![]() |
Ja licze na finał Bayern-Barcelona. Z pewnością dużo nobilitacją będzie gra w finale LM dla Bawarczyków na swoim stadionie a z drugiej strony nie przepadam za piłkarzami Realu i niech im już wystarczy wygranie w La Liga..
|
Milan może zrobić niespodziankę. W grupie pokazał, że się potrafi postawić Barcelonie. U siebie są mocni, nie skreślałbym ich przedwcześnie.
APOEL nie ma szans z głodnym sukcesów Realem. Na Bernabeu ich Królewscy zjedzą i odrobią nawet jakby na Cyprze polegli. Jak dla mnie w półfinale Real, Bayern, Chelsea, Barcelona (jednak:)) |
ja obstawiam Milan; benfica; bayern; real
|
nie ogladalem losowania - czy byl jakis podzial ? czy tylko "przypadkowo" teoretycznie silniejsze druzyny maja pierwsze mecze na wyjezdzie ???? ....mysle ze Real bez problemu przejdzie - Benfica moze powalczyc z Chelasea ale chyba jnie da rady - OM z Bayernem ...wg mnie szanse 50/50 ....szkoda ze Milan trafil na Barce - marzy mi sie wygrana Rossonerich ale to tak samo realne jak obrona MP przez Wisle
|
Jak dla mnie to awanse Realu,Barcelony,Bayernu i mimo wszystko Benfica.Szkoda że Bayern nie trafił na Barcelonę bo chyba mieliby większe szanse ich wyeliminować niż Milan.Real nawet jak będzie się męczył na Cyprze,to u siebie powinien postawić kropkę nad i.Bayern jest dużo lepszy od Marsylii i powinien sobie spokojnie poradzić,Milan musiałby na San Siro zagrać jak z Arsenalem i wygrać najlepiej do zera bo na Camp Nou raczej wielkich szans nie ma.Benfica-Chelsea tutaj jak dla mnie najbardziej wyrównana para,ale liczę że Benfica po wyeliminowaniu United da sobie radę z kolejnym angielskim zespołem.
|
Ustawione zgodnie z przewidywaniami pod final Real-Barcelona.
Szkoda, ze nie ustawili pary Milan-Chelsea bo szczerze mówiąc nie pamiętam takeigo dwumeczu, a tak Milan-Barcelona po raz kolejny w tym sezonie czyli szczerze mówiąc nudaaaaa. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl