![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jedyne okazje które stworzyliśmy w tym meczu nie wynikały z przebiegłych wymysłów taktycznych Moskala, ale przez fakt, że piłkarze zastosowali wyższy pressing, grali na wyprzedzenie, więcej biegali i tyle. Chciało im się przez 15-20 min w tym meczu i wtedy coś wynikało z naszej gry. Spotkania z Lechem czy Legią wygrywaliśmy nie w nogach i umiejętnościach, ale w głowie. |
Cytat:
|
Już od dłuższego czasu doping na Wiśle nie ma nic wspólnego z wydarzeniami na boisku. W dodatku wydaje mi się, ze jest coraz bardziej ugrzeczniony (chyba nie przypadkowo). Np. mecze z Legią w Krakowie wyglądają tak, u nas lallalllaa różne smętne, często przydługawe pioseneczki a tymczasem Legia przez cały mecz jedzie po nas wkółko. Moze to narzucana na forum wwzględem innych poprawnośc prolegijna, że kto źle wyraza sie o Legii jest besztany przez jej forumowych adwokatów ale , ze ugrzeczniony doping dotyczy też ...parchów ? (przedostatnie derby na R22 też były niemrawe pod tym wzgledem) Chyba to jest celowo sterowane, moze są jakies uzgodnienia z klubem pod tym względem (ale nikt o tym nie mówi) , bo wątpię żebyśmy tak ocipieli. To już nie są kibolskie derby i na boisku i na trybunach, to są k...a genderowe derby.
|
19 lat jeżdżenia na Wisełkę i wczoraj po raz pierwszy przeszła mi przez głowę myśl, na następny mecz nie jadę, nie ma sensu, lepiej ten czas poświęcić dla rodziny, dla dzieci, ku...a nie załamały mnie Valerengi, Karabachy czy inne Levadie, nawet u siebie 0-4 z Groclinem pewnego razu, żadne wyprawy gdzieś na pogranicze Śląska do Sosnowca, mecze na Suchych Stawach, nawet czarodziejskie serie remisów, zawsze wracając z meczu już byłem myślami przy następnym... aż do wczoraj, wczoraj przyszło to dziwne uczucie, po co to robić? ....
Lecz szybko zrozumiałem, że Wisła to nie piłkarze (lub nędzne imitacje piłkarzy), Wisła to historia (sportu, Krakowa oraz Polski), to sposób na życie, to legenda. Wczorajsze upokorzenie boli ale to nie powód do odpuszczenia sobie, Wiślakiem trzeba się urodzić, szlachetne urodzenia zobowiązuję! |
Cytat:
|
Cytat:
Znawców od cholery ale nikt nie chce w realu pokazać jak się ogarnia sektor, prowadzi doping, rozrusza tłum.. tyle pomysłów idzie na marne :D Gniazdowy nie jest odpowiedzialny za doping, a jedynie za zaintonowanie danej przyśpiewki. I gniazdowy nie decyduje o tym co ma być śpiewane, jest on jedynie przedłużeniem ręki. PS. Do net fanów z kibice net, którzy teraz to czytają.. nie bierzcie tego na poważnie bo nie jest to kibicowskie forum Wisły. :D PS part 2. Ogarnijcie się imbecyle, bo Wasze teksty wklejają na fora kibicowskie innych klubów i mają beke z tego co tu wypisujecie. :D :rotfl: I co gorsza idzie to na konto normalnych kiboli Wisły. A najlepsze jest to, że wystarczyłoby, żeby grojki Wisły wygrały wczorajszy mecz i nie pisnęlibyście słowem o dopingu, gniazdowym i atmosferze :lol: |
Tak jak myślałem, nie da się tu wyrazić swojej opinii bo zaraz leci hejt w Twoją stronę, że sam bym lepiej nie poprowadził dopingu itp. Śmiechu warte :D
|
Cytat:
No ale to ze cracurva strzelila 2 bramki...co to zmienia.Derby maja swoje prawa,tu gra sie do ostatniej sekundy.Sam bylem pewnien ze beda sytuacje na gola,ale jak zwykle skutecznosc, A co do Gniazdowego to troche sie zgadzam.Guli zawsze mowil :" nie spiewacie dla niego a dla WIsly" ,i juz .... nikt nie spiewa po to zeby sie przypodobac gniazdowemu... |
To oczywiste, że to jak się prezentujemy kibicowsko zależy od osób które pojawiają się na młynie (dziwnym trafem na meczach z Lechem, Legią i cracovią, prezentujemy się dużo gorzej wokalnie niż na meczach z ogórkami kibicowskimi), ale do ....y nędzy- to K. zarzucił chyba "tak się bawią ludzie kiedy przegrywa".
Żeby zobaczyć jak mizernie pokazały się trybuny, porównajcie sobie dwa wersy : Boi się nas gumiorski Hutnik, Boją się nas pasiaste psy. Zawsze miało to mega .......nięcie, a jak było na derbach? No właśnie... Ale czego oczekiwać, jak teraz najmodniejszą przyśpiewką stało się "od kutasów", które i tak jest przez większość ludzi źle śpiewane. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl