![]() |
niee prawdopodobnie tylko na tvp sport, albo oczywiście na sopcascie Public Sport.... ja na szczęście oba mam :D
|
W zachodniej części Krakowa można odbierać sygnał ze Skrzycznego, skąd emitowany jest naziemnie TVP Sport. Wystarczy mieć telewizor z MPEG2 lub MPEG4.
|
aster - telewizja cyfrowa - kanał 66
|
Jak odpalic na tvp sport ta transmisje online?
Edit: Juz mam :) |
Cytat:
dziesięć znaków |
dajcie jakis link zeby mozna bylo mecz obejrzec ,na TVP Sport za duzo uzytkownikow...
|
dawaj caly czas odśwież. ja tak robilem, i mi smiga. :D
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Dziala wam na TVP sport transmisja online? Mi niby dziala alemam czarny obraz i brak dzwieku...
|
Tylko mnie wyrzuciło z transmisji na sopcascie?
|
Mnie też, i teraz nie działczy.
|
Mnie też, bufor do 0, nie można przetworzyć danych a na koniec error. ;D
|
CoS się stało z sopcastem!!!!
|
Na soccer-live też w ramówce nie ma już Public Sport I
|
|
Mnie tez wywaliło z sopcast'a. Dźwięk to chyba ze skoków narciarskich jest o.O
|
O 17:45 jest retransmisja na TVP Sport. Orientujecie się czy mozna obejrzeć przez Sop Casta?
|
Panowie, transmisja Wisły z Koroną nie pewna .. zamiast tego ma lecieć jakiś .. Piast-Lechia wtf ?! z całym szacunkiem dla naszych przyjaciół ..
ale chyba znaczenie tego meczu i atrakcyjność dużo odbiega od naszego tak więc jeśli ktoś może, to niech poprze chociaż na forum soccer live, w temacie PUBLIC SPORT, aby mecz był nadawany na public sport 1 .. dzięki |
Ostatnio przed transmisja meczu Wisły na Public Sport wyczytałem, że kolejne mecze naszego klubu nie będą transmitowane dlatego, że na naszym forum ludzie podają linki na Sopcasta bez wpisania nazwy PUBLIC SPORT... Dlatego jak będziecie podawać linka z transmisją z Public Sport to go podpiszcie
|
ma ktos dzialające proxy na justina?
|
Wie ktoś gdzie można obejrzeć mecz w jakości 500kbps albo wiekszej?
|
|
Cytat:
http://tvelita.com/viewpage.php?page_id=6 |
Następnym razem podawać nazwę kanału, dla was to nic, a trochę szacunku się dla nich należy, bo dzięki nim możemy oglądać co tydzień mecze!
|
Dzisiaj wyjątkowo niski jest poziom buforowania public sport . Nie wiem jak u Was ale na razie nie wygląda to zbyt dobrze
|
niech ktos wrzuci linka do sopcastu, dzieki
|
Cytat:
U mnie to samo:( Zobaczymy co będzie... |
a ma ktos ten mecz w slabej jakości? bo mam słaby transfer dzis cos.. i dupa z ogladania
|
przyspieszyło
|
Bufor 90-100 a ciągle przerywa...
|
działa wam??
|
nie.......
|
Całkiem padło
|
Ale wbił Marcelo :D
|
nie
10992749827442 |
coś sie juz rusza, tylko że nie ma ani obrazu ani głosu
|
Shit nie działa
|
tutaj działa hasło: polska
http://www.ustream.tv/channel/tvpolska |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl