![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Kojarzy ktoś telefon (palmptop) z gpsem wbudowanym i slotem na karty, który posiada:
- dotykowy ekran - zwykłą 12 przyciskową klawiature (nie qwerty, tylko abcdef) ?? |
Cytat:
|
szukam
zaproszenia na PolishTracker posiada ktoś ? PRV !! |
Cytat:
|
Wie ktoś kiedy się kończy kontrakt Dawidowskiemu?
|
Cytat:
666 znaków. |
Wie ktoś co zrobić by niemal non-stop nie przełączał mi się tryb obrazu w telewizorze ? ( Kino 1, Kino, napisy itd. )
Strasznie mnie to irytowało, szczególnie podczas oglądania derbów. |
Cytat:
|
Zna ktos moze miejsce w Krakowie,gdzie zajmuja sie wycena starych monet,czy po prostu mozna sie dowiedziec ile sa warte?Mam troche tego i przydałoby sie cos z tym zrobic,a nie mam pojecia ile jest warte ;/
|
W kazdym salonie numizmatycznym. Z tego co pamietam to na ul. Rakowickiej 8 jest taki salon i tam ci powinni wycenic kolekcje.
Pozdro |
Może mi ktoś wytłumaczyć jakie przesłanie miała oprawa Lecha w Zurychu ?Wogule nie rozumiem ,co ona miała oznaczac.
|
Ile orientacyjnie może kosztować wynajęcie boiska trawiastego, ligowego na 2 godziny?
|
Cytat:
Zaś klawiatura potrzebna do pisania smsów, spróbuj pisać rysikiem prowadząc samochód... Qwerty mnie denerwuje, bo wolniej sie pisze bez słownika... |
Cytat:
Cytat:
|
Przymierzam się do zakupu konta premium na rapidshare, mam parę pytań do posiadacza takowego.
1. Opłaca się kupić takie coś, czy rzeczywiście jest szybszy transfer aniżeli na darmowym koncie ? 2. Jaka jest prędkość przy jednoczesnym ściąganiu kilku plików ? 3. Czy jeżeli mam neostradę i mam nadajnik radiowy w domu to inni także będą mogli korzystać z konta premium jeżeli ja np jestem w tym samym momencie zalogowany ? |
gdzie w Krk zamontuje w miarę tanio centralny zamek vel autoalarm??
|
Co było napisane na oprawach cracovii?
|
Że chcą się przenieść do Izraela bo tam jest ich miejsce :rotfl:
|
ujebał mnie mój pies..wystarczy odkazic?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jezeli piecze to konieczna amputacja
pozdrawiam:D |
Cytat:
to nie jest smieszne :D mam rany z dwóch stron palca :D zacząłem sie z nia napierda*** i tak to sie skonczylo (taki mały piesek szi tzu a tak gryzie :/)wiec to jest przestroga dla innych :) |
Cytat:
|
Przeciwko tężcowi byłem szczepiony chyba tydzień temu ;>
Tak na prawde to jest to pies kuzynki ale obecnie u mnie mieszka,szczepiona była na wszystko do wyjazfdu do Irlandii dokladnie nie wiem na co ale kilka różnych rzeczy. Jeżeli rzeczywiście musze isc do szpitala to mogę podjechac bo starsza akurat jest na dyżurze to szybko załatwie ale nie wiem czy jest potrzeba? |
http://www.***************/news/show/1740
O co chodzi z tym transem u nas na 14 września na c |
Cytat:
Jak w najnowszej Operze (9.52) przenosić ulubione stronki na ten panel, na którym jest np. odświeżanie itp? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy to prawda że ma byc tak jak dawniej złotówka od biletu bedzie na oprawy?? Jesli tak to kiedy to wrac??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
koniec już tego tematu Ile mniej więcej schodzi promila u człowieku w przeciągu 30 minut? |
Cytat:
Nie wiem jak to jest przy wersji nie premium z prędkością, ale przy premiumie ciągnę przez większość czasu tyle ile tylko da się wyciągnąć z łącza. Co przy moim łączu oznacza jakieś 1200kB/s 8) Ad.2 patrz punkt wyżej Ad.3 nie mam pojęcia, ale chyba nie. |
Wie ktoś gdzie albo może ma znajomego który dokona fachowej przeróbki Xbox 360 ??
Nie wiem jak z giełdą bo dawno nie byłem może ktoś ma info co i jak |
Jeśli chodzi o przerobienie na giełdzie kosztuje ok 100 zł .
Pisz na pw to dokładnie Ci powiem |
powie mi ktoś ile ściągnięcie sim - locka z SE W 910 i?może ktoś by się podjoł ?
|
pany mam problem.
otoz przy wlaczaniu komputera mam windowsa xp laduje sie chwilke okno startowe i pokazuje sie taki napis: "CPU was changed , please re-setting CPU information in CMOS setup" wciskam F1 zeby kontynuowac i wgrywa mi sie normalnie windoswa okna logowania itp.. teraz mam pytanie czy ktos wie czy to jest cos grozne o co wogole chodzi i co mam z tym zrobic ? |
Czy można zgłosić do administratora rapidshare.com, że np. zamieszczony tam plik jest czyjąś własnością i został wykorzystany bez wiedzy i zgody autora? Czyusunąć go może jedynie osoba, która go tam wstawiła? Ewentualnie po jakim czasie znika dostępność danego linka?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl