![]() |
|
Powrócił pod nowym nickiem (spamer)
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=58662 |
Kolejny spamer!!
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=58664 Następny do kolekcji, powrót pod nowym nickiem: http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=58665 |
Cytat:
+ adres www........ ? E: Wiem, ale wypadaloby chociaz po tygodniu cokolwiek odpisac... |
Cytat:
|
|
Śpieszmy się kochać ludzi - ostatnie posty spam
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...806#post915806
Myślę ,że temat do usunięcia, a autor to spamer |
Nie mogę być zalogowana jednoczesnie na głownej i na forum. Jakaś rada?
|
Spróbuj np.przez Mozille.Ja ogólnie mam problem ostatnio z forum
|
"nabrudzilem" w temacie o budowie stadionu wraz z paroma kolegami :D Prosze zeby ktos tam posprzatał i jesli to konieczne wymierzyl kare. Ale wiecie jak to jest, tu sie cos napisze, tu ktos odpowie i sie zrobi przez chwile niezly off top ;/
Mialbym taka propozycje. Jestesmy w wirtualnym domu Wisly, na najpopularniejszym portalu naszego klubu. Chyba nietaktem jest aby wtym domu byly nieprzychylne opinie na jednego z czlonkow tej rodziny - SKWK, na pilkarzy czy klub. Nietaktem jest ta nagonka na SKWK ktora sie dzieje przez ostatnie dni, czy ktos moze nad tym zapanowac. Kilkadziesiat osob urzadzilo sobie prywatny folwark tutaj wszedzie gdzie sie da opluwajac SKWK, a pozniej tworzy sie marka kibicow internetu ktorych sila rzeczy SKWK nie moze traktowac powaznie skoro do glosu dopuszczani sa tacy pokemoni ktorzy potrafia zwyzywac SKWK, napisac ze wiekszosc mowi tak itd Po prostu internet to fajne narzedzie do porozumiewania sie ale tez czasami to narzedzie potrafi pokaleczyc. proponowlabym tym nieobiektywnym utemperowac temperament i ogolnie apeluje do moderatorow na forum aby wprowadzili zasade ze nawet zasluzona lecz zbyt wielka nagonka na SKWK jest usuwana. Bo pozniej przez internet, przez glupi internet tworza sie spory w ruchu kibicowskim co zle wplywa na nasz kochany klub! |
Nicki są zmieniane tylko w szczególnych, wyjątkowych przypadkach.
Cytat:
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...665#post918665
Temat do zamknięcia. Wakacje się zbliżają, zaraz zacznie się wysyp pokemonów i innej maści kosmitów. |
Ja mam pytanie do moderatora ewcia
Dlaczego został zamknięty ten: http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7421 temat? Ja rozumiem że troszczysz się o dobro forumowiczów ale... Temat został moim zdaniem za wcześnie stłamszony - może by coś fajnego wynikło z tegoż tematu?... piszesz żebyśmy się zgadali na privach.. no chyba nie będę wysyłał do ludzi prywatnych wiadomości z zapytaniem o miejsce zamieszkania. |
Poza tym co napisała Ewa (względy bezpieczeństwa) założyłeś temat w niewłaściwym pokoju.
|
Hiroji Hanzo jakiś pobudzony. Pare postów w polityce transferowej do usunięcia.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kto powiedział że musimy się umawiać i zapoznawać na forum? Takie rzeczy możemy robić wymieniając się prywatnymi wiadomościami. Temat mógł pomóc niektórym mieszkańcom Lubelskiego na częstsze odwiedzanie stadionu Wisły.. jest wielu ludzi który nie potrafią zorganizować sobie np transportu. I tak zrobicie co chcecie admini - kończę już ten wątek bo wiem że i tak nikogo z Was nie uda mi się przekonać. Admini decydują o czyimś "bezpieczeństwie" ( abstrakcyjne pojęcie ), cenzurują niewygodne posty, banują.. zamiast zająć się prawdziwym debilizmem panującym na forum w poniektórych tematach. To forum jest coraz dziwniejsze :shock: |
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...hp?t=70&page=8 pasowowaloby wyczyscic temat z niepotrzebnych wpisow
|
|
Grzeskowi nie chodzi o to zeby sie w tamtym tmacie umawiac na spotkania tylko o to zeby wisial taki temat i osoby z Lubelskiego natykajac sie na niego widzialyby ze ktos od nich chce cos zadzialac. I dopiero wtedy przez priva by poustalali spotkania czy jak oni to widza. Po prostu temat dobra rzecz bo jak inaczej nawiazac kontakt z Wislakiem mieszkajac kilkaset km od Krakowa? To nie jest tak ze idziesz na mecz i na 10 osob 8 osob jest z Twojej miejscowosci. Jk inaczej maja ludzie sie wylowic jesli nie przez forum- taki watek ktory zalozyli.
|
Hmmm to moze inaczej. Nie lepiej byloby stowrzyc taki temat w ktorym osoby z roznych dzielnic polski moglyby sie umawiac na dojazdy? Ja np. jestem z WLKP i poki co na wlasna reke bywam na meczach. Jakbym mogl kogos zabrac z regionu to juz byloby o wiele lepiej.
|
Cytat:
Mam nadzieje ze to koniec wszelkich watpliwosci i glupich zarzutow. |
|
|
|
Proszę o zrobienie porządku w tym dziale http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=1473&page=16 oraz kilka banów bo aż wstyd niektórych słuchać
|
W temacie gdybym byl bogaty totalny roz****ziel. Zbymak znowu stal sie gwiazda. Napisał jedno zdanie, poczekal az stado pokemonow sie uaktywni i pozniej pisal im po jednym slowie lub zdaniu w odpowiedziach, a tamci plodzili coraz to glupsze posty. Chyba Zbymak lubi byc gwiazda na forum (jesli to czytasz to powiem Ci ze nic do Ciebie nie mam, fajnie ze cos napiszesz ale jak sie chcesz pobawic pokemonami to lepiej tymi plastykowymi a nie na tym forum :) ) Moze jakies bany na okres miesiaca? Nie wiem jak mozna ludziom w kolko powtarzac zeby sie w taka dziecinade nie bawili a ci dalej daja sie podpuszczac i wystarczy jedno slowo Zbymaka zeby zaraz padlo kilkadziesiat pytan ;/
|
A ja uważam zeby pozwolić ludziom pisać w temacie o sf transferowym bo wiadomo ze ten temat jest i tka offtopowy a ludzie przynajmniej nie będą zaśmiecać innych wątków. Póki nikogo nie obrażają i się nie kłócą a także jako tako piszą w temacie to nie ma co ludzi banować. Przecież nikt kto nie chce nie musi zaglądać do tego tematu bo jak sama nazwa wskazuje to s-f więc nie widzę co komu to przeszkadza. A jeśli ktoś to odwiedza to niech odwiedza na własną odpowiedzianość :D. S-f to s-f i nikt tam powaznych informacji pisał nie będzie wiec nie rozumiem tej złości
|
Dobrze to moze postronna osoba wyjasni w czym rzecz. To bardzo proste: wystarczy podac ze negocjuje sie z tym i z tym klubem i zawodnikiem do publicznej informacji lub nie daj boze ze jest jakis wyciek z klubu informacji by negocjacje stanely w miejscu. A to bo ktos krzyknie sobie wtedy wiecej kasy za zawodnika, a to bo zaraz wlacza sie inni gracze do tej gry o pilkarza i znow cena leci w gore.
Druga sprawa to to ze nie mamy wplywu na to co ludzie beda myslec. Najprosciej by bylo by zbymak z maci0s`iem przestali WOGOLE cokolwiek pisac to uda sie upiec dwie pieczenie na jednym ogniu(nie bedzie pokemonow choc i tego chobysmy nie wiem jak chcieli ich uniknac i tak beda sie rodzic i nie bedzie problemow z transferami). tak byloby najprosciej ale wydaje mi sie ze nie do konca najlepiej. Wydaje mi sie ze rozwiazaniem byloby jedynie to by pisali tylko 100% pewne informacje. Choc wtedy nie unikamy wlasnie pokemonow ktore zaczna sie spuszczac na monitor z powodu tego kto to do Wisly ma nie przyjsc. Tak samo bedzie zreszta nawet po ujawnieniu przez klub oficjalnej informacji. Jesli napisalem cos nie skladnie lub niezrozumiale to sorry ale jestem po dwudniowym przechlaniu:). |
Panie i Panowie wiem, że każdy z nas jest spragniony dobrych wieści o Wiśle i czeka na nie z utęsknieniem.
Dlatego pod pewnymi warunkami zgodziliśmy się na tzw. ,,prywatne źródła wiadomości” w temacie Gdybym był bogaty. Co nie znaczy, że ten temat jest po to by wypisywać tam steki bzdur. Proponujcie piłkarzy dyskutujcie tam na ten temat a nawet, jeśli macie dobre i sprawdzone źródła dzielcie się informacją, ale wszelkie posty - Błagam powiedz, kto bo nie mogę wytrzymać, Franek jest głupi i kłamie, kocham Wisłę bardziej niż mamę i tatę, moderator to słodki misiu, stały się podstawą do banów i tak nadal będzie. Opracowane i przeklejone zostały zasady pisania w temacie Wisła Kraków - piłka nożna , – jeśli będziecie je przekraczać będą upomnienia a potem bany. |
z jakich powodow moj wpis w temacie dotyczącym wyjazdu na Litwe zostal usunięty??
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...525#post925525
wywalcie posty panewa i wegorza bo wstyd czytac. Albo najlepiej wywalic wszystkie, zostawic pierwszy i zablokowac |
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie przylepionych tematów w cześci o Wiśle Kraków- piłka nożna. Znajdują się tam 2 tematy:
1. FORZA WISŁA - wysyłka - który jest pusty wiec może by go usunąć, oraz 2. Nibylandia, czyli polityka finansowao-transferowa Wisły - ponieważ cześć transferowa jest w innym temacie to może by to zmieić na polityka "finansowa" tak dla porządku :-) Pozdrawiam |
W sumie zgadzam się z poprzednikiem.
O transferach mamy S-F, oraz politykę transferową, a do tego Nibylandia. Nibylandia mogłaby być czymś, gdzie gada się o strukturach klubu, o zarządzaniu o działaniach marketingowych, czy decyzjach Cupiała - słowem o funkcjonowaniu poza sportowym - czyli czymś, co zaczyna się w klubie klarować. Więc "Nibylandia", to już może nie do końca najlepsze określenie. Do tego mamy temat o aktualnych pracownikach, co daję możliwość dyskusji o tym, co i jak robią nasi pracownicy - inni niż sportowcy, o tych mamy osobny temat. Tu jest dobrze. Dalej to S-F. Tu jest kompletna masakra. Można byłoby zmienić na "Gdybym był skautam pracującym dla Wisły" i pisałoby się tu o propozycjach transferowych dla klubu. Ot taka zabawa. Tak było w "Gdybym był Bednarzem" i był spokój. Teraz to bardziej przypomina skamlenia na zasadzie "Ej zbymak/maci0s napisz coś bo nie wytrzymam". Oczywiście nie podważam autorytetu tych Panów. Jeśli chodzi o pisanie w stylu, jak wyżej, czy potencjalne transfery Messi'ego czy C. Ronaldo oraz o tym, że fajnie byłoby gdyby sponsorem Wisły został Mercedes, a właścicielem Gates i innych niesamowitych mniej lub bardziej realnych sprawach można byłoby pisać w nowym temacie "S-F wokół Wisły", "Wiślackie S-F", "Luźne dywagację oraz prywatne informacje na temat Wisły" nie wiem, ale coś w ten deseń. Ot pokoik dla gorących głów (z przymrużeniem oka). Jak pomysły się nie podobają - olać ciepłym moczem. Jak coś się spodobało, to wykorzystać. |
moim zdaniem brakuje tylko jednego tematu:coś na zasadzie konkretnych propozycji co mozna by zmienić,aby "życie" na stadionie było sprawniejsze i przyjemniejsze.nie wiem np żeby drzwi w kiblach otwierały się w prawo ,a nie w lewo,bo latwiej będzie wchodzić :-),albo co usprawnic w dystrybucji biletow.podejrzewam,że jest wiele drobnych spraw,ktore nie wymagają wielkich nakladow finansowych,a jedynie zmiany w organizacji pracy, a mogloby to ulatwić zycie kibicom.
|
Interwencji wymagać będzie chyba Polityka Transferowa. Po informacji o ustaleniu warunków transferu Marcelo, niektórzy dostali takiego szoku, że zmienili orientację seksualną i nasz nowy nabytek - Gordona Bunozę wsadzali by sobie (lub komuś z zarządu) w dupę. Poza tym standardowe obrażanie się na klub, brakuję tylko kogoś, kto napisze, że nie kupi biletów/karnetu na mecze.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl