![]() |
Sędzia to porażka
|
Co on wyprawia. Małecki do zmiany
|
wytrzymac do konca połówki
|
Aż śnieżki się posypały w kierunku Małeckiego :D
|
I Łobo za Kirma.
|
Prostaki jak obrzezancy
|
Gdy uda nam się strzelić 2 bramkę to zmienić Sobola. Trzeba ratować tych co mają żółte kartki.
Małecki do zmiany - będzie prowokowany i dostanie prędzej, czy później czerwień |
Ostra napinka najśmieszniejszej "ekipy" w Polsce :lol:
A za pół roku do Krakowa ich 50 nie przyjedzie :lol: PATRYK MAŁECKI! |
Cytat:
|
Na razie jedyne argumenty Polonii, to bluzganie na Małego, fakt, że Wisła nie gra wielkiego meczu, ale liczy się wynik i myślę, że można spokojnie dojechać do końca z nim.
|
Cytat:
|
Garguła dla mnie do zmiany a tak to nie jest źle tylko brakuje właśnie zawodnika w środku który coś błyskotliwego zagra
|
Nic z tym nie zrobią bo przecież to Małecki, jego można wyzywać i rzucać śnieżkami. Sama kartka z dupy, ale za nazwisko Małecki musiał dostać
echh I co teraz.. Mały dobrze gra ale za duże ryzyko, będą mu ciupać do końca meczu, Wilk za niego? za Bunozę Piotr Brożek? ryzyk fizyk. No i odwoływać się od kartki dla Bunozy. |
ale Małego " lubią " na polskich stadionach...
|
widzielicie tego kolesia ktory dla Groclinu strzelil bramke samobojcza? ja jakbym tak zagral to bym byl w....iony a on taki luzak :D
|
0-1 dobrze jest :D bałwany śniegiem walą w Małego he he , ogólnie trzeba walnąć jeszcze jedną bo te akcje Mierzejewskiego wkońcu coś przyniosą :-/ Miłego oglądania 2 połowy. Elo
|
Kibice Polonii to prawdziwi bracia Pejsów. Ta sama mentalność przegranych.
|
A moim zdaniem zasłużona kartka dla Małeckiego. Dwa razy ewidentnie chciał się zrewanżować.
|
Boukhari mógłby się pokazać za Gargułę gdyby nie miał żadnych zadań defensywnych to może by coś podał albo strzelil kto wie :)
|
Cytat:
|
kartka dla Bunozy to jakieś nieporozumienie... sztuką jest pomylić sobie ciemnoskórego zawodnika z Bośniakiem, bo raczej nie za pyskówki była kara tylko za faul, który w dalszej części meczu mógłby się skończyć nawet czerwienią
Bunoza dużo lepiej od Chaveza na razie, który chyba nie miał żadnego udanego zagrania... Najważniejsze o strzelić bramkę, by nie było nerwówki do końca meczu... |
Cytat:
|
Niepotrzebnie narzekacie. Dobrze grają. Jest sporo grania piłką, rozciągania gry, przerzutów na drugą stronę. Mi się tam podoba. Jasne, że są mankamenty ale kto ich nie ma?
Kirm gra dobrze. Ma niezłe przyjęcie piłki, nie odskakuje mu jak Małemu. Ale ogólnie dzisiaj wszyscy dają radę. Boję się o Tomasa i Bunozę że zarobią czerwień. Chavez daje się trochę przepychać, ale jest dobrze asekurowany. Trochę komentatorzy wydają się być za Polonią, co przeszkadza w oglądaniu. Będzie dobrze. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A gdyby Bunoza dostał dziś drugą żółtą kartkę, która byłaby jego piątą, to mógłby grać w Gdynii? Może jak będzie pewny wynik, to pod koniec niech zarobi żółtko.
|
Jesli ktos mowi ze Kirm gra dobrze to chyba jest slepy. Gra mocno srednia, nikt sie nie wyroznia z Wisly,
|
Cytat:
|
Chavez to niech się nie bierze dzisiaj za rozgrywanie, tylko lepiej wybija piłkę jak Cleber bo coś w końcu nazdziwia. Guła też dzisiaj byle jak. Mały do zmiany bo obudził w sobie diabła i jeszcze osłabi drużynę.
|
Jakbym był trenerem, to wpuściłbym za Jirsaka Wilka oraz za Małego dał Piotrka Brożka, a Paljicia do przodu, Polonia teraz pewnie się rzuci na nas, Dragan ma niesamowitą dynamikę i mogloby być ciekawie.
Mam nadzieję, że wygramy. |
Rzucanie śnieżkami w Małego odzwierciedla poziom 'kibiców' Groclinu :D
Mały na + Chavez na - Oby dotrzymać ten wynik do końca !! JJJ BG ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pomoc gra całkiem przyzwoicie, właściwie z wyjątkiem kabaretowego dziś Chaveza właściwie nikt nie odstaje. Stwarzamy okazje, nie ma dzid, wymieniamy masę krotkich podań na całym boisku. Małecki zaliczył jedną z najlepszych 45-tek w sezonie, szkoda tylko, że jak zwykle reaguje zbyt nerwowo. Gramy z jedną z lepszych kadrowo drużyn z ligi (w przeciwieństwie do tartaku z Lubina sprzed tygodnia) i prezentujemy się na ich tle dobrze. Rozumiem, że prowadzimy szczęśliwie, ale naprawdę trzeba sporo złej woli żeby nie zauważyć, że zespół robi postępy i to przy permanentnie wyszydzanej jakości kadry. |
Cytat:
|
Cytat:
|
RAF miałem to samo napisać o Mourihno
|
Cytat:
|
Dzieci na niosły śniegu :foch:
|
Dziwnie łatwo podchodza Poloniści do uderzen na 20m po rzutach rożnych
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl