![]() |
Ludzie spokojnie! Poczekajmy do końca meczu z przemyśleniami.
Mecz się jeszcze nie skończył a ja wierzę że Wisła go wygra! To jest piłka nożna tu się gra 90 minut. |
Ja nie rozumiem jak mozna w jednej akcji tyle bledow popełnic.
|
Ja bym wstawił Wilka za Sobola i może Sivakova za Kirma a Melikson na skrzydła
|
Polonia Bytom prowadzi z Jagiellonia. Trzeba brac sie do roboty
|
a tymczasem Bytom prowadzi z Jagiellonią 1:0
|
Polonia B - Jagiellonia 1:0
|
Jeśli nie możesz wygrać - zremisuj - najgorszą rzeczą byłoby totalne odsłonienie się. Trzeba grać najpierw o remis - a potem o zwycięstwo - nie inaczej. Bo możemy już przegrywać i z 3-0 jeśli się za bardzo odsłonimy.
|
Cytat:
|
Cytat:
No to co ze podania w szerz boiska - Barca też tak gra i nikt nie marudzi. Szanowanie piłki też jest waznym elemntem gry. |
Branco to by sie nie zalapal do 1 ligi nawet ......... jesli Wisla zagra w 2 polowie tak jak pierwsze 15 min moze byc niezle, jesli tak jak przez ostatnie 20 min to bedzie dramat. A Jagiellonia nie spi ...... ale to niestety prawda ze transfery z zimy gdzie wiekszosc piala z zachwytu odbijaja sie teraz niestety.
|
Oglądajcie jak Chavez wyprowadza piłke;-) jakbym widzaił Mariusza P. ( te same emocje ).
Wilk za Sobola, kontuzjowany Genkov za Żurawskiego ( przynajmniej by przyjmował i odgrywał ). Oczywiscie to z Genkovem to żart - wyjasniam żeby zaraz ktoś nie wpadł na pomysł wyjaśniać mi różnych rzeczy:-) |
Wymieniacie ktorzy pilkarze graja zle? Jak dla mnie wszyscy graja zle ,to jest tragedia i to na tle Górnika Zabrze ,który jest słaby ,a prowadzi 1-0 i mial kilka sytuacji
|
Cytat:
Trzeba wygrywać z takimi ogórkami i tyle, jeśli sami nie potrafimy zdobyć MP, to znaczy, że nie zasługujemy na niego, ale patrząc na Polską piłkę to tu nikt nie chce zdobyć MP. |
Jaga przegrywa. WISŁA GRAĆ k.... mać
|
Ale Kazek Węgrzyn bredzi,nie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I z czego się cieszycie ??? Że Jagiellonia przegrywa??? Bez jaj ...
|
Ale się czepiacie Żurawia. Facet nieźle rozgrywa piły, nie jest tak bezproduktywny jak Mały na szpicy.
Błaszczu mistrzem Niemiec, gratki :D |
Remis nic nam nie daje. To będzie jak porażka. Nie ma się co oglądac na Jage.
|
Cytat:
|
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego trener zdjął Cikosa?
Pytam bez napinki. Nie mogłem oglądać bo za duża burza. |
Jeszcze ta ulewa... Więcej przypadku, niż gry.
Sobolewski - zmiana, Górnik gra bokami, wpuścić kogoś za niego, Riosa, Gargułę, obojetnie. branco - fenomen, co piłka to strach w oczach Nawet Melikson nic nie gra... |
Znów widzę powtórkę z pierwszej połowy,nic się nie zmieniło gramy bez napastnika :(
|
Ale Żuraw zapalił w środku pola. Prawie 2:0 po kontrze :(
|
To Samo Co w 1 połowie , Branco 4 liga . Dramat
|
Już wiem dlaczego w poprzednim klubie chcieli strzelać do Branco. Koleś jest beznadziejny
|
Po co on tego Zurawskiego trzyma dalej , po jego przyjeciu powinno byc 0-2 ...
|
Najwyżej liga będzie ciekawsza.
|
O mój Boże według mnie już ja bym lepiej zagrał niż ten cały Branco, zero determinacji u niego tylko strach w oczach chyba
|
Cytat:
A wracając co do meczu... Gramy 9 na 11. Bez Branco i Żurawskiego. |
Cytat:
Może Jopik odda to co zabrał i wlepi jakiegoś samobója albo dwa :) |
Cytat:
|
Tragedia, nie da się tego oglądać...
|
KU... CO ONI ROBIĄ ! Oglądać się tego nie da . Brawa CHAVEZ
|
Cytat:
Tak to prawda. Wczoraj wszedł w drugiej połowie i bramkę strzelił... Wisła Grac ....a Mać !!!!!! |
No k**** niech zamknię japę w końcu bo nie da się tego oglądać... jak na targowisku jakimś - taka wieś
|
Jaliens kolejny z naszych obrońców który pokazuje "klasę". Nie ma obrony nie ma ataku ...
|
Ku..a nie wiem co oni robia na treningach bo im bliżej konca sezonu tym gra tragiczniejsza
|
Wkurzają mnie tacy ludzie co tak piszą, ale... ....A MAĆ !
To co robi obrona, i teraz ta kontra... Ja .......e! WISŁA NIE ZASŁUGUJE ANI NA MISTRZOSTWO, ANI NA PUNKTY W TYM MECZU. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl