Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Lidze Europejskiej lipiec-sierpien ‘10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7385)

Greg 29.07.2010 22:33

jak bym oglądał Ruch

pchelas 29.07.2010 22:34

Ciągle brakuje kogoś kto by trzymał tych wszystkich zawodników za pyski.
Heniu już troszkę leciwy, zresztą nigdy nie było w jego stylu opierdalać piłkarzy.
Sobolowi brakuje zdolności przywódczych, Głowackiego już nie ma.
Przykro.

Cfaniak 29.07.2010 22:35

Wrocilem wlasnie z meczu i zacytuje dzisiejsza przyspiewke " Gwiazdorami sie nazywacie , z frajerami przegrywacie " tyle w temacie ...

LooNatyk 29.07.2010 22:37

co do Bunozy to ja bym po chlopaku az tak nie jechal.. Ma te 21 lat, pierwszy mecz, od razu w pucharach, z drugim zoltodziobee. Na strasznie odpowiedzialnej pozycji.. Gral slabo, ale ja bym go nie skreslal.

Za to Boguskiemu to bym chyba sprzedal liscia. Tyle strat nie widzialem jak zyje, chlop chyba nie wie, ze zanim sie poda do kogos pilke wypada popatrzec czy ten ktos jest na pozycji.. Co smieszniejsze ja to widzialem juz po 15 min, Kasperczakowi potrzeba bylo 45.

Ogolnie zero pomyslu, i zaangazowania. W pierwszej polowie mnostwo razy zostawiali Azerom po 10m miejsca, gdyby Karabach zagral odwazniej od poczatku.. szkoda pisac..

Kasperczak to inna broszka. Boguskiego juz wspomnialem, zestawienie srodka takze, a jest jeszcze Jirsak, ktory chyba biegal po trubunach bo na boisku dostrzec go bylo trudno.

westersyl 29.07.2010 22:37

Im trzeba kogoś takiego jak Petrescu, Ostro za mordy ich.

Wojtas 29.07.2010 22:38

Dzis widzielismy efekty polityki klubowej gdzie nigdy nie bylo nic na czas.Nowi nie zgrani,obrona to jakis kabaert,tak samo jak wystep Pawla Brozka.

Mysmy chcieli ograc ogórkow rok temu z Estonii teraz z Azerbejdzanu a popatrzmy sobie prawdzie w oczy -ogórki to my.Stoimy w miejscu od paru lat a pilka sie zmienia i napiera do przodu.Zespoly wlasnie takie jak ten Karabach to juz nie jest jakischs 11 przypadkowych rolników z wioski tiki tiki,tylko ludzi ktorzy zagrali dzis madrze taktycznie i byli dobrze wybiegani.

tak na krotko

Jovanic- pare lepszych interwnecjii(zwlascza obrinil ten strzal po karnych Zurawia ,moglo byc 2;0 dla tamtych),nie wiem co z niego bedzie,na razie poziom Maria

Obrona -zal patrzec i pisac,Jop to byl przy nich gwiazda,Bunoza mam nadzije ze bedzie gral lepiej,dzis troche chyba wystraszony jakis,Cikos jeden w miare poprawine

Pomoc-Jirsak cos probowal ,Pajlic tez ale to wszytsko mało,Sobol tez slaby

napad-ciszej nad tą trumna

jakies wnioski??

Kolejna kompromitacja ,juz z nas szydzą ,ale to wszytsko ma swoje korzenie.
Znowu tulamy sie po Hutnikach,smiem twierdzic ze na R22 moglo by byc inaczej ,a raczej jestem tego pewnien

Serce boli jak sie patrzy na dzisiejszą Wisle ,gdzie widac bezradnosc i bezproduktywnosc.
Nie ma lidera ,niby Sobol krzyczy ale jakos tak za slabo.To tez dobrze nie rokuje

dzis widzielsmy jak Europa (ta co kiedys byla za nami) dzis juz jest na równi a nawet przed.
Ogórnik to na dzis my ,bo nie potrafimy dobrze skonstruowac 1 akcii a przez 90 minut biegamy jak chlopcy we mgle.

Wislo ty ma..........

For_FuN_ 29.07.2010 22:42

To kto nowym trenerem? Kasperczak po rewanzu sie z nami pozegna, bo wiadomo, ze w naszym klubie trener odpowiada za ta defensywe transferowa(Basalaja) ;). Kolega Cupiala moze sie czuc bezpiecznie(a szkoda).

FrankDrebinTSW 29.07.2010 22:45

Powiem tak. W jednm okienku mozna sprzedac dwoch napastnikow czy dwoch pomocnikow ale NIGDy dwoch stoperów. Który cywilizowany i chcący o coś grac klub by tak zrobił?????????? Marcelo to rozumiem ale Głowackiego nie moge pojać.

Bronex 29.07.2010 22:45

Problem z jakim dzisiaj przyszło nam się zmierzyć nie jest nowy . Jest stary i się pogłębia... Możemy tutaj bić pianę cały tydzień i co z tego? To że w Wiśle Kraków i całej polskiej piłce ligowej jest nędza to fakt. Dziwi jednak ,że ta nędza i amatorszczyzna piłkarzy ,trenerów, dziennikarzy sportowych, "działaczy" związkowych i klubowych ma aż tylu konsumentów. Pełny stadion ludzi skandujących "****a mać , Wisła grać" I co to dało? Gdyby ten stadion był pusty to może ktoś by poszedł po rozum do głowy i albo zaczął zmieniać na lepsze albo to wszystko w ****u zaorał. Reklamy, transmisje , zainteresowanie ,stadiony... WYMÓWKI- nie ma esencji, nie ma twórców i dlatego nie będzie tworzywa. SYSTEM. Ale systemu nie zbuduje Piechniczek, Engel i reszta PMS. System jest w stanie zbudować tylko prywatny kapitał ,który dla własnego dobra będzie z daleka trzymał polskich trenerów i aspirujących do tej roli byłych polskich piłkarzy.

WislaOnly 29.07.2010 22:48

Tyle w tym temacie!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-DTf-oQ

rasel1906 29.07.2010 22:49

Rzygać mi się chce gdy widzę taką grę naszej drużyny, kocham Wisłę i serce mnie boli gdy musze oglądać tak kompromitujący występ, ta porażka jest tym bardziej dotkliwa, że rywale byli o 2 klasy lepsi i gdybyśmy dzisiaj zremisowali byłoby to niesprawiedliwe. Wierzę jednak to że za tydzień Wisełka zmieni swoję obliczę i jakoś zdołamy awansować. Wydaje mi się że klub powinien już zakończyć współpracę z trenerem Kasperczakiem, który najlepsze lata ma już jak widać za sobą. Przede wszystkim podjął dzisiaj jakieś dziwne decyzje personalne bylem szczerze zdzwiony widzac dzisiejszy sklad na mecz. Bo co w pierwszej jedenastce robil Paljic albo dlaczego Piotr Brozek byl przestawiony na lewa strone defensywy tydzien temu gral przeciez Junior Diaz i wygladalo to jako tako, dlaczego nie zagral Gargula i najwazniejsze co w naszej druzynie robi Bunoza toz to kompromitacja zawodnik bez umiejetnosci i ambicji wymowne byly to iz po dostaniu czerwonej kartki od razu sciagnal koszulke jak gdyby w ogole nie przywiazywal wagi do tego ze gra dla tak wspanialych kibicow. Nasza linia obrony to istny koszmar modlmy sie aby jak najszybciej do skladu wrocil Cleber.

pawelwislak 29.07.2010 22:50

A ja wierzę w powtórkę z Iraklisu, tylko to już jest sama wiara nic więcej... Tylko cud nam może dać przejście prawda jest taka że ci piłkarze z tego Karabachu technicznie i motorycznie byli lata świetlne przed naszymi

Ajax 29.07.2010 22:51

Smutna prawda jest taka że w Europie to my jesteśmy ogórkami.

Chciałbym się mylić ale w rewanżu 60 min walenia głową w mur i nieskuteczności, kontra Azerów i po pucharach.

"Jesteście frajerami, przegrywacie z Azerami"

Najgorsze jest to że bramka podziałała motywująco na Azerów a nie na nas.

Wiem że jako kibic usiądę do rewanżu i będę kibicował ale dziś pierwszy raz miałem ochotę nie oglądać meczu do końca... A kibicuje już naście lat

Speedy 29.07.2010 22:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 947659)
płakać się chce.. Wisełka jest jak piękna kobieta.. kochasz ją tylko rani.. ale kochasz i wciąż bedziesz kochał..

Najlepsze słowa jakie przeczytałem po meczu!
Kilka wyrazów, a są w stanie zastąpić 15 stron tego tematu po meczu.
Niestety najgorsze w tym jest to, że na twoich oczach wyjebie ją ten, po którym się tego najmniej spodziewasz..

Na wstrzymanie proponuje sobie zrobić 2 serię pompek po 50 powtórzeń. Dla cieniasów, którzy tego nie potrafią proponuję obejrzeć filmik http://www.youtube.com/watch?v=ofIJtjodC1Q.
Następnie zamknąć jadaczkę/wypiąć klawiaturę od kompa i w milczeniu wierzyć, że zagramy w 4 rundzie! Ludzie, Wisła nie z takimi potęgami wygrywała! Już nikt nie pamięta w jakich okolicznościach pokonaliśmy Iraklis? Saragossę? Parmę? Umiejętności mamy w co nie wątpie. Potrzebna jest wiara, ambicja, dobre podejscie do meczu i najważniejsze - walka! To my mamy śmiać sie z przeciwnika po meczu, a nie on z nas!

A Jak mi do ****y nędzy jeszcze jeden baran napisze, że winny jest:
Bunoza, bo dostał czerwoną kartkę, słabo zagrał;
Jovanić, bo puścił bramkę;
Kowalski, bo nie trafił w 5 minucie;
Żurawski, bo nie trafił karnego;
Garguła, bo w ogole nie zagrał,
Małecki, bo cieszył się przy wywalczeniu karnego jakby strzelił na 2-1;
Brożek, bo nawet nie wie jak ten z 13 ma na imię;
Skorża, bo źle przygotował zespół zimą czy Kasperczak, Basałaj, Cupiał, a może jeszcze Edek, bo palił papierosa na meczu, to zapraszam, żeby mi spojrzał w oczy. Obiecuję, że tak mu wyjebię, że zacznie chodzić na ten "lepszy i tańszy stadion".

Prawda jest taka, że winna jest cała Wisła. Od piłkarzy, trenerów, działaczy czy samego Pana Cupiała. Jesteśmy na dnie i należy się cieszyć, że w końcu idze normalność, ale nie oczekujcie, że wszystko zmieni się z dnia na dzień.. Może być tylko lepiej, nie dziś, nie za tydzień, to za rok! Należy tylko w to wierzyć.

Do tego wszyscy pchacie się do Europy, a my nawet nie mamy gdzie grać! Taki Kowalski całe 90 min myśli gdzie on się tu wykąpie po meczu, to jak ma trafić do bramki? Nie zdziwiłbym się jakby 20 tys wiślaków ryknęło "Jazda. Jazda... " polowa azerów miała by w gaciach poniedziałkowy obiad.
Dopóku nie będzie stadionu nie będzie nic. Przyjedzie taki Juventus grać z Wisłą Kraków, w Lubinie... z czym do ludzi.

Pewnie dostane bana za obrażanie innych/słownictwo, ale co tam. Z pokemonami i tak nie ma co dyskutować :foch:

Filippo123321 29.07.2010 22:56

No to napisze cos na chlodno, bo pewnie poltorej godziny temu moj post zniknalby w natloku innych - tych bardzo emocjonalnych.

Nierozumiem tego forum, to po pierwsze. Wysmiewano kilka osob, glownie wolfy'ego, ze najezdal na transfery. Przeciez sciagnelismy tylu zawodnikow, same materialy na gwiadzy mowiliscie. No i macie swoje gwiazdy. Zawodnik, ktory nie lapal sie w 2.bundeslidze nie nadaje sie jak widac, takze do Polski. Caly czas schodzil do srodka, zamiast grac szeroko, zadnego udanego pojedynku. GWIAZDA.

Dalej, Bunoza. Nic sie nie stalo, ze odszedl Glowacki mowiliscie, stary jest, zarobilismy troche kasy. Sciagnelismy w zamian DREWNO - tak, drewno, zawodnika na poziomie Wasiluka. Nic nie potrafi, ani przepchnac napastnika, ani dobrze zainterweniowac, ciagle kiksy, w dodatku jest strasznie drewniany i malo zwrotny. Ale przeciez zarobilismy na Marcelo i Glowackim, a Gordan sie kreci w okoliach kadry (hahahhaha).

Jedziemy dalej. 'WYWALIĆ MAŁECKIEGO I DIAZA!' - tak krzyczeliscie. Tak, wywalmy dwoch JEDYNYCH zawodnikow, ktorzy sie STARAJĄ i mają serce do gry. Sciagajmy w zamian za Małeckiego szrot z 5. Bundesligi. Sprzedajmy Francuzom Diaza, sciagnijmy młodą gwiazdke z bałkanow. Odbiło wam.

Piotrek Brozek na obronie to nieporozumienie, zawalil bramke. On ma zdecydowanie ciag na bramke i musi grac w przodzie. Pawel Brozek od 2 lat prezentuje poziom Olszara, Trytki czy obojetnie kogo. Dno i metr mułu.

Jeszcze jeden aspekt, o ktorym juz pisaliscie. Nie mamy lidera. Sobol nie nadaje sie na kapitana. On zyje w innym swiecie, to nie jest zawodnik, ktory moglby nas pociagnac w trudnych momentach. To samo Zuraw. Głowa tez nie byl takim pilkarzem.

Niestety, ale od pamietnych meczow z Lazio NIC NIE ZNACZYMY W EUROPIE. NIC. Mamy wiecej spektakularnych porazek, niz zwyciestw chociazby nad sredniakami europejskimi.

Tragedia.

WILU TS 29.07.2010 22:57

Pokemonem jesteś niestety Ty i nic tego nie zmieni,każdy ma powody do narzekania do takim "meczu"

BRTS39 29.07.2010 22:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Speedy (Post 947811)
Najlepsze słowa jakie przeczytałem po meczu!
Kilka wyrazów, a są w stanie zastąpić 15 stron tego tematu po meczu.
Niestety najgorsze w tym jest to, że na twoich oczach wyjebie ją ten, po którym się tego najmniej spodziewasz..

Na wstrzymanie proponuje sobie zrobić 2 serię pompek po 50 powtórzeń. Dla cieniasów, którzy tego nie potrafią proponuję obejrzeć filmik http://www.youtube.com/watch?v=ofIJtjodC1Q.
Następnie zamknąć jadaczkę/wypiąć klawiaturę od kompa i w milczeniu wierzyć, że zagramy w 4 rundzie! Ludzie, Wisła nie z takimi potęgami wygrywała! Już nikt nie pamięta w jakich okolicznościach pokonaliśmy Iraklis? Saragossę? Parmę? Umiejętności mamy w co nie wątpie. Potrzebna jest wiara, ambicja, dobre podejscie do meczu i najważniejsze - walka! To my mamy śmiać sie z przeciwnika po meczu, a nie on z nas!

A Jak mi do ****y nędzy jeszcze jeden baran napisze, że winny jest:
Bunoza, bo dostał czerwoną kartkę, słabo zagrał;
Jovanić, bo puścił bramkę;
Kowalski, bo nie trafił w 5 minucie;
Żurawski, bo nie trafił karnego;
Garguła, bo w ogole nie zagrał,
Małecki, bo cieszył się przy wywalczeniu karnego jakby strzelił na 2-1;
Brożek, bo nawet nie wie jak ten z 13 ma na imię;
Skorża, bo źle przygotował zespół zimą czy Kasperczak, Basałaj, Cupiał, a może jeszcze Edek, bo palił papierosa na meczu, to zapraszam, żeby mi spojrzał w oczy. Obiecuję, że tak mu wyjebię, że zacznie chodzić na ten "lepszy i tańszy stadion".

Prawda jest taka, że winna jest cała Wisła. Od piłkarzy, trenerów, działaczy czy samego Pana Cupiała. Jesteśmy na dnie i należy się cieszyć, że w końcu idze normalność, ale nie oczekujcie, że wszystko zmieni się z dnia na dzień.. Może być tylko lepiej, nie dziś, nie za tydzień, to za rok! Należy tylko w to wierzyć.

Do tego wszyscy pchacie się do Europy, a my nawet nie mamy gdzie grać! Taki Kowalski całe 90 min myśli gdzie on się tu wykąpie po meczu, to jak ma trafić do bramki? Nie zdziwiłbym się jakby 20 tys wiślaków ryknęło "Jazda. Jazda... " polowa azerów miała by w gaciach poniedziałkowy obiad.
Dopóku nie będzie stadionu nie będzie nic. Przyjedzie taki Juventus grać z Wisłą Kraków, w Lubinie... z czym do ludzi.

Pewnie dostane bana za obrażanie innych/słownictwo, ale co tam. Z pokemonami i tak nie ma co dyskutować :foch:

Też to zauważyłem i za zgoda autora uzyłem tego. Nie ma co rozpomietywac to nic nam nie da , a trzeba sie postrac przejsc dalej. A pozniej zobazymy.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo123321 (Post 947817)
No to napisze cos na chlodno, bo pewnie poltorej godziny temu moj post zniknalby w natloku innych - tych bardzo emocjonalnych.

Nierozumiem tego forum, to po pierwsze. Wysmiewano kilka osob, glownie wolfy'ego, ze najezdal na transfery. Przeciez sciagnelismy tylu zawodnikow, same materialy na gwiadzy mowiliscie. No i macie swoje gwiazdy. Zawodnik, ktory nie lapal sie w 2.bundeslidze nie nadaje sie jak widac, takze do Polski. Caly czas schodzil do srodka, zamiast grac szeroko, zadnego udanego pojedynku. GWIAZDA.

.

A ja nie rozumiem dlaczego ocenia sie gości ktorych widziało sie 1 raz na żywo.

biała gwiazda 29.07.2010 23:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 947770)
Kolejna kompromitacja ,juz z nas szydzą ,ale to wszytsko ma swoje korzenie.
Znowu tulamy sie po Hutnikach,smiem twierdzic ze na R22 moglo by byc inaczej ,a raczej jestem tego pewnien

Przepraszam ale: murawa była w dobrym stanie, kibice cały mecz dopingowali na maksa i było z ich strony dobre wsparcie, bramki były wymiarowe. Przepraszam ale chyba za szybko szukamy jakiegoś jednego powodu na który chcemy wszystko zwalić.
Cholera mnie bierze jak oglądałem potem mecz Jagi i oni potrafili cisnąć Grecki zespół całą 2 połowę i Sandomierski w 2 połowie nie miał nic do roboty, mimo że Jaga pierwszy raz grała w pucharach. My ich nawet nie byliśmy wstanie zamknąć na ich połowie i to bolało najbardziej. Nie graliśmy w ogóle taktycznie. 2 podania Azerów i nasza cała pomoc już była 5 metrów za piłką. Nasi wyglądali jak by wyciągnęli taką lekcję z Levadi, że lepiej nie cisnąć Azerów, bo jeszcze kontra może pójść i przynajmniej na zero z tyłu będziemy:lol: i tak poszła:rotfl:. I tak wierzę. Ale mówcie co chcecie śmialiśmy się z Ruchu, że się męczy z Maltą(dla mnie mogła nawet Wisła z kontry tylko grać, ale żeby to 1:0 było). Naszych wysłać do Azerbejdżanu autokarem, a na mecze ligowe rowerem. Sam robię codziennie 20 km na rowerze i średnia prędkość 20 km/h. Więc naszym jeden dzień w tygodniu na dojazd by starczył, jak by wygrali w nagrodę autokar. Bo jak coś 2 rok z rzędu się przydarza to już nie jest przypadek.

bloodraven 29.07.2010 23:01

Ależ wy głupoty piszecie... Azerowie to typowe ogóry. Tak jak powiedział Dan- w Polsce mamy dobrych piłkarzy, ale dopóki ktoś tych p***nych leni za mordy nie weźmie to będziemy często takie wtopy zaliczać. Dlaczego Mały miał siły na bieganie całe 45 min? bo nie wyrabia jak reszta przymusowych 2 godz (chyba nawet mniej mają tych treningów), tylko zostaje i zasuwa jeszcze godzine. I właśnie ta godzina wystarczyła żeby manewrować obroną Azerów jak tylko chciał. Gdyby wszystkim tak się chciało to było by tyle co z Szawle dla nas.

wiślak1906forever 29.07.2010 23:02

Maciej Żurawski szacunek za to co powiedziaŁeŚ po meczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żuraw Żuraw !!!!!!!!!!!!!

satori 29.07.2010 23:04

a co powiedzial?

radek2323 29.07.2010 23:04

jestesmy w szarej d-u-p-i-e ..........

Speedy 29.07.2010 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 947819)
Pokemonem jesteś niestety Ty i nic tego nie zmieni,każdy ma powody do narzekania do takim "meczu"

Narzekaliście 10 lat temu, narzekaliście 5 lat temu, rok temu, to i w tym sobie ponarzekajcie. Ja mam to głęboko w d... za przeproszeniem. Tylko co to zmieni?

wiślak1906forever 29.07.2010 23:05

masz na stronie głównej tej strony

gados82 29.07.2010 23:05

"wy jesteście gwiazdorami, przegrywacie z frajerami!" \polska piłka w europie a Wisła na czele

AYALA 29.07.2010 23:06

ten siwy skrzydłowy Karabachu jak wszedł po przerwie to robił co chciał.Takich zawodników powinien Kapka z Basałajem poszukac zamiast Palijcia

Adam 29.07.2010 23:08

Jak Wygrywamy to jest wtedy dobra wisełka fajna wisełka a jak przegrywamy to juz po niej jezdzicie?
z... czyta sie niektore wypowiedzi "Wiślaków"

A teraz przyznać sie kto wcisnął hamulec ręczny w tramwaju nr 15 :-D

biała gwiazda 29.07.2010 23:11

Żuraw nie pier.. tylko powiedział prawdę :
"Wiadomo, karny karnym. Biorę go na siebie, bo tu nie ma żadnego usprawiedliwienia. Był karny, nie strzeliłem go, co mi się rzadko zdarzało. Natomiast co do gry całego zespołu sami widzieliśmy, jak ona wyglądała. Niestety, nie było nas chyba stać dzisiaj na równorzędną walkę, tak przynajmniej to wyglądało na boisku”
Takich klarownych sytuacji tak naprawdę nie było, oprócz tej, którą miał na początku meczu Mateusz Kowalski. Takich sytuacji, jak mieli potem Azerowie, u nas w ogóle nie było. Generalnie mogło się to skończyć nie 1:0, a z trzy albo cztery. Szczerze mówiąc nie ma żadnego usprawiedliwienia, bo nie powinno się to zdarzyć takiemu zespołowi jak Wisła”

W czwartek w kwalifikacjach do Ligi Europejskiej grały, oprócz Wisły, także Jagiellonia i Ruch Chorzów. „Jaga” przegrała swój mecz z Arisem Saloniki 1:2, a chorzowianie ulegli Austrii Wiedeń 1:3. „Nie jest fajnie. Jest źle tak naprawdę i to można powiedzieć”

"Trzeba otrząsnąć się przez jeden, dwa dni i przygotowywać się do rewanżu, chociaż wszyscy zdają sobie sprawę, że jest ciężko. Ale ja cały czas twierdzę i wiem, że ten azerski zespół jest do pokonania i jest w zasięgu, oczywiście przy naszej dużo, dużo lepszej grze

rendkamp 29.07.2010 23:12

Wygramy z Arka czy innymi średniakami w lidze, bedziemy wspominac ten mecz,pogadamy jacy to jestemy good,pilkarze pomysla ze sa bogami, przyjdzie za rok grac z chlopakami z mniejszych krajow piłkarsko i dostaniemy baty.Nie spodziewałem się że Europa tak odjechała.. Nie uczymy się na własnych błedach

Pancratius 29.07.2010 23:19

Płakać mi się chciało jak oglądałem ten mecz.Niestety jesteśmy już za Azerbejdżanem.Ale się zastanawiam czy tym naszym piłkarzom jest do ****y nędzy trochę wstyd ?? Bo tak jak na nich paczyłem to mam głębokie wątpliwości...
bul i rzal!!!!!!!!!!
Wisło Wisło ma........

Gregor 82 29.07.2010 23:20

Petrescu?jestem na tak, chociaż to już oczywiście nierealne. Coś przewiduje, że po meczu rewanżowym temat będzie do zamknięcia.

Gdyby kogoś interesowały ostatnie relacje http://www.igol.pl/article,23570.html i http://www.igol.pl/article,23873.html. Chociaż nie wiem, czy jest sens cokolwiek czytać po takiej tragedii.

vip2008 29.07.2010 23:23

Zagraliśmy tak na ile nam przeciwnik pozwalił ..ależ się napinacie śmieszni przyjaciele ..najpierw wszyscy na hurrraaaa pisali 5:0 10:0 a teraz wszyscy napieprzają ..mogliście wyjść i zagrać! szkoda cokolwiek pisać na gorąco .lepiej iść spać ..dobranoc pseudo kibice sukcesu!!
Czy wygrywasz czy nie....ABG

Gregor 82 29.07.2010 23:24

Pozostaje jeszcze pytanie, czy po niepowodzeniach Skorży i klęsce Kasperczaka jest sens zmieniać szkoleniowca? Czy może czas na rewlucje kadrową i podziękowanie kilku wypalonym w Polsce piłkarzom i kilku gwiazdorom, którym woda sodowa poszła z głowy do jąder i teraz nie mają jaj żeby walczyć z Karabachem Agdam

sandbender 29.07.2010 23:24

Ale taktyka była w pyte. Jak to możliwe, że w czasie rogu dla Azerów na naszym polu karnym są WSZYSCY Wiślacy oprócz Brożka, który był na 20 metrze? Do pilnowania 7 Azerów? To jak my mieliśmy zrobić kontrę?

W ogóle mecz fantastyczny. Wszyscy piłkarze dzisiaj dno (poza Małym - jak mnie wkur.ia tak należy mu oddać dzisiaj, że był najlepszy).

Worcester 29.07.2010 23:30

Kompromitująca, bez ambicji gra w wykonaniu naszych kopaczy.
Kompromitujące wyniki pracy naszego trenera. Jeśli odpadniemy - żądam głowy Kasperczaka. Wtedy zatrudnić młodego zagranicznego szkoleniowca, dać mu wyższy kontrakt od najlepiej opłacanego piłkarza Wisły. Najlepiej Petrescu. Faceci, którzy biegają w koszulkach Wisły pod względem umiejętności technicznych z każdym meczem kompromitują się. Zatrudnić bata, który zmusi do biegania i wbije do główek podstawowe warianty taktyczne.

Wojtas 29.07.2010 23:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 947848)
ten siwy skrzydłowy Karabachu jak wszedł po przerwie to robił co chciał.Takich zawodników powinien Kapka z Basałajem poszukac zamiast Palijcia

Tez to zauwazylem

tak od 60 minuty Karabach mial chyba z 4-5 takich sytuacjii ze jakby to im powchodzilo to byla by najwieksza chyba kompromitacja Polskiej pilki klubowej.

Panowie jest wtopa ale jescze nie ma dramatu.

Dzis jestesmy wk***ni ale jutro kazdy zacznie myslec ze jednak w rewanzu sa szanse a czemu ma ich nie byc.

Tylko k****a maja zagrac jakby to byl ostatatni mecz w ich zyciu.

BRTS39 29.07.2010 23:32

Ten siwy to Emin Immaliyew, trafił bramke Finom i pomógł nam dostac sie na Euro 2008. Na Wisłe juz chyba za stary ale ten ismaylov? Jak najbardziej.

Cfaniak 29.07.2010 23:33

Sprzedac polowe skladu poki sie da , kupic mlodych chlopakow z POLSKI ! i niech sie utrzymaja w lidze a potem juz ulepszac kadre , chyba najlepsze rozwiazanie na chwile obecna

murray 29.07.2010 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 947888)
Ten siwy to Emin Immaliyew, trafił bramke Finom i pomógł nam dostac sie na Euro 2008. Na Wisłe juz chyba za stary ale ten ismaylov? Jak najbardziej.

Tylko czy będzie chciał do nas przyjść?

Pancratius 29.07.2010 23:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vip2008 (Post 947875)
Zagraliśmy tak na ile nam przeciwnik pozwalił ..ależ się napinacie śmieszni przyjaciele ..najpierw wszyscy na hurrraaaa pisali 5:0 10:0 a teraz wszyscy napieprzają ..mogliście wyjść i zagrać! szkoda cokolwiek pisać na gorąco .lepiej iść spać ..dobranoc pseudo kibice sukcesu!!
Czy wygrywasz czy nie....ABG

Mogliście wyjść i zagrać...aha. Za to ty będziesz głaskał nasze gwiazdy.:-/

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:11.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl