Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [24 kolejka] WISŁA KRAKÓW- Podbeskidzie, 27 lutego, godz. 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9583)

Ogryzek 28.02.2016 15:53

Optymistyczne w tej żenadzie jest to że skoro teraz fizycznie wyglądamy słabo, to siły wrócą na grę w grupie spadkowej. O pierwszej 8 możemy zapomnieć. A te zespoły (część) które dobrze zaczęły mogą złapać zadyszke na decydujące mecze w grupie spadkowej. I dlatego liczę na utrzymanie. Tak się pocieszam :-)

Adenalix 28.02.2016 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1431227)
Każdemu z niższej/innej ligi powinno dać się pół roku spokoju na aklimatyzację. Dopiero potem można powiedzieć, że taki Popović (wczoraj słaby mecz) czy inny Crivellaro są beznadziejni. Niestety, Rafael hejtowany przez całą rundę jesienną (poniekąd słusznie, ale to było pierwsze pół roku) zaczął grać dobrze w springach więc nie dostaje teraz szansy w meczach, gdzie ogrywamy niesprawdzone albo zwyczajnie beznadziejne schematy...

Dla mnie Popovic o dziwo wczoraj pozytywnie czyli średnio na tle ogólnej miernoty

Levis88 28.02.2016 19:59

Kolejny mecz loteria - możemy wygrać, zremisować lub przegrać każdą liczbą bramek. Mnie nie zdziwi już totalnie nic...

szprotson 28.02.2016 20:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1431290)
Dla mnie Popovic o dziwo wczoraj pozytywnie czyli średnio na tle ogólnej miernoty

tez mi sie wydawało ze miał niezłe z 6 minut

bebeto 28.02.2016 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1431295)
Kolejny mecz loteria - możemy wygrać, zremisować lub przegrać każdą liczbą bramek. Mnie nie zdziwi już totalnie nic...

"wygrać"... ??????? Dobre.

PiVoSH92 28.02.2016 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1431290)

Poprzeczka bardzo nisko zawieszona, podania miał niezłe ale i sporo głupich strat, więc jak dla mnie jednak na minus. Nie taki jak Uryga czy Małecki (głównie Małecki) ale jednak nie bardzo byłoby za co go chwalić.

markowywislak 28.02.2016 22:54

to co pokazał ten pajac małecki wczoraj to normalnie ludzkie pojęcie przechodzi! boguski,uryga,małecki to są goście którzy nie powinni nawet minuty zagrać już ! Brożek sie obraził? ale na kogo? na tadzia za 15 minut "gry"(machania łapami) czy na kibiców którzy troszeczke dali do zrozumienia że hańbią Wisłe. Tak troszeczke. Nie wiem co ma gniazdowy w głowie ale powinien tam zapodać "chodźcie bliżej" i w momencie gdyby podchodzili sypnąć gromkie "wypie*dalać" a potem "jak z koroną nie wygracie to po meczu...."

Osobiście twierdze że we wtorek zobaczymy coś paranormalnego mianowicie : Uryga w I składzie a chorwat ława :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:14.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl