![]() |
Gra w porównaniu do meczu z Podbeskidziem nic, a nic się nie zmieniła. Zaraz będzie 2:0, a później kolejne przeprosiny piłkarzy bez ambicji. Im bliżej końca ligi tym mniej im się chce jak to jest? Po blamażu jakim było odpadnięcie z PP teraz powinni zagrać na 300%.
|
jest! slicznie!
|
Kirm!!!!!!
|
Kirm - ale brama !!!!
Edit: W końcu z rzutu wolnego strzeliliśmy bramkę! |
Było psioczyć ?
|
I co płaczki? WELL DONE ANDRAŻ!
No, i już nie musimy narzekać na bramki ze stałych fragmentów gry :D |
KIRM i GOOOOL
|
Po raz pierwszy od gola Diaza z Arką Gdynia gol z wolnego.
Brawo Andraż. Czułem, że trafi :) |
Kirm JEEEEEEST!!!
|
goooooooooolllllllllllll !!!!!!! jest
|
KIRM!!!!!!!!!!!!!
|
ale Kirm zaje*ał :D:D
|
macie płaczki
SKUPCIE SIĘ NA MECZU A NIE NA WPISYWANIU GŁUPOT TUTAJ ;/ |
:O kiedy ostatni raz zdobyliśmy bramkę po strzale z rzutu wolnego.
|
Piękna Bramka KIRMA :)
|
Jak Szymek albo Żuraw za starych czasów. :-D
Brawo |
Cytat:
|
Cytat:
|
ajj ładnie Jirsak
|
Jirsak.... ach!!
|
ale wrzuta małego dlaczego nie poddaje az sie prosi
|
....a te forum podczas meczu to normalnie sala samobójców - spokojnie Emo Wiślaki;)
Ładna brameczka i zaczynamy cisnąć |
Małecki naucz się dośrodkowywać wreszcie..... :/
|
Cytat:
|
Tak jak myślałem z Bytomiem będzie trudny mecz.
Brawo dla Kirma. Jest to nasz pierwszy gol z innego stałego fragmentu niż rzut wolny naprawdę bardzo ładnie przymierzył. Ładna akcja Małego. |
ja widze po raz pierwszy Jirsaka ktory sie wraca do obrony i probuje rozgrywac
|
Chavez na Ławke
|
i kto ma wejsc Kowalski?
|
Borski nam teraz ratuje pupe przed 2 : 1 dla Bytomian.
|
Cytat:
za niego Andrzej Bahr |
Cytat:
|
niedawno się zastawił :) że by bramka była dla Polonii , zobaczymy co będzie dalej grać
|
akurat nie mówię konkretnie o tym meczu ale chociażby mecz z Widzewem czy wcześniejsze ligowe...;) ale i tak mi brakuje "Buńjozy":((
|
wiem wiem, komentarze po meczu, ale nie można tego nie zauważyć, że nie mamy obrony, przy lepszym przeciwniku byłby już dramat, a co do Sobola, to pomimo szacunku i sympatii ławka, nie mamy asekuracji w środku pola i przed naszym polem karnym, bramka wynikała z braku asekuracji defensywnego pomocnika
|
najpierw płaczecie że Bunoza drewno i w ogóle a teraz płacz że go nie ma....
|
no ja akurat sie pierwszy raz wypowiadam (ale czytam zawsze:D) na forum ale zawsze twierdziłem że jest dobry także sory... wiem że wielu go nie lubi ale wg mnie to "był" najlepszy stoper Wisełki...;/
|
Kreca Cikosem, jak juniorem :D. Parodia jakas..
|
Nasza gra w obronie to jest dramat,Jaliens jak dziecko we mgle, trudno sobie wyobrazic ze on gral w reprezentacji Holandii
|
ja się cieszę że go nie ma bo jego obecność wywoływała u mnie uczucia podobne do tych gdy Pawełek zaczynał grać nogami ;) wierzę że Kew z Osmanem się dogadają i będzie gitara
|
"Silny" musi się spiąć bo Kirm go dogonił w klasyfikacji strzelców
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl