![]() |
Manchester City-Fulham 1 1,85
Sv Kapfenberg-Red Bull Salzburg 2 1,62 0-2 Dalin Myślenice-Orlicz Suchedniów 1 1,65 1-0 2z3 za 99 zł do wygrania 287,83 zł Real-Valladolid 1 1,30 Granat Skarżysko Kamienna-Puszcza Niepołomice 2 1,40 0-6 Inter-Palermo 1 1,40 2-2 2z3 za 99 zł do wygrania 184,80 już tylko 60 zl do odrobienia |
Cytat:
WESOŁYCH ŚWIĄT :) |
Cytat:
Cytat:
a tak wogóle to nie grał Lewis i stracili do tego Turkoglu (bo sobie kostkę skręcił) . no i przegrali również bo Dwight nie grał na swoim poziomie tylko odwalał kichę. co do BAH mi również nie chce działać. pozdro. |
3 kupony na każdym po jednej porażce:/ i jeszcze pani w okienku mi powie wesołych świąt :)
na dziś na podwójnej szansie: Reggina-Udinese X Huesca-Vallecano x Teplice-Bohemians 1 |
Witam Ma ktoś składy i w jakiej dyspozycji są piłkarze Lyonu bo chcę zagrać za grubo 1 i myślę a nie mogę znaleźć nigdzie , wyraźcie się na temat tego meczu czy 1 jest pewnym rozwiązaniem i warto grać i do tego jeszcze chcę dodać real jak myślicie ? pozdrawiam W$
|
Cytat:
Monaco: Roma, Simic, Diaz, Alonso i Licata na pewno nie zagrają, a Adriano i Muratori nie na 100% bowiem też mają drobne urazy. OL musi bronić lidera i na stratę punktów ze średniakiem Ligue1 nie może sobie pozwolić. Myślę że dadzą sobie radę, a po takim kursie nie wiem czy warto bo już nie raz mogliśmy się przekonać jak to bywa z takimi meczami. Aczkolwiek można probówać nawet z handi bo jak mająwygrać to 3:0, 2:0 a nie 1:0. Real mi się podoba. Wraca Robben i Pepe. Sezon temu 7:0 ich rozjechali. Valla nie jest dobra, a Real jeżeli myśli jeszcze o tytule to musi grać idealnie. Bo tylko oni mająjeszcze szanse na ogranie Barcy. Kuon wygląda spoko, ale jeżeli ja bym grał to myślę że oba mecze z handi i zagraćza 1/3 tego co chcesz włożyć. Ale to tylko takie moje zdanie :) Pozdro i Wesołych wszystkim ! ;) |
Wie ktoś z Was może kiedy jest/był mecz niemieckiej koszykówki Trier-Giessen? z góry dziękuje za odpowiedź.
Już znalazłem więc można usunąć mój post jak myślicie na dziś zagrać: Lyon-Monaco 1 Real-Valladolid 1 Rapid-Sturm 1 Marsylia-Grenoble 1 |
Cytat:
Weekend,jak i piatek udany :) |
Cytat:
Jutro jest mecz. http://www.livesports.pl/koszykowka/ WBIJCIE SOBIE TO DO ULUBIONYCH :P Lukas. do dwóch meczy sie juz wypowiedziałem. Rapid - Sturm to nie moja działka i na Austrii się nie znam. Ale OM.. Niby ok ale we Francji takie kursy śmierdzą. Możliwe że Grenoble może nam wałka wycisnąć bo widzę że ten mecz staje siętrochę masówką. Z drugiej strony OM musi takie coś wygrywać. |
Pilne !
Kojarzy ktos moze w ktorym miejscu Konopnickiej jest Fortuna ? UL. M. KONOPNICKIEJ 92 C Edit: Dzieki bardzo Johnny B :) Na jutro: St.Gallen-Schaffhausen 1 1.23 Fc Kopenhaga-Vejle 1 1.25 Ako:1,38 |
Fortuna jest zaraz przed przystankiem w strone Grunwaldzkiego od strony Matecznego.
Ech Estudiantes zawaliło ciekawy kupon |
Cytat:
|
na dziś na podwójnej szansie:
Reggina-Udinese X Huesca-Vallecano x Teplice-Bohemians 1 weszło,trochę bardziej radosne te Święta:) a na jutro daje: Trier-Giessen 1 (kosz.Niemcy) Prestatyn-Rhyl 2 Włochy--Wielka Brytania 1 (hokej) Lakers-Memphis 1 |
[quote=El'kabat;707701]Pilne !
Kojarzy ktos moze w ktorym miejscu Konopnickiej jest Fortuna ? UL. M. KONOPNICKIEJ 92 C Edit: Dzieki bardzo Johnny B :) Jest prawie przy samym rondzie Matecznym, za hotelem Forum. Czyżby chodziło o to, że jutro tylko Fortuna jest czynna z bukmacherskich zakładów? :P Co myślicie jutro o Realu Madryt w kosza? kurs 1,53 |
Heh johnny B,dokladnie tak :)Rozszyfrowales mnie :)
|
Johny B ja myślałem żeby dać ich zwycięstwo końcowe,w razie remisu ale biorąc pod uwagę że dziś poległem na Estudiantes-Granada a wczoraj na Treviso-Biella to chyba z koszykówką dam sobie spokój
ps a dla mnie szczęśliwa Fortuna jest na Długiej 2 razy tam grałem i dwa razy weszło :D mi kuponu nie wtopił bo nie stawiam na Olympiakos gdy ma pewnego mistrza,ogólnie to najlepiej mi siadał curling ostatnimi czasy |
Cytat:
Btw. Żurawski strzelił gola Olympiakosowi na wyjeździe i ciekawe ilu osobom wtopił kupony:-P |
STS jutro też jest czynny :D
Na jutro rozkminiłem kilka meczy,które pewnie na 2 kupony rozłoże Birmingham - Plymouth 1 Sheffield Utd. - Nottingham 1 FC Kopenhaga - Vejle 1 St.Gallen - Schaffhausen 1 Malmoe FF - Orgryte 1 Kurs : 5,81 |
Wiślak w jakich godzinach,wiesz moze ?:) Bo na sts.pl nie laska podac :)
Co do Kopenhagi i St.Gallen to gram sam,malmoe widzialem gdzies po 1,62 ,pozniej po 1,4 wiec rozbieznosci spore :) |
Pewnie tak jak normalnie w poniedziałki czyli chyba 10-18 czy jakoś tak
|
sts od 10 do 14... w koncu jutro tez święto...
edit: 9:30-14:30 :P |
a wie ktos moze jak WZB?? z gory thx:D
thx :D:) |
Sheffield U.-Nottingham 1
J.Hampel (10,5 pkt) 1 FC Kopenhaga-Vejle 1 H.Andersen (9,5 pkt) 1 Birmingham-Plymouth 1 wklad 10zl Do wygrania 116.07 zl Jak to oceniacie??:P Nawzjaem Wesolych Wszystkim!! :D |
Cytat:
i z okazji kończących się Świąt życzę sobie i Wam zeby nam tak mecze wchodziły jak w miniony weekend:D edit:kameleon nie wiem kiedy masz ten żużel ale... weź pod uwage że może sie nie odbyć bo pewien idiota ogłosił właśnie 3-dniową żałobę narodową..... |
Zakład: Akumulowany Stawka: 5.00 Wygrana: 648.20
3003 Barnsley - Swansea x 3004 Birmingham - Plymouth 1 3007 Cardiff - Burnley 1x 3009 Derby - Wolves x 3013 Sheffield Utd. - Nottingham 1 3025 Tranmere - Hereford 1 3026 Millwall - Peterborough x Co myslicie?:P |
Cytat:
Kobieta w STS pomyliła sie w numerkach i zamiast Malmoe dała mi Coventry,stwierdziłem,że to nie może być przypadek i sie nie wróciłem :D |
mam do was pytanie jak chce grac w bet at home system to jak zrobic grupy ??
|
bo jak wybieram spotkania to nigdzie nie moge znalezc np grupa a itp
|
Derby County - Wolverhampton Wanderers 2
Sheffield United - Nottingham Forest 1 Kurs: 3,57 oraz Malmö FF - Örgryte IS 1 Kalmar FF - AIK 1 FC Kopenhagen - Vejle BK 1 Kurs: 3,53 |
Chyba 95% grających osób na świecie gra dziś na Sheffield. ;) Obyśmy się nie pomylili...
|
ja na dziś dałem :
Beitar-Yehuda 1 Lens-Strasbourg 1 Sundsvall-Falkenberg 1 a co myślicie nad takim czymś na lige mistrzów: Chelsea-Liverpool X Bayern-Barcelona 2 Porto-Manchester X Arsenal-Villarreal 1 można to zagrać np systemem 2 z 4 |
Manchester formą nie powala, ale to jest LM, dadzą z siebie wszystko, a potencjał mają większy od Porto. Dla mnie pewna 2. Bayernu z Barceloną bym nie stawiał, za to skusiłbym się na postawienie na Liverpool i Arsenal.
|
Jak dla mnie też można stawiać awans ManUtd Barcelony bym nie stawiał bo może być remis albo jakaś minimalna wygrana Bayernu
|
Najpewniejszy z LM jest Arsenal, w Villareal nie zagra Senna i Cazorla
Dodałbym tez Marsylię u siebie i awans Porto :) |
Cytat:
|
Cytat:
Na LM: 1 Barcelona strzeli 1 1.2 Arsenal-Villareal 1 1.55 Ako:1.,67 2 Bayern-Barcelona 2 2.3 Bo:Barcelona strzeli 1 1.2 Nie widze takiej opcji,aby cos tam nie strzelili.Niby duzo osob twierdzi,ze Barcelona wystapi w tym spotkaniu w okrojonym skladzie,ja uwazam przeciwnie.Z Huelvą juz wystawiony byl słabszy skład,aby dac odpoczac trochu najlepszym.Na Alianz Arena czuje,ze pojda prawie najmocniejszym i moze byc poprawka z Camp Nou. Arsenal-Villareal 1 1.55 Villarreal zagra w meczu z Arsenalem bez: Marcosa Senny, Santiego Cazorli, Matiego Fernandeza i Caniego. Czyli druga linia poszła w cholere,a co najwazniejsze podpora druzyny czyli Senna... |
A mi się wydaje, że dziś wygra Bayern. Hitlerowcy dadzą z siebie wszystko, żeby zmazać plamę z poprzedniego tygodnia, co im się do końca nie uda, bo dalej raczej awansuje Barcelona, ale wydaje mi się, że wygrają (przypomnijcie sobie rewanżowy mecz Wisła- Barcelona). Typ over 2.5 na ten mecz chyba jest optymalny. Sam nie wiem jeszcze czy cokolwiek dziś zagram, ale tak tylko głośno myślę ;) Dzięki Bogu wczorajszą wtopę na piłce udało mi się odegrać w nocy na nba.
|
a mnie kusi dziś dać na Polskę w hokeja :) kurs bardzo duży a jak chcą awansować to takie mecze trzeba wygrywać.
a tak to zagram chyba tenis: Schiavone-Dominguez Lino 1 Jans/Rosolska-Borwell/Grandin 1 Andreev-Vassallo 1 i koszykówka Rijeka-Trogir 1(zwyciezca) |
Cytat:
|
Bayern M.-Barcelona +2.5
Chelsea-Liverpool +1.5 Schiavone F.-Dominguez L.L. 1 Cluj-Pandurii 1 Cibulkova D.-Paszek T. 1 Andreev I.-Vassallo Arg.M. 1 Ukraina-Polska 1 wklad 10zl Do wygrania 115.11 juz wiem Ruskich sie nie stawia............;/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl