![]() |
Takie porażki ostatnio były z Fulham 4:1 , z Twente 4:1...
|
Cytat:
Takie czasy. |
Taki płacz nad 4:1 jak z Piastem Wisła zagrała jeszcze słabiej... W Gliwicach mogło być spokojnie 5:0 jakby nie trzykrotnie ratująca dupę Pareice poprzeczka...
|
Dawać Smude, jak się bawić to na całego!!!
|
mnie emocje już opadły... ale nie mogę pojąć i zrozumieć co ten nasz chart z Bośni i Hercegowiny ma wycięte na prawej półkuli mózgowej??? czy jemu- panu Bunozie- tamtendy ładują dane przez USB??? albo to przygotówka pod kod kreskowy??? a może taka moda...???
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ysienie_plackowate |
Cytat:
|
Cytat:
BTW Nie chodzi o to co mówisz - mądrze/głupio ale jak mówisz. Rozmawiasz żeby upokorzyć swojego interlokutora i w ten sposób leczysz swoje wielkie kompleksy, a z takimi psychopatami nie rozmawiam. Znam się od lat na forum i wiem że się nie zmienisz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, przestańcie. Idźcie na priv sobie pogadać.
Bo osobistymi wycieczkami nie wnosicie nic do dyskusji. Dziękuje. |
Cytat:
Po drugie: nawet jeśli mieliśmy słabe ogniwa wówczas, to istniała drużyna, było jakieś poczucie celu. Teraz dzięki działalności Bednarza nie ma nic. Ostatnia sprawa: tamci zawodnicy byli generalnie tacy sobie, bo to były ostatnie podrygi Wisły. Teraz jest już agonia, a to co ściąga Łysy to muł. Frederiksen czy Sikorski to jedni z najgorszych (o ile nie najgorsi) piłkarze na swoich pozycjach w ekstraklasie. Jedno słowo do nich pasuje - ułomni. Pora kończyć: czwarta bramka ustawiła mecz. Ma rację Garguła, Zagłębie doszło do identycznych wniosków - więcej strzelać im się już nie chciało. A mogli nam władować nawet dwucyfrówkę patrząc na to, jak się wozili z piłką pod naszym polem karnym. |
Dobry wynik - liczyłem na porażkę ale na taki w....... to nie a było lepiej.
Nie wiem w jakim kierunku to wszystko pójdzie ale wszystko na szczęście zostało obnażone.Domyślam się że i tak Łysy .......nie że to wina Probierza a Kula że po przygotowaniach to będzie inna drużyna.Wszyscy wiemy że to brednie więc jeśli w ogóle coś pozytywnego może się stać(w co osobiście nie wierze), to ten 'popis' powinien temu pomóc.Każdy inny wynik mógłby tylko rozmazać rzeczywistość. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie, to było dzieło przede wszystkim piłkarzy. Ale u nas jest moda na zwalanie na wszystkich dookoła tylko nie zawodników, a już najlepszy to jest argument o przygotowaniach jak słabo grają.
|
Cytat:
I tego Ja osobiście nie rozumiem w głowach szkoleniowców. BOJĄ się wystawić młodych, a wystawiają piłkarski szrot, który gra dennie. Tylko kluby, które przycisneła bieda stawiają na młodych, bo poprostu ich nie stać na transfery. |
Cytat:
Bednarz jak tylko rozsiadł się w fotelu to powiedział że cześć piłkarzy nie ma co liczyć na przedłużenie kontraktu a z resztą chętnie rozwiąże za porozumieniem stron. |
Ja juz mam tego dość.
W.Y.P.I.E.R.D.O.L.I.C WSZYTSKCH i grac nawet kasjerami z Tesco runde wiosenna. Ja juz niemoge na nich patrzec. |
Cytat:
Dla mnie ten sezon jawi się jako ostatni w najwyższej klasie rozgrywkowej. |
TO:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Probierz miał jaja. Nie bał się wystawić Urygę w Białymstoku czy Kamińskiego z Polonią. |
Ten mecz był idealnym podsumowaniem całej rundy w wykonaniu tych piłkarzy, sztabów szkoleniowych i zarządu. Każdy z nich dołożył swoją cegiełkę do ogólnej degrengolady Wisły Kraków. Słowa uznania dla właściciela i zarządu za ogólną koncepcję funkcjonowania bez bazy treningowej i wizji szkolenia młodzieży, zmiany trenerów (w przeciągu 13 miesięcy mieliśmy ich bagatela jedynie czterech), testy ogórów i szczególnie za "wspieranie" kibiców Białej Gwiazdy. Duże brawa należą się Probierzowi i spółce za przygotowanie drużyny do sezonu, opracowanie taktyki pt. "innowacyjna próba gry w piłkę nożną bez skrzydłowych/bocznych pomocników + dzida na Genkova i huzia na nich " oraz wspaniałe zmotywowanie piłkarzy do gry. Graczom podziękowania za profesjonalne podejście do wykonywania obowiązków (w końcu nikt nie odmówił wyjścia na boisko), pomeczowe wywiady, awans do ćwierćfinału Pucharu Polski po heroicznych bojach z Lubońskim KS i Wartą Poznań oraz pokazywanie swoich niebanalnych umiejętności piłkarskich chyba jedynie na treningach. No i za ten pot wylany na treningach i meczach...
|
Cytat:
|
Stawiac na mlodych polakow to nie to samo co stawiac na mlodych (polskich) pilkarzy.
By miec tych pierwszych zwykle nie trzeba nic konkretnego robic; ot kawalek polanki (najlepiej z grzybami) i gosciu ktory rzuca pilke (podajacy sie za trenera). By miec tych drugich, proces jest zdzebko bardziej skomplikowany. Polecam wypad do Czech, ewentualnie by zostac w obrebie Polski, do Warszawy. No ale o czym my mowimy. Przez 15 lat Cupial nie zbudowal zadnego boiska dla pierwszej druzyny, a my tutaj o szkoleniach i akademiach pieprzymy. To nie ten level. ----------------------------------------- Nie ma pilkarzy, nie ma trenera, nie ma bazy, nie ma szkolenia, nie ma scautingu... no nie ma nic praktycznie. Stadion tylko jest. Brawo, idziemy w strone Widzewa. Tylko ten stadion... Aha, przez 15 lat organizacyjnie Wisla nie poszla do przodu nawet o cal. Nie potrafie sobie tego wytlumaczyc. Jak tacy ludzie jak Cupial czy Wojciechowski mogli sie dorobic takiej kasy? Albo traktowali oni inwestycje w sport jako zabawe, albo w biznesie mieli wiecej szczescia niz rozumu. |
Dostaja co chwile w ....e co k..a kolejke i najgorszy i najdziwniejsze jest tez brak jakiej kolwiek reakcji ze strony k...a zadzacych i lysego fagasa ,wedlug nich wzystko jest git , co to ma k..a byc likwidacja klubu. Kazdy tam k...a siedzi i nic z d..y nie strzeli a cymbaly graja chlam straszny. Pamietam czasy 1 ligi ale to co sie teraz dzieje to jeden wielki k..a zart a k...y zy...e sie z nas smieja. K..a troche ochlonolem ale jak mozna dac tak seryjnie d..y i to takim dzbanom jak zaglebie
|
Cytat:
Ja bym uważał, był Maaskant, wywalili go, bo myśleli, że gorzej być nie może. Był Probierz, okazało się, że jednak może. Smuda przyjdzie, ale nic nie zrobi, bo już meczów nie da się kupic :> Raczej. |
Cytat:
Nie potrafisz sobie wytłumaczyć? - Wisła dla niego najprawdopodobniej jest tym czym fundacja dla Kwaśniewskich - pralnią brudnych pieniędzy. |
Cytat:
Nawałka byłby najlepszy ale go sie z Zabrza nie wyciągnie..... Doświadczenie w ratowaniu ekstraklasy ma Motyka..... |
Cytat:
Piłkarze zaś dobrze kalkulują - jak nie zostane to po co sie wysilac? Jeszcze jakas kontuzja sie trafi. To nie ma nic wspolnego z emocjami. Tyle OT. A podsumowując mecz - znowu boleśnie uświadomiliśmy sobie że wywalanie zagranicznego trenera nie wyszło nam na dobre. |
Cytat:
Wszystko jest winą Cupiała. |
Niechże ten Cupiał z Łysym i bandą patałachów:
RADA NADZORCZA: Przewodniczący Rady Nadzorczej: Ryszard Pilch Wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej: Jakub Banasik Członkowie: Piotr Bębenek Genowefa Borkowska ZARZĄD WISŁY KRAKÓW SA: Prezes Zarządu: Ryszard Pilch Wiceprezes: Rafał Smalcerz Wiceprezes: Jacek Bednarz Menadżer koordynujący: Ewa Rosek Dyrektor ds. bezpieczeństwa: Kazimierz Antkowiak Rzecznik prasowy: Adrian Ochalik Niech spadają!!!! |
Cytat:
|
gadacie już od rzeczy.Rok temu też rozganialiście lameya,paljicia,kirma i chcieliście polaków w składzie. To macie Burlige,Chrapka,Czekaja którzy co weekend chodzą nawaleni, Sobola i Wilka oraz Gargułe.
Ciekaw jestem co byście zrobili jakby faktycznie rozgonili ich i zaczelibyśmy grać Me To każdy by pisał że wolałem tamtą drużynę bo oni przynajmniej punkty zbierali. |
Cytat:
Jovanovic , Chavez , Bunoza , Fredriksen w ataku Austriak - Daniel Sikorski ( tak tak , Sikorski nie ma polskiego obywatelstwa ) Burliga z Czekajem wczoraj nie zagrali , pomyliłes sobie tematy gościu |
Cytat:
|
Komedianci pieprzeni, obrona powinna być w każdej kompilacji "Piłkarskie jaja". Amator z Bałkanów - piękna asysta, Duńczyk - skasowany przez bramkarza, Chavez - kolejny asystent, Bunoza - statysta. Wy... ich wszystkich.
|
A mogą być nawet te cipy z zimbabwe czy innego wypi.zdowia.
Za taką rundę a szczególnie ostatni hańbiący mecz Cupiał bierz razem z łysym każdego do pokoiku i część wykopać a z resztą renegocjować kontrakty bo to się ....a w pale nie mieści jakie pieniądze Ci ludzie dostają. A na koniec jak już jacuś upora się z piłkarzami to wy....... jego. To nie są profesjonaliści,więc nie traktuj ich jako profesjonalistów tylko jako pasożytów,żerujących na kasie. Współczuję wszystkim,którzy poświęcili wczoraj czas,żony,słuchawki czy inne sprawy na oglądanie tego "widowiska" |
Kiedy ta kpina się skończy?? Kurde już tyle jestem z Wisełką ale to się dzieje to aż moje 23 letnie serce boli... Było kiedyś gorzej niż jest teraz??? Melikson strzela fochy i juz pokazuje że Wisła jest dla niego miejscem pracy a nie promocji, Garguła tego gościa nie rozumiem w ogóle... Pan cupiał musi zainwestować w szkolenie młodych tyle kasy co już przez te lata wydał na Wisełkę to już powinny byc ze dwie szkółki i nowe boiska!!!! Ale nie cepy wydają na opłacanie śmieci piłkarskich typu Duńczyk, Holender, Sikorski itp... Ten mecz to katastrofa... Kulawik po ch...j on tu jest? To trenerska pi...........cza. Najlepsza inwestycja to będzie trener z niemiec nawet z 2 Bundesligi. Nie mówcie ze nie.
|
Cytat:
A to gdzie teraz jesteśmy to jest też konsekwencja tego, że odeszli od zespołu tacy zawodnicy jak Małecki, Kirm i Jirsak, przez wielu niedoceniani, a mający jednak duży wpływ na ostatnie mistrzostwo i wyniki osiągane w ostatnich latach. A poza tym w piłce nic nie stoi w miejscu, zespół się starzeje, gracze obniżają loty, brakuje dopływu młodych zdolnych zawodników. Co do zagranicznego trenera, to z nim mogło być nie być awansu w LE, bo wyglądało na to że limit szczęścia już wyczerpał i wszystko zmierzało do momentu w którym teraz jesteśmy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl