![]() |
z serii gdzie jutro oglądać mecz - do "u Wiślaków" będzie zapewne ciężko wogóle wejść, tak wiec jakie są inne dobre miejsca?
np czy w Jamie w duzej sali jest jakas rezerwacja miejsc?? |
Cytat:
|
Kiedy zaczynaja sie mecze pucharu Polski i pucharu ekstraklasy, w ktorych udzial bedzie brala Wisła?
|
A wie ktoś co z Yakuzą... będzie można obejrzeć?
|
Cos mi pierdyklo i nie moge pisac Polskimi literami.. tzn gdy chce np. o z kreska to jest taki sygnal gdzies tam pod obudowa komputera
i na pulpicie wszystkie pliki caly czas sa tak jakby zaznaczone ( tak jakbym je objal myszka..nie wiem jak to wytlumaczyc hehe) i to chyba ma jakis zwiazek cos musialem kliknac bedac na pulpicie albo cos takiego.. tak mi sie cos przypomina da to rady jakos naprawic? |
Mam pewien problem Łacze sie z neostrada i wyskakuja mi nastepujace błedy 621 680 734 wie ktos moze co sie dzieje ?? Prosze o pomoc z gory dzięki...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam prośbę do kogoś kto mieszka w Stanach (najlepiej stan Alabama).
Chciałbym sprowadzić sobie przez kumpla iPhone'a 3G 8GB, ale czytałem, ze trudno go kupić bez podpisywania umowy. Jeśli ktoś wie coś na temat ceny, pomijając koszty przesyłki i cło, to proszę priv albo tutaj. |
Nie wiem jak wygląda sytuacja z telefonami. Wiem natomiast że jak znajomy sprowadzał laptopa z USA przez swojego kuzyna, to bez pudełka i zapchanym dyskiem różnymi plikami. Laptop był oczywiście nowy, ale żeby nie płacić cła, ten kuzyn, upozorował "używanie" komputera. Musiałbyś popytać, może z telefonami też się tak da.
Co do samego iPhona to raczej taka szpanerska zabawka. Lepiej wypada np. LG KU990 Viewty albo LG KE850 Prada ewentualnie NOKIA N95 8GB |
Hej
Ma ktos ten nowy dekoder cyfry 250 GB? Ile nagrać można tam pomieścić? Czy wystraczy mi miejsca (250 GB) na powiedzmy 5 h nagrań? Mam kilka pozycji już a chce jeszcze nagrać mecz Wisły ok 110 minut. |
Cytat:
http://phones.shop.ebay.co.uk/items/...1QQ_sacatZ3312 Najprosciej i najszybciej jest znalesc tutaj |
Zna ktoś jakieś dobre strony, gdzie można kupić albo poprostu zabrać psa za darmo?
|
Cytat:
|
Idź do schroniska na Rybną. Adoptuj psa, a szczepienia zrobią ci za friko.
|
Cytat:
Schroniska nie mam w pobliżu, więc na razie pytam o strony. |
Cytat:
|
Czy był kiedyś na tym forum temat "Boksu na Wiśle" czy mam założyć (szukałem i nie mogę znaleźć...) Chciałbym zacząć trenować i mam kilka pytań.... z góry thx
|
Orientuje się ktoś może, w jakich knajpach, klubach, pubach itp., będzie można zobaczyć batalię na Camp Nou ?
|
Cytat:
pewnie wszędzie nie licząc kozłówka, prokocima itd... |
Cytat:
Chiałbym jeszcze żeby napisał ktoś z US i A :). |
jutro busy normalnie jeżdżą?? dokładnie bus Kraków - kazimierza Wielka i bus Kazimierza Wielka - Busko.
|
Cytat:
"In accordance with UEFA stipulations, the playing area has been downsized to 105 metres x 68 metres". To jest stadion klasy chyba Elite, a wszystkie tego typu stadiony (podobnie jak stadiony klasy 3, a tylko na tych dwóch można grać od 3 rundy kwalifikacyjnej) mają miec takie właśnie wymiary boiska. Ani pół metra mniej ani więcej. Tak, że pisanie prze niektorych, o tym, że Camp Nou to lotnisko to bzdura. Tak wygląda tylko w telewizji. Ciekawostka; według naszej strony oficjalnej plac gry na Camp Nou jest węższy od naszego o 4 m - co czyni z naszego maksymalnie grupe 2 (co mi się znowu nie zgadza z wytycznymi dotyczacymi CL). |
Cytat:
Nie wiem jak te konkretne, ale taka ogólna tendencja... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
Niewiem jak ale prawdopodobnie od guzików w spodniach, porysowała mi się skóra w aucie porysowała są to nie zbyt duże ryski ale widoczne:/ Potrzebuje to jakoś zatuszować, myślałem nad jakaś pastą czy coś. Ma ktoś jakiś pomysł / porady ? |
Busy do Kazimierzy czy jest święto czy nie zawsze jezdza ;) a z kazimierzy do buska to juz nie wiem
|
Panowie pomozcie... szukam spisu utworow ktore lecialy w piatek w Sopocie. szukam i szukam i nic z tego.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl