Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Poszukiwania nowego trenera Wisly - plotki, propozycje, komentarze. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8388)

adam_k 08.11.2011 23:25

Niestetyi cały czas prowadzi ten rosyjski klub...Nie był tam za bardzo zadowolony, ale kasa robi swoje. Inna sprawa czy w Wiśle tak naprawdę by go teraz chcieli. Ja myślę, że to byłaby dobra opcja, ale niestety raczej nierealna...

Marszałek 08.11.2011 23:40

Po hiszpańsku mówi chyba Chavez, Nunez, Diaz, Biton co się w na jakiejś telenoweli nauczył. Zresztą to żaden problem,bo mówić to on może co chce jak oni i tak tego wykonać nie będą potrafili.

Wojtas 08.11.2011 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1189539)
Po hiszpańsku mówi chyba Chavez, Nunez, Diaz, Biton co się w na jakiejś telenoweli nauczył. Zresztą to żaden problem,bo mówić to on może co chce jak oni i tak tego wykonać nie będą potrafili.

no niby tak ale jezyk jako rola integracjii to wazna sprawa

bo co innego jak Polak z Polakiem sobie pogadaja,opowiedza swinski zarcik i prz piwku powspomianaja....a co innego jak to samo zrobi Polak z jego łamanym angielskim z jakims obcokrajowcem np Kirmem ,oczywiscie po angielsku ......tu widze tez duzy problem .

PvD 09.11.2011 08:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez anthony09 (Post 1189517)
Po pierwsze bardzo ważne pytanie mam.
Jak wyobrażacie sobie Manolo Jimeneza trenerem Wisły skoro ten nie zna angielskiego ? Po hiszpańsku chyba nie będzie się z prasą, zawodnikami rozumiał.
Trener Wisły powinien biegle posługiwać się językiem angielskim ;)

ja wyobrażam sobie to tak jak w przypadku hiszpańskiego trenera koszykarek Wisły, gdzie nikt hiszpańskiego nie rozumie,a da się wszystko ładnie ułożyć i sukcesy osiągać.

iiYama 09.11.2011 08:11

Wg. PS przymierzany od rundy wiosennej jest Waldemar Fornalik ( usłyszane w radiowej Trójce ).

Kaan 09.11.2011 08:30

Niusy Telefonikowe wskazują że Cupiał jest zdenerowowany zarówną polityka miasta (planuje przenieśc siedzibę do Katowic) jak i wynikami Wisły. Nie chec nic więcej inwestowac w Klub i uważa że obecny skład jest _co najmniej_ wystarczający.

I co najważniejsze Kaziu poprowadzi druzynę do końca sezonu (nie rundy) a na jego następca ma być nie kto inny tylko sam Smuda. W sam raz po czerwcowych ME.

Trzeba jednak wiedzieć, ze Boguś to choleryk i działa teraz pod wpływem emocji, zatem (oby) jeszcze zmienił zdanie.

flamengista 09.11.2011 08:43

A moim zdaniem nowy trener już jest dogadany. Tylko w klubie doszli do wniosku, że ma przejąć zespół w przerwie zimowej.

pan Dudi 09.11.2011 10:01

Skoro Maaskant zadeklarował się jako Kasperczak vol. 2, to wątpię, że Cupiał będzie chciał płacić podwójnej pensji trenerskiej. Chodzi mi o ten fragment wywiadu:

Cytat:

Skoro mówi Pan o przyszłości, to jaka ona dla Pana będzie? Byłby Pan zainteresowany pracą w Polsce?
Chcę pracować jedynie w topowych klubach. Mam już zresztą pierwsze oferty.

Z Polski?
Nie mogę powiedzieć. Na razie planuję wakacje. Nie obejmę żadnej drużyny przed styczniem. Wyjątkiem może być tylko Anglia. Mam też nadzieję, że zarząd Wisły będzie szanował mój kontrakt i finansowo się prawidłowo rozliczymy. Do tego czasu nigdzie nie będę pracował.

Czyli jest możliwość, że nie podejmie Pan pracy do czerwca, do kiedy obowiązuje Pańska umowa z Wisłą?

Jeśli ludzie w Wiśle byli tak odważni, żeby mnie zwolnić, to powinni również mieć odwagę, żeby wypłacić mi wszystko, co miałem tutaj zarobić. To jednak jest już sprawa między Bogdanem Basałajem a moimi prawnikami.
Ma oferty z topowych klubu (dzień po zwolnieniu!), ale jednak jedzie na wakacje... Przypomina trochę Krzysia Króla, co?

W związku z tym wątpię, że do czasu pozbycia się Maaskanta z listy płac przyjdzie inny trener.

farben 09.11.2011 10:38

Waldemar Fornalik trenerem Wisły?

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4

Tylko nie Polak. Wisły w obecnym kształcie musi prowadzić ktoś z zagranicy.

Rush_only 09.11.2011 10:47

Patrząc na historię naszych klubowych trenerów to dłużej niż 2 lata się utrzymali:
1924-1929: Imre Schlosser
1929-1934: František Koželuh
1934-1939: Vilmos Nyúl
1939-1946: Otto Mazal-Skvajn
1950-1954: Michał Matyas
2007-2010 Maciej Skorża

XD

także tego...

martin_6 09.11.2011 10:50

Kasperczak jeszcze...

Proud 09.11.2011 10:51

A Kasperczak?

Kaan 09.11.2011 10:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1189603)
W związku z tym wątpię, że do czasu pozbycia się Maaskanta z listy płac przyjdzie inny trener.

Dokładnie. Maskaant będzie chciał całą pulę. Dziwię sie tylko że Zarząd po doswiadczeniach nie potrafi prawidłowo sformułować kontraktu. A może nikt na takie cos nie chce iść: "odprawa 3-miesięczna"...
Potwierdzałoby to, co mówi Stan: "nikogo nie szukam". Ale w tym przypadku wiadomo, że dyrektorom sportowym nie mozna wierzyć do końca.

rozarian 09.11.2011 10:53

Jeśli klub chciał Probierza,to go będzie miał,bo długo w tym Arisie się nie zasiedzi.Parę kolejek i do domu

7 kotów 09.11.2011 10:54

Polonia Warszawa. Mam takie przeczucie, ze w zimie w PW wyladuje Valckx i Maaskant.

sandomingo 09.11.2011 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1189623)
Polonia Warszawa. Mam takie przeczucie, ze w zimie w PW wyladuje Valckx i Maaskant.

a u nas Zieliński z Radziem Majdanem :) i karuzela jedzie dalej

Acima 09.11.2011 11:12

Taka mała ciekawostka :)
Waldemar Fornalik (ur. 11 kwietnia 1963 w Myślenicach)

Poza tym Ruch właśnie wydał oświadczenie, że chcą przedłużyć współpracę z trenerem. Chyba działacze boją się jego odejścia, a kibice chcą go zmotywować w następnym meczu do pozostania w klubie.
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=...gory=top-story

Manhunt 09.11.2011 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaan (Post 1189577)
Niusy Telefonikowe wskazują że Cupiał jest zdenerowowany zarówną polityka miasta (planuje przenieśc siedzibę do Katowic) jak i wynikami Wisły. Nie chec nic więcej inwestowac w Klub i uważa że obecny skład jest _co najmniej_ wystarczający.

I co najważniejsze Kaziu poprowadzi druzynę do końca sezonu (nie rundy) a na jego następca ma być nie kto inny tylko sam Smuda. W sam raz po czerwcowych ME.

Trzeba jednak wiedzieć, ze Boguś to choleryk i działa teraz pod wpływem emocji, zatem (oby) jeszcze zmienił zdanie.

Cupiał już się wypalił u nas.
Napiszecie ,że gdyby nie Cupiał to byśmy nic nie mieli . I tak teraz nic nie mamy , mamy mistrzostwa Polski , no ale co nam to daje ?? właśnie nic.( tak MP jest ważne , ale z tego nic nie wynika , nie mieliśmy z tego żadnego korzyści) MP jakoś nie przyciąga sponsorów do Wisły , frekwencja nie jest wysoka, nie mamy stadionu ( stadion należy do miasta), nie mamy bazy treningowej . Cupiał wyłożył duże pieniądze na transfery ( kiedyś) , ale nie wyłożył kasy na baze treningową. Za niedługo Cupiał nas zostawi. Wtedy klub na zabój będzie szukał sponsorów , właściciela.
Obecny skład jest ledwie wystaczający na MP , ale co z LM i z LE ??

Gdy Fornalik odejdzie z Ruchu to Ruch spadnie. On umie poukładać drużyne.

River 09.11.2011 12:41

Fornalik to byc moze i dobry fachowiec o czym swiadczona jego wyniki w Ruchu. Pomomo roznych przeciwnosci jak odejscia najlepszych graczy, sytuacja finansowa klubu itp to potrafil on stworzyc niezly zespol.
Na pierwszy rzut oka dobry kandydat ale Wisle potrzebny jest ktos inny, o innej charakterystyce. Fornalik jest "za miekki". Nam potrzeba czlowieka z twarda reka, ktorego stac na odwazne decyzje i nie bojacego sie czasem pojsc pod prąd. Fornalika w takiej roli nie widze.

!!IRIVER!! 09.11.2011 12:52

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Jak jest taka opcja, to brać i się nie zastanawiać.

ziz99 09.11.2011 13:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez River (Post 1189663)
Fornalik to byc moze i dobry fachowiec o czym swiadczona jego wyniki w Ruchu. Pomomo roznych przeciwnosci jak odejscia najlepszych graczy, sytuacja finansowa klubu itp to potrafil on stworzyc niezly zespol.
Na pierwszy rzut oka dobry kandydat ale Wisle potrzebny jest ktos inny, o innej charakterystyce. Fornalik jest "za miekki". Nam potrzeba czlowieka z twarda reka, ktorego stac na odwazne decyzje i nie bojacego sie czasem pojsc pod prąd. Fornalika w takiej roli nie widze.

Fornalik jest może dobry, ale dla średniaka ligowego. Jeżeli Cupiał faktycznie go zatrudni, to będzie oznaczało że położył lagę na jakiekolwiek rozwój klubu.

Absolutnie powinien to być ambitny trener zagraniczny, który wykazał się już jakimiś konkretnym wynikiem i będzie potrafił skutecznie wdrożyć atak pozycyjny (dobra gra bez piłki przez 90 minut).

Reprezentanci PMSz (może za wyj. Lenczyka), wymieniają się tylko między klubami nie osiągnąwszy żadnych wyników (albo jak ja to nazywam: trenerzy na rundę/kilka meczy).

FraMat 09.11.2011 13:02

Co Lenczyk osiągnął w Cracovii?
On w Śląsku jest takim Fornalikiem w Ruchu
Dobry dla średniaka ligowego.
Pozycja w tabeli Śląska jest na wyrost. Lenczyk pokazsł, co potrafi, w Europie.

pan Dudi 09.11.2011 13:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1189674)
Co Lenczyk osiągnął w Cracovii?
On w Śląsku jest takim Fornalikiem w Ruchu
Dobry dla średniaka ligowego.
Pozycja w tabeli Śląska jest na wyrost. Lenczyk pokazsł, co potrafi, w Europie.

Tak samo jak Maaskant.:lol: 4 mecze, bilans 4-11. :lol: Ale to Robert jest zajebisty, a Orest słaby, choć jego piłkarze nie są na codzień reprezentantami Hondurasu, Słowenii, Bułgarii czy byłymi reprezentantami Holandii. (nie mówiąc o królu strzelców ligi serbskiej i obrońcy, który mimo 20 paru lat jest ograny w LM).

Co Lenczyk osiągnął u żydów? Utrzymał ich. Ze Śląskiem lideruje tabeli. Ale jasne - zawsze można powiedzieć, że to na wyrost, a tak na prawdę na trenerce znał się tylko nieodżałowany Robert Maaskant.:lol:

FraMat 09.11.2011 13:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1189687)
Tak samo jak Maaskant.:lol: 4 mecze, bilans 4-11. :lol:

Czy Lenczyk w ogóle zakwalifikował się do LE? Czy odpadł po dennej grze z Rumunami, których pokonała Legia?
Kiedy potrzebna była kwalifikacja to drużyna Maaskanta grała naprawę dobrze i skutecznie.
Kiedy potrzebna była kwalifikacja to drużyna Lenczyka grała naprawę żle i nieskutecznie.

Pisaliśmy (a przynajmniej ja pisałem) po wejściu do LE, że tam Wisła będzie grała inaczej, bardziej ofensywnie, bardziej eksperymentalnie, bez nacisku na wynik sportowy typu wyjście z grupy.

Nie porównuj więc osiągnięć drużyny Maaskanta w pucharach, do osiągnięć drużyny Lenczyka w tych samych pucharach.
Napisz jeszcze, że Probierz osiągnął w puchrach to samo co Maaskant.

Ja tui nie bronię Maaskanta tylko przestrzegam przed napalaniem się na PMSz.
Jaka jest w Europie pokazali nam w tym roku Lenczyk i Probierz

szprotson 09.11.2011 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1189690)
Czy Lenczyk w ogóle zakwalifikował się do LE? Czy odpadł po dennej grze z Rumunami, których pokonała Legia?
Kiedy potrzebna była kwalifikacja to drużyna Maaskanta grała naprawę dobrze i skutecznie.
Kiedy potrzebna była kwalifikacja to drużyna Lenczyka grała naprawę żle i nieskutecznie.

no ale potrafił zrobić coś z niczego.

Otwórz oczy i zobacz ze w druzynie lidera ligi gra Krzysiek Wołczek.
Nie gwiazdy ściagane za tysiące euro z reprezentacyjną przeszłościa tylko Wołczek, Dudek czy Łukasz Madej.
My byśmy ich nawat na testy nie zaprosili bo to śa tacy surowi gracze.Do tego z Wasilukiem na obronie!
Bez jaj, ale Orest coś tam wydłubał na dolnym śląsku.
Oczywiscie ze łatwiej sie pracuje jak masz sie utrzymać i robisz wyniki ponad stan niż jak masz od razu cel - Mistrzostwo. Dlatego jestem ciekawy wiosny w wykonaniu Śląska, i z całego serca życze im Mistrzostwa Polski.

pan Dudi 09.11.2011 13:41

Cytat:

A czy my zakwalifikowaliśmy się do LE, czy uzyskaliśmy awans odpadając z LM (w domyśle - w walce ze słabszymi drużynami)? Już widzę, jak pokonujemy Spartaka Moskwa, albo ten Rapid.

Odważne stwierdzenie, że z Dundee Śląsk grał naprawdę źle i nieskutecznie, ale jasne- żeby poprzeć swoją teorię jesteś w stanie walnąć najgłupszą bzdurę. A nuż, ktoś się nie zorientuje, albo zapomni o tamtym ZAJEBISTYM meczu wyjazdowym.

Jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że każdy z dwójki Śląsk- Legia pokonałby Litex, a tym samym wywalczył awans do LE. Nie przekonamy się o tym, oczywiście, ale takie mam zdanie.

Cytat:

Pisaliśmy (a przynajmniej ja pisałem) po wejściu do LE, że tam Wisła będzie grała inaczej, bardziej ofensywnie, bardziej eksperymentalnie, bez nacisku na wynik sportowy typu wyjście z grupy.
No i miałeś rację. Gramy tam po to, żeby przegrywać. Ciekawe, że Legia może grać w tych samych rozgrywkach i jednak kłaść nacisk na wynik sportowy. Co to w ogóle za podejście - gramy w pucharach, więc przegrajmy wszystko? Czy jest na świecie druga drużyna, której kibice twierdzą, że awansowała do pucharów po to, żeby przegrywać?

Cytat:

Ja tui nie bronię Maaskanta tylko przestrzegam przed napalaniem się na PMSz.
Jaka jest w Europie pokazali nam w tym roku Lenczyk i Probierz
Nie zapominasz o nijakim Macieju Skorży? Kojarzysz? Taki wysoki chłop z ulizaną fryzurą... aaa... no tak, nie pasuje Ci do koncepcji.

FraMat 09.11.2011 13:48

zajebisty mecz wyjazdowy w Dundee?
Dwa gole na dzień dobry, po czym Szkoci siedli na laurach.

gdzie ja, drogi Dudi pisałem, ze gramy w LE po to, żeby przegrywać?
Pan Skorża, ma druzynę już w miarę zbudowaną to gra o wynik. My drużyne budujemy, to gramy w LE po to, żeby ją budować.
A Pan Skorża... no cóz, szanuję... a czy Tobie ostatni wynik Legii pasuje do koncepcji?Brakło jednego Radovicia i już nie można było wygrać. A gdyby zabrakło jeszcze np. Zewłakowa, to może okazałoby się, że można i przegrać?

pan Dudi 09.11.2011 13:51

Niech przemówią lole - :lol: :lol: :lol: :lol:

Żaden inny komentarz nie przychodzi mi na myśl.

Kocur 09.11.2011 13:53

Lenczyk za to co pierd.... przed kamerami pracując dla parchów nie powinien mieć już w ogóle wstępu na Wisłę.

Widzę że dla niektórych Wisła to tylko wyniki i fajny treneiro ...

EDIT: Dudi - to nie było oczywiście do Ciebie :)

Mar85 09.11.2011 13:53

A czy ten wspaniały Maaskant ograł tego słabego Lenczyka?. Już w pierwszym meczu jako trener Śląska Wisła była bezradna no ale geniusz Roberta bo ugraliśmy punkt.....no tak to przecież Wisła jest na pierwszym miejscu a nie Śląsk...

FraMat 09.11.2011 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1189701)
Niech przemówią lole - :lol: :lol: :lol: :lol:

Żaden inny komentarz nie przychodzi mi na myśl.

Zdaje się, że na mysl to w ogóle niewiele Ci przychodzi. Tylko lole i slogany.
Na razie
:>

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 1189703)
Już w pierwszym meczu jako trener Śląska Wisła była bezradna ...

To Wisła była trenerem Śląska?
Z kim ja muszę pracować?
:shock:

pan Dudi 09.11.2011 14:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1189702)
Lenczyk za to co pierd.... przed kamerami pracując dla parchów nie powinien mieć już w ogóle wstępu na Wisłę.

Widzę że dla niektórych Wisła to tylko wyniki i fajny treneiro ...

Ja mówię tylko o nim w kontekście jego aktualnej pracy w Śląsku i deprecjonowania jego zasług i osiągnięć przez gościa, który w swojej nieskończonej mądrości potrafi się odnieść do jednej linijki tekstu pomijając milczeniem resztę... która nie pasuje mu do koncepcji. No i oczywiście jest z siebie bardzo zadowolony i ma się za tytana dyskusji. :lol:

Oczywiście w Wiśle za żadne skarby bym go nie chciał.

Edit: O! I nawet jak na porządnego partnera w dyskusji przystało, łapie za słówka! Brawo, to świadczy o Twej potędze, Framat.

FraMat 09.11.2011 14:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1189708)
Edit: O! I nawet jak na porządnego partnera w dyskusji przystało, łapie za słówka! Brawo, to świadczy o Twej potędze, Framat.

Kultura i uporządkowanie w budowaniu wypowiedzi świadczą także o uporządkowanym myśleniu.
Brak dbałości o logikę wypowiedzi, jest dla mnie przejawem braku dbałości o logiczne myślenie.

murray 09.11.2011 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1189467)
Owszem, Di Canio jest faszystą, ale to jeden z najwiekszych profesjonalistow i uczciwych gosci grajacych kiedykolwiek w pilke. Totalne przeciwienstwo szmaciarza Tottiego.

No wiadomo, że dla wielu to jedyne skojarzenie z osobą Di Canio.

A byłby spoko, bo:

http://www.youtube.com/watch?v=IKHvvPClH-8

http://www.youtube.com/watch?v=NovS1hohmTw

http://www.youtube.com/watch?v=CR-qMlES66A

funkykoval 09.11.2011 15:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1189697)
Odważne stwierdzenie, że z Dundee Śląsk grał naprawdę źle i nieskutecznie, ale jasne- żeby poprzeć swoją teorię jesteś w stanie walnąć najgłupszą bzdurę. A nuż, ktoś się nie zorientuje, albo zapomni o tamtym ZAJEBISTYM meczu wyjazdowym..

E bez jaj - zajebisty ze względu na emocje i uzyskany trochę fartownie awans, wszak strzał Dudka to był strzał rozpaczy - zespół nie bł w stanie przeprowadzić skutecznego ataku, Mila ledwo zipał.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1189697)
Jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że każdy z dwójki Śląsk- Legia pokonałby Litex, a tym samym wywalczył awans do LE. Nie przekonamy się o tym, oczywiście, ale takie mam zdanie.

Sorry zdanie zdaniem, fakty mówią co innego - Śląsk nie potrafił wbić przez 210 minut meczów bramki 4 zespołowi ligi bułgarskiej - Lokomotiwowi Sofia. Owszem mieli przewagę, ale tylko karne.....

karas1983 09.11.2011 15:13

przewijała sie juz na forum osoba Adrie Kostera?

Bo przeczytałem, że jest wolny :)

pan Dudi 09.11.2011 15:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1189724)
Kultura i uporządkowanie w budowaniu wypowiedzi świadczą także o uporządkowanym myśleniu.
Brak dbałości o logikę wypowiedzi, jest dla mnie przejawem braku dbałości o logiczne myślenie.

A jak dla mnie łapanie za słówka jest przejawem braku argumentów u łapiącego. :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1189732)
E bez jaj - zajebisty ze względu na emocje i uzyskany trochę fartownie awans, wszak strzał Dudka to był strzał rozpaczy - zespół nie bł w stanie przeprowadzić skutecznego ataku, Mila ledwo zipał.

Dokładnie. Zajebisty ze względu na dramaturgię.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1189732)
Sorry zdanie zdaniem, fakty mówią co innego - Śląsk nie potrafił wbić przez 210 minut meczów bramki 4 zespołowi ligi bułgarskiej - Lokomotiwowi Sofia. Owszem mieli przewagę, ale tylko karne.....

To teraz przypomnij sobie jak my graliśmy ze Skonto. Wszyscy na forum byli zachwyceni, że "przecież ten mecz mieliśmy po prostu wygrać, nieważny styl". Nie wiem, czy byłeś jednym z podzielających to zdanie, ale może Śląsk miał takie samo podejście? Bo o tym jak wyglądał nasz mecz na Łotwie chyba przypominać nie muszę. Z resztą, rewanż to też tylko 2 indywidualne zrywy.

tofik 09.11.2011 15:34

FraMat nie ma się co spinać na temat tego czy tamtego trenera. Co to da czy przyjdzie dobry trener, czy słaby trener? I tak obydwaj wylecą po maks 2 latach.
To jest wszystko puste klepanie w klawiaturę, szkoda czasu.
Nie oszukujmy się, żadnej długofalowej polityki w Wiśle nie ma i nie będzie dopóki nie zmieni się właściciel.

Romuald 09.11.2011 15:42

Brać Jimeneza jeżeli tylko będzie w zasięgu finansowym,bardzo dobry trener a i marketingowo dobry ruch.Facet zna zawodników z greckiej ligi a ,ze jest kryzys to można kogoś solidnego sprowadzić.Lepiej sprowadzać piłkarzy z charakterem z ligi greckiej niz delikatnych emerytów holenderskich.

Mistal 09.11.2011 15:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Acima (Post 1189629)
Taka mała ciekawostka :)
Waldemar Fornalik (ur. 11 kwietnia 1963 w Myślenicach)

Poza tym Ruch właśnie wydał oświadczenie, że chcą przedłużyć współpracę z trenerem. Chyba działacze boją się jego odejścia, a kibice chcą go zmotywować w następnym meczu do pozostania w klubie.
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=...gory=top-story

urodzony w Myślenicach ale całą karierę spędził w Ruchu zdobywając z nimi mistrza więc jeśli będzie się kierował pobudkami sercowymi wybierze Ruch.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl