![]() |
TVN nie jest naszym wspólnym dobrem. Też jestem przeciwny takiemu zachowaniu. Ale całą sytuację sprowokowali lewaki i geje oraz informacja jakoby Marsz Niepodległości został zdelegalizowany. Takie sytuację budzą złość.
http://niezalezna.pl/18829-marsz-nie...cy-uczestnikow <-- Kibice i kibole brali udział w tym. Na Ekran.tv można było oglądać relacje marszu na żywo.(było słychać wiele okrzyków kibicowskich. Polska Kibolska, pozdrowienia dla Donka i spółki) Nie ma co wierzyć TVN i innym, którzy zawsze bd pokazywać kibica jako bandytę. |
jedni warci drugich i tyle w temacie
|
Tvn- hot news :D
|
Zachowanie Polaków w tym dniu jest niegodne odzyskanej niepodległości. tyle w tym temacie. zamiast pochodów lepiej by było, żeby te 10 tyś. ludzi ruszyło w tym dniu na ulice swoich małych Ojczyzn i pomagali starszym ludziom czy sprzątali swoje okolice.
|
Widzieliście kto szedł w pierwszym szeregu na policję ? Legia i Lech bark w bark :-)
|
Cytat:
Nie jestem żadnym "lewakiem" nie chcę nikogo bronić. Ale żadna młodzież wszechpolska i narodowościowcy, nie mają żadnego piepszonego monopolu na bycie patriotą i nie mają prawo mówić kto nim jest, a kto nie. Tak samo jak bycie katolikiem nie ma związku z byciem patriotą. Tym gościom co manifestuja w Warszawie bardziej chodzi o to, żeby zrobic roz......., a nie pokazac jakimi są Polakami. Rozwalanie miasta nie ma nic wspolnego z patriotyzmem. Choc mam nadzieje, że te niemiaszki co narobily dziadostwa dostaną porządny w........ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok zrobiłem błąd ortograficzny. Przepraszam.
|
Cytat:
|
Cytat:
Z przerażeniem, bo była skrajnie nieobiektywna. Karykaturalnie nieobiektywna. Dziennikarze tej stacji nie widzą, że osiągają efekt przeciwny od zamierzonego. Moja sympatia po 15 minutach relacji była już przy uczestnikach marszu niepodległości. Ciekawe, kto w ratuszu beknie za pochopne ogłoszenie "delegalizacji" marszu, która doprowadziła do awantur z Policją. Gdyby nie to, cała demonstracja przebiegłaby względnie spokojnie. Ogólnie dzisiejszy dzień to klęska środowisk lewicowych - afera z anarchistami niemieckimi, napadającymi na funkcjonariuszy - o czym nawet niechętnie informuje TVN24. To "antifa" rozpoczęła rozróby, reszta była tego konsekwencją. BTW: swoją drogą, kretyńska nazwa. Do dzisiaj byłem przekonany, że "antifa" jest bojówką, skierowaną przeciwko "manifie". PS. TVN 24 tak długo płakało i pakowało się w środek g.wna, że wreszcie się doigrało z wozem. Przy okazji nie pokazano "spalonego" wozu transmisyjnego. Dopiero na gazeta.pl widać wybitą szybę i trochę dymu. Z opisu dziennikarzy telewizyjnych można było wnioskować, że z auta zostały tylko zgliszcza. |
Podobno wóz TVN zjarali przez pomyłkę. Ci od Merkel.
|
Kiedys musiało to nastąpic a marsz był tylko pretekstem ,pokazalismy ze pomimo zakazow, nakazow wszechobecnej milicji MAMY JESZCZE JAJA
|
jaja jak huj. Bić słabszego i głupszego.
|
www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU
wysylajcie im na kontakt24 czy jak to sie tam nazywa. ciekawe czy puszcza :] Wrocilem z Marszu. Krotka zadyma na pl. Konstytucji, potem spokoj caly czas, chyba ze ktos chce za zaklocanie uznac petardy hukowe. Pozniej w pewnym momencie ktos krzyknal ze jest grupka antify ale to chyba byl farmazon, w kazdym razie w tamta strone pobieglo kilkaset osob solidnej bandy. Pozniej jeszcze achtung polecial na trawnik przed ambasada radziecka. Na koncu na placu na Rozdrozu ktos krzyknal "ITI spierdalaj", rozhustano woz transmisyjny i wrzucono im race do srodka. Wracajac z marszu pokrecilem sie jeszcze w okolicy placu Konstytucji, sporo ludzi z flagami chodzilo po ulicach, totalny spokoj, no i to wlasciwie by bylo na tyle. To co widze teraz na tvn24 to jest relacja podkrecona z tysiac razy wzgledem tego co sie dzialo. Ogolnie w mojej opinii, na marszu duzo wiecej ludzi niz na naszych pochodach mistrzowskich, mysle ze spokojnie bylo 20-30 tys. ludzi jesli nie wiecej. Bardzo duzo kibicow z calej Polski i grupek zadnych wrazen. Jak na taka ilosc bandy do bijatyki to cud ze nie doszlo do naprawde powaznych zamieszek. |
orzeu dużo osob z Wisły? Ponoć lewusy gonieni po mieście są teraz:) http://twitter.com/#!/11listopada
|
Cytat:
Co ważne - widać, że bojówka "antify" to nie tylko niemieccy anarchiści, ale i nasi, polscy. Kwiat polskiej lewicy "intelektualnej" wspiera lewacką gangsterkę. Oczywiście na gazecie.pl o tym ani słowa. |
Cytat:
Ciekawe ile ludzi, którzy są na marszu jest tam żeby świętowąć Niepodległość a ile tylko dlatego, że można sie ponapierlalać i mniejsza szansa,że wyłowią z tłumu.Wstyd i lewaki i Ci którzy robią teraz rozpierdziel. Po co organizować coś, co w 99% kończy sie rozwałą. I zamiast sie jarac zenders jakich to jaj nie mają oni pomyśl kto za każdym razem płaci za szkody, za ochrone bandy która z tą ochroną sie tłucze. Każdy z nas, kto płaci podatki.Ja nie mam ochoty finansować pokrycia szkód wyrządzonych przed bandę gówniarzy. |
Z przerażeniem ogląda się gdy policjant na służbie mający dbać o bezpieczeństwo i porządek w kraju ot tak kopie polskiego obywatela. Co innego użycie siły bądź środków do zatrzymania, a co innego kopanie po głowie leżącego nie stwarzającego już człowieka.
|
Cytat:
|
Przecież to anarchiści przebrani w koszulki odblaskowe policji. Klasyczna zagrywka, działo się tak min. w Londynie , Grecji czy Rzymie.
|
Cytat:
Wiekszosc kibicow bez swoich barw, w oczy rzucala sie najbardziej oczywiscie Legia oraz zwarte grupki w czapkach ŁKS, GKS K-ce, Lecha, Ruchu, Stali Gorzow, Arki, Lechii i wiele innych. Nasi w wiekszosci bez barw ale czapki Wisly tez widoczne :) Cytat:
|
Cytat:
Wybacz, że uściślę, bo spotkaliśmy się już w czasie Marszu - na pl. Konstytucji całkiem spora zadyma była. Akurat tak się składa, że byłam blisko centrum wydarzeń. Na tyle blisko, że oberwałam strumieniem z armatki wodnej i nałykałam się gazu. Na policję posypało się sporo rac, petard i kostki brukowej. Zadymę rozpoczęły oczywiście przepychanki z lewakami z blokady. Niestety dopięli swego częściowo i Marsz przeszedł inną trasą. Zadymiarze z antify cały dzień polowali na ludzi w barwach narodowych. Dotkliwie pobili kilku kibiców Bałtyku. |
Brak słów... Czego oczekiwać od "kiboli" i "zadymiarzy" jak policja się tak zachowuje. Ale oczywiście wszystko jest kur... ok. Ten gość kopiący po głowie powinien jutro wylądować na bezrobociu.
Cytat:
|
Cytat:
Grupę rekonstrukcyjną ( stroje z okresu Księstwa Warszawskiego ) też zaatakowali. |
Niestety, kilka incydentów po stronie Marszu było i nie ma co tych ludzi bronić. Przypominam, że prawicowa wizja świata, w przeciwności do lewackiej, przewiduje szacunek do prywatnej własności, do wytworów cudzej pracy. Niszczenie cudzego mienia to po prostu idiotyzm, nie do pogodzenia z wartościami, jakie powinny za nami stać. Poza tym, marsz rok temu był naszym wielkim sukcesem, bo po stronie Marszu był spokój, a jedyne zadymy wywoływali lewacy, co sprawiało, że sympatia zwykłych ludzi usadawiała się bardziej po naszej stronie, pomimo propagandy części mediów, które jak oczywiście próbowały szukać dziury w całym. Teraz sami im podsuwamy tematy, by ciągnąć je przez tygodnie i obrzydzać ruchy prawicowe i narodowe. Szkoda.
|
Cytat:
Przecież to właśnie gazeta współorganizowała "Kolorową Niepodległą". Ale nie sądzę, by teraz mieli pełną satysfakcję. Smród z bojówkami antify będzie się jeszcze ciągnął. PS. Ciekawy komentarz, cytuję tylko fragment: Cytat:
|
polsat, tvn jedno gówno...
Lecą zdjęcia z zadymy, już nie wiem która stacja, a "dziennikarka": wiele transparentów narodowców nawoływało do nienawiści, duzo było "Bóg, Honor, Ojczyzna". Cycki opadają... Dzieki takim stacjom, staje się coraz bardziej radykalny. Prawda zwycięży. ps. wklejajcie linki do nk, facebooka, dajcie opisy na gg z tym linkiem i w innych badziewiach: www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU Każda akcja rodzi reakcję. Nie wiem jak można blokować legalny marsz, a policja do tego dopuszcza. |
Cytat:
|
W Krakowie na odpowiedniku marszu 7-8 osób
Zaśpiewaliśmy wspólnie kilka pieśni patriotycznych i po hymnie rozeszliśmy się każdy w swoją stronę. Koło 19 w czasie koncertu pieśni na Rynku pojawiła się grupa hiszpańskich(?) lewaków w liczbie 4 z jakąś czerwoną szmatą - gwizdali, prowokowali. Poszliśmy do nich z kumplem i powstała mała przepychanka, ale za chwilę zareagowali też starsi, ktoś chciał wzywać suki, wiec tamci grzecznie przeprosili i poszli gdzie indziej. |
Odnośnie tego filmu, to zastanawiam się czy to rzeczywiście były pały... Jakoś dziwnie ubrani byli... Nioe mieli żadnych mundurów, zwykłe dżinsy i kurtki, a na nich właśnie te kamizelki...
|
Zawsze wydawało mi się, że Święto jest po to aby je " świętować". A część tam pojechała tylko aby wziąć udział w zadymie i ponapierd... się z policją i pedałami. Oczywiście można zwalić winę na miasto, policję, pedałów, dziennikarzy i kogo tylko chce się jeszcze, tylko pytanie po co okłamywać innych i siebie? Części uczestników chodziło tylko o rozróbę (paru znajomych którzy tam się wybierali nawet się z tym niestety nie kryli, a z pewnością nie byli wyjątkiem jak wskazują fora prawicowe) i dokładnie to osiągnęli. Szczytna idea została zbrukana przez grupę idiotów. WSTYD.
I żeby było jasne, ktoś chce napier... białe kaski niech to robi. Ale nie na Marszu Niepodległości, bo to nie jest godne miejsce i czas. |
Ciekawa sprawa z tymi psami. Jakby byli po cywilu to by wyglądali jak ta ....a co biła, jakby w mundurze to wiadomo białe kaski i pała, ale ci z filmiku? Dżinsy, kamizelka i baton w ręce? Coś mi tu nie pasuje...
|
Lewackie bojówki, przebrane za policjantów. Już nie raz robili takie numery.. Oczywiście pewności nie mam
|
z 2 strony rozkminili ze to ktos bedzie rozkminial...
|
Cytat:
I w celu realizacji hasła Cytat:
Poczytaj sobie, jakie mieli hasła, bo moim zdaniem warto: Cytat:
Po prostu Krytyka Polityczna pomyliła sobie święta. Paradę Równości nie organizuje się 11 listopada, a to im wychodziło najlepiej. |
Cytat:
|
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Cytat:
A wybiórcza będzie zbierała plony teraz do poniedziałkowego numeru, a Tusk zamykać ulice. |
Miałem sen, piękny sen. A w nim widziałem Polskę bez dziennikarzy i polityków... Wyobrażacie to sobie... Mogłoby być tak pieknie...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl