![]() |
No i Żuraw... desperacji ciąg dalszy MATKO!!!
|
no niestety, ale trza było nie zfrajerzyć u siebie. ale jeszcze z 10 minut nadzieji. Mnie pozytywnie zaskakuje Łobo. Natomiast Guła jest spalony
|
Wygrywać z drużyną I ligową 2-0 i zremisować - to się w pale nie mieści...
10 minut, ale już w to nie wierzę... |
zwróccie uwage gdzie podany jest finał;)
jeśli faktycznie była by to gdynia to jestem wniebowziety :D Lechia&Wisła w finale PP w gdynii ? ale upokorzenie :D |
co za frajerzy z naszych przy dwubramkowym prowadzeniu dac sobie takim jeleniom dwie bramki wbic... chvj człowieka strzela jak to widzi
|
Łobo na plus. Gargamel słabiutko
|
cikos ale jebnał
|
hehe, ale jaja, ja widzę, że nic się nie zmienia, po prostu, jakich zawodników byśmy nie mieli, to zawsze są to olewusy i minimaliści. Aż się rzygać chce!!!!:evil:
|
Lobo sie stara, szarpie
ten sedzia jest slaby, lekko popchniety zawodnik i gwizdze |
hahahah tylko łobo on to zmiesie
|
Przy 0:2 zawodnicy Wisły sobie siedli. Do tego Maaskant pewny awansu osłabił skład zmianami. No i mamy... :-/
|
Podwojne frajerstwo , najpierw przegrac u siebie 0-1 ,no dobra zdarza sie, ale prowadzic 2-0 na wyjezdzie i miec awans w kieszeni to juz katastrofa
|
Łobodziński nie najgorsze wejscie z ławki :) stara sie chlopak
|
To się nazywa bronienie korzystnego wyniku i oszczędzanie graczy na ligę. Brawo.
|
Niestety - błąd Maaskanta, zdjął najlepszych zawodników - wprowadził Gargułę - dramat i Łobodziński - chociaż próbuje
|
Największy problem nasz to totalna bezproduktywność rzutów wolnych poza tym fartownym samobóju i to jak my się bronimy przy wolnych to jest masakra.
|
Borski to porażka jakaś...
|
Kurcze... prowadzić 2:0 i dać sobie wbić 2 bramy I ligowcom. Cholernie głupio... Cholernie... Bolii...
|
Gargula out!!!!!
|
Wszyscy do ataku, jak stracimy bramkę na 3:2 to nic się nie dzieje, bo dalej wystarczy nam strzelić jedną!
|
Mam nadzieje ze Jaliensa juz wiecej nie zobacze w meczu Wisly. Facet sie kompromituje.
Malecki tez ma swoj 'udzial'... |
Fajnie sie Paljic położył przed polem karnym
|
Jeśli odpadniemy to Rios powinien z buta zapierd... za sytuację na 3-0.
|
Mamy klasyczny przykład lekcji ''Jak przegrać wygrany mecz''
|
Normalnie jak w siatkówce jak nie wygrywa się 3-0 (kontra Riosa) to się odpada.
|
Brawo dla podbeskidzia!!! Niestaty to my gramy tak sŁabo;/
|
Cytat:
|
Oj Cikosz Cikosz....
|
Czerwien Erik;/
|
Dobrze ze pojechałem z tego meczu do domu...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl