Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

krzywy 06.11.2008 20:11

ten bramkarz Nancy jest jeszcze lepszy niż Pawełek :)

WILU TS 06.11.2008 20:11

Może i dobry ale czy musi płakać po każdym meczu ? troche to denerwujące,takie chłopisko a ryczy jak laska

FraMat 06.11.2008 20:11

czy znajdzie się ktoś, kto powie teraz prasie i pouczy Pana Smudę:

Jakby tak doskoczyć do Francuzów w Poznaniu, to i trójką można było ich powieźć. Lechowi zabrakło jednak agresji i determinacji, to nie był zespół, który chce zagryźć rywala.

Arturo Qr2nów 06.11.2008 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 624602)
Z taka obrona to z CSKA bedzie dramat.

No na to, to ja liczę właśnie.
Kogo oni tam mają? Deportivo - nie będzie łatwo. I na wyjeździe CSKA - liczę na wysoką porażkę i Feyenoord - może remis. Na awans chyba nie ma szans. Uffff....

donPedro23 06.11.2008 20:13

Lech zdech Kolejorz!
A co do tych europejskich rankingów to jedna wielka bzdura. Wisla przez ostatnie kilka lat pokazała sie w Europie, a Lech ostatnie dobre występy zaliczył prawie 20 lat temu. I co?? I my graliśmy z Tottenhamem, a oni z Austrią Wiedeń. Gdzie tu sprawiedliwość??!!??

Snakes 06.11.2008 20:15

Lech i Nancy to druzyna z dobrym atakiem i beznadziejna obrona (Arboleda ratuje Lecha)
Remis zasluzony . Jak sie patrze na technike graczy szkolonych we Francji a technike Polakow to jestesmy 100 lat w du*ie za murzynami (doslownie: Malonga ,N'Diaye i Issar Dia masakra technika)
Man of the match : Dia
W Lechu Stilic to pilkarz o klase przewyzszajacy reszte ,ciekawe czy go sprzedadza w zimie czy po sezonie

TYLKO___WISŁA 06.11.2008 20:16

po pierwszej połowie Feye 1-2 CSKA

Michalek8906 06.11.2008 20:16

A Wisła kiedy grała dobrze w Pucharach? wtedy kiedy odpadliśmy z Lazio. A Tottenham to nie potęga widać po początku rundy w Anglii mogliśmy wygrać sędzia nas przerobił

TYLKO___WISŁA 06.11.2008 20:18

Michalek8906 za mały byłeś żeby pamiętać

Arturo Qr2nów 06.11.2008 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez donPedro23 (Post 624613)
Lech zdech Kolejorz!
A co do tych europejskich rankingów to jedna wielka bzdura. Wisla przez ostatnie kilka lat pokazała sie w Europie, a Lech ostatnie dobre występy zaliczył prawie 20 lat temu. I co?? I my graliśmy z Tottenhamem, a oni z Austrią Wiedeń. Gdzie tu sprawiedliwość??!!??

Wiesz, tu nie chodzi nawet o to. To było losowanie i jak wiadomo jest ono sprawiedliwe po swojemu. Tak czy inaczej Tottenham był w naszym zasięgu. Może gdybyśmy dostali Austrie W. też byśmy odpadli... Chodzi o to by patrzeć na siebie. Żaden Lech czy inna Amica nie zapewni nam miejsca w Lidze Mistrzów czy PUEFA. Zdobędziemy mistrzostwo - gramy w el. LM. 2 miejsce - el. UEFA. Awansujemy, to awansujemy dzięki sobie. Jeśli nie, to też dzięki sobie.

grzesiek632 06.11.2008 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arturo Qr2nów (Post 624612)
No na to, to ja liczę właśnie.
Kogo oni tam mają? Deportivo - nie będzie łatwo. I na wyjeździe CSKA - liczę na wysoką porażkę i Feyenoord - może remis. Na awans chyba nie ma szans. Uffff....

i z czygo sie tu cieszyc?! znow nie potrafimy ( jako Polacy oczywiscie ) wygrac w europie...
wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie? ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra...

Michalek8906 06.11.2008 20:21

no za mały! Liczy się to co jest teraz a narazie nie ma wyników. i to się tyczy każdej Polskiej drużyny

gregoriustsw 06.11.2008 20:22

Ja nie jestem zadowolony z wyników. Nancy gdyby miało bramkarza mogłoby spokojnie wygrać 3,4 do zera. U Amici 2 plusy - wysoki budżet na "cele sportowe " (czytaj : na sędziów) i Semir Stilic - chyba jedyny w Polsce piłkarz o zbliżonym do Brozia poziomem. Co do Nancy - negatywnie mnie zaskoczyło , liczyłem na agresywniejszą grę w pierwszej połowie , chociaż w końcówce kiedy przycisnęli Kuchenkorza to było widać jak Poznaniacy są ciency w uszach.

Tiramisu 06.11.2008 20:23

Ten mecz to był jeden wielki popis trzecioligowych linii defensywnych. Dawno nie widziałam takiego masła w polach karnych :D. Bramkarz Nancy.. Skąd oni go wzięli? Hehehe.

TYLKO___WISŁA 06.11.2008 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632
i z czygo sie tu cieszyc?! znow nie potrafimy ( jako Polacy oczywiscie ) wygrac w europie...

Nie my, tylko Lech Poznań. to gra Lech a nie reprezentacja i tak jak życze im żle w lidze, pe, pp tak im żle życze w europie, cieszy mnie fakt gdy przegrywają, bo gdy oni przegrywają staczają się w dół.. każda ich wygrana, dobry występ w pucharach przybliża ich do mistrzostwa, nie NAS!

Cytat:

wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie?
bo gdyby Lech awansował np. do Ligi mistrzów na nic dałoby ci pkt w rakingu, skoro zawojowaliby Polską ligą na kilkanaście lat.. oni awansują czy wychodzą z grupy to oni dostają potężne pieniądze, to do nich lecą sponsorzy.. i tak dalej.. Wisła nic na tym nie zyskuje.
Nie trzeba się patrzeć na punkty, tylko na zdobycie mistrzostwa Polski i wtedy gramy w pucharach bez względu na punkty

Cytat:

ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra...
a ja bym chciał żeby wygrywała tylko Wisła

to że Lech czy Legia będzie wygrywać w pucharach, awansować dalej nie oznaczać będzieże Wisła nagle zacznie lepiej grać!! Wisła nic na tym nie zyskuje, wręcz przeciwnie bo to rywal buduje się na solidną ekipę na miare europy, a Wisła schodzi na drugi tor!!

Arturo Qr2nów 06.11.2008 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 624620)
wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie? ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra...

Po pierwsze przyjacielu, nie Polacy, a Lech tudzież Amica. Polskę reprezentuje - reprezentacja Polski w piłce nożnej pod wodzą Leo Beenhakkera.
3 powody:
-Napinactwo medialne oraz kibiców Lecha
-Zgoda Lecha z sąsiadką zza miedzy
-Różne historie przeżywane dzięki kibicom kolejorza (karma dla psów na naszym sektorze w Poznaniu, nasze flagi do góry kołami)
To są 3 powody, o które prosiłeś. Wymienić mogę więcej.

South poniżej w pełni uzupełnił moją wypowiedź.

Michalek8906 06.11.2008 20:29

jak polskie czołowe drużyny mają wygrywać w Europie skoro polska liga to dno:
poziom jaki prezentuje Polonia, Bytom, Piast, Odra, Cracovia, Łks przeraża

South 06.11.2008 20:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 624620)

1.Bo nie ma z tego żadnego wymiernego pożytku dla Wisły
2.Bo Każda wygrana ,to kasa dla Lecha,zresztą jak każdy mecz w PU
3.Bo kibicuje Wiśle Kraków ,a nie sprzedawczykom z Poznania gdyby nie Amica to nie graliby teraz z Nancy.
4.Frajerstwo kibiców Lecha patrz np. flagi
5.Cracovii też kibicowałeś z Soligorskiem ?
itd.

Michalek8906 06.11.2008 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 624631)
1.Bo nie ma z tego żadnego wymiernego pożytku dla Wisły
2.Bo Każda wygrana ,to kasa dla Lecha,zresztą jak każdy mecz w PU
3.Bo kibicuje Wiśle Kraków ,a nie sprzedawczykom z Poznania gdyby nie Amica to nie graliby teraz z Nancy.
4.Frajerstwo kibiców Lecha patrz np. flagi

z 3 się nie zgadzam, u nas jest to amo gdyby nie Cupiał to Wisła nie była by tu gdzie jest

magowski 06.11.2008 20:34

A to my gramy na licencji jakiegos innego klubu bo Lech gra chyba na Amice o ile mnie pamiec nie myli? Hę?

South 06.11.2008 20:35

ale Lech gra na punktach uzyskanych do rankingu przez Amice,my gramy na swoich

Michalek8906 06.11.2008 20:37

no masz racje ale trzeba się cieszyć że jest Lech, Legia , Polobnia Warszawa, ŚŁask Wrocław bo przynajmniej kilka razy w roku możemy zagrać z drużynami, które cokolwiek sobą reprezentują

fst 06.11.2008 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Michalek8906 (Post 624633)
z 3 się nie zgadzam, u nas jest to amo gdyby nie Cupiał to Wisła nie była by tu gdzie jest

Cupiał kupił Wisłę, wyłożył pieniądze i klub zaczął się piąć w góre. A Lech dlaczego gra w UEFA? Bynajmniej nie dlatego, że sami sobie to wypracowali, bo gdyby nie sytuacja, w której Groclin z UEFA zrezygnował to Lech dzisiaj z Nancy by nie zagrał. I 2 sprawa- my gramy na własnej licencji, a nie innego klubu czego nie można powiedzieć o Lechu.

Michalek8906 06.11.2008 20:40

może przestańmy interesować się piłka bo wymyślili ją Anglicy? Lech mógł wejść do grupy przez Intertoto

Jeżyk 06.11.2008 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Michalek8906 (Post 624633)

Co Ty w ogóle pier.dolisz?! Cupiał przejął Wisłę a nie żaden inny klub z którego dopiero zrobił Wisłę!

Michalek8906 06.11.2008 20:42

koniec tematów o Lechu, trzeba si zastanowić dlaczego w Europie dostajemy po dupie

TYLKO___WISŁA 06.11.2008 20:44

Dobrze że chociaż chuligankę mamy najlepszą :-p

wiertar 06.11.2008 20:50

bardziej trzeba sie zastanowci nad tym kiedy dostaniesz bana:))

nie dobrze ze Lech zremisował.. ale zawsze to lepiej niz mial by wygrac.

Stilic i Arboleda naprawde swietni gracze... tewn nowy bramkarz tez chyba lepszy od Kotorowskiego

z całego serducha zycze im zeby to byl ich ostatni punkt w tej edycji pucharu:)

fst 06.11.2008 20:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Michalek8906 (Post 624645)
koniec tematów o Lechu, trzeba si zastanowić dlaczego w Europie dostajemy po dupie

Bo polską piłką rządzą osoby które chcą zarobić, a nie rozwoju piłki, bo kluby i PZPN są skorumpowane, najbogatsze kluby w Polsce i tak są za biedne, żeby kupować klasowych zawodników prezentujących
europejski poziom, bo nie mamy żadnego programu szkolenia młodzieży itd.

Luu... 06.11.2008 20:51

ludzie kibicujecie Lechowi wasza sprawa ale nie dziwcie się, że pojawią się wpisy "antyLechowe" bo to jest forum kibiców Wisły Kraków !! i jeżeli takie wpisy się wam nie podobają to poszukajcie sobie innego forum o piłce jest ich pełno

a co do meczu to tak samo pier**** mnie Lech i Nancy, tyle w tym temacie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl