Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [26 kolejka] Termalica Nieciecza - WISŁA Kraków, 14 marca, godz.18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9594)

Krzysiek 15.03.2016 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jendrus (Post 1434710)
Nie ma z czego się cieszyć. Obrona wczoraj to katastrofa. Głowackiemu totalnie nie wyszedł mecz. Zauważcie ze nieciecza powinna mieć karny. I mieliśmy szczęście przy 2 słupkach. Pierwszy karny wg mnie się należał termalice. Więc mogło być różnie.

Czyli kiedy miałbym się cieszyć? Jakbyśmy przegrali? Owszem, mieliśmy bardzo dużo szczęścia wczoraj, ale ile razy nam tego szczęścia brakło? Bardzo ważne zwycięstwo, i bardzo mnie ono cieszy.

rafalek 15.03.2016 17:20

Przy pierwszym słupku był faul na Małeckim a przy drugim był spalony, więc obie te akcje powinny zostać przerwane. Nie byłoby wtedy pieprzenia o "furze szczęścia". Zasłużone zwycięstwo. W końcu.

Blaszczu16 15.03.2016 17:57

Stanowski nawet mówił, że Termalika mogła i 10 bramek na strzelić. On to jest jebnięty.

mr_kwolf 15.03.2016 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1434719)
Stanowski nawet mówił, że Termalika mogła i 10 bramek na strzelić. On to jest jebnięty.

Jakiś cytat?

chimba 15.03.2016 18:05

Jak wygramy w piatek z jaga to bedzie szansa na 1 osemke, trzeba grysc trawe w tym meczu od 1 do 90 minuty.

Blaszczu16 15.03.2016 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1434720)
Jakiś cytat?

Magazyn ekstraklasa.tv

w0lno. 15.03.2016 19:23

Po ostatnim gwizdku widać było, że naszym piłkarzom spadł kamień z serca. Miejmy nadzieję, że z tym entuzjazmem i czystą głową wreszcie się odblokują i zaczną wygrywać następne spotkania.

Wiadomo, że super byłoby dostać się do pierwszej ósemki, jednak najważniesze jest żebyśmy zapewnili sobie jakiś bufor bezpieczeństwa nad strefą spadkową i zaczęli budować drużynę na następny sezon, który może być jeszcze cięższy niż ten obecny.

Powiem szczerze, że najbardziej zastanawia mnie zjazd Sadloka. Na początku pobytu w naszym klubie był silnym punktem naszej defensywy, dobrze prezentował się również w ofensywie. Teraz niestety wygląda to słabo. Ciekawe, czy aż taki wpływ na to miała oferta z Legii...

7 kotów 15.03.2016 20:58

Mysle, ze Sadlok jest po prostu nielubiany w szatni. Wlasnie za kombinowanie z kontraktem.

Kazdemu by sie zle pracowalo w srodowisku, w ktorym wszyscy twoi wspolpracownicy uwazaja cie za chuja.

Wojtas 16.03.2016 00:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1434711)
Nie ma się z czego cieszyć. No pewnie, smućmy się bo na moment wyszliśmy ze strefy spadkowej.

Ja .......e! Daleki jestem od huraoptymizmu, ale tak - ze zwycięstwa trzeba się cieszyć.

Popieram.

Wczoraj po ostatnim gwizdku,dawno nie czulem takiej ulgi i duzej radosci,tak ...po meczu z Termaliką ..kto by pomyslał.

Teraz pare dni ,zebrać siły i jedziemy z Jagiellonią .Musi nastapic taki moment ze zespoł "łapie" drugi oddech ,rodzaj wypicia mocnej kawy ,czyli cos co daje mocnego ,trzeżwiacego kopa w tyłek.

A ci ktorzy tu psioczą o jakies karne ,zła gre ,radze popukac sie w czoło i najlepiej zamilczeć bo pierwsi do psioczenia i szydery,.....do zobaczenia na Jagiellonii/Jak raczycie przyjśc i pomóc druzynie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl