![]() |
Ja w puszce dalej moje ukochane Dębowe sącze:D
P.S. Tiramisu toż to Ty? jak tak to gratulacje:) Bo brunetki rządzą! Anty Blondi Front! |
Cytat:
aaaałaaaaaaaaaaaaa........:foch: |
Po dobie abstynencji i silnym postanowieniu... złamałem się na kurewsk... tzn królewskie:-D później padło tyskie, a teraz corlsberg z lodóweczki:-)
|
ja na dębowo ten wieczór rozmiękczam...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
nie oczy tylko oczodoły :D
|
Ok, no blondynki czasami bywają w miarę:D
Ale mam złe wspomnienia co do Nich. P.S. Kefir Ty miałeś nie pić:> A tak btw to wszystkiego dobrego, zdrowych i spokojnych świat bracie. |
To nie jest Kefir... Toć to Maślana... x.X
|
Cytat:
Los Kefiros browaros! |
EJ!! BEZ KSYWEK:D
Kamyk tez miałes nie pić;P odnośnie tematu... brunetki, blondynki, ja wszystkie Was, aha jeszcze szatynki i rude:D |
Cytat:
Kamyk - wara od blondynek ! :P staje tutaj zdecydowanie w ich obronie (oczywiście tych naturalnych! nie tlenionych!), mimo, że czasem głupie, to jednak ta słowiańska uroda <marzyciel> .. |
już mi lepiej..... ;)
|
Liga dębowych :)
Napracowałem się dziś cholernie |
Panowie, a może przy kobietach jednak nie wypada się licytować? :) Bierzcie przykład z fcz1985 ;) czy tam Kefira vide Maślany :P.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kamyk dzięki za życzenia... wiem, że szczere, ale od wszystkich dostaje te same wierszyki więc nie odpisuje. |
Cytat:
Niestety nie da się. Chociaż od stycznia będę pracował jako sanitariusz w Szpitalu Uniwersyteckim na Kopernika:] Wtedy przestanę sączyć:) |
Cytat:
|
Juz to słyszałem;P
Poczekaj aż dziewczyna mocniej pantoflemwalnie to wtedy zobaczysz co to jeździć w karetce:D |
Cytat:
|
Wierszyki świąteczne są do dupy, gdzie inwencja? gdzie własne działanie i oryginalność?
Cytat:
|
Właśnie mi kolega oryginalny wierszyk przesłal ale cytował nie będę... kobiety tu jeszcze siedzą... :P
|
Też nie umiera;)
Ni_Ma pracuje jako ginekolog więc wie co mówi:rotfl: |
Cytat:
kiedyś to się kartki wysyłało a teraz mail, sms.... i wierszyki z neta.. bleee |
Cytat:
|
Cytat:
chodziło mi o męskie wnetrze, ale zrozumiem jak uczęszczasz do powyższego lekarza... każdy się leczy gdzie chce :rotfl: |
Cytat:
ciekawe jak za kilka lat bedziemy sobie składać zyczenia... :-/ |
Cytat:
Wiesz jakie mam dwie zajebiaszcze dentystki:> przy nich nawet borowanie jest podniecające:lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl