![]() |
Cytat:
|
Wiadomo, kto pojechał do Warszawy? Chodzi mi o piłkarzy, rzecz jasna.
|
No cóż, wczoraj w Bełchatowie było 1.200 osób wcale mnie nie dziwi, że ludzie bojkotują mecze bez klimatu polskiej ligi i dobrze bo może nasz premier wreszcie pójdzie po rozum do głowy...
Inna sprawa, że Legia czy Bełchatów w tym sezonie są jakie są. A co do kwestii sportowych w tym meczu zadowoli mnie nie tylko wynik, ale ew. zwycięstwo będzie smakować lepiej gdy ten skład nie będzie możliwie najlepszy a np. z Kurto na bramcę Gargułą w pomocy czy Riosem w ataku. Niech mają jeszcze szansę pokazać się przed LM :) |
fifiorek - W Bełchatowie to zawsze tyle ludzi jest :P
|
No nie wiem nie wiem, z ciekawości to sprawdziłem i poniżej 2000 w tym sezonie jeszcze nie zeszli ;)
|
Wisła: 25. Sergei Pareiko - 22. Erik Cikos, 4. Osman Chavez, 24. Mateusz Kowalski, 13. Dragan Paljić - 19. Patryk Małecki, 16. Tomas Jirsak, 7. Radosław Sobolewski, 5. Maor Melikson, 8. Mihaił Sivakov - 18. Tsvetan Genkov
rezerwowi: 1. Milan Jovanić, 10. Łukasz Garguła, 17. Andraż Kirm, 21. Andres Rios, 30. Łukasz Burliga, 45. Daniel Brud, 79. Maciej Żurawski |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wg mnie Pareiko nie zagra, pytanie tylko czy zastąpi go Milan czy Filip. |
No ja też liczę, że szansę dostanie Kurto, gdzieś to doświadczenie musi zdobywać. No i brakuje mi jeszcze tutaj Garguły czy Riosa. 3 mecze - 3 ostatnie szansę dla tych piłkarzy (szczególnie 2 ostatnich) na pokazanie tego co potrafią :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja myślę, że tak naprawdę Holendrzy już wiedzą kto zostanie a kto nie. Nikogo nie będą na siłę kreować w jednym meczu. Kto miał pokazać swoją przydatność już to zrobił. Dawać szanse tym którzy sobie nie radzili przez całą resztę sezonu, w meczu z LEGIĄ (nie z jakąś Oderką) byłoby głupie.
|
Szkoda, że Kew nie zagra bo w ostanich meczach już lepiej rozumiał się z drużyną i wyglądał dobrze. Kowalski to Wiślak ale na boisku to nie ta klasa, choć ambicji i waleczności nie można mu odmówić
|
Kononowicz na meczu :D:D
|
Czemu Meliksona nie ma?
Edit: nie zauważyłem ;) |
Cytat:
Kirm nie gra w podstawowym składzie i bardzo dobrze , niech wejzie w 2 połowie i pokaże coś więcej niz w ostatnich spotkaniach |
macie jakiegoś dobrego linka do meczu?
|
Cytat:
Kosecki jak zawsze obiektywny |
tego się słuchać nie da... Brak Jeliansa, Buniozy
|
Szpaku jak zwykle w formie, już dwa razy wspomniał, że w Wiśle gra Jelians :)
|
Pojechal ktos zwiedzac W-we ???? nie Wiecie ?
|
Ale padaka. Poziom spotkania mnie przeraża
|
Po co wystawiamy najmocniejszą 11, jak im się grać nie chce. Wolałbym widzieć Riosa, który może by miał cel, by grać na 100%.
Na razie to sobie biegamy, dajemy im pokopać. Na razie z gry to zdecydowanie ma Legia. |
o ja pier.. Wisła nic nie gra:(
|
na razie to wygląda tak: Legia się spieła a my wystawilismy dupsko do oklepania
|
Nie poziom spotkania a poziom Wisły której jak kolega na górze napisał grac sie nie chce.
|
Pisalem że będzie kit a nie hit.
TVP2 to sobie wymyśliło mecz do pokazania, mecz o nic.. jednak doping robi różnicę, gdy jest to od razu jakby się Premier League oglądało. Dzięki Tusk! Robert trochę przesadził z tymi słowami przed meczem, że jadą udowodnić że są mistrzami, po co to było gadać (...) |
Ten mecz, to dramat... Na sparingu lepszy doping jest....
|
Jirsak i Shivakov dali sie całkowicie zdominowac w środku pola.
|
póki co najlepszy duet to antywislacki - Szpakowski - Kosecki. żenująco stronniczy komentarz w publicznej telewizji ...
|
Cikos gra dzisiaj sabotaż!
|
Kowalski jest tak żałosny, że aż płakać się chce.
|
Jaka plaża masakra :) Nie ma co oceniać bo widać, że chłopaki pojechali chyba tylko pokopać trochę w gałę, a nie zagrać poważny mecz :)
|
Kowalski już bokami robi:rotfl:
|
Geniek ludzie....
|
W sumie to nawet dobrze że mamy zakaz wyjazdów. Jak się na to patrzę to tylko oszczędzili nam wydatków. Brak słów.
|
Cytat:
|
Ludzie spokojnie, nic nie grają a i tak juz 3 sytuacje były.... dajcie na luz
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl