![]() |
Cytat:
|
Prawdopodobny scenariusz to taki ze w sobote Wisle po prowadzi Kulawiki. Nawet sie nie obejrzymy jak minie jesienna runda z Kulawikiem na lawce :P
|
tutaj nie ma co się napalać na Jimeneza, przeciez Tristan,Grigorie,Nei itp juz witali sie z gąską...
przeciez moze byc tak ze wogule nie bylo tematu Jimeneza a oni kogos innego sciagna, jak to ostatnio w zwyczaju mieli ze byl szum ze ma przyjsc dany zawodnik a przychodzil ktos inny zeby jutro badz pojutrze nie przyszedl jakis no-name z Wloch badz wyznawca polskiej mysli szkoleniowej chcialbym wierzyc ze Jimenez przyjdzie, ale juz wiele razy sie zawiodlem na takich informacjach |
Skończcie szopkę z tymi informacjami... Najlepiej ustawcie sobie na stronę główną: http://www.wisla.krakow.pl/, wchodźcie co 1h i sprawdźcie czy jest info o nowym trenerze. Nie ma? Oznacza że nadal Wisłą zajmuje się Kulawik. Dziękuję dobranoc.
|
A ja powiem tak - wierzę, że Jimnez jest w Krakowie.
Natomiast nadal jest mi ciężko uwierzyć, że Cupiał wyłoży pieniądze. I tu nawet nie chodzi o podstawową pensję, ale premie za wyniki i kwestie przedłużania kontraktu/zwalnianie trenera. |
Od 11 rano oglądam specjalnie zasrany Orange Sport Info na którym zawsze są konferencje prasowe i już powoli przestaje wierzyć, że Jimenez przyjdzie... Najgorsze jest to czekanie. Mogli by powiedzieć czy coś z tego wyszło czy nie i tyle, a nie wszyscy czekają od wczoraj na "głos z niebios".
|
To że nie zaprezentują go dzisiaj nie znaczy, że nie zaprezentują go jutro. ;)
|
Dziś już chyba nic się nie wydarzy. Do zobaczenia jutro :)
|
wracajmy do swoich obowiązków:p
|
Redakcja W-O napisala cos takiego:
"red: Jak nam nie wierzysz to po co tu chodzisz i piszesz bezsensowne komentarze? Nie wierzysz Twoja sprawa. Zdradzimy tylko, że nowy trener aktualnie znajduje się w Krakowie ." |
A bo to mało było takich, co już znajdowało się w Krakowie. ;)
|
Cytat:
|
To może być każdy z Orestem i Markiem Motyka na czele. Viva szarańcza! :D
|
Cytat:
Wisła Onlajn bodaj. Jeszcze Edit: http://demotywatory.pl/1998908/Cierpliwosc-jest-gorzka To chyba specjalnie dla nas ten demot... :D |
Cytat:
|
Tak tu wszyscy czekamy na informacje o nowym trenerze jak ja o nowym bramkarzu w Arsenalu - akurat dwie niewiadome w jednym momencie. Jezeli to co napisali to prawda bedziemy ich wielbic w nieboglosy, ze tak powiem :>
Cytat:
|
Cytat:
|
W Radiu Kraków słyszałem wypowiedź (pana Ochalika lub pana Jarosza), że do sfinalizowania rozmów z trenerem brakuje jeszcze kilku dni.
Moim zdaniem każde upływające 24h to olbrzymia strata. Boję się, że nadal panuje tradycja piłowania gałęzi, na której się siedzi. z Aha, i tak informacją dnia pozostaje wieść, że Zdzisiek jest osobą najbardziej korzystającą na bałaganie w klubie! |
Cytat:
" [red: Negocjacje nie zależą od nas, ale myślimy, że nastąpi to dzisiaj. ] oczywiscie post z dzisiejszego dnia (14:55) |
Wiecie co jest przykre w tym całym zamieszaniu pt. Nowy trener Wisły Kraków,?
Brak zaufania. Brak zaufania fanów, kibiców do klubu i właściciela. Sam siedzę w robocie i zamiast się skupić na swoich obowiązkach co kwadrans klikam w klawiaturę, wertuję znane mi strony i portale w oczekiwaniu na jakikolwiek sygnał, wiadomość że idzie ku lepszemu i normalności. A tu cisza, coś Majcher powiedział, cisza, stawiają dach, cisza, etc. Jasne że klub nie ma obowiązku nas informować o tym co się dzieje w kuluarach ale widząc zainteresowanie tematem, gorączkę jaka nastała w ostatnich tygodniach dobrze by było gdyby padło z ich strony cokolwiek więcej niż do 15 sierpnia będzie dyr.sportowy ( mamy 17.08 ) czy szukamy trenera. Qźwa. Zasypiam - sprawdzam sieć w oczekiwaniu na informacje o nowym coachu i planach klubu na przyszłość, wstaję rano - to samo, w ciągu dnia - kilkukrotnie to samo. Coraz bardziej do mnie dociera że Wisła to nie tylko futbol, ale i ME, kosz, siatka itd. i że te dyscypliny powinniśmy traktować z równie dużym szacunkiem. |
iiYama
bardzo dobrze napisane - mam podobne odczucia... |
Cytat:
|
Jedno jest pewne w meczu z Widzewem poprowadzi nas T.Kulawik.NA 99% Mielcarski nie bedzie Dyrektorem Sportowym tylko ktos z zagranicy
|
Cytat:
|
o ....a T.Kulawik marnie to widze, jak wystawi Pawełka to ja dziękuje
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O nie. Tego jednak można się było spodziewać. Jest już wtorek, a z klubu nadal żadnych informacji. Chciałbym przeczytać jakiś wywiad z Basałajem. Ciekaw jestem co ma do powiedzenia.
Są w ogóle jakieś optymistyczne przesłanki? Czy Wisła nadal będzie korytem dla kilku typów, których nikt stamtąd nie ruszy? @tommiyacht hoh, rzeczywiście! |
Boguś najzwyczajniej ochłonął po porażce z Ruchem następne rozmowy po porażce z Widzewem .
A w razie remisu może powróci opcja kogoś z Polski bo przecież wtedy nie będzie tak całkiem żle:-/ |
OT. Zaraz na onecie itd powinna pojawić się wiadomość, że Wiśle nie udało się zakontraktować nowego trenera i, że to Kulawik poprowadzi Wisłę w meczu z Widzewem xD
|
Cytat:
|
haha, wiedziałem ze jakis dzieciak robil sobie jaja z pismakow <Lol2>
http://informator44.republikafutbolu...ie/#comment-83 |
... hhahahahaah
|
tylko zbymak może nam powiedzieć coś więcej, taka jest prawda, ale nie wiem czy on ma ochote sie z nami tym podzielic, bo wiadomo jakie wariacje beda odchodzic na forum
|
Cytat:
|
Ja uważam, że niekoniecznie wszystko musiało pójść nie tak, wręcz mogło się udać zakontraktowanie trenera, a po prostu zacznie on pracę w terminie nieznacznie późniejszym, aby pozbierał się i zdążył wprowadzić w miasto etc., albo zakończyć sprawy ze swoim poprzednim klubem.
|
HA HA HA niezły ubaw
Brawo dla tego gościa a jeszcze większe brawo dla Tych którzy myślą trzeźwo na to co się dzieje a niestety dzieje się źle, żeby nie powiedzieć że tragicznie. I nawiążę do wcześniejszej wypowiedzi jednego z nas na temat zaufania do kibiców, oby tylko Właściciel nie przejechał się na naszym zaufaniu do Siebie i Pseudo drużyny Miłego wieczoru |
Ten śniady koleś pod Sheratonem, to mógł być nowy dyrektor sportowy z zagranicy. Takie przynajmniej różne przypuszczenia ludzie piszą.
|
Z goscia jest niezly frajer i w dodatku ma wysokie mniemanie o sobie. Ten jego pseudo blog pewnie z 5 osob znalo i juz mysli, ze caly swiat wkrecil. Chociaz faktem jest, ze te wszystkie wislackie stronki z wisla online i tsw na czele sa prowadzone przez 12 letnie dzieci, ktore bawia sie w dziennikarzy.
W sobote znowu Pawelek i Rado w skladzie! :P Wywiad z Basalajem - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._szkoleniowcu/ |
ale wkrecił gość tyle osób , :) hehe.Jaja będą jak się okaże że wogóle nie ma tematu Jimeneza
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl