![]() |
Nic nie wysyła się za pośrednictwem sms-ów. Operatorzy zabierają czasem 80% pieniędzy. Beznadzieja.
Jak nie masz konta w banku to możesz zrobić przekaz na poczcie. |
Udostępniajcie gdzie sie da!!!!
|
już wysłałem z konta złotówki, ale esy tez bym wysyłał
|
ile dni trwa ta akcja???? bo do końca 29
|
Cytat:
Akcja trwa w sumie 31 dni. Zostało nam do końca 29. |
Ciekawe czy obecna Wisła poradzi sobie z byłymi gwiazdami?
|
Cytat:
Mecz pokazowy.. pewnie skończy się remisem 6:6.. Ale wynik i to czy sobie Wisła poradzi z byłą Wisłą nie jest ważne, ważny jest cel akcji i jej finał i raczej skupmy się na tym aby się nakręcać, reklamować i zbierać kasę. |
Jak dla mnie I skład mógłby być taki:
Sarnat - Baszczyński, Cleber, Marcelo, Stolarczyk - Sobolewski, Szymkowiak, Cantoro, Kosowski - Żurawski, Frankowski Plus oczywiście wielu innych, ale pamiętajmy, sam mecz to wisienka na torcie. |
Ja bym osobiście widział Tomka Kłosa. Nie przypominam sobie, żeby czymś podpadł Wiśle.
|
|
Bilety dla dzieciaków z domów dziecka już dostępne! Wiecie co macie robić :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest to też przykład na to, że sami możemy zaproponować jakieś nagrody, które być może uda się wprowadzić. A frajda dla dzieciaków, które o Wielkiej Wiśle słyszały z opowieści czy YouTube niesamowita. Szczerze powiedziawszy marzy mi się aby do akcji dołączyli hojni sponsorzy, którzy mogliby np dla takich dzieciaków zasponsorować wizytę w takim Domu Dziecka - Gwiazd Wisły.. Szubryt czy inni wspierający nas partnerzy, dla nich dobra reklama za niewielką kwotę a dla nas finansowe wsparcie.. |
Cytat:
|
Witam wszystkich.
Chciałbym bardzo podziękować za wsparcie w akcji dotyczącej Domów Dziecka nie sądziłem, że mój pomysł zacznie żyć własnym życiem. Z początku kupując bilet i wiedząc, że i tak nie pojawię się na meczu Legend w Krakowie pomyślałem, aby oddać go jakiemuś dziecku z Domu Dziecka w Krakowie. Jednak przemyślałem to i zrozumiałem, że obdarowując tylko jednego podopiecznego Domu Dziecka mogę skrzywdzić pozostałe, którym będzie smutno, że to ktoś inny a nie one będą miały okazje oglądać przyszłość i przeszłość klubu na boisku przy ulicy Reymonta. Postanowiłem szybko zredagować tekst w notatniku i korzystając ze swojego konta na Twitterze rozpowszechnić go. Nie jestem kibicem Wisły Kraków choć z polskiej ligi do Białej Gwiazdy mi najbliżej czym zaraził mnie mój ojciec, który sam pamięta czasy Kapki, Nawałki i Lipki. Oficjalnie jestem kibicem Realu Madryt, choć sympatyzuję z Białą Gwiazdą od kilkunastu lat to nie byłem jeszcze nigdy na jej meczu. Może kiedyś będzie mi dane obejrzeć na żywo nową potęgę Wisły Kraków czego sobie i Wam życzę. Pozdrawiam :) Łukasz |
Cytat:
|
Cytat:
|
sto.... 100 000... :)
Postuluje: Na Lewej obronie NIKOLA NIKOLA!! |
100 tysięcy za nami!
|
Powiem szczerze że jestem mega pozytywnie zaskoczony efektami zbiórki jak do tej pory, oby tak dalej.
Łukasz - pomysł z biletami dla dzieciaków z domu dziecka rewelacyjny. Sam zasponsoruje bo 10 nie mogę być na meczu. |
Cytat:
|
Kim jest Pan z rozbieganym wzrokiem na filmiku promocyjnym akcji?
Ja już wpłaciłem kasę :) |
Bede sedzia technicznym
2 bilety dla dzieciakow z domu dziecka Syn bedzie w eskorcie A co niech sie dzieje Fajnym pomyslem bylo by miec osobiste zdiecie z pilkarzami w wyjsciowej 11. Kolega jest fanem Realu Madryt jak byl na stadionie w sklepie robili zdiecie i wklejali glowe w photoshopie za 15 euro. Wyglada swietnie jak stoi z Ronaldo i Casillisem |
Cytat:
|
Idziemy jak burza. Jeszcze tylko kolacja z Pawłem Brożkiem !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kolacja z Głową w jego restauracji :D
|
Tez proponowałem:
Pilki z autogrami. Koszulki z meczu wszystkich naszych piłkarzy i piłkarzy druzyny gwiazd. Obiad lub kolacje z druzyna bądź z wybranymi piłkarzami/członkami zespołu. Zwiedzanie całego stadion. Gwizdek sędziego z meczu. |
Ew. jakieś rzeczy typu kawałki siatki z bramek, chorągiewki z rożnych itp. Co do ról to np. udział jako spiker.
|
Cytat:
Gwizdek z meczu, opaska kapitańska - rewelacja :) oby szybko wcielili je w życie. Skoro był/jest rzut monetą to może i ta moneta. W ogóle jak jesteśmy przy monecie - PAMIĄTKOWA MONETA NA 110-LECIE WISŁY KRAKÓW musi być. :) najlepiej w różnych nominałach, żeby każdy mógł sobie taką nabyć, a kolekcjonerów chetnych wydać jakieś horrendalne kwoty nie brakuje :) . |
kierwa dajcie więcej koszulek z autografami bo już nie ma, a nie zdążyłem kupić...
co za problem dać piłkarzom do podpisu kolejne 100 sztuk - 30 minut roboty dla nich. |
Możliwości na nagrody jest wiele:
1. Spiker wyczytujący składy 2. Osoba obsługująca telebim w 1 i 2 połowie 3. Obejrzenie meczu w loży z v-ce prezesem 4. Asystent trenera na 1 i 2 połowę 5. Kierownik drużyny na 1 i 2 połowę 6. Mecz na ławce rezerwowych podczas 1 i 2 połowy 7. Imię, nazwisko i zdjęcie na bandach reklamowych 8. Udział w konferencji prasowej przed i po meczu 9. Przeprowadzenie konferencji prasowej jako rzecznik prasowy 10. Żółta i czerwona kartka z meczu 11. Rozmowa motywacyjna z piłkarzami w przerwie meczu 12. Przeprowadzenie wywiadu z piłkarzami po meczu |
Moje propozycje:
Rękawice bramkarzy z meczu Gwiazd [4 bramkarzy - 4 pary] Opaski Kapitańskie obu drużyn Wyczytanie strzelca bramki w trakcie meczu Wyczytanie składu Wisły Wyczytanie składu Giwazd Wyczytanie zmiany w trakcie meczu Wyczytanie frekwencji w dzień meczu Ogłoszenie kwoty, którą uzbieraliśmy w trakcie meczu Składka na napoje dla DD będących na meczu [teraz dopeiro zrozumiałęm, że propozycja nieco nie dobra w tym kontekście, że pieniadze nie pójdą do klubu, a głównie o to chodzi] Wszystkie przekazane do fans4clubs Edit: Przeprowadzenie wywiadu w przerwie meczu z jednym wybranym piłkarzem [2-3 pytania], który będzie umieszczony na oficjalnej stronie po meczu |
Cytat:
bon appetit na Kazimierzu |
Ciekawe czy znalazłby się jakiś wariat, który zapłaciłby za użycie szpreja z pianką na boisku przed wykonaniem rzutu wolnego :D
|
Powinniśmy wysyłać maile i atakować Calan Plus żeby poruszyli temat naszej akcji podczas Ligi Extra Plus oraz podczas transmisji naszego meczu.
Na pewno pare słów w TV pomoże akcji. https://www.facebook.com/CANALplussport?fref=nf https://www.facebook.com/Liga-Extra-...6546/timeline/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl