![]() |
Cytat:
Jeśli chodzi o Jagiellonie i Małka to Małek też w finale PP namieszał :P Jednakże tak jak kiedyś Żuraw mówił: Musimy grać na tyle db, by błędy sędziowskie nic nie zmieniły. Czy jakoś tak. |
myślę, że innym chodziło głównie o to, że Małek jest tak beznadziejny, że myli się bez względu na to kto gra (przynajmniej ja tak uważam)
szanse na to, że nam przeszkodzi mamy więc takie same jak na to, że da nam jakiegoś karniaka ;D |
Cytat:
PS: @rafalek: karny to byl przykład :rotfl: |
Małek chyba od 3 lat nie gwizdął karnego..nawet chyba w meczu z Piastem Gliwice w lidze, Zieniu został skoszony ewidentnie 5 metrów przed tym pajacem a on się odwrócił i gramy dalej...ciężko jutro widzę ten mecz...
|
Ciekawe kogo jutro w środku ustawi Maaskant oprocz Meliksona i Sobola? Może Żirsaka ,bo poki co Sivakov nic wielkiego nei pokazuje.Ja bym sprobowal zagrac w srodku z Boukharim ktory obok kreatywnego Meliksona moglby dobrze sie czuc
|
------------Genkov-------------
Kirm------Melikson--------Mały ------------------Jirsak--------- --------Sobol------------------- Jak dla mnie. |
Robert Maaskant przed meczem z Widzewem [video]:
http://kiks.tv/2011/03/spodziewam-si...u-dla-kibicow/ |
Cytat:
ciezko bedzie wygrac ,bo sedziuje Malek??? a co to ma do rzeczy jak bedziemy grali swoje,ciśli Widzew,strzelali jedna ,druga ,a najlpiej i trzecia bramke to cóz Malek pogwizdze nam?? Mysle ze nasi z meczu na mecz beda lepiej wygladali,licze ze Genkov coraz bardziej zrozumie sie z pomocnikami i atak bedzie juz bardziej skuteczny. Z Widzewa trzeba uwazac na Sernasa i tego nowego Gruzina,i bedzie ok. |
Wisła-Widzew: cel to przegonić łodzian w Krakowie
http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...owie,id,t.html |
Zastanawiam się dlaczego tacy zawodnicy jak Sebastian Mila i Przemysław Kazimierczak nie wracaja z zachodu do Wisły tylko do Śląska.
|
Nic tylko jutro wygrać. Kto wie o co chodzi ten poprze moje słowa :D
|
Pięknie zaczyna nam się 18 kolejka. Legia przegrywa ze Slaskiem, a Gornik Zabrze remisuje ze slabiutką Arką.
Zostaje nam zgarnąć 3 pkt i uciec druzynie warszawskiej na 5 pkt. |
Kaźmierczak był przymierzany do Wisły zanim wyjechał na zachód, w sumie szkoda że do nas nie trafił, ale Mili bym nie chciał.
Nieźle Legia cisnęła Śląska, dobre posiadanie piłki, na szczęście niewiele z tego wykorzystała. Oby zgarnąć 3pkt jutro i jeszcze fajnie by było jakbyśmy mieli najwięcej goli strzelonych w lidze :) edit shift się zepsuł? |
musimy z Widzewem wygrać... (...) dziś poległa ze Śląskiem:)
|
Jak wygląda sprawa z biletami na Widzew?
Zamierzamy jutro wpaść...z Mazur. Jest to kawałek drogi i spore koszta więc chciałbym się rozeznać czy jest zagrożenie,że nie damy rade w dniu jutrzejszym zakupić biletów? |
Cytat:
|
Cytat:
Bilet kupisz na pewno. Kwestia tylko tego na jaki sektor chcesz iść. Nie podejrzewam żeby był komplet na Widzewie. Pozdrawiam |
Oj tam oj tam karny, ale ma 7 goli na koncie w tym sezonie a jest defensywnym pomocnikiem przecież. Przy okazji wiecie ile z tych 7 goli strzelił z karnego?? ;)
|
Cytat:
Jestem już na mega wiślackim głodzie! Niestety 500km odległość nie sprzyja zbyt częstym wypadom... |
Cytat:
Cóż, jeśli tak uważasz to nic innego mi nie pozostaje tylko życzyć Ci większej ilości 'wyjazdów' na R22 :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że jutro zawitasz. |
Cudów nikt nie wymaga, ale po to się solidnie przygotowywali, żeby w takich momentach dać z siebie maksa fizycznie i piłkarsko. Dlatego panowie pilkarzyki, nie ma zmiłuj. Cytując klasyka mają narobić w spodnie, czy cokolwiek, ale 3 punkty muszą w Krakowie pozostać. Taki prezent od rywala i to kolejny...później zdziwienie, że mistrz słaby. Ale to już temat na innego posta :)
|
Też mam taką nadzieję:)
Mazury+praca w Warszawie...ostatni raz byłem na PP z Dolcanem w Ząbkach:D Udało się urwać z pracy , spóźniłem się i tak 15 min więc bramkę Brożka obejrzałem w TV:) |
kibiczmazur, no to nieźle jak 500km robisz dla Wisełki:) ja teraz jak nie mieszkam już w Krk :( mam na meczyk 140km w jedną stronę i to w samotności bo nikt z moich okolic się nie bierze do kibicowania:) i dodam że jestem na każdym meczyku... wiem że to nic w porównaniu z twoimi 500km ale zawsze coś;)
No to szerokości na drodze i do zobaczenia na R22! |
Ja bym chcial zeby Maly poszedl na atak...Melex na prawe,Kirm na Lewe a w srodku Sobol Jirsak i Wilk(Shivakov)
Zreszta Maor to zawodnik ktory porusza sie po calym boisku...tak jak Ronaldo w Realu;) hehe to ja dodam ze mam 380 a w tym sezonie bede jeszcze na jadze,lechu,derbach,polonii w;) Odleglosc dla Wisly to nie bariera! |
Cytat:
A więc dzięki twojemu rozumowaniu w meczu u siebie gdzie musimy zdobyć 3 pkt stawiamy na dwóch defensywnych pomocników i naszego najlepszego i najbardziej kreatywnego ofensywnego środkowego pomocnika dajemy na skrzydło? Bez przesady. Gramy z Widzewem, który jest na 10 miejscu w tabeli. My jesteśmy liderami, musimy ten mecz wygrać żeby powiększyć przewagę nad Jagą i Legią a ty chcesz grać dwoma def. pomocnikami ? Coś tu nie gra. |
sam widziales jak to zadzialalo z Ruchem.Maly lepiej daje rade niz Genkov poki co.Melikson robil zamieszanie na skrzydle.Sobol co prawda nie zagral dobrego meczu ale to Sobol -serce druzyny.Jirsak wejscie mial kapitalne i w przodzie i w tyle sobie radzil a Wilk tez potrafi grac i do przodu i do tylu...chociaz moze Maaskant zagra tak jak z Ruchem a pozniej dokona podbych zmian.
|
Obecna taktyka jest dobra. Dałbym tylko szanse Wilkowi zamiast Sobola
|
Mam dziwne obawy przed tym spotkaniem ........... Oby chłopaki nie popadli w samozadowolenie bo to nas może zgubić, oby zapieprzali na cłęgo i odskoczyli Legii na 5 pk ......
|
Po dzisiejszym meczu Śląska nie pozostaje nic innego jak zetrzeć w pył Widzew... Jest okazja odskoczyć w punktach...
|
Cytat:
|
Do której godziny można dzisiaj bilety kupować?
|
Do samego meczu, nawet do połowy meczu.
|
Już myślałem, że sie coś zmieniło bo pisze na stronie głównej iż soboty do godziny 16:00
|
No cóż, ja się już zbieram na mecz! Nie pozostaje dziś nic innego jak zlać Widzew, Jaga może stracić pkt z BKSem i tabela będzie wyglądała jeszcze lepiej! Żeby obrona nie dała dupy bo z przodu powinno być dobrze, obstawiam 2-0 dla Wisełki i obstawiam pierwsze trafienie TSWetana!
Pozdrowienia dla tych co tu będą marudzić od 18 do 20 wpisując posty co 5 min... ElO! |
http://www.malopolskatv.pl/czekajac-na-biala-gwiazde/ - Michniewicz przed meczem z nami
|
Tutaj relacja live z meczu:
http://www.ligol.pl/relacje-live/26066/ |
Cytat:
Chcesz naszego najlepszego rozgrywajacego dać na skrzydło, mimo iż grając z nim w środku Jirsak rozegrał najlepsze swoje 45 minut w Wiśle? Kto Ci będzie w środku rozgrywał? Boukhari? Garguła? sam Jirsak? a może Łobo by do środka? (:rotfl:) Kolejny bezsens. Jeśli w ostatnich dniach kogoś zachwalaliśmy to głównie Małeckiego i Meliksona. Więc do cholery jasnej nie zmieniaj im pozycji. Jedyne co mozna u nas w pomocy zamieniać to Sobola z Wilkiem. |
a ja mam przeczucie że to bedzie kolejka cudów, punkty straci cała czołowa trójka plus Amika
|
Cytat:
10/10 :rotfl: Mecz raczej będzie trudny ale nasi powinni dać radę. Jeszcze trochę sprzątania garażu i jazda na mecz ! |
Wisło jazda z RTS'em !
Pareiko Cikos Jaliens Chavez Paljic Sobol Sivakov Melikson Małecki Kirm Genkov |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl