Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [IV Kolejka] Legia Warszawa - WISŁA Kraków, 9 sierpnia, niedziela godz. 18:00. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9505)

wiesniak842 09.08.2015 23:07

2-3??? Mało :lol:

Sami 09.08.2015 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dzimi (Post 1410415)
Cierzniak tp bardzo dobry transfer. Chyba najlepszy tego okienka. A transfer Jovicia to majstersztyk - gość z początku wypadał tak sobie, ale teraz to jest "mega kozak". Jeśli utrzyma dyspozycję to 2-3 mln Euro za niego weźmiemy za rok-dwa.

taa, 10mln od razu :rotfl:

Fugiel 09.08.2015 23:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1410402)
Jeśli nawet p. Sławek mówi że drugi karny ewidentnie powinien być to nie p...lcie. Skamlenie Berga jest żałosne - przy tylu błędach sędziowskich na korzyść Legii. Czy nie można powiedzieć spotkaliśmy się z dobrym zespołem i remis jest sprawiedliwy ale do tego trzeba mieć klasę a nie być ..................Bergiem

Nie tylko p. Slawek ale i weszlo :) http://weszlo.com/2015/08/09/powinny...zniczaka-na-1/

Fugiel 09.08.2015 23:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dzimi (Post 1410415)
Cierzniak tp bardzo dobry transfer. Chyba najlepszy tego okienka. A transfer Jovicia to majstersztyk - gość z początku wypadał tak sobie, ale teraz to jest "mega kozak". Jeśli utrzyma dyspozycję to 2-3 mln Euro za niego weźmiemy za rok-dwa.

Jak przedluzymy umowe :) a boje sie, ze bedzie jak z Miskiem...

s1mone 09.08.2015 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS&ZKS (Post 1410380)
(...)Nie znamy się( na szczęście) wiec nie oceniaj kto jest jakim kibicem bo pewnie na R22 to cie w zyciu nawet nie było.(...)
Meczu na R22 nie opuscilem od 6 sezonów, a na wyjazdy jezdze w miare możliwości. Nie każde, ale staram się na większość. i uwierz mi nie chodze na mecze aby ogladac Rafała Messie-ego Boguskiego, aby go anty-dopingować jako antykibic A wręcz przeciwnie. Często licze na to ze go nie będę musiał ogladac.

6 sezonów nie robi na mnie żadnego wrażenia, z Wisłą jestem dużo dłużej od Ciebie bo leci mi już druga dziesiątka. Może nie chodzę tak często jak kiedyś i jakbym chciał sam, ale wiążę się to ze specyfiką mojej pracy. Także takie żenujące przechwałki sobie zawiń w papierek i wsadź w cztery litery, bo aż głupio się to czyta i równie głupio na to odpowiada.

Ty generalnie jesteś do niego mocno uprzedzony i każdy mecz w jego wykonaniu oceniasz przez pryzmat tego, że uważasz go za beznadziejnego piłkarza. Trochę żenujące, że ktoś kto chodzi na Wisłę dłużej może tak podchodzić do gościa, który jakby nie było jest Wiślakiem a nie tylko numerem na koszulce. Spasujmy jednak, bo szkoda zaśmiecać to forum.

TS&ZKS 10.08.2015 04:48

Chetnie spasuje tylko sprostuje kolejnny raz bo ZNOW nie zrozumiales. Gdzir napisałem ze od 6 lat kibicuje? Napisałem ze od 6 lat nie opuscilem meczu a nie ze wtedy zacząłem. To ze wczesniej nie bylem na kazdym meczu nie oznacza ze nie kibicowalem Wisle. Pierwsze mecze na Wisle zaliczylem okolo 2000 roku. I to ze nie uwazam Boguskiego za goscia ktory ma umiejętności na Wisle nie zmienia sie i mysle ze sie nie zmieni. 1 dobry mrcz na 10 slabych to dla mnie za malo. I nie chodzi o jezdzenie po gosciu ale o ocene tego jak wyglada na boisku a nie calowanie go w du*e za to ze jest Wislakiem i strzelił 2 bramki lechowi. Wislakow jest sporo w kadrach juniorskich czy w Wisle II ale to nie daje jeszcze pewnego miejsca w skladzie i pewnej oceny na plus po meczu. Dla mnie decyduje to co sie dzieje na boisku do oceny meczu. A szacunek poza sportem to inna sprawa. Jednak w meczu patrze na to co zawodnik daje druzynie, a nie czy duzo biega i chce ale nie moze/nie potrafi.

Wiec swoje przechwalki wsadz sobie i soro jest glupio odpowiadac to czlowiek inteligentny by tego nie robil. Ty to zrobiles.....

szprotson 10.08.2015 06:17

Ufff....jednak wyrokowanie po meczu z Górnikiem nie było mądre.

Trzeba przyznać ze podobała mi się wczoraj Wisła. Ostania minuta było sranko, ale ogólnie wygladaliśmy na bardzo pewną i solidną drużyne. Civelaro zaskoczył mnie tym ze fantastycznie odgrywa krótkie piłki, dzięki czemu fajnie się klepie. Boguś ma drugie zycie ( ale tak jak pisałem wcześniej, na koniec od.......i taką akcje która zasłoni cały jego mecz)
Ale wyglądamy pewnie i solidnie. Wyglądamy jakbysmy wiedzieli co chcemy grać!
Wczoraj Legia się Nas bała, to chyba dobry znak.
Najbardziej zaskoczył mnie jednak Radek Cierzniak który nei jest przywiązany do linii jak sądziłem tylko po prostu nie wychodzi zbytnio, ale chłop w końcu jest pewny. ....a. Jest pewny.
Mączyński to co odpierdala w środku to palce lizać. Śmiałem się z typa bo w sumie pamiętam go z lat młodzieńczych więc jakaś łatka przylgnęła ale to co on teraz robi na placu to czapki z głów.
Jakbyśmy mieli napastnika i ławkę rezerwowych to moglibyśmy się liczyć w walce o coś.
Niemniej jednak, szacunek. Dobry mecz. A i trener się obronił, brakuje mu szcześcia ewidentnie tak jak Głowackiemu.
Pytanie na ten sezon : Czy leci z Nami Brożek?

bódyń 10.08.2015 06:53

A ja mam pytanie co do kometatorów na C+. W ekstraklasa.tv slysze komentarz min Mielcarskiego a na zywo ogladalem z jakims dziwnym komnatrzem. Panowie co chwila twierdzieli ze MP jest Legia za co przepraszali bo z przyzwyczajenia. Byli przynajmniej uczciwi bo nie udawali bezstronnych. Moze mi ktos powiedziec co to za komentarz byl?

South 10.08.2015 06:56

co do Brozka że nie chciał strzelać karnego :
Cytat:

Po podyktowaniu przez sędziego rzutu karnego, miałem piłkę w rękach i powiedziałem kolegom, że czuję się na siłach, by wykonać jedenastkę. Niestety nie udało mi się jej wykorzystać, ale to już historia. Uderzyłem bardzo źle i ułatwiłem zadanie bramkarzowi Legii - powiedział Boguski.

siemstein 10.08.2015 07:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1410429)
A ja mam pytanie co do kometatorów na C+. W ekstraklasa.tv slysze komentarz min Mielcarskiego a na zywo ogladalem z jakims dziwnym komnatrzem. Panowie co chwila twierdzieli ze MP jest Legia za co przepraszali bo z przyzwyczajenia. Byli przynajmniej uczciwi bo nie udawali bezstronnych. Moze mi ktos powiedziec co to za komentarz byl?

Może miałeś ustawiony na dekoderze komentarz dla niedowidzących, bo w meczach na Łazienkowskiej jest taka opcja do ustawienia. Następnym razem jak będziesz oglądał mecz Legii u siebie, wciśnij na pilocie od NC+ przycisk OPT i sprawdź sobie język dźwięku. Jak to zmienisz, będziesz miał normalny komentarz.

St Yabol 10.08.2015 07:15

5 pkt w 3 najtrudniejszych meczach to świetny wynik. Mało kto stawiał na taki wynik przed derbami. Jak pokazał czas można było pokusić się i o 9 ale cieszmy się z tego co jest :-) teraz już powinno być z gorki

bódyń 10.08.2015 07:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1410431)
Może miałeś ustawiony na dekoderze komentarz dla niedowidzących, bo w meczach na Łazienkowskiej jest taka opcja do ustawienia. Następnym razem jak będziesz oglądał mecz Legii u siebie, wciśnij na pilocie od NC+ przycisk OPT i sprawdź sobie język dźwięku. Jak to zmienisz, będziesz miał normalny komentarz.

To by sie zgadzalo nawet bo on przypominal mi komentarz radiowy bardziej co mnie zdziwilo. Dzieki za wyjasnienie

coni 10.08.2015 07:27

I znow sedzia sie nie popisal. Nie wiem juz czy drukuja czy poprostu najnormalniej w swiecie sa slabi. 2 karne i czerwo dla legionisty jak talala a sedzie niby nie wiedzial/ zle ustawiony/ nie chcial widziec?

Z drugiej strony to chyba nie przypadek ze Polscy sedziowie nie sedziuja w najwazniejszych imprezach, najzwazniejszych meczy.

Krav 10.08.2015 07:49

W skrócie:

Przed meczem remis brałbym w ciemno - z przebiegu meczu pozostaje lekki niedosyt, bo spokojnie mogliśmy pyknąć Legie. Nie mniej jednak widzę, że ból dupy z strony stołecznych jest, w związku z czym tym bardziej mnie cieszy ten punkt :lol:

Cierzniak wybronił nam kolejny mecz - 2 świetne mecze z rzędu. Wiadomo, to dopiero 4 kolejka, ale powoli zaczynam się przyzwyczajać, że nie mamy ręcznika w bramce i nie powiem, komfortowo się z tym czuje ;) (zaznaczam przy tym, że graliśmy już 3 ciężkie mecze w tym 2 na wyjeździe ! )

Bramka Donalda - no cóż, zdobyta z turlikającej się piłki = nieprawidłowa. Natomiast sam wyskok Donalda i strzał prawidłowe jak najbardziej. Niesamowity ma gość dosiężny.

2 karny dla nas - zdecydowanie. Nieważne, że Rzeźniczak chował ręce - umiejętnie manewrował łokciem zatrzymując piłkę - gdyby nie to piłkę dostałby Boguski, który miał przed sobą tylko bramkarza. Karny i żółta dla Rzeźniczaka.

Na SB pisałem, że sędziowie ładnie kasowali spalone L. Po oglądnięciu powtórek zmieniam zdanie. Najbardziej absurdalna była sytuacja jak liniowy stał dokładnie na linii spalonego, chyba z półmetrowego i pozwala grać dalej....Tragedia jest z tymi sędziami na prawdę (Albo powinienem raczej napisać - tragedia jest z sędziami sędziującymi nasze mecze z Legią).

Widzę, że kolonia warszawskich idiotów się powiększa - do Rzeźniczaka, Żyry dołączył Dominik "mieli tam farta z przodu" Furman - w sumie nazwisko adekwatne :lol:

Moja generalna konstatacja jest taka - Legia jest .....owa, dostają do grania kogoś kto w miarę ogarnia założenia taktycznie, mają piłkarzy do "GRANIA" w piłkę, stosują pressing a ci już nie wiedzą co mają robić. Cieszy mnie to - niech sobie teraz w dobrym nastroju pykną Piasta, a później mam nadzieje dostaną wpi.erdol z Zorią, czego "mistrzom wszechświata i okolic" z całego serca życzę.

yoda79 10.08.2015 08:04

Furman to prostak i kmiot, myslałem, że kompromitacja we Francji czegoś go nauczyła.
Machał tymi łapami przy prawie każdej decyzji nie po myśli Legii. PRzygłup.

KOMINEK 10.08.2015 08:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1410429)

na 100% tak bo też taką radiówkę mieliśmy ale szybko przełączyliśmy na Mielcarskiego

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krav (Post 1410435)
W skrócie:

Widzę, że kolonia warszawskich idiotów się powiększa - do Rzeźniczaka, Żyry dołączył Dominik "mieli tam farta z przodu" Furman - w sumie nazwisko adekwatne :lol:

.

Oj nie ładnie zapominałeś o prezesach i trenerze

63.5 Kg 10.08.2015 08:15

Jak czytam wypowiedzi Berga po meczy to stwierdzam ze większego pojeba ciężko znaleźć...
Okazuje się ze zostali oszukani,pilka się toczy,sedzia zagaduje Kucharczyka a Donald wskakuje zawodnikowi na plecy...
....a jakas masakra...

Czy temu przygłupowi nie ma kto przypomnieć Jarzebaka,reki Zyrki i setki spalonych...a we wczorajszym meczu co najmniej 2...

Jeden spalony Nikolica sam na sam...
Drugi spalony Nikolica i podanie do Kucharczyka który pokazal na jakim jest poziomie piłkarskim...

Wypowiedzi Kubusia i Berga ile oni byli lepszym zespolem...
No takich kurew to az ze swieczka szukac w polskiej lidze...
Pojebalo się w glowach i to konkret...

Drozd 10.08.2015 08:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 1410430)
co do Brozka że nie chciał strzelać karnego :

Gdyby rzeczywiście chciał to by strzelał, natomiast jeżeli Boguski faktycznie wyskoczył przed szereg to teraz niech się tłumaczy z dennego strzału...

piotek 10.08.2015 08:18

Czy tak pykną Piasta to zobaczymy. Gliwiczanie całkiem całkiem sobie radzą. Mraz (swoją drogą miał być ewentualnym następcą Sadloka) i Nespor dobrze sobie radzą.

Paweł 10.08.2015 08:23

Kazimierz Moskal:

Cytat:

Z Legią zawsze grało się ciężko, przecież to pierwsze stracone przez legionistów punkty w tym sezonie, dlatego wynik wydaje się być zasłużony. W drugiej części spotkania jedenastkę zmarnował Rafał Boguski. Do strzelania karnego wyznaczeni byli trzej piłkarze - Paweł Brożek, Rafał Boguski i Rafael Crivellaro. Decyzja, kto podejdzie do piłki, należała do nich. Szkoda, że nie udało się wykorzystać jedenastki - dodał trener Wisły.
Wiem, że Boguski strzelał już u nas karne i to z powodzeniem, ale moim zdaniem dziwna decyzja. Brożek też po którymś zmarnowanym karnym deklarował, że więcej strzelał nie będzie (gwoli ścisłości strzelał i to z dobrym efektem).

Zazwyczaj do karnych deleguje się piłkarzy, którzy wydają się najlepsi technicznie, więc osobiście spodziewałem się właśnie Crivellaro lub Mączyńskiego.

filemon 10.08.2015 08:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1410441)
Zazwyczaj do karnych deleguje się piłkarzy, którzy wydają się najlepsi technicznie, więc osobiście spodziewałem się właśnie Crivellaro lub Mączyńskiego.

Nie no, zazwyczaj deleguje się tych, którzy po prostu robią to najpewniej. U nas długo robił to Cleber przecież.

0 22 10.08.2015 08:33

Na mnie Wisła zrobiła bardzo dobre wrażenie. Przede wszystkim do tego meczu raczej obśmiewałem "trenera" Moskala, tymczasem mam wrażenie, że Wisła nie wymiata w lidze dlatego, że ma słabych wykonawców, a nie dlatego, że nie ma trenera. Bardzo dobrze byliście poukładani. 77 najlepszy na boisku. Mogliście nawet wygrać. I wreszcie macie bramkarza poważnego.

Przybyszewski 10.08.2015 08:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yoda79 (Post 1410436)
Furman to prostak i kmiot, myslałem, że kompromitacja we Francji czegoś go nauczyła.
Machał tymi łapami przy prawie każdej decyzji nie po myśli Legii. PRzygłup.

Mnie sie najbardziej chcialo smiac jak chlop gada ze sie Wisle z przodu przyfarcilo a jakies 5 minut wczesniej strzelil bramke po 2 rykoszetach :) a jego galacticos potrafili zrobic akcje tylko ze spalonego.

Swoja droga skandal z tymi spalonymi, dobrze ze nic z tego nie wpadlo ale jak mozna na taki mecz wystawiac takiego matola jak Stefanski.

filemon 10.08.2015 09:10

Popovič to wszedł chyba z misją wytłumaczenia Guilherme kosami, że już nie pogra :-)

63.5 Kg 10.08.2015 09:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1410447)
Popovič to wszedł chyba z misją wytłumaczenia Guilherme kosami, że już nie pogra :-)

Co do tego całego Guilherme to tak mnie w....iaja takie placzki, zmienić zawod a nie plakac...

Babba 10.08.2015 10:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1410445)
Przede wszystkim do tego meczu raczej obśmiewałem "trenera" Moskala, tymczasem mam wrażenie, że Wisła nie wymiata w lidze dlatego, że ma słabych wykonawców, a nie dlatego, że nie ma trenera.

Moskal odkąd objął Wisłę nie zasłużył sobie na obśmiewanie. Odżył przy nim Guerrier..Sarki(choć wypadł z gry już w debiucie Kazia),Wisła gra ładną piłkę..i tylko przez głupotę/roztrzepanie kopaczy nie znalazła się w pucharach.

dynek.pl 10.08.2015 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Merkury (Post 1410400)
A co do napastnika, na którego nas nie stać, jak to się dzieje że w Ruchu w takim razie wylądował Stępiński ! normalnie krezusi.

Wlasnie ja tez tego nie kumam, szczegolnie, ze wzieli go definitywnie na 3 lata. Przydalby sie - bylby odciazeniem dla Brozka, a moze przy nim by sie rozwinal.

szprotson 10.08.2015 11:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1410438)
Jak czytam wypowiedzi Berga po meczy to stwierdzam ze większego pojeba ciężko znaleźć...
Okazuje się ze zostali oszukani,pilka się toczy,sedzia zagaduje Kucharczyka a Donald wskakuje zawodnikowi na plecy...
....a jakas masakra...
..

panie.
Oni dostali 3 razy w dupe z Lechem a Berg cały czas usilnie tłumaczy ze byli w tych spotkaniach lepsi.
Maaskant podobnie odpływał czasem, ale chociaż lubił pojeździć na rowerze.

tofik 10.08.2015 13:07

Mecz mógł się skończyć różnie, remis nie krzywdzi żadnej ze stron. Natomiast gra wydaje się całkiem niezła, oby było tylko lepiej.

bebeto 10.08.2015 14:52

Fifa wprowadziła nowe zasady czy założenia ???? To niby sędzia powinien poprosić wieśniaka Kucharczyka żeby się ustawił łaskawie na pozycje a nie dyskutował ???? (piłka może toczyła się 3/h - nic by to nie zmieniło gdyby stała - bramka prawidłowa) Donald na nikim się nie kładł tylko wyprzedził obrońce. Rzeźniczak dwie żółte dwa karne jedna czerwona . Sędzia się obsrał i postanowił nie widzieć drugiej ewidentnej ręki.

silver03 10.08.2015 15:23

Legia po raz kolejny skrzywdzona w meczu :((

szprotson 10.08.2015 15:29

oj bebeto jeśli już jesteś tak szczegółowy to piłka musi być zagrana z pozycji stojącej więc nawet 1/h może byc a winna być powtórka. Niemniej jednak ja nie widziałem by piłka była w ruchu.
A Dolald oczywiście że się położył :) Po tym jak wykonał bezsprzecznie czysty wyskok do piłki, Warszawa niech wyostrzy wzrok i spojrzy jak ułożone ręce ma Donald (idalnie przy ciele, nie ma ani pchnięcia łokciem ani odbicia się ręką od pleców).Ciało Donalda chce dotknąć piłke nie Brozia, a to ze Broź stoi i myśli sobie o czymś to nie jest wina mudżina.Zupełnie inaczej niż Rzeżniczak który chowa ręce ale całym ciałem chce tę piłke zatrzymać...
Więc tak oto Donald spadł na Brozia bo takie są prawa fizyki. Wyskoczył nad niego a nie obok niego wiec musiał spaść na niego a nie obok niego bo ciężko w locie jeszcze zmieniać kierunek upadku szczegolnie ze wazy się 70kg i leci z wysokości 1.5 metra :)

Adenalix 10.08.2015 16:16

Co Wy w ogóle rozkminiacie? Prawidłową bramkę dla Wisły? Szczekanie Legii bo sędzia tym razem nie pomógł a zawsze pomagał? Dajcie spokój...

Wisła mnie rozczarowała w tym sensie, że pomimo dobrej gry nie udało się wygrać, a w końcówce zostali zepchnięci do mocnej defensywy. Wtedy każdy z oglądających u nas mecz chciał dowiezienia remisu. Ta Wisła musi się jeszcze sporo nauczyć w grze pod presją przede wszystkim psychiczną.

Nie przekonuje mnie Popović. Potrzebuje bardzo dużo czasu żeby wejść w mecz, dla mnie to piłkarz-mina. Nie wiadomo co mu odpier... i czy da super piłkę czy stratę. Boguś pomimo karnego uważam dobry mecz zagrał, Boban dał dwie piłki na konrtę, ale poza tym fajny mecz. Rysiu najlepszy, niepewny Bury, Uryga chociaż harował jak wół był słabszy od 19-letniego Makowskiego. Ja bym zaryzykował i zaczął kolejny mecz z Jankesem w ataku.

Pomimo niezłych wyników na początku sezonu (ale w sumie trzy remisy, które punktowo niewiele dają) nie uważam, aby teraz było z górki bo przeciwnicy będa słabsi. Każdy mecz łącznie z Termaliką będzie ciężki, bo my nie mamy drużyny żeby dominować. W naszej lidze mamy głównie zespoły z piłkarzami silnymi, wybieganymi, grającymi siłowo. Piłkarsko mamy niezłą drużynę, ale trochę się pomieszało jeśli chodzi o potencjał sportowy. Popatrzcie jak gra Piast, Korona, Pogoń, Lechia ma lepszą kadrę, ale nie ma co na siłę analizować kto jest jaki na papierze. Trzeba do każdego meczu mieć pomysł jak ograć przeciwnika, a mam nadzieję, że nasi nie uwierzą, że są potężną Wisłą i nie trzeba spinać się na Lechię czy Piast. Niekomfortowe jest to, że trudno tak naprawdę spozycjonować Wisłę w tym sezonie na tle innych drużyn. O mecz z Legią na początku się bałem, a po meczu byłem lekko rozczarowany. Ważny jest początek sezonu i jeszcze kilka najbliższych spotkań, bo one zdefiniują o co będziemy się bić w tym sezonie. Trudno to będzie później odwrócić, więc punktujmy!

TS&ZKS 10.08.2015 16:43

3 remisy nic nie dają? W 4 meczach zrobiliśmy 6 pkt. W tym 3 z MIESTRZEM POLSKI, 1 Z V-CE MISTRZEM i 1 na derbach w kauflandzie. To jest słaby wynik? Twoje 3 zdanie od końca mowi wszystko. Apetyt rośnie w iare jedzenia. Przed meczem 80% brała remis w ciemno. Był remis to źle bo można było wygrać. Pewnie gdyby wygrali 2-1 to też źle bo mogło być 3-1 itd. Mieliśmy najtrudniejszy początek sezonu, -1 pkt na starcie, a jestsmy w srodku tabeli. Formą Wiślacy przewyższali jak na razie przeciwników, nie licząc kiczowatego meczu z górnikiem. Ja jestem zadowolony. Utrzymując tą forme nie będzie łatwiej. Będzie duzoo łatwiej. Jak dla mnie legia, lech, cracovia(szał, szok, niedowierzanie :D ) sa obecnie na wyższym poziomie piłkarskim niż zagłębie, kostki brukowe, korona, piast itp. itd.

regan 10.08.2015 16:53

Te pułapki ofsajdowe wczoraj to było mistrzostwo świata, do tego trzeba doliczyć 3 nieodgwizdanie to nam daje w sumie 9 razy. Przypomniał mi się mecz z Schalke, tam chyba 12 razy chłopaki lapali szkopów. Można powiedzieć, że gdyby nie te 3 błędy sędziego to Legia nie istniałaby jeśli chodzi o sytuacje.

PhantomRanger 10.08.2015 16:54

W tym meczu znowu próbowano nas przekręcić, co można już uznać za normę. Na nasze szczęście tym razem tych prezentów nie wykorzystali.

Karherop 10.08.2015 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1410455)
Wlasnie ja tez tego nie kumam, szczegolnie, ze wzieli go definitywnie na 3 lata. Przydalby sie - bylby odciazeniem dla Brozka, a moze przy nim by sie rozwinal.

Ja głównie pamiętam wyklinanie Stępińskiego po jego partaczeniu setek, czyli dochodzi do słynnej śpiewki

Stępiński ma zostać - źle
Stępiński odchodzi - źle

Chłopaczek pokazał się u nas dobrze w może 3 meczach (tyle zapamiętałem, a widziałem wszystkie). W większości wyglądał bardzo, bardzo blado. Weryfikacja jakim jest kozakiem przyjdzie zresztą już w czwartek w starciu z nami.

arti 10.08.2015 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1410455)

No coż - pewnie my mieliśmy do wydania równe zero, a Norymberga była zdeterminowana żeby definitywnie zamknąć projekt pt Stępiński więc oferta ogrywania słabo wg nich rokującego grajka za oszczędzenie kawałka pensji nie była dla nich interesująca.

Wojtas 10.08.2015 23:17

No Bergo to wyrasta mi na bajkopisarza cos jak Liczka albo Engel :)

Wszytskich wini dookola ,a powien spojrzec na siebie

Fajnie ze pokazlaismy wczoraj kawalek dobrej piłki,momentami te klepy byly zajebiste:)

No i fajnie ze z Donalda tai troche dziki ogier,rywal ni h*uja nie wie co on na tym boisku zrobi,i to jest jego najmocniejsza bron.A gosc wczoraj najlepszy na boisku z wszytskich pilkarzy .:)

Lukasz 11.08.2015 07:47

Nie wiem czy było wiec wklejam, SE:
http://sport.se.pl/pilka-nozna/ekstr...sy_659487.html

Cytat:

MINUSY
Wisła topiona przez sędziów (Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:1)
Teoria spiskowa dziejów. Legia z Wisłą gra w dwunastu. Dosłownie. I nie chodzi tutaj o wsparcie pubiczności, a o sędziów. Panowie z gwizdkiem w ostatnich spotkaniach obu ekip trzymają poziom. Mylą się konsekwentnie, ale tylko na korzyść jednej drużyny. Legioniści od czterech meczów z "Białą Gwiazdą" regularnie mogą liczyć na pomoc panów z gwizdkiem.
A to spalony Orlando Sa - akurat niezauważony - a to ręka Michała Żyry - znowu niezauważona - a to jeszcze zbyt szerokie bary Jakuba Rzeźniczaka w "szesnastce" - jak w niedzielę, oczywiście, to zaskoczenie, niezauważone. Wiślacy w Warszawie mogą się poczuć jak w radomskim MPK. Regularnie ktoś ich okrada.
A potem dziwią się w stolicy, że "cała Polska widziała". No widziała, co inni mają poradzić. Telewizory wyłączyć? Antenę przestawić?
Aż zaskoczony jestem takim jasnym postawieniem sprawy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:17.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl