![]() |
Cytat:
To, że remis w Bytomiu to dla nas jak porażka to się zgodzę. Ale... 3 + 1 = 3 ? :D |
No mamy problemy. Nie ma się co czarować. Tamte zwycięstwa były a - wymęczone, b - z dołem tabeli, c - na własnym stadionie. teraz będzie tylko ciężej. Dzisiejszy mecz pokaże jak to wszytko wygląda czy zdobędziemy Mistrza już za kilka kolejek czy będziemy może z góra tabeli tracić punkty.
Także mamy problemy, ale najmniejsze w porównaniu do góry tabeli Ekstraklasy. Natomiast jeśli będziemy grali tak jak teraz w pucharach to może się to skończyć laniem. |
"Facebookowcy" podajcie skład Wisły ...
|
Cytat:
|
Andy i Czarek na ławce :/ Garguła poza 18stką meczową :)
|
Cytat:
|
Maaskant o Frankowskim: (pytanie o to czy cieszy się, że ogląda z okna Franka na billboardzie) ", nie, bo to wcale nie jest zbyt przystojny facet" :D
|
Myślałem, że po tym ostatnim słabym meczu Sobolewskiego szansę dostanie Wilk...
|
No to zaczynamy panowie... Tylko Zwycięstwo !!!
|
Sa kibice jagi ? bo cos tam slychac momentami :F
EDIT: KIRM !!!! |
Kirm jest w gazie. Jest dobrze.
|
Goooooooolllllll KIRM !!!
|
Czy tylko mnie wkur..a gadka Węgrzyna?
|
Kirm jest w gazie, widać ze odpowiada mu pozycja na której wystawia go Maaskant, jeszcze nam królem strzelców zostanie:)
|
Kto u nas siedzi na ławce?
|
Cytat:
no wcale nie jest "fajna"... |
Cytat:
|
Kirm zachowuje się ostatnio w polu karnym jak rasowy napastnik. Brawo!
|
To wie ktos czy sa kibice jagi ? jak tak to gdzie i ilu :P ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Od Marka Zieńczuka czuć dość porządnie sentyment do Wisły :D:D:D
|
Cytat:
|
Gra padaka, zreszta podobnie jak w poprzednich meczach...ale na Jage czy na kazdy inny polski zespol wystarczy, o czym to swiadczy? O poziomie ligi, bo przyjada jakies ogorki i znowu skonczy sie "zaskakujaca" porazka ;).
A komentarz swietny...nie znosze ludzi, ktorzy slodza i przeklamuja rzeczywitosc, a tutaj mamy trzezwe spojrzenie na to, co dzieje sie na boisku. |
Cała nasza liga gra padakę, a my na ich świetle wcale tak źle się nie prezentujemy...
|
Melikson przepięknie, Rios niech się szykuje, bo mnie nie przekonuje ten Bulgar, nic a nic nie gra, przepychanie tylko
|
GENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW !! :D Nareszcie !
|
Cytat:
10 znaków. |
Cytat:
|
2:0 BRAWO, pełna rehabilitacja za ten pierwszy strzał:P
|
Gienek!!! w koncu.
|
WkoŃcu strzeliŁ ku*wa gola!
|
Wreszcie u nas ktoś potrafi lobować bramkarza :D
|
aaaaaa w końcu Gienek !
|
Cytat:
ale do tego fragmentu co pisałem - grał słabo. |
Asysta Pareiki :) ładnie Genkov poszedł, może nabierze troche pewności siebie :)
|
:0 Genkov strzelił :D
|
Szczerze, to chcialbym zobaczyć jeszcze parę bramek dla Wisełki, żeby wybić Probierzowi mistrzostwo z głowy :D
Ale to tylko takie marzenie xdd |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl