![]() |
1. REmis sprawiedliwy, bo my mieliśmy więcej sytuacji, Lech miał znacznie klarowniejsze.
2. Od Probierza wara, bo po raz mieliśmy tyle strzałów co łącznie z Podbeskidziem, Górnikiem i Koroną. 3. Po dwa dobrał według mnie skład optymalnie (jak Melikson kontuzjowany to wpuścił go z Gargułą by razem poklepali) i nawet zmiany zrobiłw odpowiednim czasie. 4. Mamy mega słabych ofensywnych graczy. Paljic to poziom ŁKS-u, Kirm po pierwszych 30 minutach wyłączył się z gry zupełnie. Biton w porównaniu do Brożka to przepaść, Genkov od niego jest znacznie bardziej pożyteczny. Garguła to panienika. Iliev kiwa dla kiwania. 5. Brawa dla najlepszego gracza meczu Diaza który interwencją na koniec uratował nas przed porażką. |
Nie da się walczyć o MP mając w składzie Paljića, Kirma... Wilk napierdala z 30 metra 15 metrów na bramką śmiechu warte, Nunez to samo. Gramy coś podobnego do Odry Wodzisław, żenujące widowisko.
|
Cytat:
|
Trener tu najmniej winny wreszcie niech jaśnie Pan z Myślenic spojrzy na tych piłkarzyków o znów Gargulec .......i... według niego graliśmy z Cracovią czyżby wietrzył spadek z Ekstraklasy?
|
Heh co myślisz ze Legia nie zrobi transferów jak zdobędzie MP?
Obiektywnie to Legia robi najbardziej solidne transfery - nie kupuje jakichś ogórków, nie stać ją to zatrudnia emerytów ale ze sprawdzonych lig i mających jakieś zasługi i rekomendacje. |
Cytat:
PS. Walczymy o puchary - niestety tylko to nam zostało. Po burzy słońce wychodzi zza chmur i nad Krakowem zaświeci znów! |
Czy Wy naprawdę się dziwicie, że nasza gra tak wygląda? Chyba nie wierzyliście, że po przyjściu Probierza jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszystko się odmieni? Z resztą za Probierza Wisła pięknie grać nie będzie, czy skutecznie, też śmiem w to wątpić. Gra 2 napastnikami? Niektórzy z Was właśnie tego się domagali. Przecież pisałem, że możemy grać nawet 4 a i tak nic z tego nie będzie! Skoro nie potrafimy wymienić kilku szybszych podań na połowie przeciwnika, celnie uderzyć z dystansu, wyjść na pozycje to choćby nie wiem jaką taktyką byśmy grali i tak nic z tego nie będzie!
Nie wiem czy chcę aby Wisła się zakwalifikowała do jakichkolwiek pucharów. Z taką grą czeka nas powtórka z rozrywki i blamaż z jakimś Irtyszem lub Karabachem. |
Nigdzie i nigdy nie pisałem że jestem prawdziwym Wiślakiem. Jestem miłośnikiem piłki nożnej i dobrej gry.
|
to wypierdalaj z tego forum baranie i wylewaj gdzie indziej swoje smuty
|
Rozumiem :) Czyli równie dobrze możesz za 10 lat wylądować na Cracovii, gdy ta będzie grać ładny i skuteczny futbol (:lol:). Sam sobie wystawiłeś laurkę. To jest forum KIBICÓW Wisły Kraków, nie jakichś miłośników. Miłośnicy niech sobie oglądają Barcelonę.
Nie pozdrawiam. |
Na plus:
Jovanovic - zagrał najlepszy mecz we Wiśle i chyba drugi lub trzeci dobry... Pareiko - wyjął nieprawdopodbny strzał z 4 metrów w 17 sekundzie... Iliev - Wreszcie pożyteczny dla drużyny a nie gra pod siebie, jest w dobrej formie Na minus: Kirm - wiadomo Paljic - koszmar, wiadomo Nunez - ani nie broni ani nie atakuje... człowiek zupełnie bez sensu na boisku Chavez - ze 4 głupkowate faule na Rudniewie Garguła - dałby sobie już spokój z piłką bo kaleczy tą grę niemiłosiernie Biton - był na boisku? I cała reszta bezbarwna jak oprawa na meczach reprezentacji PZPN-u. |
Chavez robił co mógł wcale źle nie zagrał. Zagrali na 0 z tyłu czyli z tego ich można rozliczać. Mam nadzieje ze to ostatni mecz Kirma i Paljica w tym sezonie.
|
Cytat:
|
Zdajecie sobie sprawe, ze to byl trzeci mecz ligowy z rzedu na R22 bez strzelonej bramki. Jednak kolejny fakt jest wrecz szokujacy...
...Wisla w ostatnich szesciu meczach ligowych na R22 strzelila... JEDNA bramke!:shock: |
Cytat:
Ja liczyłem że Małeckiego przywróca, ale raczej nici z tego. Czyli Kirm będzie grał, no jest jeden, który go może posadzić na ławie. Gotów ? Uwaga bomba... Dragan Paljic |
Choćby Guardiola przyszedł to z gówna nie zrobi niczego. 5/6 składu powinno wylecieć i zostać powinien Pareiko, Wilk i Melikson, ew. Q. Inni po prostu zatrzymali się na pewnym poziomie, ba, cofają się w rozwoju
|
"Rozumiem :) Czyli równie dobrze możesz za 10 lat wylądować na Cracovii, gdy ta będzie grać ładny i skuteczny futbol (:lol:). Sam sobie wystawiłeś laurkę. To jest forum KIBICÓW Wisły Kraków, nie jakichś miłośników. Miłośnicy niech sobie oglądają Barcelonę."
Barcę oczywiście że oglądam, a do tego Arsenal, Borussię, czasami Manchester United. Cracovię też czasami oglądam... czasami ŁKS nawet obejrzę jak mi sie nudzi i nie mam nic do roboty. Co z tego że to forum Wisły? Przy rejestracji nie było wzmianki żę jak nie jestem kibicem Wisły to mam zakaz wstępu. Poza tym widziałem tu nawet zarejestrowanych kibiców Legii... ja nie jestem wcale żadnym kibicem. WSE i mam nadzieję że dostaniesz bana. "wejdz na forum barcy" i co tam mogę sobie pogadać też o polskiej lidze? na takim forum barcy raczej się nie interesują nasza ekstraklasą, a ja się interesuję. |
A ja wciąż czekam na przebudzenie Jirsaka ;-)
--------------------------------------------------------------- Meleks ma nową taktykę po zwaleniu zagrania - chwyt za nogę, grymas na twarzy i nerwowe spoglądanie w różne strony. Po co to robi to nie wiem, przecież to normalne, że raz wychodzi, a raz nie i nie ma czego się wstydzić. Według mnie jest świetnym piłkarzem --------------------------------------------------------------- Cytat:
|
Amica postawiła dzisiaj wysoko poprzeczke . W 1 połowie mieli przewage dzieki pomocy Stilić i Murawski to niestety 2 razy wyzszy poziom od duetu Wilk,Nunez. Wydawalo sie ze z przyjsciem Probierza poprawimy ofensywe ,tymczasem to obrona gra twardo i pewnie . Niestety grajkami pokroju Kirma , Paljica, Garguly , Jirsaka czy nawet Nuneza i Wilka ,mistrza sie nie da w tym roku zdobyc i boje sie ze na puchary moze byc za malo . Gdyby Wisła grała od początku sezonu choćby tak jak zagrała dziś czy z Lechią ,to na pewno nie było by kompromitujacych porazek na wlasnym stadionie ,ale niestety juz blizej niz dalej konca sezonu i nie ma czasu by wszystko naprawic.
|
Kibicowsko:
szacun dla wronek , całą wioską przyjechali:)) |
Cytat:
Dziękuję, nic więcej nie mam do powiedzenia. Co za żenada :rotfl: Tylko Wisła! |
MÓWICIE o kompromitacji WISŁY .......dla mnie tak naprawdę to jest kompromitując CUPIAŁA jako właściciela .
|
Była rozmowa na forum SKWK że musi być doping na anty aby im pokazać naszą nienawiść do parchów. Tyle się pisze, że udawanie tych dobrych nie zdaje egzaminu. Przychodzi mecz parchy z lechem jadą po nas a my w kółko jakieś grzeczne piosenki i uprawiamy "domowe przedszkole " Mieliśmy pokazać lechowi, że jest Amiką a tu nic. Ci z nami jadą a my czterdzieści razy w kółko "tak się bawią ludzie..."
|
Cytat:
|
" Dziękuję, nic więcej nie mam do powiedzenia. Co za żenada :rotfl:"
przejąłem się tym i teraz się zamknę w sobie... |
Chcę napisać coś pozytywnego i naprawdę nie wiem co. Może to, że nie przegraliśmy. Panowie Kirm, Paljić, Nunez niestety nie nadają się na grę w Wiśle, jak dla mnie powinni zwyczajnie odejść, nie odczulibyśmy kompletnie nic po ich nieobecności, klub by lekko odetchnął finansowo. Dużo pracy i darcia mordy przed Probierzem taka prawda.
|
ej ty techikolor co masz tego chuja na emblemacie ty chyba nic nie kumasz. jesteś godnym spadlobiercą tego troglodyty
|
1. Mam nadzieję, że po tym meczu Biton skończy płakać, że siedzi na ławce.
2. Gargułę trzeba wy.......ić dyscyplinarnie. 3. Obrona ok, ale Chavez mnie nie przekonuje, z Koroną i Lechią lepiej grał Bunoza. Mam nadzieję, że Chaveza gdzieś opchniemy po sezonie i problem sam się rozwiąże. 4. Kiro - chyba wraca do formy, na pewno jego najlepszy mecz na wiosnę, jeśli taka tendencja się utrzyma, to za niedługo powinien zagrać dobry mecz ;) 5. Podobała mi się, bardzo, gra Ilieva w ataku. Jeśli gramy 4-4-2 to powinniśmy grać Iliev plus Genkov 6. Meleks jak nie chce grać, to niech nie gra, bo pożytku z takiego jego klepania i poprawiania piłki sześć razy nie ma. 7. Wilk super, ale strzały to mu wychodzą chyba tylko na Kałuży, Nunez ok, trzeba wziąć poprawkę na to, że chłopak grał dzisiaj na 4 pozycjach. |
k...a mać wyczyszczenie składu to jedyny ratunek dla ?Wisły z tymi partaczami ani Ferguson ani Guardiola nic by nie osiągnęli. Probierzowi dać kredyt zaufania. Chyba że znów będziemy zmieniać trenerów jak rękawiczki
ps- Hanys idź na forum Legii, Lecha-nikt tu z tobą nie polemizuje bo twoja merytoryka ma zerowy poziom. Jeśli wypowiadają się tu np kibice Legii są oni wyraźnie zdeklarowani i ich wypowiedzi są z reguły merytoryczne. |
To jest powtórka z sezonu 2006/07. Kilku trenerów i padaka przez cały sezon. Potem był jeden z najlepszych sezonów w lidze w historii, więc jakaś nadzieja jest.
Na teraz oglądać się tego nie da. Nikt nie gra dobrze, panuje totalny chaos i brak koncepcji. Jednego w....i Kirm, drugiego (mnie) Garguła, innego Paljic. A tak naprawdę w....iają wszyscy łącznie z Meliksonem, bo wszyscy są bez formy. A trener jest mi w sumie obojętny. Najdalej za rok go nie będzie, więc co za różnica. Ale będzie za to Kapka i te same co od 15 lat boiska treningowe. I ..... |
Cytat:
|
Skrzydła Kirm- Paljić pokazują w jakiej dupie się znaleźliśmy. To nawet drużyny broniące się przed spadkiem mają lepszych skrzydłowych. Jeśli do tego dodać parę Nunez - Wilk znajdujemy odpowiedź na naszą niemoc w ofensywie. Wilk oprócz ambicji i determinacji pokazuje technikę na poziomie 2 ligi. O jego strzałach wolę już nie pisać. Za to Nunez to gracz kompletnie nieprzygotowany do gry w Europie. Swoimi bezmyślnymi zagraniami zawalił już dwumecz z Standardem a dziś pokazał, że nie potrafi nawet dośrodkować ze stojącej piłki. Mam nadzieję, że Probierz wymęczy z tymi pokrakami chociaż przepustkę do pucharów.
Jedyny pozytyw meczu to Junior Diaz, grający już od dłuższego czasu na naprawdę wysokim poziomie. Co z tego skoro jest tylko wypożyczony... |
Cytat:
Cupial wielkiej kasy na transfery przeciez nie wylozy. Cytat:
|
Szkoda bo mialem nadzieje ze pojedziecie z pyrusami. Mecz byl ciekawy nawet bardzo ciekawy. Wydaje mi sie ze to czego brakuje Wisle to kilku graczy ktorzy byli by mocno zwiazani z klubem (Polacy) a nie stado wyrobnikow za kase.
Pozdro. |
Powinniśmy ten mecz wygrać. Z przebiegu spotkania tak wynikało.
Nie rozumiem jak to jest, że goście grają 20 lat w piłkę, nie pierwszy raz przychodzi im nacierać na zaparkowany autobus (od 60 minuty) i nie potrafią strzelić gola. Zadziwiające. |
"ps- Hanys idź na forum Legii, Lecha"
kiedyś próbowałem się zakotwiczyć na forum Lecha ale nie przyszedł mi kod aktywacyjny... teraz by mi tam pisali że mam iśc na forum Legii albo Wisly, co za ironia :D prawda jest taka że będe tu siedział i pisał sobie co chcę póki nie złamię regulaminu forum. |
Cytat:
Podobno zespół buduje sie od obrony, no to obronę już mamy. Czas zbudować ofensywę, ściślej zespołową grę w ofensywie . Co do meczu, to gdy na boisku byli Kirm i Palić to graliśmy gorzej bo w 9-tkę, później już gdy byli Melikson i Garguła było lepiej bo to rywal już musiał się bronić, aby w końcu grać w 10-tke. Mecz mogliśmy, a nawet powinniśmy wygrać, jednak wystarczy słabsza postawa Meliksona i w kreacji gry wyglądamy miernie. Cóż, pozostaje liczyć na powrót dawnego Meliksona, a w lecie na dobre transfery. |
W obecnej sytuacji nawet nie pociesza fakt, że ta liga jest zdolna do wszystkiego. Z każdym gubimy punkty, na dziś dzień zapomnijmy o grze w el. LE. Kuchenkorz jest teraz słaby jak nigdy, należało to bezwzględnie wykorzystać. Kończyli mecz w dziesiątkę, w sumie różnicy to nie zrobiło bramka nie padła. Teraz GKS potem Ruch łatwo nie będzie a punkty potrzebne jak nigdy.
|
Cytat:
|
Wilk by się nie łapał do składu Korony. Ambicja, walczność tak ale technika zerowa, inteligencja boiskowa w ofensywie zerowa. Tylko faulować umie lepiej od Czekaja bo robi to nie na kartki lub na mniejszą ilość... Ot, cała różnica od Czekaja. Tak surowy piłkarsko zawodnik decyduje o obliczu Wisły i dlatego Wisła jest w środku tabeli.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl