![]() |
wie ktos gdzie mozna sprzedac beczki z piwa kegi 30 l i w jakiej cenie ?
|
W sierpniu wyjeżdżam na urlop nad zatokę helską. Kożystając z okazji chcę upaść na Lechia - Żydy
Stąd pytanie czy bez problemu dostanę bilet przed meczem, i czy muszę wyrabiać kartę Lechii ? Dzięki za odpowiedź |
Cytat:
Jeżeli ten mecz będzie Twoim pierwszym meczem na gdańskim stadionie to nie potrzebujesz Karty Kibica. Natomiast jak po raz kolejny jesteś na meczu to potrzebujesz KK. Punkty wyrobienia KK: http://www.lechia.pl/podstrona,15-karta_kibica.html |
Podpinając się pod pytanie poprzednika, na mecze Śląska też tak jest?
|
We Wrocławiu w ogóle nie potrzebujesz karty kibica,wystarczy jakikolwiek dokument z peselem. Karta jest potrzebna gdy chcesz kupować bilety online.
|
Aha dzięki za odpowiedź. Do Wrocka możliwe, że się tam wybiorę w najbliższym czasie na mecz ;)
|
Mam dwa wolne miejsca w aucie do Wrocławia. Priv
|
Wybieram się na mecz Lechia-Jaga. Mam pytanie odnośnie miejsca parkingowego wokół Baltic Arena. Gdzie najwygodniej zaparkować samochód? Będzie to poniedziałek więc teoretycznie powinno być luźniej na stadionie.
|
Orientuje sie ktos gdzie w Karpaczu mozna ogladac t-mobile ekstraklase? Bo mnie .... strzeli jak derbow nie ogladne...
|
Chcąc wybrać się na zwiedzanie stadiony Wisły gdzie muszę kupić wejściówkę na stadion do zwiedzania?
Oraz co na tej wejściówce mogę zwiedzać (stadion, szatnie?) |
Po pierwsze Wisły pisz z dużej litery, po drugie to nie ma zwiedzania stadionu, chyba że trafisz na jakiś dzień otwarty, zostaje Ci meczyk i zwiedzanie trybun, kibla i bufetu
|
Jak ochrona zawinie ci kartę kibica gdzie można ją odzyskać ?
|
Prawdopodobnie u dyr. bezpieczeństwa trzeba zadzwonić i się umówić.
|
Witam poczebuje numer telefonu do sklepu r22 na starej hali wisły.dzieki z góry
|
Numer do R22: 530577552
|
Dzieki.pozdro
|
Witam mam pytanko orietuje sie ktos czy są bluzy wiernosc w sklepie r 22 rozmiar m dzieki
|
Cytat:
|
Witam ma ktos kontakt z sklepem R22 chodzi mi o bluzy.Dzieki pozdro
|
|
Dzięki pozdro
|
Poczebuje maila na kontakt kibice wisły
|
jak to jest z biletami na Lechię, jak już byłem na stadionie z biletem z puli SKWK to już muszę wyrobić ich kartę kibica by wejść na ich sektor czy nadal mnie obowiązuje ten przepis że jeżeli pierwszy raz na stadionie to mogę kupić jednorazowy papierowy bilet?
z góry dzięki za odpowiedź :) |
Wchodził ktoś z Was kiedyś na mecz z laptopem? Nie było problemów z ochroną?
|
z laptopem nie, ale miałem tableta
|
W październiku kończy mi się zniżka studencka. Czy mogę kupić karnet ulgowy, czy muszę mieć przez cały czas trwania karnetu zniżkę?
|
Potrzebuję kupić na prezent na Mikołaja piórnik Wisły Kraków. W sklepie wg www nie ma.
Sprawa jest o tyle ważna, że dziecko ma 12 lat i pochodzi z biednej rodziny w trudnej sytuacji a taki piórnik to jego marzenie. Akcja jest charytatywna i muszę kupić taki piórnik nowy. Poradzicie? |
Były swego czasu w Strefie Kiboli, czy są nadal nie wiem. Najlepiej podjedź sobie na Reymonta bo sklep www wygląda słabo. Ewentualnie przedzwoń do nich 530577552
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie z trochę innej beczki. Orientuje się ktoś z Was w kwestii klubu Honorowych Dawców Krwi działającym na Wiśle? Jak tak to poproszę o info tutaj albo na priv.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wybieram się z dziewczyną i znajomymi do Gdańska na mecz Wisełki. Mam pytanie. Czy muszę wyrobić kartę kibica? czy też biorąc pod uwagę nasze stosunki z braćmi z Gdańska mogę wejść na kartę Wisły?
|
Cytat:
Siemasz! Jeżeli u nas nie byłeś/byliście to możesz skorzystać z opcji "Idę pierwszy raz na mecz Lechii". (zakup również przez neta) Szczegółowy opis co i jak: http://www.lechia.pl/biletypodstrona...cz_lechii.html Pozdrawiam :) J. |
Chciałbym zabrać siostrzeńca na mecz Wisły z Pogonią. W związku z tym, że nie ma on ukończone 13 lat przy wyrabianiu karty kibica musi być jego rodzic lub prawny opiekun ( tak pisze na stronie ofic. Wisły). Czy ktoś mnie sprawdzi jeśli podam się za jego ojca? ( niestety rodzice nie są w stanie pojechać z synem) Czy ktoś wyrabiał kartę takim dzieciom? Jak to wygląda formalnie?
|
musi mieć upoważnienie od rodziców w strefie kibica są takie formularze i chyba gdzieś na stronie były do druku
|
przynajmniej tak to wyglądało 2 lata temu
|
|
Gdzie obejrzę Galatasaray-Wisła (mecz o awans) ? Dziś o 19?
|
Kartę kibica musze wznawiać osobiście?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl