![]() |
myślę, że podejdą poważnie do tego meczu piłkarze obu drużyn
|
o której godzinie ten mecz ?!?!?
|
W dzisiejszych czasach sprawdzenie o której godzinie jest mecz chyba nie powinno stanowić problemu: 20:45
Obyśmy zagrali dobrze w defensywie, w najgorszym razie jakoś dopchamy wózek do karnych, a egzekutorów mamy wyjątkowo dobrych. |
dzieki , kurcze to trzeba bedzie dobrze sie spiąć żeby zdążyć po pracy
a co do karnych , to kogo masz na myśli ? chyba nie Brożka P. ? |
Boguskiego albo Ze Manuela :D
|
A właśnie Brożka bym specjalnie nie skreślał jeśli chodzi o karne. Dodatkowo Głowacki, Gonzalez i jeszcze może któryś z nowych nabytków jest dobrych i liczę że będzie ok.
Ale najbardziej liczę na przełamanie wspomnianego wcześniej Brożka. |
W lidze bym sie nie nastawial na nic, raczej zajmiemy miejsca 4-6 jak rok temu, ale w Pucharze warto zawalczyc, osobiście bym wolal dzis wygrac, a w lidze z Korona przegrać/zremisowac... na dwa zwyciestwa jak z Plockiem raczej nie ma szans.
|
Puchar Polski najkrótsza droga do Europy. Szkoda, że od pewnego czasu przez nasz zespół traktowany trochę po macoszemu. Mimo tego, że w przyszłym sezonie zmienia się sytuacja wyjściowa w puchar moim zdaniem warto powalczyć o ten puchar.
Dziś się okaże na ile mamy szeroką ale i wartościową kadrę. Czy faktycznie dotychczasowe wybory Kiko spowodowane były aktualną formą poszczególnych zawodników, czy zaczyna się przywiązanie do nazwisk i koleżeństwo. Oby nie. Typuje remis. |
Według mnie to remisu będzie każdy chciał uniknąć jak ognia, zwłaszcza, że w sob gramy znowu.
Raczej na cuda bym się dziś nie nastawiał. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Buchal - Cywka, Gonzalez, Arsenić, Sadlok - Boguś, Halilović, Basha, Perez, Wojtkowski - Bałaniuk
Ławka: Chorążka, Pietrzak, Llonch, Imaz, Bartosz, Brożek, Kostal |
No i sobie popisaliśmy, a na koniec i tak wychodzi rezerwowy skład.
|
Tak z ciekawości, piłkarze wracają do KRK po tym meczu czy doszedł ktoś do wniosku, że to bez sensu i zostają w Kielcach do soboty?
|
Cytat:
|
Jak przegrają to za kare na piechtę na czele z Ramirezem
|
Cytat:
|
Aż oczy bolą jak się to ogląda. Kompletnie bez pomysłu. Ręce opadają jak można tak grać w chodzonego. Sandecja z Górnikiem pokazała jak się gra w piłkę.
|
Pokerowa zagrywka Kiko. Wie, że Korona nie ma ławki i gra w 10, więc ich wymęczy żeby gładko wygrać w lidze.
P.S. Ja pier**le |
Cytat:
Póki co zagrywka z parą dwójek na ręku... |
Nóż ku...wa mac i 1:0
|
Świetne zmiany. Szkoda, że Że Manuela nie ma, bo pewnie by wszedł za Wojtkowskiego, który jako jedyny coś gra. A skoro głównym problemem jest zgranie, to dlaczego ....a wchodzi Imaż a nie Bartosz?!
|
Wstrzymywałem się z komentowaniem kiko ale po dzisiejszym meczu przestaje wierzyć że coś może już zmienić. Zawodnicy grają dno ratuje ich tylko Carlitos. Nie widzę żadnego progresu jest ku....wa coraz gorzej.
|
To jest DRAMAT! Ten mecz jest jeszcze bardziej zenujacy niz ten z Piastem. Od tych prostych bledow, zepsutych podan, glupich strat oczy bolą. Trudno to ogladac, totalna niemoc w ofensywie
|
Wyszła cała Wisła" Espania" w tym meczu. Tu nie można było się schować za przeciwnikiem grając z przewagą, tu trzeba było coś pokazać, ale jak tu pokazać jak oni nie umieją grać w piłkę. jak tu pokazać, jak trener nie ma pojęcia o trenowaniu i taktyce.... Niech kupią jeszcze 16 Hiszpanów...
|
Zdajecie sobie sprawe ze gdyby nie Carlitos to bysmy byli razem z Termalika na dnie tabeli>>?
Kiko Master Blaster. Hiszpanie to jakies inwalidy ,juz wiadomo czemu nikt ich nie chcial,to przyszli do nas. |
Czekam aż wjadą tu obrońcy naszego króla taktyki - Kiko Ramireza. Naprawdę czekam jak będziecie go bronić po tej kompromitacji.
KIKO OUT! Im szybciej, tym lepiej. |
Kiko już nie ma nic na swoją obronę, ktoś tak ludzi ustawia mimo całego meczu w przewadze.
Dziekuję. |
A ile po nich będzie sprzątania....
|
jak na razie 85 minut gry w przewadze, jedna bramka stracona i katastrofa w ofensywie podobna do ofensywy tureckiej zakonczonej klęską pod Sarikamis
|
I .... qrwa sezon zakończony. Znowu o nic nie gramy znowu nic nie wygramy bo za awans do pierwszej ósemki trofeów nie przyznają.
DO tego nie da się na to patrzeć Parafrazując słowa trenera po ostatnim meczu w Kielcach: "czuję się upokorzony", ze straciłem czas na oglądanie tej chujni. |
Nawet jak wygramy w lidze nad tym majonezowym dziadostwem to i tak jeden ch.j bo nie ma szans na miejsca pucharowe...
|
Nieprawdopodobna kompromitacja. Mam wrażenie, że Korona mogła by grać w 8, a i tak by wygrali. Nasza "taktyka" to: wrzuć balona w pole karne, może magicznie ktoś ją do bramki wepchnie. Tym razem nie wyszło...
ZERO przemyślanej gry ofensywnej, to jest coś wręcz porażającego. Do tego każda piłka i tak padała łupem graczy z Kielc, którzy po prostu grali lepiej. |
Z pozytywów to może w lidze będziemy mieć więcej sił, bo kadra szersza :D
A tak naprawdę zagraliśmy żenująco zważywszy na grę w przewadze. Gramy 11 na 10 i rozgrywamy systemem 5-6 zawodników za linią piłki. Nic dziwnego, że nie wykorzystujemy przewagi, skoro boimy się zostawić 4 graczy z tyłu przy ataku pozycyjnym jak gramy w przewadze. Ba, powinniśmy zostawiać samych stoperów ! Co z tego, że na boisku jest nas więcej, skoro z przodu mniej! Dostaliśmy mecz w prezencie i przez kunktatorstwo Kiko go koncertowo spieprzyliśmy. Jedyna nadzieja, że w lidze Korona będzie wypruta i wywieziemy punkty. Tylko, że z takim defensywnym i zachowawczym ustawieniem daleko nie zajedziemy. Chyba, że Carlitos będzie nas woził na plecach przez cały sezon. |
Wygląda na to że czeka nas teraz bardzo trudny czas. Terminarz nas nie rozpieszcza. Z taką grą możemy mieć naprawdę mega problemy. Wygląda na to że Kiko może nie doczekać do przerwy zimowej jeśli najbliższe mecze będziemy tak kurew....sko słabo rozgrywać.
|
Zostaliśmy ośmieszeni przez kompleksiarzy z kielc grających razem z dogrywką 90 minut w osłabieniu. Kiko i ta cała zbieranina nas ośmieszyła. Powoli tracę jakiekolwiek nadzieje związane z wuefistą z Hiszpanii. Wstyd.
K.urwa wstyd i żenada... |
Było miło. Do zobaczenia w przyszłej edycji.
|
Niech mi Kiko odda teraz 4 zeta, które zapłaciłem za oglądanie tego syfu na IPLI. To już za Smudy wyglądało to lepiej, chociaż dawało radę oglądać bez podcinania żył.
|
Ale żenada.
Spoko, żyjmy dalej w przeświadczeniu swojej zajebistości bo mamy dwa punkty straty do lidera.. My nie mamy stylu! Nie mamy pomysłu na grę! Żenada! Gramy w przewadze przez 60 minut a z dogrywką 90 minut i nie potrafimy zdobyć bramki. Nie umiemy wyprowadzić akcji, nie umiemy grać piłką.. No nie o takiej Wiśle marzyłem.. Kółko wzajemnej adoracji czas najwyższy przestać mydlić oczy, czas zejść na ziemię. Brak stylu równoznaczny jest z tym, że punktów też nie będzie. Na wyjazdach gramy tragedię. U siebie nie potrafimy narzucić własnego stylu gry, bo go nie mamy. Mieliśmy stłamsić Koronę grając w przewadze a my dajemy sobie strzelić bramkę.. Ja nie wiem, czy oni w godzinach treningu mają ''siestę'' jak w Hiszpanii czy o co tu K U R W A chodzi.. |
Wbrew pozorom znów wszystko na niekorzyść Kiko. Sędzia dogadany z Koroną i podpuścił Wisłę do śmielszych ataków na bramkę rywala, a po jedynym kontrataku padła bramka. Znowu jesteśmy lepsi, znowu przegrywamy.
A tak bez żartów, to na tą żenadę nie można patrzeć. Godna pochwały jest konsekwencja taktyczna Kiko, czyli brak jakiejkolwiek taktyki czyt. ....a w przód i może coś siądzie. Pośmiali się z 16 osobowej kadry Scyzorów? Pośmiali się z włoskiego noname-oszołoma na ich ławce? To pamiętajcie! Kiko potrzebuje czasu, bo co mecz widoczny jest progres iks ....a de. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl