![]() |
a nie marudźcie, spokojnie 3-0 wygramy a Boukhari strzeli jedną z bramek
;) Pietia przegrywa rywalizację na lewej obronie z rezerwowym pomocnikiem drugoligowego Kaiserslautern.... |
Palić biednie wyglądał na lewym skrzydle. Na obronie całkiem całkiem. A Boukhari jest ok, troche ogrania, zahartowania meczowego i bedzie razem z Gargułą prowadził gre.
|
|
A co tam. Trzeba być optymistą JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA i marsz w górę tabeli roznosząc wszystkich po kolei. Jak to mówił król Leonidas w 300. Niech przyjdą, zabierzcie im wszystko. Wow ale mnie poniosło
|
Brakuje mi Wilka i Riosa,no ale coz,zobaczymy jak zagraja..
|
Chavez i Bunoza na środku obrony to tak jakbyśmy mecz oddali walkowerem, oj będzie sie działo.
|
Małecki znowu skrzydło? Mam nadzieję, że zagra lepiej niż w ostatnich meczach.
|
ludzi widzę w .... i trochę...
|
Cytat:
|
|
To Chavez już może grać? Myślałem, że został zawieszony na 3 mecze.
|
Brawo :lol:
|
Srogie baty dzisiaj :D
|
No to po meczu
|
No to Maaskancik po dzisiejszym meczu papa...
|
znowu 3 pkt w plecy:/
|
Cytat:
I bardzo dobrze bo to najslabszy trener od wielu wielu lat... |
Maaskant poleci szybciej niż przyleciał...
|
Liverpool nawet nie zwalnia trenera, mimo fatalnych wyników, a przecież mają klasowych zawodników.
U nas sytuacja jest jeszcze gorsza, bo mamy słabych zawodników i szrot z zagranicy drugiego rzędu. Dajcie czas trenerowi do końca rundy. |
a Bukhari jst na boisku?
|
Cytat:
Beniaminek nas leje i średniacy ligowi. |
Ciekawe czemu nikt nie bierze pod uwage takiego scenariusza, ze druzyna gra przeciw trenerowi, bo treningi za ciezkie(wraca sytuacja z Petrescu), przeciez robia wszystko, zeby nie strzelic gola od kilku spotkan, a raczej nie robia nic, zeby strzelic. Szkoda, ze go nie zaakceptowali, moze cos by z tego bylo... teraz to juz sezon stracony i mozna spokojnie budowac druzyne na nastepny
|
Cytat:
Mecz się jeszcze nie skończył..... |
Ale na co szanse ??
On nie ma pojecia co ma robic!! Ciagle twierdzi ze preferuje ustawinie 4-3-3 a to wcale takie nie jest!! Sam nie wiem co robi i co mow!! Wisła z meczu na emcz gra coraz gorzej a to juz jest wina trenera ktory szuka i szuka i gowno z tego bo jest to trener pokroju Ulata... |
Cytat:
2-3 setka z rzędu Lechii, oj będą brameczki w tym meczu |
to nie nas maja te pkt ratowac... a Maaskanta
|
Wyluzujcie Panowie, co prawda gramy tak, że zęby bolą ale dajcie Maaskantowi przepracować przynajmniej rundę. Cierpliwości!
|
jezu..Bunoza.. ten to ma dynamike, skąd oni go wzięli?
mam taką propozycję, sprzedajcie jeszcze kogoś z obrony.. a nie, już nikogo się nie da wcisnąć :< |
szczerze mowiac walka o utrzymanie z Lechem tez moze byc emocjonujaca....
|
jak dla mnie oni graja przeciwko trenerowi, nie moga byc az tak slabi..... ja rozumiem ze sa na slabi na LM, na LE. moge zrozumiec to ze sa za slabi aby bic sie o mistrzostwo ale na Boga sa tez sa slabi na rownorzedna walke w Polskiej lidze????
uwazam to za niemozliwe.... |
czekajcie sokojnie Zdzisiu juz oglada nasze przyszłe wzmocnienia:lol:
|
az glupio to pisac ale Pawełek to najmocniejszy punkt naszej defensywy..
|
jedno slowo
MAASKANTRA |
Nie wiem, czy Bunoza znalazlby zatrudnienie w I-szej lidze :D. A Maaskant nie przypadkowo zaliczyl tyle klubow w czasie swojej kariery.
|
Tu będzie pogrom :shock:
|
A lecmy w....u do tej 1 ligi bo wstyd...
|
Dno, k....a dno. 10 manekinów w koszulkach Wisły.
|
Która to już setka Lechii.
Cytat:
|
PAnowie bardzo Was proszę o linka do TRANSMISJI w NECIE. Sopcast lub inna strona, działająca bez instalowania czegos tam : // jestem zdesperowany nie mogę zobaczyć meczu ; /
|
kwa Panowie nie mamy w ogóle obrony, a wy na trenera. Cholera co mecz to inne zestawienie obronne bo nie ma kim grać. Wielkie brawa dla działaczy!!! Wypier... 3/4 składu to się na 1 ligę nie nadaje...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl