![]() |
Właśnie na tym polega problem wielu osób wypowiadających się tutaj, zmieniają zdanie przy byle okazji, przed sezonem i po sparingach, była gadka że Sobol to nasz pewniak, a teraz po jednym słabym spotkaniu wysyła się go na emeryturę, o innych graczach to już też szkoda gadać, ten uwielbiany obecnie Chavez to przez wielu na początku sezonu już zdążył być obwołany typowym szrotem przez niektórych, Małeckiego to się tu kocha albo nienawidzi w zależności od tego czy cos strzeli czy nie.
Maskaant wie co robi, jeśli się okaże że to nie był tylko wypadek przy pracy i forma Sobola rzeczywiscie będzie lecieć już tylko w dół, to za 2-3 kolejki zapewne już siądzie na ławie. Jak potrafił odsunąć Boukhariego czy Żurawia bo nie zdołali zapewnić odpowiedniego poziomu tak pewnie trzymać Radka na siłę też nie będzie. |
Cytat:
Melikson musi grać na środku bo jak gra wygląda przy 3 pomocnikach nie potrafiących rozegrać piłki do przodu - pokazał mecz z Podbeskidziem Sobol i Wilk to typowi 'przeszkadzacze' - oczywiście, od czasu do czasu coś w ofensywie zaprezentują ale wiadomo o co chodzi.Sivakow też nie wygląda na 'kreatora gry' - wystawić ich w 3, to moim zdaniem będzie powtórka z Podbeskidzia - gdzie mam nadzieje że Ruch takich wymagań nie postawi. Zresztą wszystko jest do skorygowania w trakcie meczu.Skład na dziś wydaje się być oczywisty czyli taki jak z Arką, oprócz jednej zmiany Sobol za Wilka. Zobaczymy też czy faktycznie 'zabrakło zaangażowania', czy mamy duży problem.Daje im max 10 minut na rozkręcenie i później już ma być takie ciśnienie jak na Podbeskidzie od początku 2 połowy, tyle że z lepszym skutkiem. |
;]
MUSIMY WYJŚĆ W USTAWIENIU OFENSYWNYM I ROZJECHAĆ ICH W CIĄGU 30 min .. potem to oni zaczną murować bramke .. taka prawda :[ ja bym widzial to tak
Pareiko-Cikos-Jaliens-Chavez-Paljic-Sobol-Melikson-Guła-Mały-Genkov-Kirm PS : Powinnismy grać 2 napastnikami ;| 4-2-2 (Mały - Genkov) |
Cytat:
|
wg mnie powinien wyjść skład taki sam jak na mecz z Arką. Sobol ława.
Fajnie oglądało sie tamten mecz, mimo że graliśmy na wyjeździe. Teraz u siebie trzeba podgonić, a Ruch też jest typowym przecinakiem, więc jak będzie jak z Arką to wygramy, jak z Podbeskidziem to zremisujemy. Nie wierze, że strzelą nam gola. |
Ruch jest slaby ,juz nawet na papierze co nie znaczy ze mozemy ich zlekcewazyc.
Ja bym wystawil ten sklad co na Arke ,a Gargule za kare wyslalbym na trybuny. Mam nadzieje ze mecz z Podbeskidziem to byl wypadek,a dzis zobaczymy Wisle grajacą z polotem i sensem WSZYTSCY NA STADION!!!! |
2-0 :) Małecki , Genkov
|
Pareiko
Cikos Jaliens Bunoza Paljić Sobolewski Melikson Siwakow Małecki Kirm Genkow No brakiem Chaveza Maaskant zaskoczył. |
Dlaczego zaskoczył, mówił przecież, że woli parę prawonożny - lewonożny. A że nikt nie słucha ... :)
|
na ławce tylko jeden nominalny obrońca - Chavez
|
Nie ogarniam trochę decyzji Maaskanta i posadzenia Chaveza na ławce kosztem Bunozy:shock:, który moim zdaniem był jednym z najgorszych piłkarzy w meczu z Podbeskidziem.
Za to Chavez z Podbeskidziem -jednym z najlepszych. Naprawdę ciekawe jest czym pokierował się Boss dokonując tej zmiany. :-/ |
Szkoda, że Wilk nie gra!
|
Jak myślę że Bunoza będzie na Obronie to mi się ręce trzęsą oO
Trzeba być dobrej Myśli ! Wisła Kraków !! |
Cytat:
|
daj ktos link :)
|
brawo sobol gra a wilk najlepszy w popszednim meczu,ba najlepszy gracz kolejki wg c+ na ławce
|
Cytat:
http://polwizja.eu/viewpage.php?page_id=2 Zajebista jakość :D |
Cytat:
dzieki mistrzu!!! |
Strasznie mnie sędzia denerwuje !!
|
Goooooooooooooooool
|
w koncu Goooooooooooolllllllllllllllll !!!!!!!! KIRM !!!!!!!!!!!
|
Stawarczyk chóju wypierdalaj z takimi wślizgami jak ten na Genkowie! To mogła być groźna kontuzja! Faul bez piłki na czerwo!
|
Co ten Bunoza z tymi przerzutami....
|
Coś Melikson po tym jak odbił się od zawodnika Ruchu zgasł...
|
....a ale Cikos zajebiscie chodzi po prawej stronie. Jak skrzydlowy! Uwielbiam takich bocznych obroncow. Szacunek.
|
Jedno co mnie wkurza , to to że nikt sie nie wystawia na 40 metrze ! obrona gra a nie ma komu ....a ;/
|
Melikson tym sprintem mnie zaskoczył. Prawie jak Walcott :D
|
Obrona dalej tragedia...dobrze ze mamy bramkarza z jajami ...
|
brawo pareiko!!!
|
Pareiko i Melikson zdecydowanie najlepsze nabytki tego okienka. Obrona dziurawa, Genkov dla mnie jak Żuraw, niestety.
|
Mimo prowadzenia slabo to wyglada ,Ruch mial wiecej sytuacji grozniejszych od nas i momentami klepia nas jak Podbeskidzie
|
Takto jest jak sie pyka piłką na swojej połowie ...
|
Spodziewałem się czegoś więcej , nie rozumiem czemu nasi się chowają , przecież nie ma komu grać !! Gra jest zła i tyle.
|
W sumie to Kazik ma racje - wygrywamy ale nie gramy lepiej niz z Podbeskidziem. (mowie o drugiej polowie) bo w pierwszej w PP gralismy katastrofalnie.
|
Ten sędzia jakiś cięty na nas ;/;/ Sivakow zrobił wjazd jak Grzyb w Kirma i kwa dostał kartkę, a Grzyb nie. I jeszcze ta ręka...
|
Genkov jest na boisku? Jesli to ma byc nastepca Pawla Brozka, to ja nie mam pytan...narazie prezentuje sie slabiutko. Nasza lewa strona w ogole nie funkcjonuje, ale dzieki dobrej grze Maleckiego i Pareiko wygrywamy :).
|
Cytat:
taa..a ile on piłek dostał ? Gra obrona nikt sie nie wystawia i co jest ? to co teraz widać , ręce rozkładają bo nie ma komu grac ,stoją za obroną i .... :-P Dobrze że Mały rajd zrobił i bramka z tego padła. Po zatym Genkow sie stara , widac a nie to co P.Brożek ręce rozkłada. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kirm http://www.youtube.com/watch?v=RbhW6VYGqBw
Szybko wymęczyć tą drugą bramkę bo Ruch coś wciśnie na remis w końcówce. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl