![]() |
Nie wiem czy śmiać się z Cracovii czy ubolewać nad poziomem naszej OE...
Śmiech przez łzy będzie odpowiedni do tej sytuacji:-D |
|
Cytat:
łoooo, kur** ale usiedli na Cracovii w drugiej połowie :shock:, aż cud że się skończyło na 1:2. najlepszy wywiad na końcu z treneito: -yyyyy.... yyyyy..... yyyyy.... yyyyy.... nie wiem co się stało. :D |
Nie ma sie co cieszysc, bo to niestety pokazuje jak OE jest dramatycznie slaba. Czas zastanowic sie nad gleboka restrukturyzacja polskiej ligi. Bo jej poziom w skali europejskiej jest w tej chwili amatorski. W zamian obserwujemy jednak jak PZPN przy zielonym stoliku ustawia kto ma grac w lidze, a kto nie.
|
Cytat:
Nie ma się co podniecac ze nasze OE jest TAK słaba ze Cracovie nokautuje jakiś Szachtior z Białorusi.... czy nasza kopana klubowa może upaść jeszcze nizej? |
Pojawiły sie jakieś pasiaste damy na trybunach w Białorusi?
|
jak czytałem ich relacje w necie to napisali że zjawili się w 30 osób.
|
Cytat:
widzów: 3 tys. w tym 28 kibiców Cracovii |
Gratuluje chlopakom z płaszowa :D:D:D
Do waszego napisu valerenga i tibilisi proponuje dopisac sobie soligorsk, w koncu macie sie czym pochwalic i bedziecie miec o czym pisac po plotach morach itp... I zeby bylo scislej to inaczej odpada sie z LM czy z IIrundy pucharu UEFA a inaczej z intertotto.. z intertotto w I fazie to odpadaja druzyny z luxemburga czy wysp owczych.... dramatycznie slabej kibicowsko i sportowo Cracovii jeszcze raz gratuluje. |
Ciekawe co za 50 lat przeczytamy o tym meczu na wikipasach...? ;)
|
Cytat:
No coz,doszlo do kompromitacji.Macie prawo sie smiac bo taka gra nie zasluguje na nic innego.Mamy sygnal w jakim miejscu znajduje sie polska liga.To juz niestety mniejszy powod do smiechu.Poprostu zenada... |
Cytat:
|
Moze i tak.Chociaz ten napis jest chyba przy skrecie na dworzec.
|
|
Cytat:
Nie to nie jest poziom polskiej pilki, to jest WASZ POZIOM bo jak do tej pory toscie w lidze nic nie osiagneli. Chyba ze liczy sie dla Was wyprzedzenie Wisly raz na 60 lat |
Ladne jaja sobie cabaj robil w bramce... :D:D:D
|
Cytat:
|
Gadacie głupoty . Gdyby w Intertoto grały drużyny, które na to zasłużyły to kompromitacji by nie było. Cracovia ... 7 czy 8 drużyna OE zagrała w tym pucharze tylko dlatego , że drużyny przed nią mają problemy w korupcją :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Także gratuluje sąsiadce i życzę dalszych sukcesów:rotfl: |
Nigdy nie ciesza mnie porazki pl druzyn w pucharach , oprocz jedynego wyjatku a ten wyjatek gral wlasnie wczoraj;)
Jednak by w pelni rozkoszowac sie tym wynikiem ,trzeba przejsc 2 runde el LM. Oby nie Beitar, oby nie IFK - jedyne zyczenie co do losowania. |
Jak się patrzy na takie obrazki jak te z meczów Szachtiora z cracovią to aż wstyd ,że takie drużyny nas reprezentują w pucharach. Niedługo to przed wyjazdem do Kazachstanu polskich "profesjonałów" będziemy nerwowo obgryzać paznokcie i modlić się o remis. Ale piach. Mam nadzieję ,że Wisła coś pogra w tym roku bo jakoś nie specjalnie chce mi się wierzyć ,że ktokolwiek poza naszym klubem podejdzie do pucharów poważnie. Lech ,Legia - po II rundzie wstępnej pucharu UEFA będą już mieli "pokazywanie i osiąganie czegoś w Europie" za sobą.
|
A sie qrva nagrali w tej Europie, ze klekajcie narody :lol:
|
Cytat:
Dramat ta Nasza piłka ale Wisła się wyłamie - oby, oby, optymizm dobra cecha ale zgubna. :P |
Wojtek - jeśli nasi nowi gracze (potencjalni) faktycznie są na tyle klasowi , że nie musimy ich testować to jestem spokojny, że powalczmy o LM i w PUEFA , ale coś mi mówi , że to tylko dmuchanie w balon (który może pęknąć z hukiem)przed sezonem
|
Cytat:
|
Koło media markt przedni oj przedni :D
|
Cracovia przeszła do historii futbolu. Białoruskiego. :D
|
Przy 2 i 3 bramce nadal bronił Cabaj. Według 90minut.pl otrzymał czerwoną kartkę już przy stanie 3-0.
|
gooro33 delektuj się póki jest:D
WILU TS takie info tylko na priv!! FANATYCY /\ WISŁY BRAVO SZACHTIOR:rotfl: |
Cytat:
Pierwsza tak trudna lekcja dla Filipiaka, czyżby jego filozofia jest zbyt słaba? Na polską ligę wystarczy, ale na Europę to już nie można filozofować ale trzeba portfel otworzyc... |
najlepszy komentarz z linka na yt
"tragedia; słabiutko zaczęliśmy start w pucharach w tym roku" to sa jeszcze jakies aspiracje do gry w pucharach na lata kolejne??:shock: i juz nie bedzie mozna im zaspiewac "ty k..wo stara czy gralas kiedys w pucharach...".. niestety. a tak na powaznie, to z jednej strony i smieszno i straszno- obraz jak daleko za murzynami jestesmy w kwestii pilki kopanej na arenie miedzynarodowej.... |
no to mamy BEITAR na początek
|
Derby!!! ;)))
|
ciężki mecz jechać do egzotycznego kraju no no ale dobrze że rewanż mamy u siebie no i derby też w sumie:D
|
Cytat:
|
Cytat:
Derby ??? Rozwiń wypowiedź bo jej nie łapę |
Wie ktoś coś na temat tego Beitaru ? Dobry piłkarsko ? Jak kibicowsko ?
|
Derby dobrze mówi, bo co to za różnica Cracovia czy oni.
Jest to jeden z zespołów, którego się obawiałem. Solidny zespół ligowy,prezentujący poziom zbliżony do naszego. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl