![]() |
ZDAJE SIĘ W TOTOLOTKU LEPIEJ ZNAJĄ SIĘ NA PIŁCE NIŻ w Wisłę
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niemniej jestem zadowolony z gry poza wynikiem. |
...gdyby , gdyby ... gdyby sie Cupial nie obrazil to bylibysmy teraz na miejscu 7egii ... ale niestety "policzkiem w twarz" byla faza grupowa LE, wczesniejsze MP zdobyte w pol roku , wyjscie z grupy i wylosowanie na wiosne najslabszego przeciwnika z mozliwych ..mielismy wtedy wszystko w reku zeby ponownie zdobyc MP , nabic pkt w europie i czekac na slabszego rywala w walce o LM ...gdyby, gdyby, gdyby ...teraz drzymy o awans do gornej 8 i leja nas przecietne druzyny ligowe ... dostalismy niezly wpie...ol od przecietnej druzyny , a przed nami najwazniejsze mecze w roku ...sory, ale slabo to widze
|
oglądałem sobie wczoraj mecz Jagi z scyzorkami, i na podstawie tego meczu powiem wam ze jestem załamany... a czym? jestem załamany nami, tym co prezentujemy, oba zespoły wyglądały jakby były klasę wyżej od nas, mimo że ich składy nie powalają na kolana, to fizycznie i o dziwo technicznie, jesteśmy za nimi...
a z innej beczki, całkiem fajny stadionik wybudowali w Białymstoku, i co najważniejsze na trybunach prawie komplet, tutaj tez jakbyśmy byli w innej lidze... |
Mi to wygląda na powtórkę z rozrywki, patrz sezon wcześniej. Tylko tym razem na prawdę można się obawiać o pierwszą ósemkę. Niektórzy są świadomi a niektórzy nie, ale na prawdę przykro to mówić, staliśmy się totalnym średniakiem.
|
obraziły sie panienki jak podeszli pod sektor? Bo tak to wyglądało,pokiwali głową i nagle sie odwrócili i poszli....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No poszło kilka gorzkich słów i nie wiem czy po prostu nie chodziło o jakieś wyzwiska czy coś...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl