![]() |
Och taki czarny żarcik wypsnęło mi się.
|
Teraz TS idzie dalej na sprzedaż? Czy obecnie stop i przyciąganie sponsorów oraz ratowanie klubu
|
Cytat:
Cytat:
|
Ciekawe czy największy kibic Cupiał też będzie sponsorował Wisłę prowadzoną przez TS?
Czy uzna, że już wystarczająco pożyczył? |
Cytat:
|
Cytat:
|
ciekawe czy zmieni sie teraz kultura dopingu na stadionie?dotąd SKKW miało gdzies ilu kibicow przyszlo na stadion bo i tak wujek Cupial doplacal do interesu wiec i race mozna bylo rzucic a teraz za wszystko trzeba zaplacic...moze w koncu na mecz mozna bedze przyjsc z dziecmi nie bojac sie,ze przez 90 minut beda sluchac zenujacych pisenek intonowanych przez wodzireja...
|
Kiedyś Ty miał race na naszym stadionie? Przypomnisz?
|
Cytat:
|
No wzmocnień to nie oczekuj - bez przesady. Trzeba dograć do zimy tym co jest a nie ma tragedii tylko napastnika trzeba. Co z Brożkiem kiedy wraca?
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdyby chciał to przecież Tele-fonika zostałaby na koszulkach albo na bandach wokół boiska. Wystarczająco dużo kasy już przesrał. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bycie w zarządzie nie oznacza że z taką osobą Spółka podpisuje umowę o pracę czy inną umowę cywilnoprawną. Do czasu sprzedaży Wisły przez Meresińskiego nie było ukonstytuowanych organów tj. RN i zarządu.
|
Wawele & Jan Wojdak - My kochamy nasz klub (oficjalny teledysk)
https://www.youtube.com/watch?v=-kq7PEBLBTw Słuchać, śpiewać, zapamiętać. I rozpowszechniać dalej. Ave Wisła :) |
Kurde nowy duch we mnie ozyl/
sram na to kto jest z Lechia albo z Ruchem,dośc tego zawsze najwaznjsza jest Wisla,i jej dobro.Teraz trzeba pomoc kto jak potrafi,ale kazdy powien byc na meczu ze Slaskiem.Trzeba odlozyc na bok cale zgody bo teraz liczy sie tylko Wisła. |
Cytat:
|
Jak już chcecie wspomóc Wisłę finansowo to lepiej wydać 100 zł na bilety niż 100 zł w Wiślackim sklepie na jakieś gadżety gdzie klub ma z tego tylko część kwoty.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Widać światełko w tunelu, teraz pozostaje nam czekać na konferencję i kolejne dobre nowiny.
p.s. Zakupy w sklepie już zrobione :) |
Panowie brawo. Niezależnie od poglądów na różne sprawy super,że wiemy co jest najważniejsze.
|
jestem za granica jak moge kupiowac bilety na mecze ??????
|
Jeżeli posiadasz kartę kibica to przez internet, bez karty się nie da przez internet.
|
Ale chyba można wyrobić kartę kibica przez internet.
|
Odnowić się da, wyrobić nie.
|
to czas pomyslec nad wyrabianiem przez internet kart kibica za granica sa ludzie ktorzy napewno by wsparli ale niemoga
|
Nie można, można odnowić ale nie można wyrobić jak się wcześniej nie miało.
|
Cytat:
|
Wg tego co jest napisane w regulaminie to nie ma takiej możliwości. Możesz wyrobić niestety tylko odwiedzając Strefę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła może finansowo pomóc sobie sama (w zasadzie ludzie w Wiśle), np. powiększając liczbę kas/udostępniając więcej punktów/ułatwiając sprzedaż biletów przed meczami... Kolejki do kas zawsze! są gigantyczne już na godzinę przed meczem. Sam niestety ze dwa razy zrezygnowałem z pójścia na mecz (będąc pod stadionem godzinę przed meczem) bo wszedłbym ledwo w przerwie. Ostatnio z Ruchem to już w ogóle było apogeum, bo 2 godziny przed meczem kolejka miała 100 metrów. Ja wiem, że klub i wszyscy powiedzą, że trzeba kupić bilety online itp, że zniżki i że łatwo, ale jak widać dalej bardzo dużo osób kupuje bilet przed meczem i nic tego nie zmieni.
Dajmy im taką możliwość!!! Zadbajmy wreszcie o lepsza organizację sprzedaży biletów w dniu meczu pod stadionem, naprawdę niewiele potrzeba. Może jakieś automaty jak KKM? Cokolwiek! Przecież wystarczy wstukać PESEL...i opłacić wybrany bilet. Oczywiście najlepiej budki/stoiska na mieście, czy w galerii. Sprzedaż pamiątek przy okazji to już dodatkowa sprawa, ale na ten moment mniej ważna. Naprawdę setki chętnych przed meczami rezygnuje, bo nie chcą stać 2 godziny po bilet. To są olane tysiące złotych i dodatkowo bardzo zły obraz marketingu i wizerunku klubu... Zgłaszajmy tutaj może także tego typu pomysły i rozwiązania? A przede wszystkim zachęćmy nowych włodarzy, żeby spróbowali się tym także zająć! |
Cytat:
|
Super gdyby się dało też kupic bilet przez internet, ale bez karty kibica. Wstukujesz PESEL, opłacasz - masz bilet. Dodatkowo zakup bez logowania, dla gości.
Ja np. nie mam karty jakiś czas, ale podjade po bilet czy kartę właśnie. Natomiast niektórzy mogą zrezygnować, bo nie mają czasu jechać po bilet czy wyrobić KK. |
Chwileczkę, nie każę nikomu stawiać budki na żydowni. W miejscach obiektywnie neutralnych typu galerie handlowe, to już chyba można? Kiedyś w Tesco i chyba M1 takie prywatne punkty (wyspy) z wiślackimi pamiątkami były i jakoś się dało. Ale ok, to jest w ogóle złożony temat i stoiska nie są aż taką koniecznością.
Koniecznością jest przede wszystkim więcej kas! Np. w narożniku od strony błoń. Pełno ludzi tamtędy przychodzi na mecz. Czemu w dniu meczu nie można otwierać tam kilku kas? Koszt bieżący za dzień 1000 zł, postawienie kas z 50000-100000 zł. Po kilku meczach może się już spłacić... To samo rozwiązanie np. obok tej budy co udaje "sklep klubowy". Czy to takie trudne i nierealne? |
Jeśli macie pomysły jak ulepszyć sprzedaż biletów itd itp to polecam kierować je na TT naszego rzecznika prasowego https://twitter.com/DJuszczyk
|
To się nazywa błędne koło.
Żeby uruchomić więcej kas, trzeba: - znaleźć odpowiedni punkt, - wyposażyć ten punkt w odpowiednią infrastrukturę, - zatrudnić kasjera, - pokryć pozostałe koszty bieżące funkcjonowania punktu (media, czynsz). Żeby to zrobić, trzeba mieć pieniądze (załóżmy, że to te 50-100 tys., o których wspomniano wyżej). Jeśli się tych pieniędzy nie ma (bo jest już po nie ustawiona kolejka wierzycieli i pracowników czekających na wypłaty), to nie będzie się zarabiać w ten sposób kolejnych pieniędzy. I to oczywiście przy założeniu, że taki punkt kasowy jest w stanie zarobić na siebie (pokryje koszty i marżę zysku), co przy dotychczasowej tendencji w zakresie frekwencji, poziomu sportowego i jakości marketingu było mocno wątpliwe. Gdyby to było tak proste, pewnie któryś z kolejnych zarządów by się na to zdecydował. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl