![]() |
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Amica znana jest od poczatku swego istnienia, ze zawsze celowała w PP i zawsze sedziowie w tym dążeniu Amice pomagali. Ot zwykły powrót do tradycji.
|
Weszli Stilic z Rudnevsem i zrobili swoje, pokazali klasę, trzeba im to przyznać
|
Mecz ten uswiadomił mnie tylko, że Arboleda już sie chyba nigdy nie zmieni i bedzie zawsze pajacem i płaczkiem.
Dodatkowo pajacował dzis Bosacki. Sedzia tez chyba slepy. Pozytyw jest taki, że Amice dalej bedzie prowadził Bakero :) |
Cytat:
BTW, nie ma to jak w 2sek po meczu isc pochwalic sie na wrogie forum :lol: |
W lidze szans nie mają na puchar to ich tutaj przepchali bo byłby wstyd - brak sprzętu AGD w pucharach
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/data:im...AASUVORK5CYII=http://wislakrakow.com/forum/data:im...AASUVORK5CYII= |
Teraz zaczna sie madrosci mediow, jaki to Lech jest swietny a jaka Wisla słaba bo Lech wygral i awansowal a Wisla zremisowała i odpadła. Lepiej byloby gdyby Podbeskidzie odniosło zwyciestwo no ale coz. Jutro przerwa w czytaniu portali społecznosciowych :rotfl:
|
Cytat:
Lech wygrał bo jest drużyną lepszą. Podbeskidzie postawiło na szali całą swą ambicję, czasem jednak trzeba dorzucić umiejętności stricte piłkarskie, a tych u bielszczan mało. Rudnevs robi różnicę, piłkarz to na nasze warunki wybitny. |
Pomijając aspekty sędziowskie. Tak się goli ogórków, najpierw daje się nadzieję, później zabiera wszystko.
|
Cytat:
Szkoda Podbeskidzia, ale rzeczywiście brakuje im trochę jakości w pomocy. Niemniej jednak po wzmocnieniach w tej formacji mogą w Ekstraklasie zamieszać. No i niewątpliwie dla obrazu całej naszej ligi w Europie lepiej żeby w pucharach grał Lech, tutaj wątpliwości nie ma. P.s. Przynajmniej nie możemy narzekać, że puchar w tym roku jest mało atrakcyjny i emocjonujący, zawsze to coś. |
Cytat:
Człowieku (:-/)! Ty sobie nawet nie wyobrażasz jakie on pokłady nienawiści w sobie tłumił jednym okiem rzucając okiem na nasze forum a drugim oglądając widowisko w Bielsku. Musiał się napiąć :-D |
Rudnevs strzelił dziś 17 i 18 bramkę w Amice. Naprawdę świetny wynik.
|
Dajcie spokój - to my zrobiliśmy sobie obciach odpadając z Podbeskidziem. Amica jak miała nóż na gardle strzeliła to co miała strzelić. Jako zespół lepszy wygrali i tyle. Niech będzie finał Lechia-Amica i wygra Lechia:)
|
Cytat:
|
Lech/Amika wygrała zasłużenie i tyle w temacie.
|
Nie ma sie co czarować - ten buraczany puchar trafi raczej w ręce Amiki lub Legii. Jeśli dojdzie do takiego właśnie finału, to mam nadzieję, że wygra Legia.
|
Ludzie ! Nie robcie ....a obciachu.Wronieckie wiesniaki graja w jakims pucharze konskiej pyty a wy sie podniecacie jak male dzieci.Zostawcie ich ze swoja wspaniala 5-letnia tradycja ,z ich wielkoscia,wspanialoscia i superprzezajebistoscia.
A ty studio, idz lepiej organizuj wraz ze swymi kolegami po szalu akcje anty- pepsi bo zanosi sie na to,ze Legie chca sponsorowac, a stopien trudnosci wzrasta bo przeciez macie kose ze swa niegdysiejsza tuba propagandowa. I jeszcze jedno-doradzalbym odrobine pokory w gowniarskich napinkach ,bo jak uczy doswiadczenie ,sztuczne efemerydy jak Miliarder Pniewy,Sokol Tychy,Groclin itp,po poczatkowym okresie euforii i entuzjazmu znalazly sie tam gdzie ich miejsce-na smietniku pilkarskiej historii i tam wczesniej czy pozniej pewnie trafi poznanska Amica czy ,jak wolisz wroniecki Lech. |
Lech gra kichę, a potem wchodzi Rudnevs, Stilic, Kiełb...Kriwiec w końcu ma z kim grać i zamiatają. To po prostu jakość zawodników.
|
Cytat:
Ściśnij mocno swe poślady bo inaczej będzie bieda już Cię dojrzał, już wyczaił z palcem biegnie Arboleda. On gra ostro i uczciwie w starciu z nim nie lezą trupy lecz gdy staniesz mu na drodze palec wsadzi Ci do dupy Więc posłuchaj mnie piłkarzu do Ciebie jest moja mowa chcesz by Manu swoim palcem zrobił z Ciebie Jacykowa? :rotfl: |
Jedno jest pewne.
Zwycięzcą tegorocznych rozgrywek o PP będzie klub, którego nazwa zaczyna się na literę "L" |
Cytat:
Trafne spostrzeżenie. Dodałbym jeszcze, że dwa z zespołów mają ten sam człon w nazwie (Lech i LechiIA) , a z drugiej strony dwa mają też tylko jedną różnicę w nazwie (Legia i Lechia) :D |
@ Wit.Ek.
Szacunek chłopie, że udzielasz się na tym forum wśród tych rynsztokowych postów. W napince pan sowa zdobył puchar Ligi Mistrzów. W finale przegrał z jaroo.:rotfl: |
Cytat:
Ps. Dzięki za puchar, doceniam, ale chyba go nie wygrałem, skoro przegrałem w finale, smutno mi teraz. |
Cytat:
O ile oczywiście skończy im się fart z trafianiem na polu transferowym w odpowiednich zawodników za niewielkie pieniądze. Granica tutaj jest cienka - Legia na papierze zrobiła transfery na tej samej zasadzie, a teraz drużyna złożona z kupionych zawodników ma problem z pokonaniem półrezerwowej ekipy Legii ME. Zresztą podobnie jak Lech gra Wisła - raz błyśnie Melikson, raz Genkow, raz Małecki, a innym razem Kirm. Tyle, że z lepszym skutkiem w lidze. |
Strasznie przeżywacie tego Lecha ...
|
"Bakero: zasłużony awans, poprawiamy grę" - nie bardzo wiem, która część jego wypowiedzi jest bardziej żałosna...
|
5 stron o jednym półfinałowym meczu pucharu w którym już nie uczestniczymy.
Jak wam nie szkoda czasu. Jakby to jeszcze był ten drugi półfinał gdzie grają nasi przyjaciele z Gdańska , to by było zrozumiałe. Żeby nie było niemerytorycznie. Finał Lech-Lechia. |
To jest naprawdę żałosne jak macie nasrane w głowach co poniektórzy, słowo Lech działa na Was jak płachta na byka czy naprawdę im czegoś zazdrościcie?
Ludzie, to oni mogą mieć kompleksy nas a nie my ich! |
Cytat:
|
Jakoś bardziej przebijała się przez te posty fascynacja tym , że Lech dostaje od drużyny pierwszoligowej a nie tym , że drużyna pierwszoligowa zagra w finale.
Coś jestem dziwnie przekonany , że gdyby przeciwnikiem Podbeskidzia była Jagiellonia , Polonia Warszawa , Ruch Chorzów , Widzew Łódź , Górnik Zabrze czy (nawet śmiem zaryzykować) Legia Warszawa , to ekscytacja faktem iż pierwszoligowiec jest bliski finału była by mniejsza. O ile np taką Legię możemy traktować serio w kontekście osiągnięć sportowych(a nawet zazdrościć im udanych występów w LM) , to naprawdę potrzeba co poniektórym porażki Lecha z pierwszoligowcem by uzmysłowić sobie , że oni przy nas wypadają bardzo blado ? Co oni osiągnęli ? Zdobyli 6 MP (w tym jedno przy zielonym stoliku) w porównaniu z naszymi 12 . Raptem 10 razy znaleźli się w pierwszej trójce najwyższych rozgrywek ligowych , kiedy my w tej umownej czołówce byliśmy 34 razy. Wyrwanie z ligowego marazmu po ostatnim powrocie do ekstraklasy , a co za tym idzie dwa udane sezony w europejskich pucharach , okupili sprzedaniu się Amice. Naprawdę warto mierzyć siłę zaangażowania realnym znaczeniem przeciwnika. W tym przypadku często dochodzi do nadmiernego zaangażowania. Szanujcie więc siebie , oraz osiągnięcia i pozycję klubu , którego godne jest wam być kibicami. |
Kibicujemy dzisiaj Lechii tak jakby to sama Wisła grała. Legia będzie spięta jak nigdy ale myślę że piłkarsko są jak najbardziej do ogrania.
|
A finał w Bydgoszczy tak?
|
Cytat:
Dzisiejszy mecz będzie w TV? |
Cytat:
|
tvn turbo ...
|
Cytat:
|
Cytat:
Hej Lechia gooooool! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl