Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [15 kolejka] Zagłębie Lubin - Wisła Kraków, 8 grudnia 2012, godz. 15:45 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8929)

soQlABG 08.12.2012 20:50

Takie porażki ostatnio były z Fulham 4:1 , z Twente 4:1...

gigant 08.12.2012 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez soQlABG (Post 1290352)
Takie porażki ostatnio były z Fulham 4:1 , z Twente 4:1...

Różnica jest taka że to były w miarę markowe druzyny, teraz jebie nas jakieś zagłębie z pastuchowa. Zresztą teraz jebią nas wszyscy którzy mają chwilę czasu i akurat jedenastu dwunożnych trzeźwych (do 1 promila) kolesi ubranych w stroje piłkarskie.

Takie czasy.

thechris 08.12.2012 21:05

Taki płacz nad 4:1 jak z Piastem Wisła zagrała jeszcze słabiej... W Gliwicach mogło być spokojnie 5:0 jakby nie trzykrotnie ratująca dupę Pareice poprzeczka...

silver03 08.12.2012 21:28

Dawać Smude, jak się bawić to na całego!!!

kola12 08.12.2012 21:43

mnie emocje już opadły... ale nie mogę pojąć i zrozumieć co ten nasz chart z Bośni i Hercegowiny ma wycięte na prawej półkuli mózgowej??? czy jemu- panu Bunozie- tamtendy ładują dane przez USB??? albo to przygotówka pod kod kreskowy??? a może taka moda...???

amauri1990 08.12.2012 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kola12 (Post 1290367)
mnie emocje już opadły... ale nie mogę pojąć i zrozumieć co ten nasz chart z Bośni i Hercegowiny ma wycięte na prawej półkuli mózgowej??? czy jemu- panu Bunozie- tamtendy ładują dane przez USB??? albo to przygotówka pod kod kreskowy??? a może taka moda...???

Radzę na przyszłość troszkę pomyśleć i poszukać, potem pisać.
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ysienie_plackowate

JrQ- 08.12.2012 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adas123 (Post 1290184)
@rafkur
chujowe ale własne i za mimo wszystko mniejsze pieniądze.nie mówie o gargule czy danielu bo to nieporozumienia pokroju frederiksena.bunoza faktycznie jeszcze daje nadzieje ze cos sie uda z niego zrobić

Gościu, mów co chcesz, ale z tymi kalekami pokroju Bitona, Lameya, Nuneza, Paljicia zdobyliśmy mistrzostwo i godnie graliśmy w LE / kw. LM. Zresztą, jak można porównywać Bitona do Sikorskiego, czy Paljicia (który był średni) do Fredriksena, totalna porażka.

Ogryzek 08.12.2012 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1290335)
Miśkiewicz i ten drugi, jak on miał?..
Młodzi, Polacy, z niższych lig:>

Poza tym jest jeszcze Szewczyk, jest Czekaj. Teraz testujemy dwóch młodych polskich bramkarzy z niższych lig. Jakby nie patrzeć - plan jest powoli realizowany i widać pierwsze efekty:haha: Nie spadniemy pewnie jeszcze w tym sezonie, bo na szczęście są PBB i GKS (swoja drogą też mocno stawiający na młodych rodaków), ale - jak to powiadają - "nie od razu Kraków zbudowano".

Słuszna uwaga.

Czy do ciebie to dociera że nie rozmawiam z tobą zakompleksiony psychopato! Spadaj panie Niesiołowski ode mnie, na kim innym lecz swoje kompleksy. Skoro właściciel forum toleruje kogoś takiego jak ty, to cóż, nie ma rady. Ale ze mną nie porozmawiasz.

BTW
Nie chodzi o to co mówisz - mądrze/głupio ale jak mówisz. Rozmawiasz żeby upokorzyć swojego interlokutora i w ten sposób leczysz swoje wielkie kompleksy, a z takimi psychopatami nie rozmawiam. Znam się od lat na forum i wiem że się nie zmienisz.

wolfy 08.12.2012 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1290398)
(...)

Odpowiedź godna miłośnika PMS.

Ogryzek 08.12.2012 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1290401)
Odpowiedź godna miłośnika PMS.

Odpowiedź godna psychopaty, znowu obszczałeś nogawki z podniecenia że będziesz mnie mógł "ukąsić"?

WISŁAZWE 08.12.2012 23:14

Panowie, przestańcie. Idźcie na priv sobie pogadać.
Bo osobistymi wycieczkami nie wnosicie nic do dyskusji.

Dziękuje.

wolfy 08.12.2012 23:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1290373)
Gościu, mów co chcesz, ale z tymi kalekami pokroju Bitona, Lameya, Nuneza, Paljicia zdobyliśmy mistrzostwo i godnie graliśmy w LE / kw. LM.

Po pierwsze: większość z nich była przesadnie krytykowana. Myślę, że każdy normalny kibic widzi różnicę pomiędzy Lameyem a Burligą/Frederiskenem, lub Nunezem a - dajmy na to - Wilkiem.

Po drugie: nawet jeśli mieliśmy słabe ogniwa wówczas, to istniała drużyna, było jakieś poczucie celu. Teraz dzięki działalności Bednarza nie ma nic.

Ostatnia sprawa: tamci zawodnicy byli generalnie tacy sobie, bo to były ostatnie podrygi Wisły. Teraz jest już agonia, a to co ściąga Łysy to muł. Frederiksen czy Sikorski to jedni z najgorszych (o ile nie najgorsi) piłkarze na swoich pozycjach w ekstraklasie. Jedno słowo do nich pasuje - ułomni.

Pora kończyć: czwarta bramka ustawiła mecz. Ma rację Garguła, Zagłębie doszło do identycznych wniosków - więcej strzelać im się już nie chciało. A mogli nam władować nawet dwucyfrówkę patrząc na to, jak się wozili z piłką pod naszym polem karnym.

1q2 08.12.2012 23:40

Dobry wynik - liczyłem na porażkę ale na taki w....... to nie a było lepiej.
Nie wiem w jakim kierunku to wszystko pójdzie ale wszystko na szczęście zostało obnażone.Domyślam się że i tak Łysy .......nie że to wina Probierza a Kula że po przygotowaniach to będzie inna drużyna.Wszyscy wiemy że to brednie więc jeśli w ogóle coś pozytywnego może się stać(w co osobiście nie wierze), to ten 'popis' powinien temu pomóc.Każdy inny wynik mógłby tylko rozmazać rzeczywistość.

K4millo 08.12.2012 23:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1290373)
Gościu, mów co chcesz, ale z tymi kalekami pokroju Bitona, Lameya, Nuneza, Paljicia zdobyliśmy mistrzostwo i godnie graliśmy w LE / kw. LM. Zresztą, jak można porównywać Bitona do Sikorskiego, czy Paljicia (który był średni) do Fredriksena, totalna porażka.

Z Bitonem, Lameyem i Nunezem to zajęliśmy 7 miejsce.

wolfy 08.12.2012 23:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez K4millo (Post 1290415)

To już było dzieło duetu Bednarz - Probierz.

K4millo 08.12.2012 23:51

Nie, to było dzieło przede wszystkim piłkarzy. Ale u nas jest moda na zwalanie na wszystkich dookoła tylko nie zawodników, a już najlepszy to jest argument o przygotowaniach jak słabo grają.

wanciak86 08.12.2012 23:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1290331)

Nie zakłamuj faktów, bo scenariusz jest inny. Nie stać nas na drogich zagranicznych piłkarzy + Garguła i odchodzimy od tego, ale w zamian nie ma ani polskiej Wisły, ani młodej Wisły tylko łapanka na zasadzie kto chce mniej ten lepszy. czyli ani model Legii z "drogim" szkoleniem młodych, ani Górnik Zabrze z tanim wyszukiwaniem w niższych ligach tylko łapanka jak swego czasu w Wodzisławiu. Tylko z kartą na ręku żeby się odbudować....

I tego Ja osobiście nie rozumiem w głowach szkoleniowców. BOJĄ się wystawić młodych, a wystawiają piłkarski szrot, który gra dennie.
Tylko kluby, które przycisneła bieda stawiają na młodych, bo poprostu ich nie stać na transfery.

lazy 09.12.2012 00:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez K4millo (Post 1290418)
Nie, to było dzieło przede wszystkim piłkarzy. Ale u nas jest moda na zwalanie na wszystkich dookoła tylko nie zawodników, a już najlepszy to jest argument o przygotowaniach jak słabo grają.

Ty kolego masz chyba krótką pamięć.
Bednarz jak tylko rozsiadł się w fotelu to powiedział że cześć piłkarzy nie ma co liczyć na przedłużenie kontraktu a z resztą chętnie rozwiąże za porozumieniem stron.

Wojtas 09.12.2012 00:04

Ja juz mam tego dość.

W.Y.P.I.E.R.D.O.L.I.C WSZYTSKCH i grac nawet kasjerami z Tesco runde wiosenna.

Ja juz niemoge na nich patrzec.

ooona 09.12.2012 00:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez K4millo (Post 1290415)

To 7 miejsce jak nie zajdą jakieś radykalne zmiany to może być dla nas taki przysłowiowy Mount Everest, który latami będzie się śnił. A codzienność stanowić będzie walka o utrzymanie, mam nadzieję że w Extraklasie, a nie w 1-szej lidze.
Dla mnie ten sezon jawi się jako ostatni w najwyższej klasie rozgrywkowej.

riv 09.12.2012 00:19

TO:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez murray (Post 1290309)
Łukasz Garguła - najlepszy ligowy strzelec tej drużyny.
Bóg chyba sobie drwi.

To:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1290318)
Jest grudzień i zbliza się szopka. Dzisiaj 11 pastuchów pokazało 11 baranom ze nie tylko żłób się liczy.

Za przeproszeniem, Kulawik tak pomaga druzynie w czasie meczu, jak pęknięta guma zabezpiecza przed aids. Wypuszcza druzynę z imitacją napastnika, by przy stanie 0-4 wpuścić trzech. Garguła przechodził cały mecz i po karnym pół minuty przed koncem, porwał piłkę na srodek boiska, chyba chciał jeszcze wyrównac.

To:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Baala (Post 1290245)
Nie ma niczego:
-brak boisk
-brak bazy
-brak młodzieży
-brak trenera
-brak pomysłu na funkcjonowanie
-brak scoutingu
-brak akademii
-brak piłkarzy
-brak ludzi kompetentnych w strukturach klubu

Jest tyko Bednarz który powinien mieć sądowy zakaz zbliżania się do Krakowa.

I to:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1290199)
Paradoksem jest to, że Jovanović po przyjściu do nas wyglądał może nie cudownie ale o niebo lepiej. U nas osiągnął poziom dna. Tak jak pisałem. Najpierw trener a potem sztab szkoleniowy z prawdziwego zdarzenia.

Podsumowując: rozgonić wszystko na cztery wiatry i zacząć budować od nowa. Najlepiej w 1 lidze. Taniej będzie z kontraktami i cwani agenci będą mieli mniejszą szansę, żeby umieścić u nas doskonale płatny szrot.

piter116 09.12.2012 00:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wanciak86 (Post 1290419)
I tego Ja osobiście nie rozumiem w głowach szkoleniowców. BOJĄ się wystawić młodych, a wystawiają piłkarski szrot, który gra dennie.
Tylko kluby, które przycisneła bieda stawiają na młodych, bo poprostu ich nie stać na transfery.

Dokładnie. Kiedy taki Szewczyk czy Uryga mają się ogrywać, jak nie teraz gdy sezon i tak jest spisany na straty? No ale lepiej wystawiać zawodników, którym w czerwcu kończą się kontrakty i wylecą stąd z hukiem vide Sikorski.

Probierz miał jaja. Nie bał się wystawić Urygę w Białymstoku czy Kamińskiego z Polonią.

dulli78 09.12.2012 00:33

Ten mecz był idealnym podsumowaniem całej rundy w wykonaniu tych piłkarzy, sztabów szkoleniowych i zarządu. Każdy z nich dołożył swoją cegiełkę do ogólnej degrengolady Wisły Kraków. Słowa uznania dla właściciela i zarządu za ogólną koncepcję funkcjonowania bez bazy treningowej i wizji szkolenia młodzieży, zmiany trenerów (w przeciągu 13 miesięcy mieliśmy ich bagatela jedynie czterech), testy ogórów i szczególnie za "wspieranie" kibiców Białej Gwiazdy. Duże brawa należą się Probierzowi i spółce za przygotowanie drużyny do sezonu, opracowanie taktyki pt. "innowacyjna próba gry w piłkę nożną bez skrzydłowych/bocznych pomocników + dzida na Genkova i huzia na nich " oraz wspaniałe zmotywowanie piłkarzy do gry. Graczom podziękowania za profesjonalne podejście do wykonywania obowiązków (w końcu nikt nie odmówił wyjścia na boisko), pomeczowe wywiady, awans do ćwierćfinału Pucharu Polski po heroicznych bojach z Lubońskim KS i Wartą Poznań oraz pokazywanie swoich niebanalnych umiejętności piłkarskich chyba jedynie na treningach. No i za ten pot wylany na treningach i meczach...

K4millo 09.12.2012 00:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1290421)
Ty kolego masz chyba krótką pamięć.
Bednarz jak tylko rozsiadł się w fotelu to powiedział że cześć piłkarzy nie ma co liczyć na przedłużenie kontraktu a z resztą chętnie rozwiąże za porozumieniem stron.

Pamięć mam dobrą kolego, grali taką samą padakę na jesień kiedy zajęli 6 miejsce, co na wiosnę, różnicy wielkiej nie było. Słowa Bednarza nie miały nic do rzeczy, zresztą ci zawodnicy raczej nie rozumieli polskiego. Nie róbmy z piłkarzy jakiś niestabilnych emocjonalnie ludzi, że ktoś coś powie i panowie piłkarze się obrażą i przestaną dobrze grać. Przecież oni grają przede wszystkim dla siebie, dla swoich zarobków, jak będą słabo grać to następny klub nie zaproponuje im wysokiej pensji, albo będą mieli problem ze znalezieniem nowego pracodawcy. Jaka jest wartość Lameya, Nuneza i Bitona pokazuje to jak grają teraz w swoich obecnych klubach, a wszyscy zgodnie grzeją ławę.

Bobek90 09.12.2012 00:40

Stawiac na mlodych polakow to nie to samo co stawiac na mlodych (polskich) pilkarzy.

By miec tych pierwszych zwykle nie trzeba nic konkretnego robic; ot kawalek polanki (najlepiej z grzybami) i gosciu ktory rzuca pilke (podajacy sie za trenera).

By miec tych drugich, proces jest zdzebko bardziej skomplikowany. Polecam wypad do Czech, ewentualnie by zostac w obrebie Polski, do Warszawy.

No ale o czym my mowimy. Przez 15 lat Cupial nie zbudowal zadnego boiska dla pierwszej druzyny, a my tutaj o szkoleniach i akademiach pieprzymy. To nie ten level.

-----------------------------------------
Nie ma pilkarzy, nie ma trenera, nie ma bazy, nie ma szkolenia, nie ma scautingu... no nie ma nic praktycznie. Stadion tylko jest.

Brawo, idziemy w strone Widzewa. Tylko ten stadion...

Aha, przez 15 lat organizacyjnie Wisla nie poszla do przodu nawet o cal. Nie potrafie sobie tego wytlumaczyc. Jak tacy ludzie jak Cupial czy Wojciechowski mogli sie dorobic takiej kasy?
Albo traktowali oni inwestycje w sport jako zabawe, albo w biznesie mieli wiecej szczescia niz rozumu.

rakieta 09.12.2012 03:01

Dostaja co chwile w ....e co k..a kolejke i najgorszy i najdziwniejsze jest tez brak jakiej kolwiek reakcji ze strony k...a zadzacych i lysego fagasa ,wedlug nich wzystko jest git , co to ma k..a byc likwidacja klubu. Kazdy tam k...a siedzi i nic z d..y nie strzeli a cymbaly graja chlam straszny. Pamietam czasy 1 ligi ale to co sie teraz dzieje to jeden wielki k..a zart a k...y zy...e sie z nas smieja. K..a troche ochlonolem ale jak mozna dac tak seryjnie d..y i to takim dzbanom jak zaglebie

JrQ- 09.12.2012 09:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1290414)
Dobry wynik - liczyłem na porażkę ale na taki w....... to nie a było lepiej.
Nie wiem w jakim kierunku to wszystko pójdzie ale wszystko na szczęście zostało obnażone.Domyślam się że i tak Łysy .......nie że to wina Probierza a Kula że po przygotowaniach to będzie inna drużyna.Wszyscy wiemy że to brednie więc jeśli w ogóle coś pozytywnego może się stać(w co osobiście nie wierze), to ten 'popis' powinien temu pomóc.Każdy inny wynik mógłby tylko rozmazać rzeczywistość.

Smuda.
Ja bym uważał, był Maaskant, wywalili go, bo myśleli, że gorzej być nie może.
Był Probierz, okazało się, że jednak może.
Smuda przyjdzie, ale nic nie zrobi, bo już meczów nie da się kupic :>
Raczej.

Karamazow 09.12.2012 09:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobek90 (Post 1290433)
Stawiac na mlodych polakow to nie to samo co stawiac na mlodych (polskich) pilkarzy].

By miec tych pierwszych zwykle nie trzeba nic konkretnego robic; ot kawalek polanki (najlepiej z grzybami) i gosciu ktory rzuca pilke (podajacy sie za trenera).

By miec tych drugich, proces jest zdzebko bardziej skomplikowany. Polecam wypad do Czech, ewentualnie by zostac w obrebie Polski, do Warszawy.

No ale o czym my mowimy. Przez 15 lat Cupial nie zbudowal zadnego boiska dla pierwszej druzyny, a my tutaj o szkoleniach i akademiach pieprzymy. To nie ten level.

-----------------------------------------
Nie ma pilkarzy, nie ma trenera, nie ma bazy, nie ma szkolenia, nie ma scautingu... no nie ma nic praktycznie. Stadion tylko jest.

Brawo, idziemy w strone Widzewa. Tylko ten stadion...

Aha, przez 15 lat organizacyjnie Wisla nie poszla do przodu nawet o cal. Nie potrafie sobie tego wytlumaczyc. Jak tacy ludzie jak Cupial czy Wojciechowski mogli sie dorobic takiej kasy?
Albo traktowali oni inwestycje w sport jako zabawe, albo w biznesie mieli wiecej szczescia niz rozumu.

Za "polaków" to powinna ci ręka uschnąć lewacki agitatorze.
Nie potrafisz sobie wytłumaczyć? - Wisła dla niego najprawdopodobniej jest tym czym fundacja dla Kwaśniewskich - pralnią brudnych pieniędzy.

AYALA 09.12.2012 09:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1290443)
Smuda przyjdzie, ale nic nie zrobi, bo już meczów nie da się kupic :>
.

Smuda chce 100-150 tyś zł na miesiąc zarabiać, więc jest poza naszym zasięgiem finansowym,pozatym Dyzma widzi że Cupiał raczej zwija interes......

Nawałka byłby najlepszy ale go sie z Zabrza nie wyciągnie.....

Doświadczenie w ratowaniu ekstraklasy ma Motyka.....

lazy 09.12.2012 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez K4millo (Post 1290430)
Pamięć mam dobrą kolego, grali taką samą padakę na jesień kiedy zajęli 6 miejsce, co na wiosnę, różnicy wielkiej nie było. Słowa Bednarza nie miały nic do rzeczy, zresztą ci zawodnicy raczej nie rozumieli polskiego. Nie róbmy z piłkarzy jakiś niestabilnych emocjonalnie ludzi, że ktoś coś powie i panowie piłkarze się obrażą i przestaną dobrze grać. Przecież oni grają przede wszystkim dla siebie, dla swoich zarobków, jak będą słabo grać to następny klub nie zaproponuje im wysokiej pensji, albo będą mieli problem ze znalezieniem nowego pracodawcy. Jaka jest wartość Lameya, Nuneza i Bitona pokazuje to jak grają teraz w swoich obecnych klubach, a wszyscy zgodnie grzeją ławę.

Ok, 6 miejsce ale ile tracilismy do 1 miejsca. Zreszta gdzie jestesmy teraz?
Piłkarze zaś dobrze kalkulują - jak nie zostane to po co sie wysilac? Jeszcze jakas kontuzja sie trafi. To nie ma nic wspolnego z emocjami. Tyle OT.

A podsumowując mecz - znowu boleśnie uświadomiliśmy sobie że wywalanie zagranicznego trenera nie wyszło nam na dobre.

Worcester 09.12.2012 11:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karamazow (Post 1290445)
Za "polaków" to powinna ci ręka uschnąć lewacki agitatorze.
Nie potrafisz sobie wytłumaczyć? - Wisła dla niego najprawdopodobniej jest tym czym fundacja dla Kwaśniewskich - pralnią brudnych pieniędzy.

Amen.
Wszystko jest winą Cupiała.

Don Donson 09.12.2012 11:59

Niechże ten Cupiał z Łysym i bandą patałachów:

RADA NADZORCZA:
Przewodniczący Rady Nadzorczej: Ryszard Pilch Wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej: Jakub Banasik Członkowie: Piotr Bębenek
Genowefa Borkowska
ZARZĄD WISŁY KRAKÓW SA:
Prezes Zarządu: Ryszard Pilch Wiceprezes: Rafał Smalcerz Wiceprezes: Jacek Bednarz
Menadżer koordynujący: Ewa Rosek Dyrektor ds. bezpieczeństwa: Kazimierz Antkowiak Rzecznik prasowy: Adrian Ochalik

Niech spadają!!!!

justin81 09.12.2012 12:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dulli78 (Post 1290429)
Ten mecz był idealnym podsumowaniem całej rundy w wykonaniu tych piłkarzy, sztabów szkoleniowych i zarządu. Każdy z nich dołożył swoją cegiełkę do ogólnej degrengolady Wisły Kraków. Słowa uznania dla właściciela i zarządu za ogólną koncepcję funkcjonowania bez bazy treningowej i wizji szkolenia młodzieży, zmiany trenerów (w przeciągu 13 miesięcy mieliśmy ich bagatela jedynie czterech), testy ogórów i szczególnie za "wspieranie" kibiców Białej Gwiazdy. Duże brawa należą się Probierzowi i spółce za przygotowanie drużyny do sezonu, opracowanie taktyki pt. "innowacyjna próba gry w piłkę nożną bez skrzydłowych/bocznych pomocników + dzida na Genkova i huzia na nich " oraz wspaniałe zmotywowanie piłkarzy do gry. Graczom podziękowania za profesjonalne podejście do wykonywania obowiązków (w końcu nikt nie odmówił wyjścia na boisko), pomeczowe wywiady, awans do ćwierćfinału Pucharu Polski po heroicznych bojach z Lubońskim KS i Wartą Poznań oraz pokazywanie swoich niebanalnych umiejętności piłkarskich chyba jedynie na treningach. No i za ten pot wylany na treningach i meczach...

komentarz roku dla Ciebie...

markowywislak 09.12.2012 12:50

gadacie już od rzeczy.Rok temu też rozganialiście lameya,paljicia,kirma i chcieliście polaków w składzie. To macie Burlige,Chrapka,Czekaja którzy co weekend chodzą nawaleni, Sobola i Wilka oraz Gargułe.
Ciekaw jestem co byście zrobili jakby faktycznie rozgonili ich i zaczelibyśmy grać Me To każdy by pisał że wolałem tamtą drużynę bo oni przynajmniej punkty zbierali.

Karherop 09.12.2012 12:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1290475)
gadacie już od rzeczy.Rok temu też rozganialiście lameya,paljicia,kirma i chcieliście polaków w składzie. To macie Burlige,Chrapka,Czekaja którzy co weekend chodzą nawaleni, Sobola i Wilka oraz Gargułe.
Ciekaw jestem co byście zrobili jakby faktycznie rozgonili ich i zaczelibyśmy grać Me To każdy by pisał że wolałem tamtą drużynę bo oni przynajmniej punkty zbierali.

kto nam grał z Zagłębiem w obronie ?

Jovanovic , Chavez , Bunoza , Fredriksen

w ataku Austriak - Daniel Sikorski ( tak tak , Sikorski nie ma polskiego obywatelstwa )

Burliga z Czekajem wczoraj nie zagrali , pomyliłes sobie tematy gościu

Bartosz 09.12.2012 13:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1290477)
w ataku Austriak - Daniel Sikorski ( tak tak , Sikorski nie ma polskiego obywatelstwa )

Zagalopowałeś się, Sikorski urodził się w Warszawie. Jest chu jowym piłkarzem ale polskim (ma również austriackie obywatelstwo)

yoda79 09.12.2012 13:18

Komedianci pieprzeni, obrona powinna być w każdej kompilacji "Piłkarskie jaja". Amator z Bałkanów - piękna asysta, Duńczyk - skasowany przez bramkarza, Chavez - kolejny asystent, Bunoza - statysta. Wy... ich wszystkich.

El'kabat 09.12.2012 13:19

A mogą być nawet te cipy z zimbabwe czy innego wypi.zdowia.
Za taką rundę a szczególnie ostatni hańbiący mecz Cupiał bierz razem z łysym każdego do pokoiku i część wykopać a z resztą renegocjować kontrakty bo to się ....a w pale nie mieści jakie pieniądze Ci ludzie dostają.
A na koniec jak już jacuś upora się z piłkarzami to wy....... jego. To nie są profesjonaliści,więc nie traktuj ich jako profesjonalistów tylko jako pasożytów,żerujących na kasie.

Współczuję wszystkim,którzy poświęcili wczoraj czas,żony,słuchawki czy inne sprawy na oglądanie tego "widowiska"

sztuki 09.12.2012 13:28

Kiedy ta kpina się skończy?? Kurde już tyle jestem z Wisełką ale to się dzieje to aż moje 23 letnie serce boli... Było kiedyś gorzej niż jest teraz??? Melikson strzela fochy i juz pokazuje że Wisła jest dla niego miejscem pracy a nie promocji, Garguła tego gościa nie rozumiem w ogóle... Pan cupiał musi zainwestować w szkolenie młodych tyle kasy co już przez te lata wydał na Wisełkę to już powinny byc ze dwie szkółki i nowe boiska!!!! Ale nie cepy wydają na opłacanie śmieci piłkarskich typu Duńczyk, Holender, Sikorski itp... Ten mecz to katastrofa... Kulawik po ch...j on tu jest? To trenerska pi...........cza. Najlepsza inwestycja to będzie trener z niemiec nawet z 2 Bundesligi. Nie mówcie ze nie.

K4millo 09.12.2012 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1290462)
Ok, 6 miejsce ale ile tracilismy do 1 miejsca. Zreszta gdzie jestesmy teraz?
Piłkarze zaś dobrze kalkulują - jak nie zostane to po co sie wysilac? Jeszcze jakas kontuzja sie trafi. To nie ma nic wspolnego z emocjami. Tyle OT.

A podsumowując mecz - znowu boleśnie uświadomiliśmy sobie że wywalanie zagranicznego trenera nie wyszło nam na dobre.

Po rundzie jesiennej była strata 10 punktów, do konferencji Bednarza 11 punktów i 7 miejsce, na koniec sezonu 13 punktów i 7 miejsce. Od czasu wypowiedzi Bednarza na 6 kolejek przed końcem wygrali 3 mecze, a 3 przegrali. Czy bez tego Nunezy i Lameye wygrali by wszystkie 6 - śmiem wątpić. Zresztą nie ma co drążyć tematu.

A to gdzie teraz jesteśmy to jest też konsekwencja tego, że odeszli od zespołu tacy zawodnicy jak Małecki, Kirm i Jirsak, przez wielu niedoceniani, a mający jednak duży wpływ na ostatnie mistrzostwo i wyniki osiągane w ostatnich latach. A poza tym w piłce nic nie stoi w miejscu, zespół się starzeje, gracze obniżają loty, brakuje dopływu młodych zdolnych zawodników.

Co do zagranicznego trenera, to z nim mogło być nie być awansu w LE, bo wyglądało na to że limit szczęścia już wyczerpał i wszystko zmierzało do momentu w którym teraz jesteśmy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:34.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl