![]() |
Korona Kielce - Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Nalepa Głowacki Bunoza - Sarki Stjepanovic Garguła Wilk Malecki - Boguski Zmiany: Ko¶cielniak, Burliga, Kamiński Wynik: 3:2 (1:1) Bramki: Małecki , Sarki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki, Garguła - Boguski Zmiany: Wilk, Kamiński, Burliga Bramki: Boguski, Bunoza |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0-0
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki, Garguła - Boguski Zmiany: Wilk, Kamiński, Burliga |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Nalepa Głowacki Bunoza - Sarki Stjepanovic Chrapek Wilk Malecki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Kamiński Bramki: Wilk(s) |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki, Garguła - Boguski Zmiany: Wilk, Kamiński, Burliga Bramka: Małecki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Wilk, Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Kamiński, Burdeński Bramka: Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Wilk, Stjepanović, Małecki, Sarki, Garguła - Boguski Zmiany: Chrapek, Burliga, Kamiński Bramki: Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Burdenski Bramki: Chrapek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Jovanovic, Burdenski Bramki: Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Kamiński Bramki: Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 ( 0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Nalepa Bunoza - Stjepanović Chrapek Garguła Małecki Sarki - Boguski Zmiany: Wilk , Burliga , Burdeński Bramka: Chrapek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:0 ( 0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Nalepa Bunoza - Stjepanović Chrapek Garguła Małecki Sarki - Boguski Zmiany: Wilk , Burliga , Burdeński Bramka: |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Nalepa Bunoza - Stjepanović Chrapek Garguła Małeci Sarki - Boguski Zmiany: Jovanović, Wilk, Burdenski Bramki: Małecki, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Kamiński Bramki: Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Małecki -Boguski Bramki: Małecki Zmiany: Brudenski, Wilk, Burliga |
Przypominam!
Typy na spotkanie Korona Kielce - Wisła Kraków oddajemy do dzi¶ do godziny 23:59! |
Korona - WISŁA 1:1 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Nalepa,Bunoza - Stjepanović,Chrapek,Małecki,Sarki,Garguła - Boguski Zmiany : Wilk,Burliga,Kamiński Bramka : Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Garguła, Małecki - Boguski Bramki: Boguski Zmiany: Wilk, Burliga, Ko¶cielniak |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Burdenski Bramka: Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Garguła, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Wilk, Burdenski, Burliga Bramki: Boguski, Małecki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Burdenski Bramka: Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Kamiński Bramka:Stjepanović |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Burdenski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Kamiński Bramka:malecki,boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1 : 2 (1 : 1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Ko¶cielniak, Burdenski Bramki: Boguski, Sarki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 ( 0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Nalepa Bunoza - Stjepanović Chrapek Garguła Małecki Sarki - Boguski Zmiany: Burliga, Wilk, Burdenski Bramka: Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Kamiński Bramka: |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:0 ( 0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Nalepa Bunoza - Stjepanović Chrapek Garguła Małecki Sarki - Boguski Zmiany: Wilk , Burliga , Burdeński |
Korona Kielce – Wisła Kraków 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza – Stjepanović, Wilk, Garguła, Małecki, Sarki – Boguski Zmiany: Chrapek, Burdenski, Ko¶cielniak |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Wilk, Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Kamiński, Burdenski Bramki: Sarki, Boguski |
Korona Kielce - Wisla Krakow 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Wilk, Kamiński, Kuczak |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-1 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Chrapek, Małecki - Boguski Zmiany: Burdenski, Kamiński, Garguła Bramka: Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Nalepa, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanović,Chrapek, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Jovanović, Wilk, Kamiński Bramki: Sarki, Chrapek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-1 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki, Garguła - Boguski Zmiany: Wilk, Kamiński, Burliga Bramki: Małecki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga,Jovanovic Bramka: Małecki,Chrapek, Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Sarki, Chrapek, Wilk, Garguła, Małecki - Boguski Zmiany : Burdenski, Nalepa, Burliga Bramki : Małecki, Boguski, Sarki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki, Wilk - Boguski Zmiany:Garguła, Kamiński, Burliga |
Korona Kielce -Wisła Kraków 1-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Stolarski-Głowacki-Nalepa-Bunoza-Sarki-Wilk-Stjepanovic-Chrapek-Małecki-Boguski Bramki:Boguski Zmiany: Burdenski-Garguła-Kaminski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Jovanovic, Garguła, Burliga Bramka: Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Garguła, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Wilk, Burliga, Kamiński Bramka: Małecki |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 16:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl