![]() |
Skonto lecialo dziś liniami Air Baltica z Rygi do Warszawy. Wybierała się 35-osobowa delegacja. Ale ktoś czegoś nie dopatrzył i okazało się, że na dzisiejszy lot jest tylko 28 wolnych miejsc. Siedem osób zostało w Rydze - prezesi oraz trener bramkarzy i dwaj asystenci Paharsa. Mają w nocy dostać się do Krakowa przez Wiedeń. Na 99% nie będzie ich na przedmeczowym treningu.
info z weszlo na facebooku |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
czyżby go tu nie było?:-/:> |
Miał?
niby kiedy Śląska pokazują z powodu Solorza.. |
Cytat:
Cytat:
Może nie tyle z powodu Solorza co z faktu, że jest właścicielem Śląska i chce w ten sposób promować swój klub. Zresztą w przetargu do E-klasy też mają zagwarantowane pokazywanie wszystkich meczy Śląska i to obojętnie czy C+ wskaże Je jako "exclusiv" czy też nie :) |
Cytat:
;) |
czytałem na internecie przed meczem pierwszym ze Skonto że rewanż będzie na otwartym Polsacie :-D a teraz :-/ lipa znów internet w ruch i cięcie obrazu ..niech to szlak :>
|
Cytat:
|
Ja mam taki mały tip dla ludzi którzy chcą oglądać Wisłę w telewizorze a nie na komputerze.
Otóż jeżeli posiadacie telewizory z włączonym odbieraniem kanałów DTV to jest szansa że jakimś cudem złapie wam tam również Polsat Sport. Sam o tym nie wiedziałem dowiedziałem się dopiero w przypadku meczu Śląska, dla lepszej jakości przełączyłem w telewizorze na Polsat DTV i przez przypadek zauważyłem ze odbiera mi też Polsat Sport. Więc jeżeli posiadacie takie odbiorniki to warto spróbować. Nie ręczę za to ale u mnie o dziwo działa, może to kwestia regionalna albo coś innego ale zawsze to szansa zobaczenia Wisełki w HD. |
a czymże jest to odbieranie DTV?
E: dzięki |
Cytat:
Sprawdź w swoim telewizorze (musi być w miarę nowy max 4-5 lat) powinna być taka opcja pod tym samym przyciskiem co przełącza pomiędzy złączami AV1 AV2 itd EDIT: Niestety mój entuzjazm był przedwczesny - na paśmie DTV odbiera "POLSAT SPORT News" i wątpię żeby tak można było zobaczyć Wisłę ... sry za zamieszanie - wcześniej nie zauważyłem tego "News" w nazwie ... swoją droga to w ogóle nie wiedziałem że istnieje taki kanał. |
Cytat:
|
Już trzęsą porami przed Naszym dopingiem :-D Fajnie by było jak by przyszło ze 20tyś, ale raczej nie ma co liczyć.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html |
może mecz będzie na kanale Łotewskim?
|
Taka mała ciekawostka-Wisła przez 7 lat nie potrafiła wygrac wyjazdowego meczu w eliminacjach LM. Ostatnim zwycięztwem Białej Gwiazdy na stadionie rywala w eliminacjach Champions League był mecz z WIT Georgią Tibilisi, wygrany 2:8 (4x Frankowski, 2x Żurawski, Gorawski, Kuźba). Od tamtego czasu do środowego meczu w Rydze nasz zespół nie potrafił pokonać na wyjeździe Raelu Madryt (1:3), Panathinaikosu Ateny (1:4 po dogrywce), Beitaru Jerozolima (1:2), Barcelony (0:4), a także Levadii Tallin (0:1).
|
Czy jutro może już zagrać Junior? Nie był zgłoszony na 1 mecz czy też w ogóle na tę rundę eliminacyjną, więc jak to jest- może grać jutro czy dopiero od następnej?
Do kolegi Chimek12: Nie wiem czy sobie żarty stroisz ze mnie, ale ja pytam o naszego Juniora... DIAZA! (ale ok jak coś to się nieprecyzyjnie wyraziłem) |
Junior nie zagrał w I meczu z powodu przeziębienia. Tak przynajmniej mówił trener Skonto.
|
Cytat:
|
Aha, nie zrozumiałem pytania. Junior Diaz napewno nie zagra, ponieważ zamiast niego zgłoszono Dudu Bitona. Od 3 rundy będzie mógł grać (o ile przejdziemy Skonto).
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html i po wspólnym wyjeździe do Bułgarii !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A mnie sie wydaje, że mozna tego dokonać tylko przed I meczem i w ten sposób zamknąć kadre na daną runde, ale nie jestem w 100% pewny.
|
Cytat:
|
Jak tam przychodzi po kilkaset osób na mecz to nic dziwnego że są w szoku.
Ogólnie liczę że ich jutro rozbijemy i wielkim wyczynem to nazwać i tak nie będzie można. Na pochwały przyjdzie czas(miejmy nadzieje) po pokonaniu Bułgarów. |
Cytat:
|
zobaczymy jak zachowa sie Nasza obrona jak nie będzie słyszeć co do siebie mówi :)
po remisie u siebie z np. Koroną chłopaki narzekali na brak komunikacji np. Milan. |
Cytat:
|
Nathan Junior wraca do skladu wiec trzeba bedzie podwojnie uwarzac - ale Skonto według zapowiedzi bedzie glownie liczyc na kontry - tak wiec sporo pracy czeka jutro obrone jak i defensywnych pomocnikow. Zreszta sam Junior nic nie zrobi
|
Cytat:
Liczba miejsc nie ma nic do rzeczy..zresztą pisanie o dopingu i podawanie Manchesterów i innych wynalazków mija się z celem. Już jeden Manchester tyle że City i Tottenham z opuszczonymi ryjami kręcili filmy sektorom zajmowanych przez Polaków. Dla nich podobna abstrakcja jak dla kibiców Skonto, także czy na mecz przychodzi 200 czy 70000 wielkiego znaczenia nie ma. także= też tak że= więc edit by: złośliwy korektor |
Cytat:
|
tak - racja - stadion Borussi jest gigantyczny a trybuny niezwykle wysokie i rozległe, ale tam też Zagłębie Ruhry, ludzie w pieruny, to jest taki nasz Górny Śląsk tylko 3 razy większy!
|
Cytat:
- 5 goli w dwóch meczach z szóstą drużyną ligi - 3 w jednym meczu z piąta - 2 w meczu z ostatnią drużyną ligi. Z drużynami, które zajmują wyższe miejsca niż Skonto co ciekawe bramki nie zdobył. W tamtym sezonie grał 4 razy z Ventspils i bramki nie zdobył (w tym na jeden mecz też), z Daugavą na trzy mecze miał tylko asystę (w tym sezonie dwa mecze i nic). Europejskie Puchary (LE i Puchar UEFA) - 6 meczy, 1 asysta (z Derry City) To by wskazywało, że radzi sobie świetnie, ale tylko ze słabszymi drużynami w lidze. A te słabsze drużyny u nas w której lidze by grały? Dlatego nie ma co się bać ; ) |
Cytat:
Na miejscu Maaskanta kazałbym zawodnikom klepać na własnej połowie. Mecz skończy się 0:0 i gitara. Łotysze będą mieli świeto narodowe, ze zremisowali. Parodia. Druzyna, ktora przegrywa powinna dazyc do wygrania spotkania. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja będąc trenerem jednak chciałbym awansować. Tak robią Polscy trenerzy. Grając przeciwko Wiśle - gdy przegrywają 2-0 to stawiają mur, by nie przegrać wyżej, zamiast dążyć do zremisowania. |
Cytat:
na prawde uważasz (patrząc nawet na ten mecz) że nie ma wielkiej różnicy między Wisłą a Skonto ? tak ogółem? Wierzysz w to że na 20 meczów Skonto wygrałoby 18 a nie na odwrót ? :lol: Jesli tak to idę po 0.7 gorzkiej żołądkowej. Jutro każdy chętny zakupi bilety http://www.facebook.com/WislaKrakow/...50319353401282 |
Strzelić bramkę jakkolwiek i czymkolwiek, byle szybko.
Może trzeba wchodzić na przebój (Małecki, Melikson) licząc, że drętwa obrona Skonto sprokuruje karnego ? Bo ta nasza gra pozycyjna naprzeciw 11 chłopa w obrębie 16 słabo może wyglądać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl