Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [22 kolejka] Wisła Kraków - Legia Warszawa, sobota 13 kwietnia, 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9016)

Adenalix 13.04.2013 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1308286)
@ Adealix - Pareiko na Kosie na pewno bez faulu bo był spalony.

Jakby nie było spalonego to dla mnie co najwyżej za wysoka noga czyli wolny pośredni i bez kartki lub najwyżej żółta.

Ja kojarzę jedno ostre wejście Sobola prostymi nogami... Wyglądało groźne w zwolnionym tempie ale ja bym dał żółtą... Karnego dla Legii nie widziałem żadnego.

Gadka szmatka... Na faulu na Sarkim po którym ma złamany obojczyk od kontaktu z nogą co powinien dać sędzia? Mecz był generalnie twardy, ale fair. Siejewicz ustawił poprzeczkę wysoko, ale przynajmniej był konsekwentny. Pod względem fauli mam wrażenie nie skrzywdził żadnej ze stron. A groźnie wyglądało wiele zagrań op obu stronach.

krwawy 13.04.2013 21:49

Sędziom to wy powinniście dzisiaj dziękować bo ten wynik was bardziej urządza niż nie przegranie z Legią.
Co do gry Wisła całkiem nieźle, my przy 2:0 to już chyba w szatni byliśmy i różnie mogło być gdyby nie błąd sędziego przy pierwszej bramce.

Gwiaździsty 13.04.2013 21:53

O ewidentnym karnym Jodłowca też zapomniałeś , jak widać ?

krwawy 13.04.2013 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1308294)
O ewidentnym karnym Jodłowca też zapomniałeś , jak widać ?

Nawet wasz Boguski twierdzi że karnego nie było:
Rafał Boguski: Jak mogę skomentować sytuację z pierwszą bramką dla Legii? Kolejny raz sędzia popełnił błąd, a ten gol podciął na skrzydła. Chwilę później goście dołożyli kolejne trafienie. Chcieliśmy coś zmienić, ale nam nie szło. Moim zdaniem arbiter podjął słuszną decyzję o niepodyktowaniu rzutu karnego dla nas. Jodłowiec po prostu został nabity. Szkoda, że po niezłym spotkaniu nie mamy nawet punktu.

To nie było zagranie ręka przypadkowe nabicie i to przez naszego zawodnika.

TommyTSW 13.04.2013 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krwawy (Post 1308293)
Sędziom to wy powinniście dzisiaj dziękować bo ten wynik was bardziej urządza niż nie przegranie z Legią.
Co do gry Wisła całkiem nieźle, my przy 2:0 to już chyba w szatni byliśmy i różnie mogło być gdyby nie błąd sędziego przy pierwszej bramce.

Tak wy już w finale PP gracie i karty rozdajecie...

Cytat:

przypadkowa ręka to też ręka jeśli nie jest przy ciele, zmienia lot piłki proste.za celowe zagranie ręką to jest w najlepszym wypadku żólta kartka na środku boiska.

ps:zobacz sobie dzisiejszego karnego dla Ruchu przy stanie 2-0, wtedy równo wszyscy komentatorzy mówili o zasłużonym karnym.
Takie sytuacje są różnie interpretowane i praktycznie sędzia może zrobić co chce.

Filippo 13.04.2013 22:07

Kibicowałem z D23..nie miałem żadnych problemów z dostrzezeniem autu przy 1 bramce dla Legii, reka w polu karnym tez była widoczna dla mnie jak i znajomych kibicujacych obok. Sedzia stał jakies 5-10 metrow od zdarzenia. Przestanmy mowic o ludzkiej ulomnosci i bledach. To przekracza wszelkie granice. Kolejny mecz i kolejne oszustwo. Na meczu bylo Nas, kibiców prawie 25000. Gleboko wierze ze wsrod fanow Wisly znajdzie sie prawnik. Pozew zbiorowy, 25 tys fanow z zadaniem zwrotu pieniedzy przez Pana sedziego liniowego (srednia cena biletu wyniesie ok 30 PLN na osobe) + dozywotni zakaz pelnienia jakichkolwiek funkcji przez Pana J. zwiazanych z meczami pilki noznej. To sie kiedys musi skonczyc...

krwawy 13.04.2013 22:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TommyTSW (Post 1308296)

przypadkowa ręka to też ręka jeśli nie jest przy ciele, zmienia lot piłki proste.za celowe zagranie ręką to jest w najlepszym wypadku żólta kartka na środku boiska.

ps:zobacz sobie dzisiejszego karnego dla Ruchu przy stanie 2-0, wtedy równo wszyscy komentatorzy mówili o zasłużonym karnym.
Takie sytuacje są różnie interpretowane i praktycznie sędzia może zrobić co chce.

"Przepisy gry w piłkę nożną można znaleźć na stronie FIFA. Jasno z nich wynika, że karane mogą być tylko celowe, rozmyślne ("deliberately") zagrania ręką. Nie ma w tych przepisach nic, na co tak często powołują się dziennikarze, komentatorzy, czy też wy - kibice. Na przykład sprawa tak zwanej "korzyści" - to coś, czego w przepisach nie znajdziemy. W ocenie gry ręką kluczowa jest celowość i dopiero jeśli ta celowość występuje, sędzia musi ocenić intencje zagrywającego ręką zawodnika. "

1q2 13.04.2013 22:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krwawy (Post 1308295)

Ale po co dyskutujesz z towarzyszem G.Przecież on nawet przepisów nie zna bo po co;)
Rękę można było odgwizdać, można było i nie odgwizdać.Ciężko stwierdzić czy był to przypadek czy nie - raczej przypadek ale jak dla mnie ten przepis jest chujowy(i nie chodzi mi tu że akurat to się obróciło przeciwko nam).
Powinno być - przy ciele , nie ma karnego, machanie łapami(nawet instynktowne), jest karny ale mniejsza z tym

Ogólnie to zastanawia mnie jedno, czy to my mieliśmy przebłysk czy Legia jest aż tak słaba bo gdyby tak człowiek nie wiedział którzy walczą o mistrza a którzy o nic, którzy prowadzą jakąś tam politykę transferową, a którzy jej nie prowadzą, no i którzy którzy mają wszystko płacone a którzy nie mają - to stwierdził bym że to drużyna w czerwonych koszulkach jest tą na pierwszym a nie na 12 miejscu.

Ogólnie niezły mecz, fajnie też na trybunach ale fenomenu tych .......onych achtungów to nigdy nie zrozumiem.Może jestem za stary ale dla mnie to jest gorsze niż trąbki,klaskarki i wuwuzele razem wzięte -ale się nie znam:P

NaszaLiga.pl 13.04.2013 22:11

Zdjęcia z meczu Wisła Kraków - Legia Warszawa

domin_czyzyny 13.04.2013 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krwawy (Post 1308295)
Nawet wasz Boguski twierdzi że karnego nie było:
Rafał Boguski: Jak mogę skomentować sytuację z pierwszą bramką dla Legii? Kolejny raz sędzia popełnił błąd, a ten gol podciął na skrzydła. Chwilę później goście dołożyli kolejne trafienie. Chcieliśmy coś zmienić, ale nam nie szło. Moim zdaniem arbiter podjął słuszną decyzję o niepodyktowaniu rzutu karnego dla nas. Jodłowiec po prostu został nabity. Szkoda, że po niezłym spotkaniu nie mamy nawet punktu.

po pierwsze co twierdzi Rafał to mało w Krakowie interesuje, niech idzie chłoptaś do teatru a nie wypowiada się na takie tematy. On nawet z diabłem siadłby do jednego stołu. Po drugie wiele jest takich sytuacji, gdzie sędziowie takie "nabite" ręki gwiżdżą bo nie są naturalnie ułożone i zwiększają powierzchnie ciała - tak to pewnie oceni Pan Stępniewski... a przynajmniej tak powinien jeśli byłby konsekwentny.

Adenalix 13.04.2013 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krwawy (Post 1308298)
"Przepisy gry w piłkę nożną można znaleźć na stronie FIFA. Jasno z nich wynika, że karane mogą być tylko celowe, rozmyślne ("deliberately") zagrania ręką. Nie ma w tych przepisach nic, na co tak często powołują się dziennikarze, komentatorzy, czy też wy - kibice. Na przykład sprawa tak zwanej "korzyści" - to coś, czego w przepisach nie znajdziemy. W ocenie gry ręką kluczowa jest celowość i dopiero jeśli ta celowość występuje, sędzia musi ocenić intencje zagrywającego ręką zawodnika. "

Krótkie pytanie i postaraj się być obiektywny: Wyobraź sobie 1-2 dla Wisły na Łazienkowskiej w 80 minucie meczu i w polu karnym Wisły Głowacki nastrzelił w rękę Chaveza. Ciekaw jestem gdzie by było Twoje deliberately:-) Dla mie sprawa jest oczywista: Jodłowiec odniósł korzyść z tego zagrania (zwiększył powierzchnie swojego ciała), gdyby nie ręka, piłka po prostu by go ominęła i powinien być karny. Negowanie tego jest dowodem na nieobiektywność albo ignorancję.

krwawy 13.04.2013 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1308303)
Krótkie pytanie i postaraj się być obiektywny: Wyobraź sobie 1-2 dla Wisły na Łazienkowskiej w 80 minucie meczu i w polu karnym Wisły Głowacki nastrzelił w rękę Chaveza. Ciekaw jestem gdzie by było Twoje deliberately:-) Dla mie sprawa jest oczywista: Jodłowiec odniósł korzyść z tego zagrania (zwiększył powierzchnie swojego ciała), gdyby nie ręka, piłka po prostu by go ominęła i powinien być karny. Negowanie tego jest dowodem na nieobiektywność albo ignorancję.

To było tak - nasz zawodnik wybijał piłkę z naszego pola karnego i nasz Jodowiec przypadkową ręka mu w tym przeszkodził, gdzie tu Jodłowiec odniósł korzyść oświeć mnie :)

TommyTSW 13.04.2013 22:26

Cytat:

"Przepisy gry w piłkę nożną można znaleźć na stronie FIFA, Jasno z nich wynika
A wynika że jak bramkarz może łapać piłke tylko w polu karnym to może to zrobić w polu karnym rywala >?<:haha:

domin_czyzyny 13.04.2013 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krwawy (Post 1308304)
To było tak - nasz zawodnik wybijał piłkę z naszego pola karnego i nasz Jodowiec przypadkową ręka mu w tym przeszkodził, gdzie tu Jodłowiec odniósł korzyść oświeć mnie :)

zwiększył powierzchnie ciała i ręka była nienaturalnie ułożona - tak to zawsze ocenia sędzie Stępniewski !!! to wystarczy na karnego

Gwiaździsty 13.04.2013 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1308299)
Ale po co dyskutujesz z towarzyszem G.Przecież on nawet przepisów nie zna bo

Przecież sam jesteś towarzyszem, wystarczy poczytać twoje wcześniejsze wypociny żeby się zorientować z kim ma się do czynienia (może resortowa rodzinka) :)

Cytat:

Może jestem za stary ale dla mnie to jest gorsze niż trąbki,klaskarki i wuwuzele razem wzięte -ale się nie znam:P
Jak to mówią stary a ....... . I w tym wytłuszczonym zdaniu miałeś rację.

1q2 13.04.2013 22:27

Adenalix -ostatni post z mojej strony(już i tak za dużo nabiłem:D). Jak bym był złośliwy to ignorancją obarczył bym Ciebie.
Takie są przepisy.Nie ma w nich o zwiększaniu powierzchni itp.Inna sprawa że jak dla mnie 8 na 10 sędziów mimo to odgwizdało by karnego i nie zostało by to zakwalifikowane jako ich błąd.
Po prostu mimo iż przepis jasno mówi o celowości a nie o powierzchni czy korzyści, to ten przepis jest trochę martwy.Sędziowie robią swoje a potem mamy takie przepychanki - moim zdaniem dlatego że jest to chujowy przepis

Wojtas 13.04.2013 22:30

Mecz z duza ambicją i determinacją.Z Sercem.Reyman bylby dumny.

Tylko tyle ze z PZPN wygrać się nie da.

Adenalix 13.04.2013 22:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krwawy (Post 1308304)

krawy po prostu kłócisz się z rzeczywistością. Zinterpretuj teraz w sposób dla Ciebie satysfakcjonujący pierwszą bramkę i możemy śmiało rozejść się do spania. Bez odbioru.

TommyTSW 13.04.2013 22:34

Zwyczajnie jak zawodnik interweniuje w polu karnym i nie ma rąk przy ciele może być to interpretowane jako ograniczanie pola dogrania/strzału i dyktuje się w takich wypadkach karnego.Podkreślam że być może, bo raz dają, raz nie.Po tym co zrobił z pierwszą bramką nie powinien się wahać, zwłaszcza że wiedział o tej sytuacji.
Tak samo mecz Jaga-Pogon tydzien temu, zawodnik w murze stoi z rękoma w górze i piłka w rekę go trafia i sprawa normalna że karny

martin_6 13.04.2013 22:43

Ja bym karnego też nie podyktował. Ale żeby nie było, zaliczenie pierwszej bramki to naturalnie skandal i złodziejstwo. Ligę generalnie mam już gdzieś (wystarczy, żeby jeździli na dupach jak dzisiaj), ale szkoda takiej fajnej serii jak ta, która poszła dzisiaj do piachu.

InQ 13.04.2013 22:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krwawy (Post 1308298)

Skoro cytujesz przepisy to również z nich wiesz, że tam nie jest napisane, iż zagranie celowe to tylko takie zagranie gdzie zawodnik wykonuje ruch ręką w stronę piłki.
Zagraniem celowym również może być bieganie w polu karnym z wyciągniętymi rękoma na bok, licząc na to, że to może w czymś pomóc piłkarzowi. I wg. mnie doszło właśnie do tej drugiej sytuacji.

Zwróć uwagę również na napięte mięśnie w ręce. Ona nie była luźno, ona była usztywniona. Zatem zawodnik, albo posiada głupi nawyk (gdzie istnieje przypuszczenie, że jest on celowo wyćwiczony), albo celowo tak biegał we własnym polu karnym, chcąc wcześniej utrudnić akcję i opamiętał się zdecydowanie zbyt późno.

Zawodnicy są uczulani na tego typu kontrowersje. Gdyby tu nie było celowości, to grałby nieco ostrożniej - przypominam, że w tej akcji ręce nie były rozluźnione (więc trudno jest tu tłumaczyć się naturalnym ułożeniem ciała).

1. W przeciwnym wypadku każdy piłkarz mógłby biegać we własnym polu karnym z wyciągniętymi rękoma na bok, tłumacząc się, że ma taki nawyk, a wszystkie zagrania w rękę są niecelowe (potem znajdą się piłkarze, którzy w murze mieć będą nawyk, aby stać z wyciągniętymi rękoma do góry).
2. A gdy nawet nie pomoże tłumaczenie, że jest to nawyk, to w sytuacji, gdy zagranie będzie od kolegi z drużyny mogę tłumaczyć się, że: miało to przeszkadzać przeciwnikowi, ale nabicie przez kolegę z zespołu jest jak najbardziej przypadkowe, bo zapomniałem schować swoich rąk. Celowość miała działać tylko w jedna stronę.

Powodzenia w tłumaczeniu takich zagrań jako czyste z duchem sportu...

comek 13.04.2013 23:02

http://www.weszlo.com/news/14492-Wis...oj_mecz_wygral

palikot 13.04.2013 23:10

Nie ma przypadkowe czy nieprzypadkowe...
Powiększył powierzchnię ciała i to jest klucz. Gdyby nie miał kontroli nad sytuacją i piłka go trafiła w rękę(np jechał na wślizgu odwracając głowę w drugą stronę) to ok, a piłka go trafiła prosto w łapę do której zrobił ruch. Ewident karny

thechris 13.04.2013 23:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez La Furia Dell' Est (Post 1308289)
A nie przyszło Ci do głowy, "sherlocku"- że, gdyby nie przekęcona bramka na 0-1, nie bylo by od razu 0-2 bo to WISŁA do tego momentu prowadziła grę? Jest wolność wypowiedzi-ok...Bijesz wyłącznie pianę od wielu wielu miesięcy na tym forum- (bo, subiektywnie śmiem twierdzić, że chcesz zaistnieć w dyskusji poprzez kontrowersyjne ale głupawe posty które nic nie wnoszą. Zatem- w kwesti formalnej- mam pytanie: Dlaczego nie wykorzystasz szansy żeby się zamnknąć i nie w....iać ludzi po tak zjebanym przez "sędziów"?:evil:

Wisła zawsze była ruchana przez sędziów. Tak było, jest i będzie. Szczególnie w meczach z Legią. Jeśli Wisła wygrywała z Legią to najczęściej musiała być o klasę lepsza a i tak udawało się wygrać jedną bramką. Jeśli Wisła będzie równa lub ciut gorsza to nie ma szans w tym kraju wygrać z Legią bo sędziowie nie pozwolą. Natomiast wykluczanie tego, że Legia nie była zdolna do strzelenia Wiśle dwóch prawidłowych goli, nawet gdyby sędzia nie uznał bramki Gruzina to szczyt ignorancji. Otóż skoro Piast strzelił Wiśle dwa gole, KGHM strzelił cztery to i Legia mogła strzelić dwa... Prowadziłaby np w 30 minucie 2:0 a nie w 16. i dalej graliby to samo - na utrzymanie wyniku. Ale nie dowiemy się czy tak by się stało czy nie bo sędzia popsuł zabawę. Natomiast zwalanie tego, że Wisła ogólnie rzecz biorąc słaba tylko i wyłącznie na sędziów to kiepski kierunek do wyciągania wniosków. Wiadomo, że biedniejszemu i słabszemu wiatr w oczy...

Mecz się tak ułożył, że Legia mogła robijać ataki od 16. minuty. A że te ataki w ogóle groźne nie były to tak sobie mecz trwał, trwał aż się skończył i 3 pkt pojechały do Legii. Prawda jest taka, że ten mecz Legia miała do 87 minuty pod całkowitą kontrolą. No a później jeszcze Małecki sprezentował Legii 2 pkt.

PS. Moim zdaniem ręka Jodłowca jak najbardziej do gwizdnięcia.

serek.c2 13.04.2013 23:21

A idźże już karmić łabędzie buraku... Z Ciebie taki kibic Wisły jak z koziej dupy trąba.

La Furia Dell' Est 13.04.2013 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1308320)
Wisła zawsze była ruchana przez sędziów. Tak było, jest i będzie. Szczególnie w meczach z Legią. Jeśli Wisła wygrywała z Legią to najczęściej musiała być o klasę lepsza a i tak udawało się wygrać jedną bramką. Jeśli Wisła będzie równa lub ciut gorsza to nie ma szans w tym kraju wygrać z Legią bo sędziowie nie pozwolą. Natomiast wykluczanie tego, że Legia nie była zdolna do strzelenia Wiśle dwóch prawidłowych goli, nawet gdyby sędzia nie uznał bramki Gruzina to szczyt ignorancji. Otóż skoro Piast strzelił Wiśle dwa gole, KGHM strzelił cztery to i Legia mogła strzelić dwa... Prowadziłaby np w 30 minucie 2:0 a nie w 16. i dalej graliby to samo - na utrzymanie wyniku. Ale nie dowiemy się czy tak by się stało czy nie bo sędzia popsuł zabawę. Natomiast zwalanie tego, że Wisła ogólnie rzecz biorąc słaba tylko i wyłącznie na sędziów to kiepski kierunek do wyciągania wniosków. Wiadomo, że biedniejszemu i słabszemu wiatr w oczy...

Mecz się tak ułożył, że Legia mogła robijać ataki od 16. minuty. A że te ataki w ogóle groźne nie były to tak sobie mecz trwał, trwał aż się skończył i 3 pkt pojechały do Legii. Prawda jest taka, że ten mecz Legia miała do 87 minuty pod całkowitą kontrolą. No a później jeszcze Małecki sprezentował Legii 2 pkt.

Nie chcesz jednak skorzystać z okazji do milczenia. Zatem ja skorzystam i już Twojego "bełkotu" nie skomentuje. Bez dobioru.

piter116 13.04.2013 23:32

To jest niebywałe, że gościu, który rok nie grał w piłkę robi u nas największy szum w ofensywie. Szkoda tej kontuzji Sarkiego, bo podejrzewam, że ze Śląskiem zagrałby w końcu w I składzie. Brawa dla chłopaków. Tak walczącą Wisłę chcę oglądać cały czas.

domin_czyzyny 13.04.2013 23:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1308320)

Chyba za bardzo do siebie wziąłeś słowa Małeckiego o żarciu kiełbasy na meczu ..., chociaż chyba się mylę - ty na mecze nie chodzisz, a oglądasz je jedynie w tv lub na necie.
Jak można takie dyrdymały opowiadać o Małeckim - chciał strzelić, trudno, nie wyszło, wychodziło wiele razy w innych meczach, a teraz trudno. Miał prawo strzelać, nie trafił - zdarza się.

Ten prowokator powinien skończyć jak jerry. coś tam lewis... - ten sam typ człowieka, prowokuje KIBICÓW WISŁY KRAKÓW, OBRAŻA NASZYCH PIŁKARZY. Po takim meczu ma do nich pretensje, trzeba chyba być największym i skończonym nie powiem kim.

Po tym meczu największymi wygranymi jesteśmy my - kibice. Pokazaliśmy sobie, ale i Legii Warszawa, że potrafimy się zjednoczyć, potrafimy wspierać naszą drużynę od początku do końca meczu, niezależnie od wyniku, że nie pozwoliliśmy Legii w pełni zademonstrować swoich "talentów wokalnych".

BYŁO SUPER - TAK JAK POWIEDZIAŁ GNIAZDOWY - BYLIŚCIE ZAJEBIŚCI!!

Gwiaździsty 13.04.2013 23:41

Odnośnie karnych, popatrzcie jakie karne po dotknięciu ręką były dyktowane w ostatnich kolejkach w ekstraklasie. No cóż, łapka Jodłowca nie była przy ciele.
Oceniając naszych kopaczy, to trzeba przyznać, ze tym razem chciało im się grać. Boguski niestety katastrofalny występ. Wystawianie go w ataku to nieporozumienie.Spieprzył dwie setki. Bunoza dzisiaj też taki nijaki, te strzały w końcówce ..... Sarki dobra zmiana.Chrapek zresztą też. Wilk waleczny i pożyteczny. Głowacki coraz bardziej niewyraźny na obronie. Mały dzisiaj trochę słabiej. Sobol trzymał środek i morale.
Zobaczymy czy w środę forma nie spikuje w dół.

vabanq 13.04.2013 23:48

.......e takie sedziowanie albo ....a gramy mecz albo sie jebiemy po czloch...:/

!!IRIVER!! 14.04.2013 00:01

Dziękuję za emocje do ostatnich sekund, dziękuję za walkę na boisku, za świetną atmosferę na trybunach. To był naprawdę fajny wieczór. Oby we środę frekwencja była choć nieco zbliżona.

A sędziom wielki kutas w dupę!

GAMBOS 14.04.2013 00:04

....a mac ....a ....a

vabanq 14.04.2013 00:08

skandal ....a
i mam nadzieje ze Wisla cos z tym bedzie robila !!

kono 14.04.2013 00:55

to jest pierwszy mecz, w ktorym pokazalismy jaja

Dzimi 14.04.2013 01:38

Kolejne przemyślenia. Przecierałem oczy ze zdumienia jak nam się kleiła gra ofensywna. I mam wrażenie, że poza ambicjami i grą na 110%, przyczynił się do tego... brak Ilieva.

Nie było kogoś, kto każdą akcje zwolni - przytrzyma piłkę, pokiwa się na pokaz albo z samym sobą, zanotuje kolejną głupią stratę czy zrobi żałosną symulkę w co 3 akcji... Ivica po prostu nie pasuje do naszego optymalnego stylu gry.

Worcester 14.04.2013 03:29

Ręka Jodłowca to nie karny.
Brawo dla naszych. Powalczyli itd.
Jednak i tak dla większości powinien czekać pluton egzekucyjny.
Jebie mnie to, że z (L) "szarpnęli". Szmacaiarzami są dalej i niech ktoś rozliczy pozorantów.

Daja`n 14.04.2013 07:07

Trzeba pamiętać o jednym Legia nie zdobywa MP ona mistrzostwo kupuje!!!Wczorajszy mecz to kolejny przykład tego co warci są dodatkowi sędziowie.

Tasio1906 14.04.2013 07:24

pomijam to że sędzia na wyje.ał...

atmosfera na stadionie ok... widać że jakby Cupiał chciał wrócić do gry o stawkę miałby frekwencję na poziomie 22-23 tysiecy Januszy i 3-4 tysiecy kiboli. doping chyba najlepszy od 2 lat. mimo apelów sporo kosmitów na C.

19sebawro06 14.04.2013 07:30

i tyle w temace sedziowania. złodzieje !!

libero 14.04.2013 07:35

Prawda jest taka, że dostali najsłabszą Wisłę od lat. Mieli ją dobić, pokazać wyższość (przecież te wszystkie ochy, achy po wspaniałych ruchach transferowych nie miały końca. Jaka to szeroka wyrównana kadra), przełamać 15 lat porażek. Przyjechali i z tą słabą, chimeryczną Wisłą przy pomocy sędziego, ledwo wyciągnęli 1-2.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl