Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [5 Kolejka] Wisła Kraków - Lechia Gdańsk, 27 sierpnia , sobota godz. 18 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8251)

piter116 27.08.2011 20:12

Na temat meczu się nie wypowiadam, bo szkoda nerwów. Jedyny pozytyw jest taki, że Lechia się w końcu przełamała i miejmy nadzieję, że zaczną punktować regularnie.

Jeżeli za dwa tygodnie z Lechem zdrowy będzie Lamey, Jovanovic i Paljic, a na lewej obronie znowu zagra Diaz, to niech Maaskant wraca do Holandii. Mieliśmy Branco, teraz mamy Diaza. Wszyscy widzą, że gość jest beznadziejny tylko nie nasz trener.

Lech wygrywa na razie ze słabeuszami, wystarczy przykryć Stilicia i nie istnieją. Problem jest taki, że w tym momencie Wisła gra równie beznadziejnie jak takie Podbeskidzie czy GKS, więc jeżeli przez 2 tygodnie nic się nie zmieni, w Poznaniu szykuje się powtórka z zeszłego roku. Bez odbioru.

legol 27.08.2011 20:12

Dziś doświadczyłem nowego uczucia na meczu Wisły. Po raz pierwszy miałem ochotę wejśc na boisko i w y j e b a ć plaszczaka Diazowi... Za to co ten chłop dziś wyprawiał na boisku powinien zostać spakowany wrzucony do samolotu i wysłany w p i z d u jak najdalej od Wisły.

Brawo dla Lechii bo mimo tego że przyjechali w gorszym składzie niż rok i 2 lata temu udało się im wygrać. Nasza gra to szkoda gadać...

Kibic1928 27.08.2011 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1156648)
Czyli co?Mają w nich ....a napierdalać butelkami?
Myslisz, że oni nie wiedzą, że zjebali, że chcieli przegrać, myślisz że nie wiedzą, że kibice są w....ieni?
Bycie kibicem jest na dobre i na złe.Oczywiście łatwiej ....a gwizdać i klnąc, ale pokaże to tylko jaką hipokryzją się niektórzy odznaczają.

P.S
To co?Wychodzimy z tej grupy czy nie?

Do Roberta to było rozumiem?:rotfl:

wwf 27.08.2011 20:19

Bo niestety w tej samej lidze gra sobie taki Lech Poznań który jest poukładany i strzela gola za golem, gra Legia która teraz pokazuje świetną zespołową gre i pokonała Spartaka Moskwa.

Tymczasem Wisła która zawsze grała w polskiej lidze do przodu, gra coraz słabiej a trener wystawia 2 defensywnych pomocników w meczu. Jak tak dalej będzie to srodek będzie tworzyć Wilk - Sobolewski - Nunez.

Atakujemy w 2 góra 3 zawodników i z tego mają padać bramki.
Obrona stoi, a Chavez udziela wywiadów że on jako obrońca ma nie wychodzić do przodu. Wilk, Sobolewski , Nunez zainteresowani tylko defensywą , zazwyczaj tylko podadzą do Małeckiego lub Meliksona i wracają do tyłu. W Ataku zostaje 3, 4 zawodników. Genkov się kopie z obrońcami. I mamy akcje 2 atakujących na 5-6 obrońców. Gra Wisły jest bardzo łatwa do rozszyfrowania. Teraz wystarczy tylko zablokować Meliksona i my nic nie gramy do przodu.

Liga się na tym poznała i dlatego będziemy mieć problemy. Do tego od samego początku wygladamy bardzo słabo kondycyjnie. Nie wiem czy popełniono jakieś błędy w przygotowaniach ale Melikson z Małeckim nie maja przyśpieszenia.

Do tego jak widze że na skrzydle piłkę dostaje Melikson lub Małecki to na 90 % będzie łamanie do środka i próba strzału. Chyba wszyscy obrońcy w lidze już to wiedzą i już nie odpuszaczają. W zeszłym sezonie obrońcy wtedy wariowali bo nie wiedzieli czy Melikson będzie strzelał, czy podawał. Więc musieli uważać i na niego i na resztę zawodników którzy uczestniczyli w akcji. Dzięki temu było więcej miejsca na boisku. Tymczasem teraz wystarczy tylko dojść do Małeckiego lub Meliksona i akcja się kończy. Melikson szuka miejsca do strzału, reszta drużyny się przygląda a przeciwnicy blokują.

Jesteśmy strasznie przewidywalni.

Don Donson 27.08.2011 20:20

Kazek właśnie pojechał nam po majtach w L+.

Mniejsza z tym.
Po raz kolejny trzeba napisać, że grajki bez ambicji. Mecz na stojąco, żadnego ruchu.
Junior powinien trafić do jakiegoś klubu kokosa - naprawdę żenująca forma.
Maor obawiam się jak tak dalej pójdzie to zostanie zwyczajnie zajechany - nie można budować gry na jednym człowieku.
Małecki zaczyna powoli przypominać karykaturę samego siebie - fajny chłopak, ale jak nie da rady sam to i podać trzeba.

Trochę jestem rozczarowany faktem, że pogoda rozkłada naszą drużynę złożoną głównie z południowców.

Wydaję mi się że postawili wszystko na LE - a potem choćby potop. Innej możliwości nie widzę, bo Lechia jakiegoś górnolotnego futbolu nie grała...no napewno gorsza była niż APOEL...

cytując klasyka: "...czasem i przegrać przychodzi..." - ciąg dalszy wszyscy znają.

Co do frekwencji, bo niektórzy to myślą że wiecznie będzie 100% - zapomnijcie, ludzie w taki żar jadą nad wodę, basen, cokolwiek, wakacje i takie tam. Legia, Lech, Cracovia, LE - tam będzie 100% i wieczne pytania idiotów czy wejdą na mecz bez KK.

Co do dopingu: ja rozumiem, że zgoda, że Lechia fajne chłopaki, ale trzeba zwracać uwagę na to co się na boisku dzieje. Piję teraz do oprawy z APOELU. Czy nie potraficie czegoś zaintonować, aby podziałało? Naprawdę dzisiaj zasługiwali na "Wisła GRAĆ..." Fakt, że Lechia siedziała osobno, zupełnie bez sensu.

Jest jeszcze jedna możliwość - nie wytrzymują obciążeń i przyszło załamanie.

O jedną rzecz tylko proszę: dajcie spokój z trenerem, on nie gra. A na taktyce się zna i wie co robi.
Porównania do Engela i Benhakera są nie na miejscu. Los sam go rozsądzi. Widzę że niektórzy zapomnieli jak się grało za Wernera Liczki.
Maaskant co ma powiedzieć w mediach? że graliśmy słabo? że chłopaki są bez formy, załamani, że zupa była za słona??? ....a takich rzeczy się nie mówi, nie każdego motywują takie rzeczy jak się je wywleka.
Niech ich zjebie - ale nie przez media.

Pozdrawiam

Maciuś 27.08.2011 20:20

Jeszcze jeden taki mecz i trzeba bedzie przyjsc na trening i zalozyc pilkarzom odpowiednie koszulki.

vodzu91 27.08.2011 20:20

wszystko jestem w stanie zrozumieć ale ja pierd!@e.. diaz? co to k!@#a jest? piłkarz? bez jaj

Gwiaździsty 27.08.2011 20:21

Chyba już dla wszystkich jest jasne, że zespół został fatalnie przygotowany do sezonu. Widać to choćby po poruszaniu się zawodników. Jak muchy w mazi. Brak szybkości. Nędza w ataku.

kkbm 27.08.2011 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1156659)
Chyba już dla wszystkich jest jasne, że zespół został fatalnie przygotowany do sezonu. Widać to choćby po poruszaniu się zawodników. Jak muchy w mazi. Brak szybkości. Nędza w ataku.

Nie jesteś ekspertem od przygotowania fizycznego, to nie wypowiadaj się. Nasz treneiro wie lepiej niż anonimowy internauta, czy drużyna jest dobrze przygotowana, bo jest.

Gwiaździsty 27.08.2011 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kkbm (Post 1156661)
Nie jesteś ekspertem od przygotowania fizycznego, to nie wypowiadaj się. Nasz treneiro wie lepiej niż anonimowy internauta, czy drużyna jest dobrze przygotowana, bo jest.

Tu nie trzeba eksperta wystarczy popatrzeć na to jak się poruszają na boisku w kolejnym już meczu w lidze. Jak im brak szybkości. jeszcze musisz dużo meczów ogladnąć by cos zrozumieć orócz slepej wiary w trenera.

dostuffca 27.08.2011 20:25

powinni dostawać kary finansowe za wdawanie się w durne dryblingi gdy można było podać do lepiej ustawionego kolegi z drużyny. Nie duże jak dla nich - 100, 200zł - jakby kary szły na działalność TS to za kilka meczy by się z długów dźwignął.

nicolas 27.08.2011 20:27

Paradoksy Wisły:
1. Nawet jak Wisła utrzymuje się przy piłce, to biega za piłką.
2. Posiadając piłkę Wiślacy męczą się bardziej niż mieliby ją odbierać przeciwnikowi.

Powód: Nie ma zespołu.

Ad 1 (i 2) Najdobitniej w pierwszej połowie. Grają na 3-5 kontaktów zamiast na 1-2. A najbardziej irytujące (przynajmniej dla mnie jak gram se w piłeczke) jest, jak w ten sposób gra właśnie obrońca. Trzyma piłkę przez pół godziny, zastanawia się do kogo zagrać - a w tym samym czasie partnerzy męczą się bardziej niżby mieli tą piłkę odbierać przeciwnikowi. Bo biegają tam i z powrotem, w lewo i w prawo i nie wiedzą już co mają zrobić, żeby tej piłki się w końcu doczekać, a gość z piłką się zastanawia. I tak robi prawie każdy. Niemal wszyscy są względem siebie nieprzewidywalni w grze, co męczy psychicznie i w efekcie fizycznie, każdego zawodnika Wisły. Nie ma za grosz elementu ryzyka. Chavez chyba nigdy nie zagrał piłki na jeden kontakt. A dlaczego to wszystko? Bo nie ma pewności w zespole, a przede wszystkim zespół... nie jest zespołem. Znowu. Zacząłem paradoksem i skończyłem.

Kiedy doczekamy się zespołu? Ostatni ZESPÓŁ jaki pamiętam to ten z Frankiem i Żurawiem. 10 lat temu!

I tu nie ma się co otrząsać po Apoelu, bo Wisła gra w ten sposób cały czas, z drobnymi przebłyskami (jak mecz z Bełchatowem u siebie, zeszły sezon). Nie uważam też, żeby była to wina piłkarzy i ich braku zaangażowania. Tylko trenera, aby zbudować zespół i filozofię. No chyba, że piłkarze są strasznie tępi na uwagi szkoleniowca.

Kurz 27.08.2011 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Heero (Post 1156637)
Maaskant zaczyna niestety przypominać późnego Beenhakera... gra żenująca, a on o dobrym meczu...

Bo mecz rzeczywiście był dobry do 8 minuty :).

junior1906tsw 27.08.2011 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dostuffca (Post 1156663)
powinni dostawać kary finansowe za wdawanie się w durne dryblingi gdy można było podać do lepiej ustawionego kolegi z drużyny. Nie duże jak dla nich - 100, 200zł - jakby kary szły na działalność TS to za kilka meczy by się z długów dźwignął.

lepiej nie, bo Małecki zostałby bankrutem :D

westersyl 27.08.2011 20:28

Cytując JW:
Czy to piknik ?

kkbm 27.08.2011 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1156662)
Tu nie trzeba eksperta wystarczy popatrzeć na to jak się poruszają na boisku w kolejnym już meczu w lidze. Jak im brak szybkości. jeszcze musisz dużo meczów ogladnąć by cos zrozumieć orócz slepej wiary w trenera.

To była ironia. Widocznie kiepska. Sorry;)

River 27.08.2011 20:33

Nasza gre najlepiej opisuja liczby.

5 spotkan ligowych - 6 pkt (na 15 mozliwych), 3 strzelone bramki (w tym jedna z karnego). Zgroza:shock:

Wszystkie gole strzelil zawodnik, ktory jest na wypozyczeniu...

sucre 27.08.2011 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kkbm (Post 1156669)
To była ironia. Widocznie kiepska. Sorry;)

Bardzo dobra , tylko on nie zrozumiał :D

wiślak 86 27.08.2011 20:37

Do wszystkich ekspertów- widzę że dyskusja rozpoczęła się jeszcze w drugiej połowie:

A gdzie wy ....a byliście i dlaczego nie na meczu? To jest dopiero .......enie że doping hujowy że mało ludzi że śpiewamy to a nie tamto! Trzeba było ruszyć dupę i przyjść na R22!
Jeden będzie pisał że mu szkoda kasy wydać na takie widowisko- a skąd ty ekspercie z porażeniem mózgowym mogłeś to wiedzieć przed meczem?
Następny zamieszcza zdjęcie trybuny G. Ciekawe czy znalazłeś je w sieci czy sam zrobiłeś. (jeżeli sak to sorry) ale skoro mecz kończy się o 20a zdjęcie z 20.15 to daje do myślenia.
Kolejny będzie Kirma wyzywał- jak jesteś taki twardy to podejdź na trening i go zjeb a nie ....... na forum! jakoś jak fucki pokazywało się Pawełkowi to nie było odważnego aby z nim porozmawiać chociaż sam Mariusz w wywiadzie do niego zapraszał zainteresowanych. tacy właśnie jesteście zwykłymi ....ami przed monitorem a nie na stadionie!

I to właśnie ja i ci co byli na meczu mogą mówić że piłkarze powinni zostać na Cyprze po tej kompromitacji. Bo mam do tego pełne prawo, bo właśnie dla mnie liczyła się ta obecność DZISIAJ na trybunach a nie jakieś podchody pod lotnisko po wkłady!

koledzy z trybun pamiętajcie to MY jesteśmy Wisła. to od nas zależy jak Wisła będzie postrzegana, to do nas należy bronienie dobrego imienia Wisły.
i nie zapominajcie za 2 lata kopaczy u nas nie będzie, ale my dalej będziemy sobie piątki na trybunach przybijać!

PS. jak następnym razem podczas HYMNU będzie ktoś siedział (i to w naszej koszulce) źle się to dla niego skończy!

weźcie sobie te słowa do serca

wwf 27.08.2011 20:38

I wyniki pokazują że Maaskanta przerosło mistrzostwo polski. Zamiast skończyć gadanie o tym jaka to Wisła jest najlepsza trzeba było trenować. A on się cieszył jak dziecko, że wygrał Ligę Polską.

I to jest chyba geneza tego że jest jak jest. Wszyscy popadli w smozachwycenie i zapomnieli jak to się męczyli w lidze i że wygrywali po 1-0. Maaskant nie widział pewnych rzeczy , bo on nie ma doświadczenia i facet uczy się na Wisle trenerki.

AS82 27.08.2011 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Don Donson (Post 1156656)
. Widzę że niektórzy zapomnieli jak się grało za Wernera Liczki.

Dziś sobie wszyscy przypomnieli jak graliśmy za czasów czeskiego maga , dziś było coś bardzo podobnego..

Nie istniejemy jako drużyna , nie wiemy co grać jak grać , do tego fizycznie wygladamy tragicznie , plus multum prostych strat . Dzis Paljic dwa razy wybiegl z pilka na aut ,mimo ze go w ogole nikt nie atakowal :lol:

ypeeh 27.08.2011 20:42

Sobol jest w mega słabej formie, tracił bardzo dużo piłek w środku. Na dodatek Diaz ani nie zapewnia spokoju z tyłu, ani nie daje jakości w ofensywie. Oba ogniwa do wymiany. Miejscami fajnie klepaliśmy w środku, nawet pomimo przewagi liczebnej Lechii. Brakowało ostatniego podania.
Zaufałem Maaskantowi w zeszłym sezonie, jak graliśmy straszną padakę, zaufam i teraz, kiedy mamy kłopoty. Zdecydowanie zasłużył na to.

adam_09 27.08.2011 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ypeeh (Post 1156683)
Miejscami fajnie klepaliśmy w środku

:rotfl::rotfl::rotfl: Zwariowałem...

Vinci 27.08.2011 20:45

Nic nikogo nie przerosło... dzisiejszy mecz jest kopią tego, jaki Wisła zagrała jeszcze za Engela, w Wodzisławiu po meczu z PAO.
Wtedy też ekipa była rozpieprzona po prestiżowej porażce. W zasadzie spodziewałem się takiego meczu. Myślę, ze kolejne będą już lepsze. Ten dzisiejszy był specyficzny i nie ma co szat rozdzierać.

Jeżeli mówimy, że piłkarze zawiedli, to wypada również zaznaczyć, że my także się nie popisaliśmy. Frekwencja na dzisiejszym meczu nie przypomina takiej, jaka powinna obowiązywać na meczach drużyny nadal grającej w pucharach.
Czyżby ludziska się po obrażali, że Wisła miała czelność przegrać na Cyprze?

==========================================

Co z tym starterami do telefonów? Dużo tego rozdali?
Ja się niestety nie załapałem :(

wanciak86 27.08.2011 20:45

http://lechia.pl/26572

Autokar Lechii zaatakowany kamieniami w Krakowie.

TommyTSW 27.08.2011 20:46

Sobol to z ich wszystkich najwięcej chce, aż mu na twarzy w....ienie widać co niektórzy odpierdalają na boisku.

Lechista_ 27.08.2011 20:46

Wczoraj w nocy wybite szyby w autokarze pilkarzy Lechii... zal.

63.5 Kg 27.08.2011 20:48

I teraz jeszcze pojawila sie wypowiedz Maleckiego ktorej w ogole nie powinno bc na temat kibicow.
Drogi Patryku sa kibice i sa fanatycy.

Za bramka siedza fanatycy ktorych nie obchodzi gra czy wynik.ich interesuje Wisla.
Na reszczie stadionu siedza kibice ,czesc z nich chodzi na Wisłe dluzej niz ty masz rocznikow na swoim karku ,wiec wez pzrestan za przeproszeniem pierdo...
Gwizdaja??a wiesz dlaczego ??Bo maja do tego prawa,to wolny kraj i moga robic co chca...

Patryku ciebie w klubie juz nie bedzie a oni dalej zostana...

River 27.08.2011 20:48

Cytat:

Sobol jest w mega słabej formie,

Sobolewskiemu dalbym spokoj. Facet ma 35 lat, lada moment bedzie konczyl kariere. Jest coraz starszy wiec i coraz czesciej beda zdarzaly mu sie slabe mecze. To nie Maldini.
On oddal Wisle cale serce i to, ze teraz czesciej gra slabiej nie powinno odbierac mu jego dokonan w wislackiej koszulce. To nie on ma ciagnac nasza gre bo jego czas juz mija. Od tego sa inni, mlodsi a Sobol jedynie ma byc wsparciem w szatni i wspomagac zespol doswiadczeniem. Jego bym sie najmniej czepial.
Nie oczekujmy, ze zespol z aspiracjami na gre w LM bedzie ciagnal najstarszy w kadrze zawodnik.

Cytat:

Miejscami fajnie klepaliśmy w środku,

Chyba sie w czolo:D

wanciak86 27.08.2011 20:49

hehe a jak napisałem gorzkie, ale prawdziwe slowa o Małeckim po meczu z apoelem, to szanowny Pan Moderator pokasował moje posty:)

Don Donson 27.08.2011 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1156677)
koledzy z trybun pamiętajcie to MY jesteśmy Wisła. to od nas zależy jak Wisła będzie postrzegana, to do nas należy bronienie dobrego imienia Wisły.
i nie zapominajcie za 2 lata kopaczy u nas nie będzie, ale my dalej będziemy sobie piątki na trybunach przybijać!

Wiemy, widzieliśmy dzisiaj - pyta na boisku długa jak stąd do Gdańska a tu tylko Święte Barwy i Czy wygrywasz czy nie...
Chłopak - z takim podejściem w stylu "byle nasza wieś spokojna" to grajki mogą Ci pluć w twarz a Ty będziesz mówił, że deszcz pada, bo jasne grajki się zmienią, a Wisła to My i to nie z grajków się śmieją tylko z NAS!!!!
Zrozumcie to!!!! Kibic ma się szanować, ma jechać za drużyną, ma ją wspierać, ale jak drużyna okazuje brak zaangażowania to trzeba gwizdać, cisnąć że jest Wielki H, ale po co??? lepiej zasuwać 30 min z jedną piosenką i potem się onanizować jak fajnie było. Tak się klub z Wami liczy, że nawet zgodę posadził osobno. Nigdzie w PL tak nie ma tylko u nas.

krakus76 27.08.2011 20:49

A czego się spodziewaliście w Krakowie ? Tu wojna trwa non stop. W taki sposób też.

ps. Święte barwy chyba wychodzą tak najlepiej. Kto miał być to był i dawał z siebie 100% co było słychać. Brawo.

Kibic_1906 27.08.2011 20:50

Diaz - do Telefoniki kable ciągnąć ! To jest profanacja zawodu piłkarz!
A Małecki za te słowa powinien dostać zajebistą karę finansową! Patruś niestety nie rozumie że są też kibice którzy nie chcą oglądać takiej żenady , ma swój świat.. Ja proponowałbym dla Małeckiego żeby ruszył czasem mózgiem i podał do kolegi z zespołu i żeby mniej mówił - wiadomo, zbyt bystry to on nie jest.

BigLeb 27.08.2011 20:51

W zeszłym roku roiło się tutaj od zwolenników Juniora Diaza gdzie oni się podzieli? Przecież bez niego Wisła miała upaść. Ale ja się przez te n tydzień ignorów na rozdaję.

Co do meczu Maaskant przyzwyczaja się do piłkarzy i nie lubi zmian ale też widzi co się dzieje i ponownie zdobyć jego zaufanie nie jest łatwo i kilku piłkarzy powinno ten temat przemyśleć.

Pulpet 27.08.2011 20:51

jak dla mnie to Kirm obstawia meczu u buków bo jak wytłumaczyć sytuacje które spier.... ?

Kibic1928 27.08.2011 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pulpet (Post 1156702)
jak dla mnie to Kirm obstawia meczu u buków bo jak wytłumaczyć sytuacje które spier.... ?

Bardzo łatwo - nie ma formy ot cała tajemnica.

tofik 27.08.2011 20:53

Eh, ta sama jazda jest co rok, no maks co dwa.
Jak jeszcze przegramy następny mecz pewnie już bedzie szykowana taczka dla trenera.
"I tak k.... do z........" Nic się nie uczymy. Chcemy, żeby piłkarze wyciągali wnioski, a ostatnie 10 lat niczego nie nauczyły.

River 27.08.2011 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic1928 (Post 1156704)
Bardzo łatwo - nie ma formy ot cała tajemnica.

To zeby z kilku metrow trafic z pierwszej pilki do pustej bramki to trzeba byc w jakiejs formie? To jest zawodowy pilkarz. On to powinien umiec z zamknietymi oczami.

Setka z Polonia na wage 3 pkt, karny z Zaglebiem, dzis setka na pusta. Za kazdym razem wchodzil z lawy i powinien konczyc bramka. Powiem krotko. On jest slaby psychicznie jak Mikolaj z czekolady.

SWEET_83 27.08.2011 20:58

Żenada tak można określić ten mecz z Lechią. A po reprezentacji gramy z Lechem i pewnie kolejny w............. Oj dawno tam punktu nie zdobyliśmy oj dawno ehhhhh. Szkoda nerwów i tego komentowania :/

KRIS22 27.08.2011 20:58

Jeszcze mnie taka refleksja naszła trener wystawił dzisiaj w pierwszej połowie na prawej obronie Pajica a na lewej Diaza jak dla mnie dwie nie trafione decyzje nie wiem czy wszyscy do o koła (kibice , dziennikarze i nie wiem kto jeszcze ) wiedzą że Diaz nie potrafi nie potrafił i sie już nie nauczy grać na boku obrony - Błaga trenerze nie wystawiaj go tam !!!
Do tego Pajic który cały poprzedni sezon grał na lewej obronie z całkiem niezłym skutkiem a nie jest typowym obrońcą tylko skrzydłowym zostaje wystawiony na prawej obronie gdzie sobie zupełnioe nie radził po powrocie w drugiej połowie już gral tak jak powinien.
Na konie słówko o Michale Czekaju zagrał swietny mecz w Kielcach i zamiast jego dać na prawą obronę to trener wystawił tam dzisiaj piłkarzy którzy nie mają pojęcia o grze na tej pozycji jestem pewien ze Michał by dzisiaj zagrał lepiej od Diaza ( o to akurat nie trudno było dzisiaj).

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl