![]() |
ma ktos prace zwiazana z wsia itp
prosze o prv |
Cytat:
P.S. Ktoś z was ma może temat brzmiący następująco: Dzieło literackie a jego filmowa adaptacja. Omów na wybranych przykładach. |
Cytat:
|
A polecicie jakiś dobry zbiór zadań z fizyki rozszerzonej? Żeby te zadania były choc troszkę zbliżone do tych maturalnych,a nie o takiej treści jak na sprawdzian :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wybrałem temat na ustą z polaka " Samotność - indywidualny wybór.... " jakie utwory wybrać ?? chce poznać Wasze typy... :)
|
Cytat:
|
Jak ktoś chce to mam do odsprzedania to vademecum Operonu z Geografii i pare innych maturalnych dodatków, jak cos priv ;]
|
Motyw snu w literaturze. Omów różne jego funkcje, interpretując wybrane utwory.
Miał ktoś kiedyś ten temat? Ma ktoś może jakieś pomoce naukowe dot. tego tematu? |
Cytat:
jak chcesz moge ci przeslac moją bibliografie to sobie przegladniesz, mniej wiecej z czego mozna tam skorzystac |
Zamkorowskie ksiązki to gówno z ktorego nie da się korzystac :) jak chcesz zdac dobrze fizyke to sięgnij po zbiór zadan Kruczka :) ciezki ale zapewnia napisanie matury na wysooookim poziomie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie z innej beczki:D Czy ktoś was zdawał dwa języki na maturze np angielski i niemiecki?? Ja chciałbym ale nie wiem czy podołam:-p Polecacie takie podejście do sprawy czy lepiej zdać jeden a porządnie:D
|
i jak wyniki z majcy?? dostaliście już?? ja muszę powiedzieć ze jestem zadowolony 44% jak na mnie to bdb:D
|
36 % - nie najlepiej , ale myślę że jeszcze sobie to wszystko ogarne i powinno być ok :)
|
Cytat:
|
Liczyłem na 80% jest 78, ogólnie to czuje nie dosyt bo na tej z operonu miałem 94%(też bez jakichś wcześniejszych przygotowań)
Najdziwniejsze jest to że za na cały test mialem tylko 3 zadania źle, ale oczywiście te najwięcej punktowane, pamiętam tylko że strasznie przekombinowałem i mi kosmiczne obliczenia wyszły :P No cóż wypada się zacząć uczyć bo z rozsz. z operonu tylko 40%... |
Niemiecki 64%, Polski 53%, Wos-u nie pisałem ale podejrzewam że z 85% by było a o majcy powiem tylko że nie zdałem :D
|
"Rzeczywistość PRL-u w Literaturze i Filmie. Omów temat analizując wybrane przykłady"
Miał ktoś kiedyś ten temat?!? Planuje wykorzystać Książkę: Mała Apokalipsa Film: Miś Pasowałoby coś 3 ale jakoś nie mogę nic wymyślić? Może ktoś kto miał podobny mógłby podać bibliografię? |
Cytat:
|
[email protected]
Osoba o tym meilu przedstawia się na forach jako pisząca prace. Czy ktoś może u niej już kupował i mógłby coś o niej powiedzieć?? |
Ktokolwiek orientuje się jak w tym roku będą przeliczane punkty z matury przy rekrutacji na AGH?? Bo chyba nie według starego wzoru, skoro nowa matura wchodzi w tym roku...
|
Cytat:
Jeśli ktoś ma taki temat na prezentację to mogę odstąpić swoją . To jest moja indywidualna napisana praca, którą przedstawiałem na swojej maturze w tym roku. Dostałem 17/20 . Chętni na PW [FONT="] [/FONT] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W dodatku wchodzą obowiązkowe matury z matmy podst, w tamtym roku wliczali tylko jeden poziom bo można był pisać tylko i wyłącznie jeden, w tym musisz pisać oba, więc nie wiadomo jak to potraktują. |
mysle ze wzor zostanie taki sam (4*G+J), a to ze trzeba pisac podstawe i rozszerzona rozwiaza tak, ze zamiast starego przelicznika pkt. z rozszerzonej bedzie sumowanie pkt. podstawa+rozszerzona. Tak mi sie przynajmniej wydaje byloby najlogiczniej
|
a cóż się tak przejmujecie tym wszystkim?! I tak gdzieś na te studia pójdziecie, czy to dzienne czy zaoczne... te dzienne to wam się jeszcze czkawką za kilka lat odbiją, jak wam pracodawca powie - a doświadczenie zawodowe pan/i ma? ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mówię tu o wydziale EAIIE |
Mógłby ktoś kompetentny powiedzieć na ile trzeba napisać maturke rozszerzona z histy wosu i anglika żeby dostać sie na prawo, najlepiej na UJ?
|
Wizje, przeczucia, sny jako motywy literackie. Omów na wybranych przykładach. (3. temat z literatury)
kumpel pilnie potrzebuje - jakby ktoś miał plan prezentacji, bibliografię, to byłbym wdzięczny za podesłanie. :) |
Cytat:
|
a na turystyke na Uniwersytet Ekonomiczny ile trzeba miec i co trzeba zdawac zeby sie dostac?? bo w ich stronie nie moge sie wogole odnalezc:-/
|
Czy ktos wie jaki był prog w zeszłym roku przy drugiej rekrutacjii na inforamtyke na PK wydzial mechaniczny??:)
|
Cytat:
musisz zdawać język obcy rozszerzony i geografia/matematyka/coś innego ścisłego też rozszerzone liczy się to tak, że na poziomie rozszerzonym każdy 1% = 1 pkt, a na podstawie każdy 1% = 0,6 pkt. Łącznie do zdobycia 200 pkt za dwa przedmioty, bo tyle właśnie brali pod uwagę. Na Turystykę próg w pierwszym rzucie był ponad 140 pkt, w drugim zszedł do jakoś 135... co za tym idzie musisz zdać geografię i angielski (przypuszczalnie to będziesz zdawał) na +/- 70-75%. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl