Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków to nasza historia (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9518)

element 11.09.2015 13:39

Nic nie wysyła się za pośrednictwem sms-ów. Operatorzy zabierają czasem 80% pieniędzy. Beznadzieja.

Jak nie masz konta w banku to możesz zrobić przekaz na poczcie.

jarekkkk 11.09.2015 13:40

Udostępniajcie gdzie sie da!!!!

jarekkkk 11.09.2015 13:41

już wysłałem z konta złotówki, ale esy tez bym wysyłał

jarekkkk 11.09.2015 13:43

ile dni trwa ta akcja???? bo do końca 29

WISŁAZWE 11.09.2015 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jarekkkk (Post 1413880)
ile dni trwa ta akcja???? bo do końca 29

Używaj opcji ''edytuj post'' a nie pisz posta pod postem.

Akcja trwa w sumie 31 dni. Zostało nam do końca 29.

Davss875 11.09.2015 13:52

Ciekawe czy obecna Wisła poradzi sobie z byłymi gwiazdami?

WISŁAZWE 11.09.2015 13:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Davss875 (Post 1413882)
Ciekawe czy obecna Wisła poradzi sobie z byłymi gwiazdami?

Mecz pokazowy.. pewnie skończy się remisem 6:6.. Ale wynik i to czy sobie Wisła poradzi z byłą Wisłą nie jest ważne, ważny jest cel akcji i jej finał i raczej skupmy się na tym aby się nakręcać, reklamować i zbierać kasę.

Krav 11.09.2015 13:59

Jak dla mnie I skład mógłby być taki:

Sarnat - Baszczyński, Cleber, Marcelo, Stolarczyk - Sobolewski, Szymkowiak, Cantoro, Kosowski - Żurawski, Frankowski

Plus oczywiście wielu innych, ale pamiętajmy, sam mecz to wisienka na torcie.

R33 11.09.2015 14:00

Ja bym osobiście widział Tomka Kłosa. Nie przypominam sobie, żeby czymś podpadł Wiśle.

WISŁAZWE 11.09.2015 14:03

https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...22389418815488

Kamson 11.09.2015 14:08

Bilety dla dzieciaków z domów dziecka już dostępne! Wiecie co macie robić :)

Karherop 11.09.2015 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1413883)
Mecz pokazowy.. pewnie skończy się remisem 6:6.. Ale wynik i to czy sobie Wisła poradzi z byłą Wisłą nie jest ważne, ważny jest cel akcji i jej finał i raczej skupmy się na tym aby się nakręcać, reklamować i zbierać kasę.

Reklamą całej akcji będzie także możliwość zobaczenia w akci znowu Cantoro czy Szymkowiaka. To w dużej mierze głośne nazwiska rozpropagują tę akcję. To może być także świetna okazja do pożegnania z klubem wielu piłkarzy, którzy nie mieli takiej okazji. Następna taka okazja? może za 5 czy 10 lat, a może nigdy.

Paweł 11.09.2015 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1413886)

W klubie zaczęli reagować na oczekiwania kibiców i to jest już pierwszy namacalny sukces tej akcji :shock:

WISŁAZWE 11.09.2015 14:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1413889)
W klubie zaczęli reagować na oczekiwania kibiców i to jest już pierwszy namacalny sukces tej akcji :shock:

Jest to też przykład na to, że sami możemy zaproponować jakieś nagrody, które być może uda się wprowadzić.

A frajda dla dzieciaków, które o Wielkiej Wiśle słyszały z opowieści czy YouTube niesamowita.

Szczerze powiedziawszy marzy mi się aby do akcji dołączyli hojni sponsorzy, którzy mogliby np dla takich dzieciaków zasponsorować wizytę w takim Domu Dziecka - Gwiazd Wisły..

Szubryt czy inni wspierający nas partnerzy, dla nich dobra reklama za niewielką kwotę a dla nas finansowe wsparcie..

jonaf 11.09.2015 14:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1413890)
Jest to też przykład na to, że sami możemy zaproponować jakieś nagrody, które być może uda się wprowadzić.

A frajda dla dzieciaków, które o Wielkiej Wiśle słyszały z opowieści czy YouTube niesamowita.

Szczerze powiedziawszy marzy mi się aby do akcji dołączyli hojni sponsorzy, którzy mogliby np dla takich dzieciaków zasponsorować wizytę w takim Domu Dziecka - Gwiazd Wisły..

Szubryt czy inni wspierający nas partnerzy, dla nich dobra reklama za niewielką kwotę a dla nas finansowe wsparcie..

Na samym dole jest opcja "Zaproponuj współpracę" - firmy o których mówisz mogą tam zaznaczyć, czy chcą brać udział we wsparciu finansowym, medialnym, ogólnej pomocy w realizacji czy "inne". Niestety jest to na samiutkim końcu listy nagród i jestem pewny, że jest to przeoczane przez niejednego użytkownika,a co dopiero przez ewentualnych sponsorów. Przydałaby się jakaś informacja o tym "odnośniku" , który jest formularzem zgłoszeniowym dla firm/sponsorów.

Franeklowcabramek 11.09.2015 14:39

Witam wszystkich.

Chciałbym bardzo podziękować za wsparcie w akcji dotyczącej Domów Dziecka nie sądziłem, że mój pomysł zacznie żyć własnym życiem.
Z początku kupując bilet i wiedząc, że i tak nie pojawię się na meczu Legend w Krakowie pomyślałem, aby oddać go jakiemuś dziecku z Domu Dziecka w Krakowie. Jednak przemyślałem to i zrozumiałem, że obdarowując tylko jednego podopiecznego Domu Dziecka mogę skrzywdzić pozostałe, którym będzie smutno, że to ktoś inny a nie one będą miały okazje oglądać przyszłość i przeszłość klubu na boisku przy ulicy Reymonta.
Postanowiłem szybko zredagować tekst w notatniku i korzystając ze swojego konta na Twitterze rozpowszechnić go.
Nie jestem kibicem Wisły Kraków choć z polskiej ligi do Białej Gwiazdy mi najbliżej czym zaraził mnie mój ojciec, który sam pamięta czasy Kapki, Nawałki i Lipki.
Oficjalnie jestem kibicem Realu Madryt, choć sympatyzuję z Białą Gwiazdą od kilkunastu lat to nie byłem jeszcze nigdy na jej meczu. Może kiedyś będzie mi dane obejrzeć na żywo nową potęgę Wisły Kraków czego sobie i Wam życzę.

Pozdrawiam :)

Łukasz

As 11.09.2015 14:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Franeklowcabramek (Post 1413895)
Witam wszystkich.

Chciałbym bardzo podziękować za wsparcie w akcji dotyczącej Domów Dziecka nie sądziłem, że mój pomysł zacznie żyć własnym życiem.
Z początku kupując bilet i wiedząc, że i tak nie pojawię się na meczu Legend w Krakowie pomyślałem, aby oddać go jakiemuś dziecku z Domu Dziecka w Krakowie. Jednak przemyślałem to i zrozumiałem, że obdarowując tylko jednego podopiecznego Domu Dziecka mogę skrzywdzić pozostałe, którym będzie smutno, że to ktoś inny a nie one będą miały okazje oglądać przyszłość i przeszłość klubu na boisku przy ulicy Reymonta.
Postanowiłem szybko zredagować tekst w notatniku i korzystając ze swojego konta na Twitterze rozpowszechnić go.
Nie jestem kibicem Wisły Kraków choć z polskiej ligi do Białej Gwiazdy mi najbliżej czym zaraził mnie mój ojciec, który sam pamięta czasy Kapki, Nawałki i Lipki.
Oficjalnie jestem kibicem Realu Madryt, choć sympatyzuję z Białą Gwiazdą od kilkunastu lat to nie byłem jeszcze nigdy na jej meczu. Może kiedyś będzie mi dane obejrzeć na żywo nową potęgę Wisły Kraków czego sobie i Wam życzę.

Łukasz

Szacuneczek

jonaf 11.09.2015 15:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Franeklowcabramek (Post 1413895)
Witam wszystkich.

Łukasz

Dzięki Tobie już co najmniej 60 dzieci będzie się cieszyło przy R22 10.10.2015 o 15:30 ;)

regan 11.09.2015 15:36

sto.... 100 000... :)
Postuluje: Na Lewej obronie NIKOLA NIKOLA!!

R33 11.09.2015 15:42

100 tysięcy za nami!

Zwitter 11.09.2015 15:45

Powiem szczerze że jestem mega pozytywnie zaskoczony efektami zbiórki jak do tej pory, oby tak dalej.

Łukasz - pomysł z biletami dla dzieciaków z domu dziecka rewelacyjny. Sam zasponsoruje bo 10 nie mogę być na meczu.

Franeklowcabramek 11.09.2015 15:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jonaf (Post 1413899)
Dzięki Tobie już co najmniej 60 dzieci będzie się cieszyło przy R22 10.10.2015 o 15:30 ;)

To nie dzięki mnie tylko Wam, pomysł to tylko połowa sukcesu drugą połową jest jego realizacja. Chciałbym aby nie tylko dzieci z Krakowa miały możliwość pójścia na mecz. Jest przecież też Tarnów, Rzeszów, Mielec tam też mogą być młodzi "Wiślacy".

Sevi 11.09.2015 16:21

Kim jest Pan z rozbieganym wzrokiem na filmiku promocyjnym akcji?

Ja już wpłaciłem kasę :)

saklak1906 11.09.2015 16:33

Bede sedzia technicznym
2 bilety dla dzieciakow z domu dziecka
Syn bedzie w eskorcie
A co niech sie dzieje

Fajnym pomyslem bylo by miec osobiste zdiecie z pilkarzami w wyjsciowej 11.
Kolega jest fanem Realu Madryt jak byl na stadionie w sklepie robili zdiecie i wklejali glowe w photoshopie za 15 euro.
Wyglada swietnie jak stoi z Ronaldo i Casillisem

WISŁAZWE 11.09.2015 16:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sevi (Post 1413908)
Kim jest Pan z rozbieganym wzrokiem na filmiku promocyjnym akcji?

Ja już wpłaciłem kasę :)

Paweł Kękuś.

Dariook 11.09.2015 16:45

Idziemy jak burza. Jeszcze tylko kolacja z Pawłem Brożkiem !

Franeklowcabramek 11.09.2015 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 1413912)
Bede sedzia technicznym
Syn bedzie w eskorcie
A co niech sie dzieje

Kolega jest fanem Realu Madryt jak byl na stadionie w sklepie robili zdiecie i wklejali glowe w photoshopie za 15 euro.

Potwierdzam. Jak byłem w Madrycie to na koniec Tour Bernabeu można było sobie zrobić zdjęcie z piłkarzem albo z Pucharem Ligi Mistrzów. Sam nawet oba sobie zrobiłem. Wisła ma na pewno replikę pucharu za mistrzostwo Polski więc fajnie jakby kibice mogli robić sobie zdjęcia z trofeum ;)

WISŁAZWE 11.09.2015 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1413915)
Idziemy jak burza. Jeszcze tylko kolacja z Pawłem Brożkiem !

Ja zaproponowałem akurat kolację z Kazimierzem Moskalem i wybranym zawodnikiem oraz opaskę kapitańską Arkadiusza Głowackiego z tego meczu, liczę że przygotują jakąś wyjątkową co znacznie podniesie atrakcyjność takiej nagrody.

domin_czyzyny 11.09.2015 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 1413912)
Bede sedzia technicznym
Syn bedzie w eskorcie
A co niech sie dzieje

gratulacje, ale niezbyt elegancko się chwalić ;-) Świetna akcja. Już mamy ponad 100 tysięcy złotych. Narazie mało biletów poszło, ale mam nadzieje, że z czasem się to ruszy.

JEDREK76 11.09.2015 17:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1413917)
Ja zaproponowałem akurat kolację z Kazimierzem Moskalem i wybranym zawodnikiem oraz opaskę kapitańską Arkadiusza Głowackiego z tego meczu, liczę że przygotują jakąś wyjątkową co znacznie podniesie atrakcyjność takiej nagrody.

Coś mi się wydaje, że takie akcje/nagrody (jak Twoja propozycja, czy moja sugestia o udziale w meczu) zostawiają na później... na dobicie:lol:. Przynajmniej taką mam nadzieję, że tak interesujących i (co tu ukrywać) dających szansę na spory zarobek nagród nie przeoczą.

art 11.09.2015 17:20

Kolacja z Głową w jego restauracji :D

63.5 Kg 11.09.2015 17:27

Tez proponowałem:
Pilki z autogrami.
Koszulki z meczu wszystkich naszych piłkarzy i piłkarzy druzyny gwiazd.
Obiad lub kolacje z druzyna bądź z wybranymi piłkarzami/członkami zespołu.
Zwiedzanie całego stadion.
Gwizdek sędziego z meczu.

R33 11.09.2015 17:32

Ew. jakieś rzeczy typu kawałki siatki z bramek, chorągiewki z rożnych itp. Co do ról to np. udział jako spiker.

!!IRIVER!! 11.09.2015 17:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez art (Post 1413924)
Kolacja z Głową w jego restauracji :D

Która jest restauracja Głowy?

Gwizdek z meczu, opaska kapitańska - rewelacja :) oby szybko wcielili je w życie.
Skoro był/jest rzut monetą to może i ta moneta.
W ogóle jak jesteśmy przy monecie - PAMIĄTKOWA MONETA NA 110-LECIE WISŁY KRAKÓW musi być. :) najlepiej w różnych nominałach, żeby każdy mógł sobie taką nabyć, a kolekcjonerów chetnych wydać jakieś horrendalne kwoty nie brakuje :) .

Kac 11.09.2015 17:37

kierwa dajcie więcej koszulek z autografami bo już nie ma, a nie zdążyłem kupić...

co za problem dać piłkarzom do podpisu kolejne 100 sztuk - 30 minut roboty dla nich.

Kotwajca 11.09.2015 17:43

Możliwości na nagrody jest wiele:
1. Spiker wyczytujący składy
2. Osoba obsługująca telebim w 1 i 2 połowie
3. Obejrzenie meczu w loży z v-ce prezesem
4. Asystent trenera na 1 i 2 połowę
5. Kierownik drużyny na 1 i 2 połowę
6. Mecz na ławce rezerwowych podczas 1 i 2 połowy
7. Imię, nazwisko i zdjęcie na bandach reklamowych
8. Udział w konferencji prasowej przed i po meczu
9. Przeprowadzenie konferencji prasowej jako rzecznik prasowy
10. Żółta i czerwona kartka z meczu
11. Rozmowa motywacyjna z piłkarzami w przerwie meczu
12. Przeprowadzenie wywiadu z piłkarzami po meczu

jonaf 11.09.2015 17:47

Moje propozycje:
Rękawice bramkarzy z meczu Gwiazd [4 bramkarzy - 4 pary]
Opaski Kapitańskie obu drużyn
Wyczytanie strzelca bramki w trakcie meczu
Wyczytanie składu Wisły
Wyczytanie składu Giwazd
Wyczytanie zmiany w trakcie meczu
Wyczytanie frekwencji w dzień meczu
Ogłoszenie kwoty, którą uzbieraliśmy w trakcie meczu
Składka na napoje dla DD będących na meczu [teraz dopeiro zrozumiałęm, że propozycja nieco nie dobra w tym kontekście, że pieniadze nie pójdą do klubu, a głównie o to chodzi]

Wszystkie przekazane do fans4clubs

Edit:
Przeprowadzenie wywiadu w przerwie meczu z jednym wybranym piłkarzem [2-3 pytania], który będzie umieszczony na oficjalnej stronie po meczu

art 11.09.2015 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1413932)
Która jest restauracja Głowy?

Gwizdek z meczu, opaska kapitańska - rewelacja :) oby szybko wcielili je w życie.
Skoro był/jest rzut monetą to może i ta moneta.
W ogóle jak jesteśmy przy monecie - PAMIĄTKOWA MONETA NA 110-LECIE WISŁY KRAKÓW musi być. :) najlepiej w różnych nominałach, żeby każdy mógł sobie taką nabyć, a kolekcjonerów chetnych wydać jakieś horrendalne kwoty nie brakuje :) .

bon appetit na Kazimierzu

jonaf 11.09.2015 18:02

Ciekawe czy znalazłby się jakiś wariat, który zapłaciłby za użycie szpreja z pianką na boisku przed wykonaniem rzutu wolnego :D

gooro33 11.09.2015 18:06

Powinniśmy wysyłać maile i atakować Calan Plus żeby poruszyli temat naszej akcji podczas Ligi Extra Plus oraz podczas transmisji naszego meczu.
Na pewno pare słów w TV pomoże akcji.
https://www.facebook.com/CANALplussport?fref=nf
https://www.facebook.com/Liga-Extra-...6546/timeline/

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl