Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Górnik Zabrze - Wisła Kraków 17 października niedziela godz. 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7651)

TynWisla 17.10.2010 17:57

Jakoś przecierpię tę rundę - widać, że coś zaczynają grać. Ale w przyszłej to już taryfy ulgowej nie będzie. Już któryś kolejny mecz, że my gramy w piłę a wychodzi jedna kontra i dostajemy baty!

tofik 17.10.2010 18:00

Pozostaje pytanie czy wygramy do końca rundy jakiś mecz ? ;/ Ciężko się ogląda taką grę.
Coś tam próbowali w konstrukcji, ale niestety w ataku nic, w obronie jedna akcja Górnikowi wyszła i gol.
Humor zjebany na cały wieczór.

KOMINEK 17.10.2010 18:00

Przerwa nic nie dała nadal jesteśmy w dupie a co najgorsze żadnych widoków na poprawę. Maaskant już raczej ich nie porwie. Nie mówię że jest złym trenerem - ale nie wierzę że zdoła coś z Wisłą zrobić.

MatMario 17.10.2010 18:00

Bardziej niż bez napastnika gramy bez bramkarza.

TymonPRO 17.10.2010 18:00

Garguła i Pawełek(poza bramką) na + ,reszta katastrofa, nie widać tej pracy Maskanta gramy beznadziejnie

brylant17 17.10.2010 18:02

Powiem tak drewna nie ożywisz P-A-T-A-Ł-A-C-H-Y Pisałem wcześniej jak nie wygrają 0:3 to mogą nie wracać teraz tym bardziej...

robin hood 17.10.2010 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 995044)
Garguła i Pawełek(poza bramką) na + ,reszta katastrofa, nie widać tej pracy Maskanta gramy beznadziejnie

Ty oglądałeś jakiś inny mecz ??
Pawełek na plus ????
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl:

fan01 17.10.2010 18:02

Jak to dobrze, ze w Wiśle sa jeszcze osoby ktore daja z siebie wszystko za otrzymywane pieniadze... szkoda tylko, ze uprawiaja one koszykowke czy futsal, bo napewno nie sa to pilkarzyki.
Po tym co dzisiaj obejrzalem to naprawde bym wolal, zeby przed sezonem sprzedac Brożków, Sobolewskiego, Małeckiego, Łobodzińskiego itp, pograć runde składem z ME i zimą kupic nowa 11. Byle jaką, byle by nie widziec co tydzien tych samych usmiechnietych ryjów, po porazce z Gornikiem czy remisach ze Śląskiem i Korona.

Acapelo 17.10.2010 18:02

Coz powoli zblizamy się do mojego optymalnego ustawienia:
Pawelek- Branco Bunoza Cleber Brozek- Sobol Gargula Kirm Rios Brozek

:)
niestety Holender nie zdazy tego wprowadzic:)

bouli76 17.10.2010 18:02

Boukhari najgorszym zawodnikiem meczu.

Dobrze sie pokazal Garguła - duzy plus dla niego za ten mecz :)

Ale ogolnie to sam nie wiem co sadzic o naszej grze - niby zawodnicy sa dobrzy (nazwiska) ale cos jakos razem nic nie graja.

bonawentura 17.10.2010 18:03

No i co z tego, że nie strzeliliśmy gola? To z pewnością nie wina trenera. Drużyna zagrała ogólnie dobre zawody, była dużo lepsza od Górnika. Wprawdzie drużynę rozlicza się ze skuteczności, ale Wiśle brakuje właśnie napastnika i jakiegoś kreatora gry, bo Boukhari niezbyt mi jednak pasuje do tej drużyny. Za mało biega, trzeba za niego pracować, a przecież tu nie o to chodzi. Mecz też trzeba wybiegać.

cinekw 17.10.2010 18:03

Chcemy strzelić bramke i zdejmujemy jedynego snajpera i wpuszczamy Riosa który nie jest napastnikiem? Zaje*****. Ta jego taktyka też jest super mistrzowska. Już wolałem Kasperczaka, przynajmniej nie podlizywał sie dziennikarzom

robin hood 17.10.2010 18:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan01 (Post 995050)
Jak to dobrze, ze w Wiśle sa jeszcze osoby ktore daja z siebie wszystko za otrzymywane pieniadze... szkoda tylko, ze uprawiaja one koszykowke czy futsal, bo napewno nie sa to pilkarzyki.
Po tym co dzisiaj obejrzalem to naprawde bym wolal, zeby przed sezonem sprzedac Brożków, Sobolewskiego, Małeckiego, Łobodzińskiego itp, pograć runde składem z ME i zimą kupic nowa 11. Byle jaką, byle by nie widziec co tydzien tych samych usmiechnietych ryjów, po porazce z Gornikiem czy remisach ze Śląskiem i Korona.

I to jest trafne i w 100 % prawdziwe podsumowanie.

Dodałbym jeszcze zwolnienie wszystkich pseudo "członków" sztabu szkoleniowego

tomo 17.10.2010 18:04

Najważniejsze że Śląsk połapał punkty wczoraj i Lechijka prowadzi, o grze naszych "grajcarów" lepiej nie wspominać bo po co sobie nerwów psuć. Jeszcze trochę i Maskant nie utrzyma stołka do końca rundy. W perspektywie mecz z Lechią i Amicą, która będzie miała dobrą okazję do odkucia się za jeszcze większą chujowiznę od naszej jaką odstawiają ostatnimi czasy.

Wichar87 17.10.2010 18:05

robin hood - dokładnie tak jak napisał Tymon PRO, czyli Pawełek na plus, tak samo Garguła. Ogólnie dało się to już oglądać, tylko niech przyjdą w końcu te wyniki...

bonawentura 17.10.2010 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bouli76 (Post 995052)
Boukhari najgorszym zawodnikiem meczu.

Dobrze sie pokazal Garguła - duzy plus dla niego za ten mecz :)

Ale ogolnie to sam nie wiem co sadzic o naszej grze - niby zawodnicy sa dobrzy (nazwiska) ale cos jakos razem nic nie graja.

bouli76 mam takie samo wrażenie. Jakby czegoś(kogoś?) tu brakowało. Mówię, że być może brakuje nam ofensywnego pomocnika, zamiast Boukhariego i może powinien to być np. Bonin.

TymonPRO 17.10.2010 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robin hood (Post 995049)
Pawełek na plus ????

Tak potwierdzam to co pisałem i dodam nic nie piłem :)

Tak Pawełek poza wpuszczoną bramką na +

PS:Redaktorzy Canal + wmawiali że Wisła gra dobrze,sorry ja nie mogłem na to patrzeć,katastrofa ,brak ataku ,straty ,cepy jakieś w kosmos ,utrzymywanie się przy piłce też nie zabardzo

radek2323 17.10.2010 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 995041)
Przerwa nic nie dała nadal jesteśmy w dupie a co najgorsze żadnych widoków na poprawę. Maaskant już raczej ich nie porwie. Nie mówię że jest złym trenerem - ale nie wierzę że zdoła coś z Wisłą zrobić.

Dokladnie nie wiem czy zatrudnienie obcokrajowca jako trenera bylo dobrym posunieciem w naszej sytuacji no cóż trzeba poczekac z osadami do konca sezonu .Gramy wolno bez polotu i bez wyobrazni.........

TynWisla 17.10.2010 18:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 995045)
Jak Maaskant na nastepny mecz wpuści tego araba, to niech spier.ala w siną dal. Razem z arabem.
Gra dzisiaj lepsza niż ostatnio, ale co lepiej gramy to w pi.dę mamy.
Na plus Branco,Sobol za walkę, Pawełek, może Garguła i Bunoza. Reszta to była kur.a jakaś prowokacja.

Bukhari grał nawet przyzwoicie przez pół meczu - ładnie wychodzili z Gułą do gry. Brożek nawet nieźle ale faktycznie przypilnowali go i niewiele zipnął. Pawełek moim zdaniem mógł lepiej się zachować przy bramce. Za to Branco jakoś jeszcze mnie nie przekonuje: nie rozumie się jeszcze z ludźmi (przykłady wymiany podań z Gułą) i podobnie jak Piotrek Brożek zwalniają wyprowadzenie piłki z swojej połowy. No i jakoś nie radzimy sobie z kontrami, kiedy pojawia się taka możliwość. :-/

rafal777 17.10.2010 18:08

Jak ja pomysle sobie jakie mecze przed nami to my po pierwszej rundzie możemy być niemal na dnie....

Baala 17.10.2010 18:08

dno...ten Górnik grał straszliwą padakę, a my z Zabrza przyjeżdżamy bez punktu. To kompromitacja.

Gra wcale nie była dobra, ja nawet uważam że jako drużyna jest kolejny regres z tym że doszedł kreatywny Garguła i trochę obraz zamazał bo był głodny piłki po tak długiej przerwie.

Maaskant poraz kolejny beznadziejny na ławce pierwsza zmiana w 72 miunucie. Co to było i jeszcze jedynego napastnika zdjąła. Bukhari to jest gorszy od Ba. Powinni juz teraz wypożyczenie rozwiązać. Mam wrażenie że cała taktyka jest pod niego budowana byle tylko miał miejsce w składzie. Co z tego że ma technike użytkową jak gra jak 40 letni emeryt bez dynamiki. Na koniec wszedł Łobodziński który ma ratować wynik litości...

Pawlolek 17.10.2010 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robin hood (Post 995049)
Pawełek na plus ????

Ty bardziej niż ocenianiem piłkarzy zajmij się lepiej rabowaniem bogatych w okolicy sherwood.

bonawentura 17.10.2010 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radek2323 (Post 995063)
Dokladnie nie wiem czy zatrudnienie obcokrajowca jako trenera bylo dobrym posunieciem w naszej sytuacji no cóż trzeba poczekac z osadami do konca sezonu .Gramy wolno bez polotu i bez wyobrazni.........

A mnie osobiście nasza gra się podobała. Nieźle rozgrywamy piłkę, wszystko mniej więcej dobrze funkcjonuje jak mówili komentatorzy meczu do 30 metra, a potem coś nagle siada. Myślę, że naszym mankamentem jest w tej chwili ofensywa i trzeba zastanowić się, kogo do ataku tu sprowadzić.

Maaskant to dobry trener, jakby miał trochę lepszy materiał do pracy z przodu...

Ogryzek 17.10.2010 18:09

Moje oceny po tym arcydziele zafundowanym nam przez holenderskiego "playboya" i zgraje kopaczy w skali 0-10

Pawełek - 5 - raz uratował nam skórę, raz nie. Żadnych błędów
Pio. Brożek - 3 - współudział przy straconej bramce, pytanie czemu on a nie Bunoza krył Zahorskiego?
Bunoza - 4 - współudział przy straconej bramce, gdzie był?
Cleber - 4 - dzięki bogu nic nie zmalował i zakończył bez czerwieni czy karnym
Branco 4 - grał
Sobolewski 4 - grał
Boukhari - 3 - kiedy trzezba było strzelać, kombinował przed polem karnym, jak trzeba było podać strzelał! Najsłabszy na placu!
Paljić 5 - biegał i walczył, szkoda tej sytuacji kiedy dostał piłkę od Brożka
Małecki 5 biegał i walczył,
Garguła 6 - najlepszy wg mnie w drugiej linii
Pa. Brożek 5 - kilka zagrań dobrych (Paljić)

Rios - 3 - nic nie pokazał
Łobo - za mało czasu
Żurawski - grał za krótko

No to tak dalej - powiem szczerze - bryndza że Hej! To już trener Kulawik gwarantował nam więcej punktów. No ale co robić jak u nas partyzantka z transferami, obroną i partyzantka z trenerem który w trakcie rundy dostaje zespół. Bryndza i tyle.

TymonPRO 17.10.2010 18:10

Paradoks tego meczu to fakt że my grając tragicznie ale znacznie lepiej od Górnika nie wywozimy nawet 1 pkt

Maciejj 17.10.2010 18:12

bida z nędzą, zero ambicji, nakopać do dupy i tyle
zamrożenie pensji i kary - może by poskutkowało

robin hood 17.10.2010 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wichar87 (Post 995060)
robin hood - dokładnie tak jak napisał Tymon PRO, czyli Pawełek na plus, tak samo Garguła. Ogólnie dało się to już oglądać, tylko niech przyjdą w końcu te wyniki...

Bez Bramkarza nie będzie wyników......

Pokaz mi plus Pawełka w drugiej połowie jeden jedyny strzał Kwieka prosto w niego i środek bramki, druga sytuacja to (nie wiem co to było wypad, wpad, rzut, skok, wyskok) broniłem kilkanascie lat i nie wiem co to było na pewno nie interwencja....

I pamiętaj że pewność w grze wynika z pewności zawodników i odpowiedzialności za siebie nawzajem, jeśli na pozycji bramkarza nie ma pewnego i odpowiedzialnego człowieka to w całej drużynie nie ma pewności.

Co innego że błąd popełnili po pierwsze działacze bo nie ma bramkarza a po drugie trener bo jeśli wie że kontraktu nie przedłuży Pawełek to biorąc pod uwagę że Ten Pan pokazał kibicom kilkakrotnie co o nich myśli może teraz swoją grą pokazuje co myśli o swoim pracodawcy ....

sorki może przesadzam ale w takim meczu to może na juniora trzeba postawić

master777 17.10.2010 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DrunkenBear (Post 995013)
O grze pisać nie będę, bo to już nie ma co mówić. Ale o co chodzi z tym dzwonkiem na Górniku? Obiady im wydają na dzwonek czy jak?

taka tradycja... Jedyni walą w bębny, inni wyją w wuuwuzele, a u nich jest dzwonek... Każdy nowy piłkarz Górnika dostaje od kibiców koguta;)

Co do meczu, futbol jest piękny, gramy przez 83 minuty lepiej niż oni a dostajemy po dupie. Dożyć jakoś do zimy, do zimy, do zimy... Nie ma sensu pisać więcej. A przepraszam, zapomniałem podpisać się pod laurką dla Garguły - szczere brawa, gość siedział półtora roku po masakrycznej kontuzji a teraz wchodzi i gra całe 90 minut i jest najlepszy na boisku.
I jeszcze jedno... Ktoś napisał że śrut wywalony z Wisły nas bije. Miałem dziś wrażenie że gramy z naszymi rezerwami - podobne stroje, Nawałka i Zając przed linią, w polu kilka znajomych twarzy... Ech, do zimy!

LUKAS77 17.10.2010 18:13

czy ktos widzial jaks mysl szkoleniowa lub pomysl na gre??? nie mowie o zaangazowaniu.

As 17.10.2010 18:13

Pawelek rozegral dobry mecz. Obrona rzutu wolnego, wyjscie poza pole karne oraz intuicyjne wybronienie strzalu Kwieka. Trzeba mu to zapisac na plus. Niestety powinien wybronic tego gola, wg mnie bramkarz nie powinien puszczac bramek po krotkim rogu a ten strzal nawet nie byl jakos specjalnie silny.
Koniec koncow Pawelek na pluc

orzeu 17.10.2010 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 994966)
ja tym składem w FM zdobywam Wisłą mistrzostwo więc nie piszcie, że grajki są słabe.. po prostu trener nie ma pomysłu na grę tej drużyny.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 995001)
teraz to już się nie opłaca kończyć stadionu, przecież maks 10 tysięcy będzie chodzić :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 995014)
jest jeden pozytywny aspekt tych porażek i remisów Wisły...
każdy WEEKEND WOLNY!

w końcu będzie można soboty i niedziele spędzać za Krakowem lub w ciepłym mieszkanku :D

A wiec drogi kosmito.
Po pierwsze ocenianie potencjalu pilkarzy na podstawie ich statystyk w grze komputerowej - :rotfl: wszech czasow na tym forum. Przebiles nawet swoje zdjecia.

Pozostale dwa teksty. Nie przychodz, nie ogladaj, nie komentuj, spedzaj soboty i niedziele w cieplym mieszkanku.
Dziekuje, do nie zobaczenia.

Odnosnie meczu. Taka refleksja patrzac na tabele. Jeszcze nie tak dawno widzialem tam druzyny ktore regularnie lalismy i takie z ktorymi bywalo roznie. Teraz widze druzyny z ktorych KAZDA ograla nas w przeciagu ostatnich dwoch-trzech sezonow, z czego niektore regularnie. Wyjatkem jest juz chyba tylko Polonia Bytom i Widzew bo go nie bylo w ekstraklasie.

donecki 17.10.2010 18:15

Gramy w PP o puchary , liga nie będzie nasza w tym sezonie

Uran235 17.10.2010 18:16

Przepraszam, ale jak możecie twierdzić, że nasza gra się poprawiła? Gdzie, w którym miejscu? Pierwsze 20 minut piłka prawie nie dotykała podłoża, obie drużyny przebijały ze strony na stronę. Potem górnik odpuścił cofnął się pod własne pole karne i tyle. Nie byliśmy w stanie zrobić absolutnie nic. Klepaliśmy sobie piłkę na ich połowie, a pewnie, ale dlatego, że Górnik nawet nie próbował nam przeszkadzać. Natomiast żeby z tego sytuację jakąś stworzyć ni było mowy. Nawet przy podaniu Brożka do Garguły była asekuracja i Garguła tej piłki nie dostał, więc trudno mówić o sytuacji. Po przerwie Górnik stwierdził, że Wisły nie ma co się bać. Zagrał bardziej otwrtą piłkę, zaczął atakować, zostawiał mniej zawodników z tyłu i to i tak wystarczało. Nawet przy przerzedzonej defensywie Górnika zdołaliśmy stworzyć sobie jedną nie do końca czystą sytuację Brożka, bo Paweł nawet nie miał tam z czego uderzyć a jego pomysł na podanie nie miał racji bytu. Co więcej nie było nawet takich sytuacji, że gdyby któryś z naszych zauważył dobrze ustawionego partnera. Graliśmy gigantyczną padakę jako zespół i Górnik przez 90 minut grał z nami tak jak chciał.

A osobny rozdział to pan kebab. Ja tego gościa kompletnie nie trawię, nie wiem co on robi na boisku- ani się nie rusza, ani jakoś wybitnie nie kopie. Rysia Czerwca wystawić do składu, pewnie dałby drużynie tyle samo. A jeden z lepszych w ostatnich meczach- Wilk siedzi na ławie.

I ja wiem, że nasza obrona to jest dramat, że nie ma graczy w formie, że transfery do niczego... No ale litości. TAK grać? Wystawiać takiego kebaba? Czy my nie możemy się po ludzku zacząć murować w 11 i czekać na kontry? No jak mamy skład jaki mamy to trzeba sobie jakoś radzić, a nie jak Franek Smuda 4-3-3 na Hiszpanię.

Bialix 17.10.2010 18:16

Nie rozumiem w ogóle tego Marokańczyka. Jak ma okazje do strzału, to się kiwa, jak ma podać to strzela, jedynie ten strzał-dośrodkowanie z ostrego kąta (nie wiem co to miało być i czy tak chciał) było spoko, bo tak to groza.
Bunoza się strasznie podpala do piłki. Małecki dobrze szarpie z przodu, chyba się stara. Pawełek dzisiaj bez "pawełków", ogólnie ładny mecz. Ale największą radość daje Garguła. Kiedyśmy go kupili? 2 lata będą? Ładnie mu mecz wyszedł, szkoda że Boukhari ma refleks szachisty :] Mam nadzieję, że już koniec z jego kontuzjami ;)

Wydaje mi się, że więcej byśmy zdziałali wystawiając zamiast Boukhariego Żurawia, albo Wilka, który wygaraniałby wszystko z tyłu razem z Sobolewskim, albo Riosa, który ma więcej energii i jest bardziej ruchliwi od Marokańczyka.
Szkoda tego 0:1, bo gnietliśmy Górnika momentami aż miło. Gol tak naprawdę padł z dupy.

Za tydzień Lechia no i pardon, ale to nie jest czas na sentymenty kibicowskie, zabawa się skończyła kilka kolejek temu. Trzeba ją rozjechać, jeśli chcemy uskoczyć z 8. miejsca ;)

robin hood 17.10.2010 18:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez As (Post 995079)
Pawelek rozegral dobry mecz. Obrona rzutu wolnego, wyjscie poza pole karne oraz intuicyjne wybronienie strzalu Kwieka. Trzeba mu to zapisac na plus. Niestety powinien wybronic tego gola, wg mnie bramkarz nie powinien puszczac bramek po krotkim rogu a ten strzal nawet nie byl jakos specjalnie silny.
Koniec koncow Pawelek na pluc

Hmmm ilu kibiców tyle ocen

... ale zawodników rozlicza się z wyniku,
Bramkarza z goli wpuszczonych...... jeden na minus, mecz przegrany, 3 pkt w plecy więc jak Pana Pawełka oceniać na plus .....

cebulka997 17.10.2010 18:16

najgorsi zawodnicy:
1. Boukhari
2. Piotr Brożek
3. Sobolewski

ten pierwszy to widac bylo jak nic mu nie idzie, rusza sie jakby mial 120 kg, boi sie skoczyc do glowki, i taki drugi Rasiak.
"Pietia" niby chcial ale nie umial. Sobol wgl nie widoczny i tylko faulowal

kolarz90 17.10.2010 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciejj (Post 995075)
bida z nędzą, zero ambicji, nakopać do dupy i tyle
zamrożenie pensji i kary - może by poskutkowało

Tyle że w klubie nikt nie odważy się na takie kroki. Będzie tak jak jest, może Maskaant dotrwa do zimy i kupią (przepraszam - wezmą paru darmowych graków) przy okazji sprzedadzą Brożka i w nowym sezonie będzie to samo. Może przegrają kolejne 2-3 mecze, zwolnią holendra i karuzela trenerska na nowo. Ciekaw jestem na ile starczy im cierpliwości, ale jeżeli go zwolnią to Basałaj przyzna się do błędu i też powinien wylecieć i dostać bana na wstęp na R22 za rozwalenie drużyny w dwa miesiące i z klubu bijącego się co sezon o mistrza zrobić przeciętniaka ligowego.

63.5 Kg 17.10.2010 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez donecki (Post 995082)
Gramy w PP o puchary , liga nie będzie nasza w tym sezonie

Ale jaki PP jak my ledwie Ząbki pokonujemy...

radek2323 17.10.2010 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 995071)
A mnie osobiście nasza gra się podobała. Nieźle rozgrywamy piłkę, wszystko mniej więcej dobrze funkcjonuje jak mówili komentatorzy meczu do 30 metra, a potem coś nagle siada. Myślę, że naszym mankamentem jest w tej chwili ofensywa i trzeba zastanowić się, kogo do ataku tu sprowadzić.

Maaskant to dobry trener, jakby miał trochę lepszy materiał do pracy z przodu...

ale co Ci sie podobało????????? to ze kopiemy sobie pilke w srodku pola i nic z tego nie wynika ??? praktycznie zadnej sytuacji 100% nie stworzylismy a co do Maskanta to moim zdaniem zle ustawil druzyne.

Proud 17.10.2010 18:19

Tylko z Wisła można nic, a nic nie grać, a wygrać :lol:

Górnik beznadziejny, ale i tak wracamy na tarczy.

Maskaant powoli mnie irytuje. Ładnie mówi, ale mało z tych jego słów wynika. Gra przypomina mi grę Wisły za Liczki. Niby gramy, ale nie stwarzamy sytuacji. A jak już stwarzamy, to nie mamy w ataku Frankowskiego, tylko Brożka, więc te znikome szanse na bramkę są marnowane.

Jak już kiedyś pisałem Boukhari gra chyba za znajomości z trenerem. Gość może i ma duże możliwości, ale jest motorycznie słaby. Jak chcieliśmy mieć w środku pola takiego ślamazarnego piłkarza, to trzeba było zostawić Senegalczyka Ba, który się znacznie lepiej, w moim odczuciu, prezentował.

Paljić dziś bardzo słaby, Mały nieco lepszy, przynajmniej był widoczny. Sobol jak zwykle, dużo walki, ale mało konkretów.

Jak na koniec rundy będziemy mieć 20 pkt, to chyba będzie sukces.
Teraz Lechia, i prawdopodobnie remis, lub porażka. Potem Amica w Poznaniu, więc nie ma się co napalać na jakieś pkt. Następnie zremisowane derby...

Obyśmy nie byli zmuszeni patrzeć na Parchy, czy nas czasem nie gonią.

Ciekaw jestem jak w przerwie będą chcieli namówić kogoś do gry w średniaku Super Ekstrakalsy Polskiej. Już widzę walące tłumy dobrych piłkarzy...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:59.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl