![]() |
wiedzieliśmy że wrócisz.. eh..
:) |
Gość w dom, Bóg w dom, nie ma co :D
I jeszcze resztkami ze świątecznego stołu zostałaś poczęstowana :lol: |
aż strach było jeść bo Wigilia to parę dni temu była.... :)
tak to jest jak coś na siłę wymyślam.. |
Cytat:
|
dobrze że ja z umiarem jadłam, dzięki temu jeszcze żyję :D
a na dwójce neonówka :) |
przełączam na neonówke a tam:
"-już wy mnie nie denerwujcie (ksiądz) -a czemu ksiądz mówi do mnie w liczbie mnogiej (kościelny) -przyzwyczajenie z poprzedniego systemu (ksiądz) -a kto był księdza oficerem prowadzącym (kościelny)" :D |
rewelacyjni są !!! normalnie padam :D:D
a ten kawałek to mistrzostwo :D a teraz Czesław śpiewa :D |
na turnieju noworocznym u naszych koleżanek z gorzej strony Błoń kręcony będzie film pt: "Zagubieni w kałuży". Trzeba będzie znaleźć niejakiego AA.
na potwierdzenie moich słów daje link do bannerka nagłaśniającego całą akcje. http://img442.imageshack.us/img442/2161/giftz3.gif dodam,że zobaczyłem to na opisie gg pewnego żydka co by mnie ktoś,o coś,nie posądzał ;> na ich forum też chyba coś o tym jest |
http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=22913
potrzebny ciemny pokój, słuchawki ! i zamknięte oczy !! czek dis ałt :D (nic strasznego serio :)) |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Janek to teraz jakiś pedros. :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
w pewnym momencie gdy są odgłosy nożyczek a potem maszynki to aż odruchowo się chciałem dotknąć głowy ;) miazga już kiedyś słuchałem czegoś takiego jakbym stał przy drodze i samochody przejeżdżały.
|
Cytat:
|
Cytat:
BTW: co u Was teraz na głośnikach leci, bo nie wiem co zapuścić sobie na wieczór?:D |
Jak zawsze Ich Troje, Doda i Feel. Nie ma to jak kawał polskiego popu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a u mnie 4fun tv leci bo mi sie z łożka nie chce tyłka ruszyć....
kupiłam sobie swego czasu płytę feela - może byc... ale już mi się nieco przejadł :) |
ja już śłedzi wolę słuchać, choć też mi się nieco przejadły :lol:
|
a miałam dodać że przejadł mi się jak śledzie w śmietanie :)
przestali grać - zaczeli gadać. jak ja tego nie lubię... jednak trzeba będzie ruszyć 4 literki.... :) |
Cytat:
|
4 literki miałam ruszyć by skierować się do półki z płytami :-P
|
U mnie jak zwykle Paktofonika, Kaliber,i OSTR
|
Jogging do płyt, może być :)
Ni_Ma, jak daleko masz ten regał :lol:? |
Cytat:
|
a u mnie teraz TVN i szukam paszportu polsatu :lol:
|
Cytat:
leże i się gapię na niego..... nieeeeeee to żaden jogging to MARATON!! :lol: no z jakieś 3 - 3,5 metra będzie :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
nudzę się .... |
Ależ możesz, po prostu wszystko co wydarzy się po pierwszym maratonie (ah to nazewnictwo:D), wydarzy się w przyszłości :D
Sportowcy się nie nudzą, sportowcy trenują :) Tiramisu i Jachcik, dzięki za wskazówki - nastawiłem się na Eldo i starego Pezeta ;) |
Ja natomiast po usłyszeniu najnowszej płyty Molesty byłem... zmieszany :P
|
tylko SoLUfka jak narazie z nowosci mozna sluchac bo rychu to znawca :>
|
a u mnie bez przerwy leci Rychu Peja SoLUfka
|
Rap jest moja kokaina
Getto Zmieni sie na lepsze Na dnie Braga to moj chleb codzienny musi byc poporstu odsluchane i tyle |
Cytat:
|
wsumie Regulamin Zabijania nie podoba mi sie az tak bardzo ... no ale kaseta w aucie smiga ze wszystkim :D
|
8.26 - w tym: szperanie w lodówce i otworzenie piwa. Wynik zanotowany :)
|
to pijocka jestes :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl