wyssanych z palca bzdur. Pozdro i skończmy już ten temat - było, minęło. |
Cytat:
|
i to racja ludzie im ufają a WSH i SKWK nie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Daloby sie nie wiem po co dalej w to brniesz.
|
Nie daloby sie, nie wiem po co Ci teraz wyjazdy, sa wazniejsze problemy.
|
Chcialbym byc potraktowany w porzadku i wydaje mi sie, ze moge miec swoje zdanie.
|
Nie mozesz, Rzadza ci co rzadza. Co chcialbys powrotu SKWK i WSH pewnie?
|
Nie chcialbym, poprostu chyba moge skrytykowac pewnie zachowania nowych rzadzacych jesli w nich cos mi sie nie podoba?
|
Nie mozesz!!! Uratowali klub i bez nich by byla 4 liga!!!
|
ogarnijcie się
|
Właśnie dlatego do Socios się nie zapisuje,bo są tam takie mądrale jak wieśniak czy serek.I myślę,że nie tylko mnie to odpycha od tego stowarzyszenia
|
O, jeszcze watku socios brakowalo. W socios sa takie madrale jak serek, wiesniak, witek, krolewski Jaroslaw, Gowin, przewodniczacy PO na Malopolske i wiele innych osob. Sa lewaki, sa prawaki. Sa pracujacy fizycznie i sa pracujacy umyslowo. Wszyskich laczy jeden cel - dobro Wisly i to jest w tym najpiekniejsze. Dobranoc.
|
Cytat:
|
Temat pikuje w dół z prędkością światła...
|
Cytat:
|
Wyjazdy wróciły: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_wyjazdowych/
A tak niektórzy narzekali na Królewskiego i Wisłockiego... Wszystko w swoim czasie wróci do normy Panowie, nie od razu Kraków zbudowano. Musieli najpierw uporządkować najpilniejsze i najważniejsze sprawy dotyczące funkcjonowania klubu to mogli teraz zająć się wyjazdami. |
No narzekali, to poskutkowalo. Choc zawsze jest haczyk ;)
|
Cytat:
Jeszcze raz, ostatni - oferta pożyczki (o wiele wyższa od udzielonej przez trójkę obecnych "ratowników") leżała na stole. Uważasz, że piszę nieprawdę, czy może uważasz, że ta pożyczka nie byłaby wystarczająca? Podkreślam, że nie oceniam tego, czy lepiej stałoby się, gdyby oferta o której piszę została przyjęta, czy jednak lepiej było przyjąć ofertę od obecnego trio. Piszę tylko i wyłącznie o innej możliwości, bo taka po prostu była. Cytat:
Inna sprawa - jeśli uzależniasz wstąpienie w szeregi Socios i pomoc Wiśle od tego, czy lubisz jednego czy drugiego członka stowarzyszenia, to jest to delikatnie mówiąc niepoważne. Zachęcam Cię do spojrzenia na to co Socios robi i może zrobić, na tej podstawie buduj swoją opinię o organizacji, a nie na wypowiedziach (prywatnych) jednej czy drugiej osoby, która do tejże organizacji należy. Na koniec napiszę, że osobiście z większości działań podejmowanych przez obecne władze jestem zadowolony (a po dzisiejszych rozmowach z większym zrozumieniem podchodzę do tematów, które mi się nie podobają), widzę wśród tych osób przynajmniej jedną bardzo konkretną i kompetentną osobę, z którą to wiążę bardzo duże nadzieje. |
Pożyczka pożyczce nierówna. UFA nam kiedyś też pożyczyło ładna kasę :)
Serek, z całym szacunkiem ale aby nie wywoływać burzy czasem lepiej nie mówić A, jeśli nie chce się powiedzieć B. Inaczej świadomie robisz burze w szklance wody. A na tym Ci chyba nie zależy? |
Cytat:
|
Cytat:
CZY TY TO NAPRAWDĘ NAPISAŁEŚ????? :D:D:D SERIO??:D I NAPRAWDĘ TAK MYŚLISZ?:D:D:D:D Ahahahahahhahahahahaha. No kolego to dałeś w czambo konkretnie. Nie przystąpię do stowarzyszenia, bo nie lubię dwóch z 1600 ludzi, którzy w nim są :D:D:D:D Nie no samozaoranie poziom over 9000 :D:D Szczerze, ja wiem, że nie przystąpiłeś bo : - szkoda Ci kasy - nie wystarczająco Ci zależy I tyle. Cała reszta wymówek jest po prostu żenująca. Chociaż czytałem tu już dużo lepsze niż to co napisałeś w tym cytacie. Rozjebałeś tym cytatem system, rozbiłeś bank, .......nąłeś jak łysy grzywką o kant kuli. Oddałeś skok ze spadochronu bez spadochronu. Generalnie zasłużyłeś, żeby twoją wypowiedź sobie zachować. Nie wiem, może nowa stopka??:D:D |
Ja .......ę, czekam na dzień w którym przestaniecie się wzajemnie rzucać do gardeł z byle gównianego powodu... Jak już chcecie dyskutować to powstrzymajcie się od wyśmiewania i wycieczek personalnych?
|
Cytat:
Teraz czas na zapełnienie klatki w Lubinie. |
Cytat:
|
Tak naprawdę to napisałem.Nie nie przeszkadzają mi ani Królewski ani Gowin lewaki czy prawaki nie przeszkadza mi nawet Dariook.Nie mam nic do Ekielskiego dla mnie jest wiarygodny.Ale nie trawię tych cwaniaków którzy chyba nie są szeregowymi członkami Socios a robili ludziom wodę z mózgu jak Wisła się wykrwawiała.Zmartwię cię s1mone.Pieniądze nie są żadnym problemem proszę bardzo mogę wpłacic coś incognito .Jak mi zależy na Wiśle to wiem tylko ja sam no i może moja rodzina bo ta miłość do Białej Gwiazdy niestety tez na nich się odbija.Samo Socios teraz po czasie tez uważam za szlachetna inicjatywę kłaniam sie w pas i dziękuję za to co robicie .Tylko z mojej perspektywy zarząd Socios to wygląda jak obrazek z tej słynnej juz konferencji gdzie obok Wisłockiego siedzieli Michlowicz i Kwaśniewski
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zaspokoje wasza ciekawosc juz teraz zebyscie przez ponad miesiac mogli spokojniej spać. Nie bedzie pelnego sektora gosci (o ile do wyjazdu w ogole dojdzie).
|
Ja nawet wiem co napiszesz dzień po tym meczu - "kto miał być to był" "Wyjazd Rzecz Święta" "lepsze 50 ekipy niż 1k przypadkowych pikników".
Jeśli JK się weźmie za nakręcanie frekwencji to będzie dobrze. |
Bawi mnie to ujadanie o wyjazdy w dobie wszystkich meczow w TV i sytuacji w jakiej znalazla sie Wisla.
Dla niektorych wazniejsze niz istnieje klubu jest to zeby mogli sobie pojechac do Lubina czy Sosnowca. starzy bywalcy... czuja sie kopsnieci w dupsko, ze nie chce sie z nimi klub spotkac... i bardzo dobrze. Powiem wiecej - dla waszego srodowiska, srodowiska pdw, ktore drenowalo klub z kasy, z czego byc moze tez mieliscie korzysci, nie ma na Wisle miejsca i mam nadzieje ze juz nigdy nie bedzie. Chcecie chodzic na stadion - prosze bardzo. Ale dajcie sobie spokoj z jakakolwiek dzialalnoscia, takze pseudo charytatywna. To jest zalosne jak piszecie o 60 dzieciakach, ktore teraz nie przyjda na stadion, bo was nie stac na zakup biletow dla nich (15 zl jesli mnie pamiec nie myli?). W krotkim czasie stworzono organizacje, ktora rocznie generuje grubo ponad 1 milion zlotych srodkow na rzecz Wisly. Sama Wisla, Krolewski, przekazali kasy na wiecej karnetow calosezonowych dla wlasnie biednych i potrzebujacych niz wy przez rok z pomoca finansowa klubu przyprowadziliscie na stadion. I zrobili to w pare tygodni a nie caly sezon. Widze, ze zal dupe sciska ze zrodelko sie skonczylo i probujecie utrudnic zycie tak bardzo jak tylko to mozliwe. To tak juz na koniec. Jako bardzo zasluzona (haha) organizacja dla Wisly, powiedzcie co zrobiliscie, aby pomoc w ratowaniu Wisly? Czy jako organizacja kupiliscie okreslona ilosc karnetow zrzucajac sie na nie SAMI bez finansowania klubu? Czy kupiliscie jako organizacja choc 10 koszulek dla dzieci z domow dziecka? COKOLWIEK ZROBILISCIE, ZE ATAKUJECIE POKAZUJAC JEDNOCZESNIE POSTAWE ROSZCZENIOWA? COKOLWIEK? Wszyscy wiemy, ze zrobiliscie tyle samo co wsh, skwk. Bo zescie sa po jednych i tych samych nomen omen pieniadzach. |
Dobre jest to, że jak coś zarzucamy WSH to jest odpowiedź że co wy wiecie, przecież WSH to dużo więcej osób, tylko paru cwaniaków korzystało, jak śmiemy wrzucać wszystkich do jednego worka...
Ale do drugiego stowarzyszenia się nie zapisze, mimo jego transparentności, bo nie lubi paru osób z zarządu. Mindfuck. |
Dokładnie, te wszystkie stowarzyszenia i grupy niech pokażą przysłowiowe "cyce", co zrobili w momencie gdy klub popadał w niebyt, co zrobiło Socios to widać jak na dłoni.
Pokarzcie liczby jak wsparliście ukochany klub w momencie totalnej padaki wtedy pogadamy, jeśli nie macie co pokazać to sugeruję milczeć i się nie ośmieszać zamiast publikować jakieś żale i roszczenia. |
Przepraszam to juz nie wolno mieć własnego zdania?Jak to kogoś zaspokoi to proszę powiedzieć tylko jak można wpłacać składkę nie zapisując się do stowarzyszenia.Wpłacę .Tyle jeśli chodzi o Socios i pewne osoby.
To natomiast co obserwujemy teraz wokół klubu to subtelne podkopywanie pozycji BKJ . |
Cytat:
Cytat:
|
Kurz po bitwie opad i znowu zaczoł się jad
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że najbardziej zacietrzewieni i rzucający jadem są fanatyczni zwolennicy obecnego zarządu. Co widać np. po wpisach powyżej. Wystarczy napisać byle pierdółkę nie po binarnej linii i już chcą zagryźć człowieka.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja, jak i wielu moich znajomych byliśmy początkiem roku pogodzeni z końcem Wisły. Ba, nie znałem osoby która widziała ratunek Docencie to, naprawdę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl