![]() |
A może czas na kolejnego Michała? Same plusy: zna drużynę, więc wie gdzie tkwi problem, kibic Wisły od dziecka no i do tego na pewno niedrogi
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...usia%C5%82 |
Cytat:
A skąd takie info, czy to może taki "żarcik" bo za farmazony to są bany z tego co kojarze E: napewno zaskoczyłby mnie polski murzyn |
czyli żaden Polak jeżeli ma byc duże zaskoczenie, żaden Czech bo to by było tylko zaskoczenie, to chyba naprawdę ktoś z mojej listy pare postów wcześniej ...
|
Ma być duże zaskoczenie, ale niekoniecznie pozytywne. Choć jak dla mnie każdy młody były piłkarz z Włoch czy Niemiec byłby dobrym wyborem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to jak zaskoczenie to moj typ : Dusan Radolsky :P
|
Cytat:
E: sory literówka ;A Twój leszku KOLEGA to kibic Wisły czy Żydów, bo to ma znaczenie w kwestii rozbierania "in plus in minus" :) |
Cytat:
rocznik maaskanta / 50-55 lat siwy :) szukać dalej ? |
Cytat:
ja nie wiem kto to....dostałem tylko takie info o jakich pisałem wczesniej-konkretnego nazwiska niestety nie znam |
Panowie jest taki trener który jest bardzo dobry:
DARIUSZ WÓJTOWICZ http://pl.wikipedia.org/wiki/Dariusz_W%C3%B3jtowicz pamiętam jak wprowadził sandecje ns do I ligi i w pierwszym sezonie zajął 3 miejsce i tylko brakło mu 2 punktów do awansu,następnie zwolniono go ponieważ w klubie sprzeciwił się temu że mieli grać "znajomi"prezesów. Potem poszedł do Puszczy i niewielkim nakładem finansowym stworzył zespół który zajmuje 3 miejsce w II lidze w tym sezonie. Dziekuje za uwagę/. |
Tak każdy ma kolegę w Telefonice i każdy kolega podaje innego kandydata...
Pytanie jest dla mnie jedno, czy szukamy trenera strażaka, czy kogoś z kim będzie budowane coś nowego długotrwałego? Jeśli chodzi o Polskie podwórko to Nawałka (bo jeden z kolegó kolegów go podawał) nie jest strażakiem, ale kimś kto potrafi w dłuższej perspektywie ułożyć zespół. |
A co to za różnica, kto będzie trenerem? Moim zdaniem tu nawet Mourinho nie pomoże.
A jeśli wypowiedzi z Weszło odnośnie graniu przeciwko trenerowi są prawdziwe, to osobiście, miałbym ochotę wyrzucić wszystkich z tego klubu i budować wszystko od nowa - jak to jest, że profesjonaliści, piłkarze Ekstraklasy grają przeciwko trenerowi? Mój komentarz do obecnej sytuacji jest raczej wszystkim znany. Winnym całej sytuacji jest Bednarz, nikt inny, bo to on odpowiada za stan kadrowy tego zespołu. Nie ma też wytłumaczenia, że zatrudnili Probierza i on był słaby - chyba znali jego umiejętności i styl pracy z drużyną? Jeśli nie, to jak zwykle robią cyrk. Z tej drużyny nie da się wycisnąć na koniec sezonu lepszego miejsca niż 7.-8. Bednarz to osoba, która powinna również złożyć dymisję - razem z Probierzem! I to natychmiast!!! Nie ma usprawiedliwienia dla jego beznadziejnych decyzji przed początkiem sezonu. I niech nikt nie mówi, że mamy aż taki kryzys, by nie wybrać piłkarzy, którzy podnieśliby tak tragiczny stan kadrowy Wisły przed sezonem i którzy kosztowaliby pieniądze, których Wisła nie jest w stanie zapłacić. To wierutna bzdura! Oszczędzajmy dalej - obudzimy się w pierwszej lidze. |
jest jeszcze czarny koń który może wszystkich wyprzedzić i wygrać wyścig o posadę .A jeśli C i Wisła myślą o tym by grało więcej wychowanków i młodych graczy to Nowak jest liderem .Wisła by zabłysnąć swoją myślą szkoleniową dla Nowaka wydaje sie być dobrym rozwiązaniem by się wypromować nawet jeśli w grę wejdzie kontrakt do końca rundy albo sezonu .Jutro albo pojutrze wszystko będzie jasne ale Wisła pod wodzą Nowaka była by bardziej ciekawsza niż powrót Smudy który się wypalił
|
trenera poznamy dziś max jutro rano pojutrze to oni już w drodze do warszawy bedą :)
|
Cytat:
Ale oby, faktycznie był to ktoś spoza naszych największych trenerskich "gwiazd". |
Przecież nikt nie powiedział, że nazwisko nowego trenera będzie podane przed meczem z Legią.
|
Jak faktycznie Ci prorocy mają sprawdzone info to cieszy,że żaden Pasieka,Sasal,Liczka czy inny ....a mać pajac nie będzie trenerem.
Najlepsze co nas może obecnie spotkać to Nawałka np. z Szymkiem jako asystent. Ale znając życie to i tak to chuja da. |
Cytat:
|
Jak juz fantazjujemy to Gonczarenko z BATE
tylko najpierw wypie.rdolic te gogusiowate piz.deczki co im sie treningi nie podobaly i sami postanowili zwolnic trenera bo "czasem tak trzeba" |
Tak, tylko że Nowak byłby w porządku, gdyby ktoś w tym klubie chciał:
- młodzieży - skautingu - systemu szkolenia skoordynowanego z pracą pierwszej drużyny To jest? Czy nie ma? Moim zdaniem nie. A trenerem będzie Liczka i co tutaj ukrywać. Kolejny sezon w plecy przez ludzi, którzy nie potrafią, nie chcą, nie mają kompetencji... |
Cytat:
idąc tropem głosy na Bońka za trenera ;) ma być w wieku maaskanta czyli 50-55 ;) i ma być duże zakoczenie to wychodzi na kogoś z trójki : Gentile Tardelli lub Zoff |
Cytat:
|
Jasne, a Cupiał płacić im będzie w ziemniakach i resztkach kabli.
|
Najpewniej w czwartek będzie już wiadomo, ja optuje za Gonczarenko ręcami i nogami go trzymać.
|
Cytat:
Dotycząca tych wszystkich informatorów i kandydatów (Pasieka, Lenczyk itd.) |
Cytat:
Mi sie wydaje, ze to bedzie Nowak. Facet chce sie pokazac w polskiej lidze i w Europie. Podobno sadowal go Belchatow ale nie maja tyle kasy, my mimo klopotow powinnismy miec. |
Też "widze" jutro ten nagłówek: " Nowak w Wiśle"
|
Cytat:
|
Powtarzam i bardzo proszę jeśli ktoś ma realne przecieki to zapraszam. Natomiast bajkopisarze będą rozliczeni (równierz do tyłu sprawdzę)
|
Taki Nowak to bylby ktos.. Facet nie tkniety PMS, w glowie metodologia treningow, przygotowania fizycznego, warsztat pracy - wszystko wyniesione po latach pracy ze Stanow, ktore w tych obszarach to technologicznie swiatowy top.
Zatrudnic go, dac mu kilka lat spokojnej pracy, zeby wszystko poukladal. Ech rozmarzylem sie. |
Nie fantazjując, przypomniało mi się, że trener Kasperczyk był na wylocie ...
|
Cytat:
Ta cała MSL nastawiona jest na komercje, a nie na dobrą piłką. Osobiście nie wiem czy on kiedy kol wiek coś zbudował, nie mam żadnego pojęcia na temat jego warsztatu itd. OK Amerykanie zawsze są przygotowani fantastycznie fizycznie do turniejów, pewnie ma wiedzę w tym zakresie jednak to zbyt mało. |
Cytat:
Tak! |
wetersyl, ja mysle, ze przypadkowy ziomus nie dostaje do prowadzenia reprezentacji olimpijskiej USA, gdzie igrzyska sa traktowane naprawde powaznie. Jesli na pierwszego biora Klinsmana to na olimpijskiego takze wzieli fachowca. Napewno stac ich bylo na duze nazwisko a mimo to wzieli Nowaka. Na tym opieram swoja opinie, ze Nowak jakims przypadkowym trenerem nie jest.
Nie wiem oczywiscie, czy trafi do Wisly ale w stanach zrobilo mu sie za ciasno. P.S. On chyba nawet jest w wieku Maaskanta. |
tak w wielkim skrócie, jeśli Cupiał nie odkręci kurka i dalej szukamy i wprowadzamy młodych to idelanym rozwiązniem byłby Mroczkowski, nikt lepiej młodych nie wprowadza do pierwszej" 11"
|
Cytat:
|
Tylko że za Nawałke będzie trzeba zapłacić rekompensate Górnikowi
|
Marzy mi się powrót Dana Paetrescu+dyrektor sportowy Mielcarski i wolna ręką w podejmowaniu decyzji plus kasa na transfery,ale trzeba wrócić na ziemię.Bo Dan nie wróci nie ma kasy Mielcar może by chciał a kasy na transfery by nie było.A wracając do rzeczywistości to Piotr Nowak jedynie.Nie chcę zapeszać,ale jest wolny Bakero broń boże.Nie dla Liczki,Smudy,Bakero tym bardziej Pasieki i Lenczyka.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl