![]() |
Cytat:
Czy naprawdę nie da się znaleźć trenera, który na 42 mecze będzie miał chociaż te 42 zwycięstwa? |
Minimum :d
|
Cytat:
|
Juz to widze jak pilkarze pozbywaja sie go tak jak Petrescy wczesniejsza zaloga :rotfl: wywiad fajny
|
Śmiejcie się śmiejcie a wiosna będzie płacz. Obym to musiał wiosną odszczekiwać xd:)
|
Dlatego powinno być jasno powiedziane. Tak żeby wszyscy piłkarze wiedzieli.
Ten trener ma nasze pełne zaufanie i chcemy żeby wypełnił w całości kontrakt. Ma rozwinąć te drużynę, a Wy macie obowiązek mu w tym pomóc, dość głaskania się. Jak pokazała kilkukrotnie przeszłość, nie wyszło nam na dobre takie przesadne cackanie się z grajkami. |
Zgadam się z tym co powyżej. Tylko aby zarząd mógł tak powiedzieć piłkarzom spełniony musi być jeden warunek - płacenie piłkarzom pensji i premii kontraktowych na czas. W przeciwnym wypadku, tak postawiona sprawa, nie przyniesie skutku.
|
Cytat:
O czymś to chyba jednak świadczy. |
Garret ale w Hajduku ten temat jest bardziej złożony( nie mam ochoty tutaj o tym pisać) a wymagania były znacznie większe
|
To zarząd miał większe wymagania,a Joan nie dostał transferów o które prosił.Na Kiko wszyscy na początku psioczyli w tym ja,naprawdę poczekajmy z wyrokiem na trenera i dajmy mu popracować, a potem ocenimy
|
Ale ja nie psioczę. Zreszta na żadnego trenera nigdy nie psioczyłem, no poza wesołym Tadkiem. Zawsze pisałem, że trener powinien dostać czas. Nie byłem za zwolnieniem Kiko nie będę też za Carillo. Tylko nie rozumiem jarania się trenerem pokroju Kiko.
|
Cytat:
|
Mówienie o zwolnieniu trenera przed 1 dniem pracy. Takie rzeczy możliwe tylko w Polsce.
|
Cytat:
|
Alvaro.
Pewnie masz na myśli trzech wiekowych muszkieterow. Wcale sie nie zdziwia jak rola kazdegk bedzie zmarginalizowana do minimum czyli szczytem bedzie lawka. |
Bardziej dwóch i trzeci krnąbrny już nie młody
|
Cytat:
Przestrzegam na pewno przed oczekiwaniem wielkich zmian już od pierwszych meczów. W Hajduku potrzebował trochę czasu, ale jak się już rozkręciło, to w ostatnich 10 meczach miał bilans bodajże 7-2-1 |
Akurat Głowacki to nie będzie sprawiał problemów. Brożek - chyba zdaje sobie sprawę, że wchodzenia na końcówki to maks na co go stać. Małecki - wszystko w jego nogach - jak dojdzie do formy sprzed roku to będzie można go brać pod uwagę w pierwszym składzie. W przeciwnym razie ława. No i Rafał - pomimo nędznej formy zaczynał niemal wszystkie mecze w pierwszym składzie. Mam dziwne przeczucie, że Carrillo nie będzie tak wyrozumiały i dość szybko da sobie spokój z Rafałem.
|
Cytat:
Dostepnosc welkich twitterow, instagramow, fejsbokow i ilosc negatywnych komentarzy tylko wzmaga ataki na trenerow i ich zwalnianie przez zarzad. Wystarczy pare porazek i Crillo bedzie takim samym nieudacznikiem. Bedzie mial swoich Kostalow, Haliloviczow, Balaniukow czy Bartoszow, ktorym mimo umiejetnoci blokuje pierwszy sklad. Jestes bardzo naiwny, mimo ze postulat sluszny. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wg mnie to definitywnie ostatnia runda (wiosenna) Brożka i Boguskiego w Wiśle. Pamiętam, jak rozstawali się z nami Baszczu i Zieńczuk i odchodzil w duzo lepszej formie (nie liczac kontuzji Baszcza), a teraz niejako na siłę trzymamy duet B&B na boisku. Jeśli wtedy mogliśmy dac szansę mlodszym to tym bardziej musimy teraz...
Głowę bym chcial zobaczyć jeszcze w drużynie, ale czy sam tego będzie chcial w maju? Bardzo jestem ciekaw jal Carillo podejdzie do naszej drużynowej "starszyzny". |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak będzie próbował uskuteczniać Atletico wykonawcami, którzy nie potrafią bronić to poleci szybko. Jednakże myślę, że ma więcej oleju w głowie niż jego poprzednik i możemy się spodziewać zupełnie innego stylu gry.
Punktowo też poniżej pewnego poziomu nie zejdziemy, ja jestem optymistą. Szczególnie po przeczytaniu paru wywiadów z Carrillo. |
Sam jestem ciekaw tego projektu. Zna angielski na jakims tam poziomie, zna hiszpanski, przejawia checi do nauki nowych jezykow. Trenowal kluby o srednio-europejskiej renomie. Pracowal z wieloma trenerami z najwyzszej, swiatowej polki. Ma pomysly na druzyny, ktore prowadzi i przede wszystkim potrafi te pomysly wdrazac. Z tego co mozna o nim wyczytac, jest wymagajacy wzgledem pilkarzy. Na papierze super to wyglada. Wiadomo, wyjdzie jak wyjdzie. Ja osobiscie jakakolwiek ocene i jakiekolwiek wymagania wzgledem niego bede stawial przed rozpoczeciem nowego sezonu. Mam nadzieje, ze bedzie wtedy jeszcze u nas pracowal:D
|
Cytat:
|
pepe.
Niby dlaczego? |
Cytat:
Przerwa zimowa to tylko 8 tygodni. |
Cytat:
|
pepe,
bez przesady. Jeden zawodnik to nie cala druzyna. Jesli odejdzie Carlitos na pewno przyjda/dzie inni/y. |
Boguski to jest esencja gry na wstrzymanie akcji. Podania za plecy, albo do tylu, brak dryblingi, brak ryzykownych podan do przodu. Jest, bo jest. Biega bo biega. Ale czesto nawet to bieganie to takie pozorowanie obecnosci na boisku, bo co z tego, ze sie przesuwa wraz z formacja, jak keidy pilka idzie w jego regiony nie ma nawet grama agresji w tej grze?
|
Cytat:
"nie ma Carlitosa nie ma Wisly" jednak nie brało się z niczego. http://weszlo.com/2017/12/10/nie-ma-...-nie-ma-wisly/ |
Cytat:
|
Oesu, daj spokój ze stanoskim, klasyczne .......enie, czyli jak tylko Wisłą przegra to możemy się przejechać po wszystkich! nie czytałem opinii po meczu z Zagłębiem, czy dostało się panu Pawłowi od strojów? Gadajmy o Carillo, a nie o Carlitosie!
|
Cytat:
Szanuj Bogusia swego bo możesz nie mieć zadnego! Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi Bogusia. Ktoś coś doda? :) |
Bardzo mi się podoba takie stwierdzenie: "Jestem trenerem z jednym defektem: nie umiem grać na remis. Nigdy, niezależnie kto jest rywalem. Jestem nienasycony. Interesuje mnie tylko zwycięstwo. Nie wystarczy mi 1:0, 2:0, ja chcę zawsze więcej, 3:0, 4:0, a nawet wyżej" Wiadomo, że to tylko wywiad i życie weryfikuje pewne sprawy, ale mnie takie podejście mimo wszystko imponuje. Ileż to razy, nas już gubił minimalizm i to nie tylko za ostatniego trenera?
|
heheszki , ale wszystko to moim zdaniem bardziej Pablo Brożkobara dotyczy
|
Panowie, bez jaj.
Co miał powiedzieć trener, który dopiero przychodzi? że będzie grać na remis? Być może przez to chce trochę wlać nadziei w serca kibiców i piłkarzy. Pamiętajcie, że życie zweryfikuje jego słowa. Na razie bez podniecenia polecam czekać na rezultaty i rękę nowego trenera. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl