![]() |
Cytat:
tylko otoczenie do d..y :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Teraz przyszedł czas na rządy Towarzystwa Sportowego, jak na razie zrobili kapitalną robotę. Z klubu który latem bronił się przed spadkiem zrobili zespół który jest w stanie powalczyć o wysokie cele. Moim zdaniem wystarczy wzmocnić siłę ofensywną i o mistrza możemy się bić w przyszłym sezonie. |
ale wolfy chyba ironizował z tym ryciem.. cała Polska to chciała być wówczas taka Wisłą, która grała piłkę, której już zadna ekipa nie była w stanie powtórzyć..
Cupialowi zawdzieczami bardzo duzo, stworzyl najlepszą druzynę 21 wieku której nam zazdroscili wszyscy włącznie z Legią. Ale sku.rwił się na koniec oddajac klub gimnazjaliscie |
Cupiał nawet nie wie, że Wisła już nie jest jego...dlatego mu zostawili klauzulę :D
|
to nie czyta forum ?? xD
|
Cytat:
Ale ma połowe debili zbanowanych więc czasem nie łapie sensu i kontekstu. Na razie rozkminia kto to Mereś i czemu ma dokładać do sekcji kolarskiej. |
Cytat:
W fazie grupowej ligi mistrzów w Azji, mistrz Chin rozjechał kolegów z Hong Kongu 7-0 i 6-0. |
Wszystkiego najlepszego Pani Prezes !
1906 Lat! |
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,21...ml#GR3_A_NR3_5
Wesolo nie jest, jak Maka takie rzeczy mowi wprost |
Mówiło się o tym od dawna tylko nikt nie chciał w trakcie sezonu psuć atmosfery.
W końcu któryś z piłkarzy nie wytrzymał. Podobnie jest niestety ze sztabem szkoleniowym. |
To że są zaległości nie jest żadną sensacją.
|
Wesoło nie jest. Proszę, proszę a pani Prezes dementowała ostatnio wszystko.. Niektórzy z Was mnie zaskakują. Ile tu było pisania, że jest super, super nowy zarząd. TS jest biedny jak mysz kościelna i tyle w tym temacie.! ....a, co jakiś prezes jest to ciągle oszukuje kibiców i mydli oczy.
|
Różne rzeczy cisną się na usta
1. temat nagród z akcji 12 bohater 2. wywiad z Mąką i potencjalny transfer w związku z tym pytanie się takie rodzi czy leci z nami pilot czy Ruch Chorzów? |
Od lutego nie płacą a jest czerwiec. Ile miesięcy musi klub nie płacić aby piłkarz mógł rozwiązać umowę ?
|
2
Moze pd lutego nie placa tylko tym, wobec ktorych sa pewni ze nie rozwiaza umowy? |
Cytat:
|
Stare chlopy a takie glupie.
|
Żeby znowu nie było że od nowego sezonu zaczniemy wszystko od zera tułając się po ostatnich miejscach. Bez jakiegoś konkretnego inwestora to będzie ciężko niestety. Mączyński się też nie ładnie zachował że pierze brudy publicznie, chce odejść to niech idzie. TS Wisła zrobiła dużo, ale pewne rzeczy są nie do przeskoczenia, tyle długów co Cupiał zostawił i umył rączki uciekając z tonącej łajby to szkoda gadać. Teraz winy Cupiała na barki nie słusznie będzie musiał przyjmować TS.
|
Może czas spojrzeć prawdzie w oczy.
Trzeba sprzedać każdego za kogo możemy wyciągnąć rozsądne pieniądze. Uzyskać płynność , do końca roku spłacić na maksa co się da. Spróbować wystartować z minimalnym balastem na plecach. Ściągać zawodników którzy mają kartę w dłoni i mają trochę umiejętności i ambicji a kolejny sezon postawić cel - > pierwsza 8 i bezpieczeństwo? tu pensje, tam 5 mln dla miasta, zaraz spadną jakieś wyroki lub uprawomocnią się inne, w tle hajs dla Wdowczyka. Trochę tak to wygląda z boku jakby Wisła była Wisłą i chciała świat zawojować ale finansowo to jesteśmy klubem afrykańskim. W moim poście nie atakuje TSW tylko chcę aby klub zrobił może krok w tył (bądź nie robił do przodu) oddłużył i postawił realne cele, bo tak to jesteśmy wierną kopią naszych "układowiczów" i nie chciałbym aby historia się powtórzyła. |
Najgorsze co moze zarzad zrobic to milczec lub mowic, ze nie ma problem i dodatkowo walczyc z mediami(nikt jeszcze nie wygral).
Sytuacja jaka jest wszyscy wiemy, kasa nie smierdzimy. |
Wiec dochodzimy do paradoksu...Czyli, że 6 miejsce było jednak ogromnym sukcesem Wisły i ludzi z nią związanych :D
|
No i ciekawe co teraz powie pani prezes i rzecznik ktory tak ochoczo zapewnial na tt ze nie ma problemów finansowych.
|
http://www.90minut.pl/news/278/news2...t-z-Wisla.html
Paweł na Boga ! W co Ty się chłopaku pchasz :lol: |
|
Cytat:
Szybka reakcja aczkolwiek wkurza mnie,że nas okłamują |
Nie spodziewałem się tak jednoznacznego wywiadu Mączyńskiego. Widać, że jest w olbrzymi sposób rozżalony, widać też, że chce z klubu odejść.
Jak napisałem tutaj, że wypowiedzi Sarapaty nie mają nic wspólnego z rzeczywistością a jedynie psują napiętą atmosferę w szatni to także część osób chciała mnie zjeść. Natomiast jedyna rzecz, która mi się nie zgadza to informacja, że Mączyński nie dostał żadnych przelewów od lutego. Bo rzeczywiście później przelewy ze spłatą części zaległości były i osoba od której ja mam informacje takowe dostała. Jeżeli wiec to co mówi Mączyński jest prawdą przelewy nie dotarły do wszystkich pracowników. A to sprostowanie, które się ukazało jest naprawdę słabe. Jeżeli już się zostało złapanym na kłamstwie to lepiej zamilknąć... |
Cytat:
ten sport.pl to nie jest wyborcza czasem? |
Ależ z was beka po oświadczeniu klubu i po tym co Mączyński napisał:D
|
Przecież o tym wiadomo od jakiegoś czasu. Niektóre oszołomy tutaj pisały coś o spisku dziennikarskim przeciwko Wiślę(nieźle trzeba mieć nasrane we łbie) :D. Mączyński ma jednak klasę, bo mógł rozwiązać ten kontrakt(2 miesiące zaległości, to już podstawa. Tak to zrobił Lipski). Z drugiej strony jakieś dziwne zachowanie klubu... Facet chce odejść, nie płaci mu się, jest oferta(podobno dobra, jak za wiekowego piłkarza) i odrzucamy. Coś tutaj nie tak. Po transferze to raczej wszyscy byliby zadowoleni, bo a) schodzi kontrakt b) można coś zarobić c) można pospłacać jakieś długi.
P.S - Te oświadczenia pisze jakiś "mistrz" :D. Zatrudniliby kogoś poważnego. Najpierw płacimy, a potem oświadczamy. Słów bez pokrycia było wiele. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Vinci:
Cytat:
wiesniak842: Cytat:
Na marginesie dodam, że takie obietnice w stosunku do kilku osób były już robione kilkukrotnie. Kończyło się tylko na słowach. |
Z was, przecież napisałem.
|
Cytat:
Wracając do Twojego pytania rozsądnie byłoby powiedzieć, ze nie ma, no ale, że to szKODnikowski pomiot...to sam rozumiesz...nie takie rzeczy już tam publikowali... Mąka - mam nadzieję, że i Wisłą i Ty znajdziecie wspólny mianownik. Obie strony sporo sobie zawdzięczają. |
Cytat:
|
Nie ufaj nigdy dziennikarzom :D
|
Cytat:
Cytat:
Naprawdę syndrom oblężonej twierdzy to nie jest zdrowy objaw. |
|
Juz pomijajac nawet dzisiejsze rewelacje. Ilez mozna czytac takich placzkow jak w tym temacie. Wiadomo, ze z kasajest krucho bo jakby nie bylo to nikt by sie nie dopominal i nikt by nic nie pisal o zadncyh zaleglosciach. Nikt z klubu nigdzie nie mowil, ze zaleglosci nie ma,ze nie ma zadnych dlugow i osiagamy same zyski. Za kazdym razem tylko pojawi sie jakis news w tym temacie, chmara placzacych bab wypisuje tutaj swoje dyrdymaly na temat zarzadu i tego jak ich oklamuje. Idzcie wy na zydownie, tam Stawowy przynajmniej obiecywal LM. Dajcie pracowac zarzadowi, sami dokladajcie ile mozecie jak wam tak na Wisle zalezy i .... skonczcie w koncu plakac.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl