![]() |
Narazie to jest mecz Inter vs Sedzia...co ten pan odpieprza, to jest poprostu skur... UEFA poraz kolejny chce ustawic final, juz rok temu pan norweg przekrecil Chelsea. Wstyd, ze taki klub jak Barcelona musi wygrywac dzieki pomocy sedziow.
|
dajcie linka do meczu ;/
|
choć lubie Barcelona to marnie to widze, Mourinho stary wyjadacz, mam de javu z tamtego roku, tak samo sie broni Inter jak Chelsea.
|
Cytat:
|
For_Fun_
Busqutes nie zle przyaktorzył ale Chelsea w tamtym roku na wlasne zyczenie przerabalo final, Drogba mial trzy setki i nie strzelil...sami sa sobie winni |
Cytat:
|
Mourinho mistrz :-)
|
ja jak widze jak obrona Interu sobie radzi z Barcelona to narazie marnie widze gole dla Barcelony
jedynie ze opadna z sil kolo 70minuty gracze Interu chociaz graja w 10 to Inter ma bardzo duze szanse na gre finale |
Barecelona powinna 2:0 spokojnie wygrac. Inter nie istnieje
|
Dostali 4 żółte kartki - wszystkie prawidłowe, nie wiem o co wam k...a chodzi i jakiego przekrętu się dopatrujecie? :|
jakoś w zeszłym tygodniu, jak ewidentnego karnego nie podyktował Barcelonie to nikt się nie udzielał... |
murinjo ma pecha zawsze muszą mu zawodnika wyrzucić gdy gra na cn w 11 jeszcze chyba nie przegrał w każdym razie barca całkiem nieźle ciśnie jeszcze ze 2 graczy interu sędzia wywali i może coś strzela ha ha
|
nudny mecz.. wolalbym obejrzec jeszcze raz Amika - Lechia
FCB jak i Inter lata mi kolo freda, ale wolalbym zeby to Inter awansowal.. cieszy mnie ze odpadly druzyny Angielskie, teraz czas na FCB a na ich miejsce nowe, czesto slabsze z mniejszymi budzetami kluby |
Cytat:
|
Cytat:
ehehehe, wszystkie prawidłowe. Zwłaszcza ta dla Julio Cesara jest standardową praktyką sędziów w 30 minucie :) |
aż niedobrze mi się robi jak widzę grę Interu ...
|
Inter gra to samo co Chelsea w tamtym roku, dobrze im to wychodzi
|
Fatalny jest ten mecz.. Nie da się oglądać.
|
tego sie nie da ogladac, powtorka z tamtego roku
a Barcelona klepie i klepie i gowno z tego ma. nic nie ma z posiadania pilki. fatalny mecz. |
Cytat:
Za co kartka dla Julio Cesara? Wznawia dlugo, ale w granicach normy(na codzien to widzimy). Kuriozum z faulem Chivu, ktory jak pokazaly powtorki, czysciutko wygarnal pilke, tyle ze pozniej trafil w noge zawodnika Barcelony...mozna bylo puscic, mozna bylo gwizdnac faul, ale napewno nie karac zolta kartka. Jeszcze wieksze kuriozum z faulem Motty, ktory jedynie dotknal(nie uderzyl!) twarzy przeciwnika. Po drugie nawet nie widzial, kto jest za nim, bo gdyby to byl jakis normalnie zbudowany mezczyzna, a nie konus, to ta reka znajdowalaby sie na wysokosci piersi takiego pilkarza. Gdyby karac w meczu za dotkniecia twarzy przeciwnika, to kilka czerwonych kartek by sie uzbieralo. |
Wszystko wskazuje,że Barca odpadnie i dobrze nie lubię ich Interu też no ale nie gra MU Inter zapewne zgarnie LM :P
|
Ciekawy mecz, ale jak widzę nie wszyscy doceniają rzemieślnictwo mediolańczyków :) Taktyka Mourinho na najwyższym światowym poziomie.
Posiadanie piłki: FCB - Inter 73%-27% :shock: |
Mourinho swietny taktyk, gratuluje mu udzialu w finale, Barcelona nie strzeli
|
Niestety LM wygra moim zdaniem Bayern, najgorzej jak może być, ale swoim niemieckim charakterem zwyciężą;/ Finał czyli mecz Bayern-Inter coś czuję, że będzie meczem walki i mało będzie jakiś porywających akcji....
|
prober, chyba "rzemiosło"
qchar90, już był dzisiaj jeden taki, co Lechii gratulował remisu na piętnaście minut przed końcem :P |
Catenaccio... tego sie oglądać nie da.
|
Ehhh tylko nie to.Mam nadzieję, że chłopaki wytrzymają jeszcze te 10 minut .
|
Cytat:
|
To co robią redaktorzy to jest tragedia tak za Barcą byc:/
|
jedno, czy drugie, pozdrawiam ;)
i znów ręka w polu karnym Barcy. No przecie mnie krew zaleje. |
Żenada. Niech to Bayern wygra, bo sie załamię.
|
.......ony antyfutbol.
|
KO-NIEC ! Uff - mam nadzieję, że skończy się czczenie BArcelony, bo wynik dwumeczu pokazuje, że Barcelona NIE JEST najlepsza na świecie
|
ten Mourinho ma coś z głową :) Cieszy mnie awans Interu bardzo.
|
tak pisaliście że pod Barce sędziowali, a na koniec sędzia okradł z gola Barce..
|
Inter w finale-zasłużenie za 1 mecz teraz się pięknie obronili i zasłużyli na ten finał:)
|
Przypomina mi sie mecz Wisla - Valerenga, tylko ze Wiselka nie strzaliła gola:) mecz do jednej bramki. Tyle.
|
Nie chcę sobie nawet wyobrażać tego niemiecko-włoskiego finału. Największa krzywda spotkała kibiców PRAWDZIWEGO futbolu, a nie 'szachów'.
|
anty-futbol zwyciężył, szkoda gadać, już widzę jak będzie ten finał wyglądał
|
Cytat:
|
Hmmmm jasnowidz jakiś??? a może akurat będzie to np. porywające widowisko?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl