![]() |
Nie będzie oprawy to trudno , jakoś przebolejemy , natomiast nie wyobrażam sobie ciszy na trybunach,nie w takim meczu ! Krytyka władz klubu jest nieuzasadniona,nie znamy szczegółów sprawy.
Jeśli UW zawiesi działalność to będzie dramat, oby odwołali tą pochopną decyzję,bo naprawdę nie warto. |
Podstawowe pytanie co było na oprawie.
Jak typowa oprawa "pro Wiślacka" to decyzja władz Wisły jest absurdalna. Jeśli "coś z ostatnich newsów" to nie ma się co dziwić, że Wilczek się przestraszył. Mam nadzieję, że chociaż doping będzie normalnie prowadzony. Choć jakiś akcent co do tej decyzji powinien się znaleźć. |
Z krytyką zarządu Wisły się wstrzymajmy ten rząd ostro jedzie pod publiczkę i jest mocno prawdopodobniej że Wilczek dostał ultimatum "nie do odrzucenia" np zamknięcie stadionu do końca sezonu w kraju bezprawia wystarczy jeden telefon tuska i po sprawie "góra" musiała go ostro naciskać, ale przyśpiewki odpowiednie muszą być tego nam nie zabronią;)
|
Najlepszym ruchem z naszej strony będzie ostra krytyka rządu na trybunach. Zaczęła się otwarta wojna z nami - kibicami i mam nadzieję, że wyjdziemy z niej zwycięsko i z zachowaną twarzą. A tu jeszcze nowe informacje
"Tusk zapowiedział, że możliwe są kolejne decyzje wojewodów o zamknięciu stadionów, jeśli policja wskaże możliwe zagrożenia w bezpiecznym przeprowadzeniu meczów. Dodał też, że po wtorkowych meczach Ekstraklasy może dojść do kolejnych zamknięć stadionów. Nie podał jednak, o które konkretnie chodzi. - Dostałem pewne informacje. Czekam na raporty od wojewodów i oni poinformują mnie w odpowiednim trybie o podjętych decyzjach. Wszędzie, gdzie doszło do złamania prawa i stworzenia zagrożenia, tam zostaną podjęte decyzje o zamknięciu obiektów." Będzie cięzko ale PRZEGONILIŚMY RUSKICH, PRZEGONIMY I TUSKI |
Ktoś wie co było na transparentach???
Czy można je rozłożyć np na Błoniach (przecież to nie stadion?) |
Ale co się tak burzycie nie znając dokładnie sprawy? Podstawowe pytanie, co jest na tej oprawie? Z drugiej jednak strony, Tusk chce zamykac stadiony za oprawy? Ponoć ma zamykac te gdzie może być niebezpiecznie. Skoro do tej pory gralismy tyle lat na niebezpiecznym, stadionie to kto za to odpowiada? Kto odpowiada za to, że lata uczestniczyłem w imprezach na stadionie na którym groziło mi niebezpieczeństwo? Typowe strzelanie na oślep Tuska, żeby zaraz nie dostał rykoszetem...
|
Cytat:
I może nie wypowiadaj się za UW co warto a co nie, bo skoro chcą zawiesić działalność to widać powody mają. |
Cytat:
|
A ja wierze Wilczkowi. Jeśli podjął taką decyzje, to wierze że zrobił to dla dobra klubu.
Na pewno to nie było dla niego łatwe. Ale jeśli miał do wyboru nie pozwolić na to albo ryzykować derby przy pustych trybunach to co miał zrobić ? |
Ludzie !
To jest temat o meczu a nie o tym czy Rząd dobrze robi czy nie zamykając stadiony. |
Wazna informacja dla osob wybierajacych sie na mecz
Dzisiaj sa bilety sprawdzane dlatego bierzcie legitymacje i dowody osobiste jezeli ktos planuje wejsc na bilet kolegi uprzedzam ze sie moze rozczarowac |
Jednak gramy z dwoma defensywnymi pomocnikami:) czyli bez zmian , tak samo jak w Gdańsku:)
|
Cytat:
|
Skład taki sam jak w meczu z Lechią , zobaczymy jak to będzie dziś wyglądać.
|
CO TERAZ JEST krzyczane na stadonie?? rowno z gwizdkiem na przerwe? bo nie slychac w tv
|
Piłka nożna dla kibiców i wychodzimy!
|
Widać że naszym potrzebny jest doping , grają strasznie przymuleni , mecz jak najbardziej do wygrania.
|
Jakby był doping to i gra by była całkiem inna. Myslicie ze wróci doping ?
|
Czyżby Rudnevs kontuzja??? Na to wygląda... Trzeba ruszyć na Lecha w drugiej połowie...
|
Fajnie gralismy pierwsze dwadziescia minut , Malecki zje*al dobra sytuacje i w ogole za duzo misza,dalby se momentami spokoj
|
Od 60 minuty wróci doping zapewne
|
To trzeba wygrać bez względu na wszystko!!!!
A z dopingiem Nasi grali by lepiej. Co do tego nie mam żadnych wątpliwości. |
Trzeba także pamiętać, że wygrana dzisiaj i w niedziele w derbach bez względu na pozostałe wyniki daje nam mistrzostwo.
|
Ale ten Kirm to jest....:|
|
Kirm, co za setka...
|
Widzę, że oprócz bocznych obrońców i napastnika, to trzeba kupić porządnego bocznego pomocnika.
|
Robert zapomniał, ze ma zmiany...
|
Czemu my nic nie gramy ? Walczymy o remis ?
|
Genkov i luv uuu
|
Gienek!!!!
|
Gienek !! !!!!!!!!!!!
|
Genkov kapitalnie!!!!
|
Brawo kur.a! Jeden mecz nas dzieli od Mistrzostwa!
|
goooooooooooooooolllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!! ....A JEST !!!!!!!!!!!!!!!
|
Widzę, że Genkov celuje w tytuł króla strzelców :P i paradoksalnie to wcale nie jest niemożliwe.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Sobol jest dziś BEZNADZIEJNY. Wolny jak .....
|
Kto dziś płacze po Pawle Brożku.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl